15 Højest Betalte Militærjob

15 Højest Betalte Militærjob

At tjene betydelige indtægter i militæret er muligt gennem avancement i rang og fortsat tjeneste. Afhængigt af den militære gren, militære erhvervsmæssige specialitet (MOS) og år i tjeneste, har tjenestemedlemmer adskillige muligheder for at øge deres indtjeningspotentiale. Hvis du er interesseret i en livslang karriere i militæret og ønsker at tjene en høj indkomst, er der flere ting, der kan påvirke din basisindkomst. I denne artikel dækker vi 15 af de bedst betalte militærjob på tværs af alle grene, så du bedre kan planlægge din karrierevej som servicemedlem.

Relateret: 25 unikke job i militæret (med lønninger)

Hvad er nogle af de bedst betalte militærjob?

Militærløn afspejler rang, og hver gren af ​​militæret etablerer denne indkomstmetode. Militære medlemmer modtager ofte yderligere bonusser og fordele, afhængigt af deres militære erhvervsspeciale (MOS) og deres tilmeldingsstatus - enten hvervet eller bestilt.

Mens højere rangerende militærmedlemmer ofte tjener mere end lavere rangerende medlemmer, kan kritiske og værdifulde færdighedssæt være en fordel, når de melder sig ind i militæret og vælger en MOS. Uanset militærgrenen kan du dog forvente at starte med en grundløn med muligheder for at avancere og øge dit indtjeningspotentiale. Når det er sagt, inkluderer følgende eksempler nogle af de bedst betalte job i militæret på tværs af alle grene:

1. Militærpoliti

National gennemsnitsløn: $41.245 om året

Primære opgaver: Militærpolitibetjente holder borgere og tjenestemedlemmer på hærens installationer sikre ved at håndhæve militærlove, kontrollere indgående trafik og reagere på nødsituationer. De fleste militærpolitibetjente udfører antiterroroperationer, styrkebeskyttelse, områdesikkerhed og efterretningsoperationer. Militærpolitibetjente kan have et højere indtjeningspotentiale afhængigt af deres tjenesteår og specifikke rang. Derudover kan mange militærpolitibetjente tjene ekstra hjemløn i tillæg, tilmeldingsbonusser eller kampløn (hvis det er relevant).

2. Pilot

National gennemsnitsløn: $43.482 om året

Primære opgaver: Piloter i militæret flyver forskellige specialiserede fly, herunder helikoptere og fly. De kan arbejde på tværs af alle grene og udføre flyvemissioner for at transportere udstyr og tropper, yde støtte i kamp og udføre andre flyvemissioner, der hjælper med håndhævelsen af ​​internationale og nationale politikker. Afhængig af pilotens gren, rang og specialiserede uddannelse kan den gennemsnitlige grundløn for piloter i militæret variere.

Relateret: Lær om at være flypilot

3. Dronepilot

National gennemsnitsløn: $44.858 om året

Primære opgaver: Militære dronepiloter og ubemandede flysystemoperatører flyver med fjernstyrede droner og fly til en række forskellige formål – fra at tage luftrekognosceringsbilleder til at lokalisere og plotte lokationer for militærtropper. Dronepiloter i militæret er typisk medlemmer af United States Air Force (USAF), men den amerikanske hær rekrutterer også dronepiloter.

4. Kampingeniør

National gennemsnitsløn: $46.201 om året

Primære opgaver: Kampingeniører støtter soldater under kampmissioner ved at navigere i terræn og operationsområder, konstruere broer og transportruter, forberede og bruge sprængstoffer til at rydde forhindringer og affald væk og lokalisere og afbøde farer som miner. Disse militærmedlemmer kan ofte tjene ekstra indkomst i form af bonusser, kampløn eller yderligere kompensationer.

5. Tolk

National gennemsnitsløn: $47.103 om året

Primære opgaver: Tolke kan tale et eller flere sprog ud over deres modersmål og tjene i alle grene af militæret for at hjælpe tropper på udstationering i fremmede nationer med at kommunikere med lokale borgere. Afhængigt af karakteren af ​​deres opgaver kan militærtolke arbejde i mange forskellige miljøer i både fredstid og under kampmissioner. Grundlønnen for tolke kan også variere afhængigt af rang og anciennitet.

Relateret: Sådan bliver du tolk (med eksempler og tips)

6. Oversætter

National gennemsnitsløn: $47.238 om året

Primære opgaver: Militære oversættere forbereder teknisk og ikke-teknisk skriftlig kommunikation ved at konvertere dokumenter fra engelsk til andre sprog eller fra ikke-engelske sprog til engelsk. De kan arbejde i en række forskellige kapaciteter og bistå militærtjenestemedlemmer i kampzoner, efterretningsoperationer og andre missionsopgaver, der kræver oversættelse af dokumenter og særlig efterretningskommunikation.

7. Hærens officer

National gennemsnitsløn: $48.499 om året

Primære pligter: Hærofficerer har flere grader, som de rykker ind i, efterhånden som deres tjenesteår stiger. De er uddannede soldater og overvåger planlægning, problemløsning og udførelse af missioner til en række forskellige formål. De leder soldater på mission, giver ordrer og dirigerer deres tropper til opgaver. Afhængig af en officers rang og tjenesteår, kan den gennemsnitlige grundløn helt sikkert stige.

Relateret: 10 hærofficerjobs

8. Kaptajn

National gennemsnitsløn: $54.561 om året

Primære opgaver: Kaptajn er en specifik rang i militæret og kan betyde varierende grundløn for forskellige grene. Typisk er kaptajnens rang dog en af ​​de højere indtjenende ranger i militæret, især når man tilføjer tillæg, bonusser eller kampløn under udsendelse. Kaptajner tjener som kompagnichefer, dirigerer og leder overalt mellem 100 og 200 soldater. De arbejder med underofficerer og giver ordrer ned i kommandokæden, både i ikke-kamp- og kampmissioner.

9. Førstebetjent

National gennemsnitsløn: $54.820 om året

Primære opgaver: Førstebetjente tjener som andenpiloter (co-piloter) af fastvingede og roterende fly. Førstebetjente udfører typisk flyvemissioner på større fly, hvor piloter kræver deres støtte til at betjene flyet. Mange førsteofficerer tjener i USAF og kan have forskellige indkomster, afhængigt af deres år i tjeneste og rang.

10. Efterretningsspecialist

National gennemsnitsløn: $64.207 om året

Primære opgaver: Militære efterretningsspecialister fører tilsyn med og leder indsamling, udvikling, analyse og kommunikation af efterretningsinformation til højtstående militærledere og embedsmænd og politiske beslutningstagere. Processen med at indsamle og formidle efterretningsinformation hjælper med at udvikle mål og giver situationsbevidsthed, så militært personel forstår kontekst og missionsspecifikationer under operationer.

Relateret: Lær om at være en intelligensanalytiker

11. Flymekaniker

National gennemsnitsløn: $69.680 om året

Primære pligter: Militære flymekanikere er højtbetalende medlemmer af tjenesten, der inspicerer, vedligeholder og reparerer militærfly som flyvemaskiner og helikoptere. De fejlfinder tekniske instrumenter, der er nødvendige for driften, vedligeholder flymotorer og operationelle komponenter og sikrer, at missionskritisk udstyr som våbensystemer er sikkert og operationelt. Militære flymekanikere kan arbejde inden for alle grene af militæret, hvor fly er en kritisk del af udførelsen af ​​mål.

12. Hærens IT-professionel

National gennemsnitsløn: $69.964 om året

Primære opgaver: Informationsteknologiprofessionelle i hæren fungerer som netværks- og systemadministratorer for militære databaser for klassificerede og ikke-fortrolige data. De kompilerer og udfører kvalitetskontrol for at rapportere data og kommunikere information om status for forskellige netværk og computersystemer. De bistår også militære faciliteter med installation, opsætning, vedligeholdelse og drift af it-udstyr.

Relateret: Lær om at være IT-specialist

13. Kontrakt rekrutterer

National gennemsnitsløn: $83.220 om året

Primære opgaver: Militære rekrutterere, der arbejder på kontrakt, tjener i forskellige hjemlige lokationer for at finde, udvælge og hjælpe militærkandidater med at melde sig eller opnå kommissionsstatus i det amerikanske militær. De tjener sædvanligvis i rekrutteringskapacitet for statslige agenturer og amerikanske militærkontrakter. Mange rekrutterere tjener i stillingen i en bestemt periode, og indtjeningspotentialet for dette militærjob kan også variere afhængigt af soldatens rang og tjenesteår.

Relateret: Lær om at være rekrutterer

14. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $93.353 om året

Primære opgaver: Militære informationssikkerhedsanalytikere, eller cybersikkerhedsanalytikere, beskytter militære, regerings- og nationale netværk mod fjendtlige cyberangreb. Disse militærmedlemmer analyserer, overvåger, opdager og mindsker risici for online-netværk og reagerer på uautoriserede aktiviteter inden for private domæner. Tekniske færdigheder er meget ønskværdige i militæret, og informationssikkerhedsanalytikere kan arbejde på tværs af alle grene.

Relateret: Lær om at være informationssikkerhedsanalytiker

15. Flyvelærer

National gennemsnitsløn: $95.114 om året

Primære opgaver: Flyinstruktører er en af ​​de højest betalende roller i militæret, hvor officerer med flyverfaring lærer begynderpiloter at flyve fly. Afhængigt af instruktørens flyerfaring kan de lære kandidater at flyve med fly eller helikoptere. Disse militærmedlemmer instruerer eleverne i både jord- og luftoperationer og bruger ofte tid på at instruere eleverne i betjeningen af ​​cockpitinstrumentering og -kontroller.

Solvej Svendsen
Solvej Svendsen At tjene betydelige indtægter i militæret er muligt gennem avancement i rang og fortsat tjeneste. Afhængigt af den militære gren, militære erhvervsmæssige specialitet (MOS) og år i tjeneste, har tjenestemedlemmer adskillige muligheder for at øge deres indtjeningspotentiale. Hvis du er interesseret i en livslang karriere i militæret og ønsker at tjene en høj indkomst, er der flere ting, der kan påvirke din basisindkomst. I denne artikel dækker vi 15 af de bedst betalte militærjob på tværs af alle grene, så du bedre kan planlægge din karrierevej som servicemedlem.