15 Højest Betalende Job Inden For Det Medicinske Område, Der Kun Kræver En Associate Degree

15 Højest Betalende Job Inden For Det Medicinske Område, Der Kun Kræver En Associate Degree

Sundhedsindustrien er et stabilt, ofte lukrativt felt for jobsøgende. Medicinske fagfolk kan specialisere sig i områder, der interesserer dem, finde job til næsten enhver tidsplan og finde tilfredshed ved at hjælpe andre. For mange medicinske feltstillinger kan du begynde en karriere ved at tjene en associeret grad. I denne artikel diskuterer vi, hvad en associeret grad er, fordelene ved at opnå din associerede grad og nogle af de højest betalte lægejob med en associeret grad.

Hvad er en associeret grad?

En associeret grad er en post-sekundær grad. Du kan opnå en associeret grad på visse erhvervsskoler og community colleges. Nogle universiteter tilbyder også associerede uddannelser. Tilknyttede uddannelser er typisk toårige, men dette kan variere afhængigt af, hvor mange kurser du tager hvert semester. Associerede uddannelser underviser i det grundlæggende i bestemte fagområder og forbereder dig til at arbejde i dette område eller til overgang til en fire-årig uddannelse. Du kan generelt tjene en associeret grad gennem on-campus eller online klasser.

Almindelige associerede grader inkluderer:

  • Associate in Arts
  • Associate in Science
  • Associate in Applied Science

Hvad er fordelene ved at få en associeret grad?

At tjene en associeret grad kan give følgende professionelle fordele:

  • Øget løn: Bureau of Labor Statistics rapporterer, at job, der typisk kræver en associeret grad, havde en medianindkomst på 52.830 USD om året i 2017. Dette er højere end medianlønnen for job, der kræver et gymnasium, som var 36.100 USD om året i 2017.
  • Forbedrede chancer for optagelse i et fireårigt program: Gennemførelse af et associeret program kan hjælpe dig med at forbedre dine karakterer og forbedre dit CV med erfaring, før du søger ind på et fireårigt universitet.
  • Mindskede omkostninger: Generelt koster det studerende færre penge at tjene en associeret grad end en bachelorgrad.
  • Hurtigere adgang til arbejdsstyrken: At gennemføre en associeret grad kan give dig mulighed for at starte din karriere hurtigere, end hvis du forfølger en bachelorgrad.

15 højest betalte job inden for det medicinske område med en associeret grad

Her er 15 medicinske feltjob, som du kan udføre med en associeret grad:

1. Hjemmesundhedshjælper

National gennemsnitsløn: $12,47 i timen

Primære opgaver: Sundhedshjælpere i hjemmet plejer patienter i deres hjem. De hjælper med daglige aktiviteter, såsom påklædning, ambulation og medicinadministration. Sundhedshjælpere i hjemmet transporterer også patienter til lægeaftaler, tager vitale tegn og overvåger patienters helbredsstatus for ændringer. De arbejder generelt for hjemmesundhedsselskaber eller sundhedsorganisationer.

Læs mere: Lær om at være hjemmehjælper

2. Kardiovaskulær tekniker

National gennemsnitsløn: $2.005 pr. måned

Primære opgaver: Kardiovaskulære teknikere specialiserer sig i at udføre kardiovaskulære tests og procedurer, herunder EKG'er, stresstests og Holter monitor tests. De kan arbejde på hjerteklinikker, hospitaler og andre sundhedsfaciliteter. Mens nogle arbejdsgivere muligvis kun kræver et gymnasieeksamen eller tilsvarende, kræver andre, at kardiovaskulære teknikere opnår en associeret grad, der er akkrediteret af Kommissionen for Akkreditering af Allied Health Education Programs.

3. Bistandsassistent

National gennemsnitsløn: $13,41 i timen

Primære opgaver: Begravelsesassistenter arbejder sammen med bedemænd for at organisere begravelsestjenester. De koordinerer leverandører, laver tidsplaner, dekorerer spillesteder og hjælper med fakturering. Begravelsesassistenter skal have fremragende kommunikations-, interpersonelle og organisatoriske færdigheder.

4. Dyrlægeassistent

National gennemsnitsløn: $13,45 i timen

Primære opgaver: Dyrlægeassistenter hjælper dyrlæger og veterinærteknikere med at passe dyr i en dyrlægepraksis. Deres opgaver kan omfatte at tjekke dyr ind og ud, transportere dyr til undersøgelseslokaler, planlægge aftaler, fodre dyr, forberede dyr til operationer og hjælpe med at fastholde dyr under procedurer.

Læs mere: Lær om at være dyrlægeassistent

5. Medicinsk udstyrstekniker

National gennemsnitsløn: $14,90 i timen

Primære opgaver: Medicinsk udstyrsteknikere installerer, vedligeholder og reparerer medicinsk udstyr. De kan arbejde for faciliteter, såsom hospitaler, eller for producenter af medicinsk udstyr. Medicinsk udstyrsteknikere uddanner forbrugerne om korrekt håndtering og brug af medicinsk udstyr, fører fortegnelser over leverancer og vedligeholdelse og reagerer på serviceanmodninger.

6. Apotektekniker

National gennemsnitsløn: $15,24 i timen

Primære opgaver: Apoteksteknikere bistår farmaceuter med tilberedning og levering af medicin. De kan arbejde på en række apotekssteder, herunder hospitaler, detailhandel og uafhængige apoteker. Apoteksteknikere kommunikerer med patienter om deres recepter, afklarer oplysninger med ordinerende læger, indsender faktureringsoplysninger til forsikringsselskaber og opkræver betalinger fra kunder.

Læs mere: Lær om at være apotekstekniker

7. Lægesekretær

National gennemsnitsløn: $15,79 i timen

Primære opgaver: Lægesekretærer arbejder på kontorer på medicinske faciliteter, såsom hospitaler og private klinikker. De udfører opgaver for at hjælpe anlægget til at køre problemfrit, herunder checke patienter ind og ud, planlægge aftaler og lave påmindelser om aftaler, fakturere patienter, opdatere patientjournaler og kommunikere med andre medarbejdere. Lægesekretærer bør forstå medicinsk terminologi, faktureringsprocedurer og regler vedrørende beskyttede sundhedsoplysninger.

Læs mere: Lær om at være lægesekretær

8. Journalist

National gennemsnitsløn: $15,97 i timen

Primære opgaver: Lægejournalspecialister vedligeholder patientens helbredsoplysninger, herunder demografi, forsikringsoplysninger og sygehistorier. De opdaterer papir- og elektroniske systemer og sikrer, at registreringerne er nøjagtige. Lægejournalspecialister arbejder tæt sammen med medicinske fakturerings- og kodningsspecialister, sundhedsudbydere og patienter og skal overholde reglerne vedrørende opbevaring og deling af beskyttede sundhedsoplysninger.

9. Lægeregistrator

National gennemsnitsløn: $16,05 i timen

Primære opgaver: Lægeregistratorer udfører administrative opgaver i sundhedsfaciliteter, herunder hospitaler, akutte klinikker, langtidsplejefaciliteter og rehabiliteringscentre. De tjekker patienter ind og ud, hjælper patienter med at udfylde indlæggelsesskemaer, indtaster patientoplysninger i computersystemer og laver kopier af nødvendig dokumentation, såsom kørekort og forsikringskort.

10. Dyrlægetekniker

National gennemsnitsløn: $16,15 i timen

Primære opgaver: Veterinærteknikere bistår dyrlæger i pleje og behandling af dyr. De tager vitale funktioner, herunder vægt og puls, og forbereder sig på og hjælper med undersøgelser, procedurer og operationer. Veterinærteknikere kommunikerer med patienter og forklarer procedurer, behandlingsplaner og opfølgningsanbefalinger. De fleste stater kræver, at veterinærteknikere gennemfører et associeret program, der er akkrediteret af American Veterinary Medicine Association.

Læs mere: Lær om at være veterinærtekniker

11. Sikkerhedskoordinator

National gennemsnitsløn: $45.611 om året

Primære opgaver: Sikkerhedskoordinatorer sikrer, at arbejdspladser er sikre for medarbejdere, besøgende og kunder. De implementerer sikkerhedsstandarder og -procedurer, træner medarbejdere i sikkerhedsprotokoller og udfører sikkerhedsvurderinger. Sikkerhedskoordinatorer overvåger en organisations overholdelse af alle arbejdssikkerhedsforskrifter.

12. Mental sundhed tekniker

National gennemsnitsløn: $25,26 i timen

Primære opgaver: Psykiatriske teknikere, også kaldet psykiatriske teknikere, er en del af en patients mentale sundhedsteam. De arbejder med patienter, der har handicap, sygdom eller afhængighed for at implementere behandlingsplaner, administrere medicin, tage vitale tegn, lede støttegrupper og trøste patienter og familier. Psykiatriske teknikere kommunikerer med læger, psykiatere, socialrådgivere og rådgivere om det bedste behandlingsforløb for patienterne.

13. Anæstesitekniker

National gennemsnitsløn: $27,91 i timen

Primære opgaver: Anæstesiteknikere hjælper anæstesilæger med at sikre, at leveringen af ​​anæstesi går glat. De renser, vedligeholder, organiserer og forbereder værktøjer og udstyr til procedurer, der kræver bedøvelse. Anæstesiteknikere opnår typisk en anæstesiteknikergrad gennem et program akkrediteret af American Society of Anesthesia Technologists and Technicians (ASATT).

14. MR-teknolog

National gennemsnitsløn: $35,78 i timen

Primære opgaver: MR-teknologer er medicinske fagfolk, der udfører magnetiske resonansscanninger. De arbejder på radiologiklinikker, hospitaler eller specialkontorer, såsom kræftklinikker. MR-teknologer forklarer procedurer til patienter, placerer patienter, injicerer patienter med kontrastmidler, når det er nødvendigt, sikrer, at alle sikkerhedsforanstaltninger er taget og betjener MR-scannere.

15. Åndedrætsterapeut

National gennemsnitsløn: $47,43 i timen

Primære opgaver: Åndedrætsterapeuter er læger, der behandler patienter med vejrtrækningsforstyrrelser og sygdomme. De undersøger patienter, udfører diagnostiske tests, samarbejder med læger og andre udbydere om at udvikle behandlingsplaner, uddanner patienter i brugen af ​​åndedrætsudstyr såsom ventilatorer og overvåger patienternes fremskridt. Åndedrætsterapeuter kan også gribe ind i kritiske situationer, såsom hjerteanfald og drukning. I de fleste stater skal åndedrætsterapeuter være autoriseret af National Board for Respiratory Care.

Ejvind Ottesen
Ejvind Ottesen Sundhedsindustrien er et stabilt, ofte lukrativt felt for jobsøgende. Medicinske fagfolk kan specialisere sig i områder, der interesserer dem, finde job til næsten enhver tidsplan og finde tilfredshed ved at hjælpe andre. For mange medicinske feltstillinger kan du begynde en karriere ved at tjene en associeret grad. I denne artikel diskuterer vi, hvad en associeret grad er, fordelene ved at opnå din associerede grad og nogle af de højest betalte lægejob med en associeret grad.