15 Hjemmearbejde For Enlige Forældre

15 Hjemmearbejde For Enlige Forældre

Da hjemmearbejde giver dig en fleksibel tidsplan, gør det det nemmere at påtage dig denne type beskæftigelse som enlig forsørger. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken stilling du bedst kvalificerer dig til, og hvilken du er mere interesseret i. I denne artikel giver vi dig tips til at arbejde hjemmefra som enlig mor og giver dig en liste over enlig mor arbejde-fra -hjemmejobs at overveje.

Relateret: 14 gode job for enlige mødre

Tips til enlige forældre, der arbejder hjemmefra

Selvom arbejde hjemmefra har flere fordele, giver de udfordringer ligesom ethvert andet job. Effektiv planlægning og styring af din dag kan dog hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit fjernjob som enlig forælder. Som enlig forælder, der arbejder hjemmefra, kan du overveje disse tips til at hjælpe dig med at styre din arbejdsbyrde bedre:

  • Lav en plan. Uanset om du har børn derhjemme eller i skolen i løbet af dagen, kan planlægning af din arbejdsdag på forhånd hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid. Hold en planlægger for at holde styr på dine pligter, møder og dit barns skoleskema og forskellige aktiviteter. Planlæg udføre dine vigtigste opgaver på de roligste tidspunkter på dagen.
  • Bede om hjælp. Når du arbejder hjemmefra som enlig forælder, så sørg for at bede om hjælp, når du har brug for det. Overvej at bede dine forældre, dine naboer eller dine venner om at holde øje med dine børn, når du skal have noget arbejde gjort. Selv at få hjælp i kun en time kan hjælpe med at øge din produktivitet.
  • Skab et roligt miljø. Uanset om du er enlig forælder eller ej, er det vigtigt at have et udpeget område i dit hjem, hvor du kan arbejde. Overvej at oprette et hjemmekontor og investere i et par støjreducerende hovedtelefoner for at minimere distraktioner og høje lyde gennem hele arbejdsdagen. Hvis du har mindre børn, du skal holde øje med, så overvej at indrette dit kontor i et område i nærheden af ​​deres legerum.
  • Sæt grænser. Sørg for, at alle dine børn kender din arbejdsplan. Hjælp dem med at forstå, at du har brug for tid til at udføre dit arbejde for at kunne forsørge din familie. At lade dem vide, at du har et arbejde og arbejde at udføre, hjælper dem med at forstå værdien af ​​hårdt arbejde og kan opmuntre dem til at give dig den plads, du har brug for til at arbejde.

Relateret: En forældrevejledning til at arbejde hjemmefra med børn

Enlige forsørger arbejde hjemmefra

Når det kommer til arbejde hjemmefra, har du mange muligheder på tværs af flere brancher. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken fjernkarriere du vil forfølge. Når du starter din jobsøgning, skal du overveje disse enlige forsørgere, der arbejder hjemmefra, deres nationale gennemsnitlige lønninger og deres primære opgaver. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på linket til den nationale gennemsnitlige løn for hver stilling nedenfor.

1. Børnepasningsudbyder

National gennemsnitsløn: $23.899 om året

Primære opgaver: Børnepasningsudbydere fører tilsyn med og sørger for børn i en børnepasningsfacilitet. De hjælper med deres sociale udvikling, holder dem aktive og hjælper dem med deres lektier.

Relateret: Lær om at være børnepasningsudbyder

2. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $26.868 om året

Primære opgaver: Dataregistreringsassistenter indtaster og opdaterer data i et computersystem. De samler forskellige oplysninger og gennemgår nøjagtigheden af ​​alle data.

Relateret: Lær om at være en dataindtastningsassistent

3. Blogger

National gennemsnitsløn: $27.976 om året

Primære opgaver: Bloggere skriver onlineindhold til en blogging-hjemmeside. De kommer med ideer til blogindlæg og skriver, redigerer og promoverer deres indhold online. Gennem deres forfatterskab deler de deres meninger om forskellige emner eller spørgsmål.

4. Kundeservicemedarbejder

Nationalt gennemsnitsløn: $28.558 om året

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter besvarer kundeopkald og lytter til deres bekymringer eller klager. De besvarer kundespørgsmål, tager imod bestillinger, behandler returvarer og sikrer kunderne en god oplevelse med virksomheden.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

5. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $30.680 om året

Primære pligter: Transkriptionister lytter til lyd- eller videooptagelser og skriver det, de hører, til tekst i lang form. De kan transskribere lyd til et firmamøde eller en samtale. Transkriptionister gennemgår og redigerer transskriptioner, før de arkiverer dem, udvider deres stenografiske noter og sikrer, at deres klient er tilfreds.

6. Sundhedscoach

National gennemsnitsløn: $32.032 om året

Primære opgaver: Sundhedscoacher vejleder deres klienter om korrekt kost, fitness og generelt velvære. De skaber livsstilsændringer for deres klient i håb om, at det får dem til at føle sig bedst. Sundhedscoacher sikrer, at den wellness-plan, de har for hver klient, passer til deres individuelle behov og sundhedsmål.

7. Regnskabsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $34.320 om året

Primære opgaver: En regnskabsmedarbejder holder en virksomheds eller klients økonomiske optegnelser ajour. De udarbejder rapporter, bruger forskellige regnskabssoftwareprogrammer til at behandle transaktioner og afstemme bankkonti.

Relateret: Lær om at være regnskabsassistent

8. Rekrutteringskoordinator

National gennemsnitsløn: $36.699 om året

Primære opgaver: Rekruttering af koordinatorer hjælper med en virksomheds ansættelsesbehov. De administrerer alle kandidater i rekrutteringsprocesser, planlægning af samtaler og ansættelse af nye medarbejdere. De arbejder sammen med resten af ​​personaleafdelingen samt eksterne rekrutterere.

9. Specialist i sociale medier

National gennemsnitsløn: $37.141 om året

Primære opgaver: Sociale mediespecialister skaber og udgiver indhold til en virksomheds sociale medieplatforme. De opbygger et publikum, øger brandbevidstheden, engagerer sig med kunder, reagerer på kommentarer, overvåger platformens metrics og hjælper med at øge kundernes engagement.

10. Bogholder

National gennemsnitsløn: $37.877 om året

Primære opgaver: En bogholder udarbejder en virksomheds finansielle regnskaber og dokumenterer alle relaterede transaktioner. De opdaterer også virksomhedens hovedbog og afstemmer regnskabssystemposter.

Relateret: Lær om at være bogholder

11. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $38.626 om året

Primære opgaver: Virtuelle assistenter yder administrativ hjælp til deres kunder. De besvarer telefonopkald og e-mails, laver rejsearrangementer, planlægger møder, opdaterer deres klients kontaktliste, organiserer deres kalender og fører onlineregistreringer.

12. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $41.568 om året

Primære opgaver: Grafiske designere skaber visuelle koncepter for deres kunder. De skitserer deres ideer, rådfører sig med deres kunder for bedre at forstå deres vision og bruger designsoftware til at digitalisere deres skabelse. De kan designe invitationer, logoer, skilte og reklamer.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

13. Korrekturlæser

National gennemsnitsløn: $45.906 om året

Primære opgaver: Korrekturlæsere gennemgår indhold for grammatik, stave, tegnsætning, syntaks og formateringsfejl. De sikrer indholdets læsbarhed og foretager redigeringer efter behov.

14. Forfatter

National gennemsnitsløn: $50.935 om året

Primære pligter: Forfattere bruger skrevne ord til at kommunikere deres ideer eller meninger. De redigerer deres indhold, distribuerer deres arbejde, undersøger ideer og leder efter udgivelsesmuligheder. Nogle typer forfattere omfatter digtere, forfattere, journalister, manuskriptforfattere og dramatikere.

15. Underviser

National gennemsnitsløn: $50.939 om året

Primære opgaver: Undervisere yder assistance til elever på forskellige klassetrin. De hjælper dem med deres lektier, hjælper dem med at forberede sig til kommende eksamener og giver både støtte og opmuntring.

Viggo Dahl
Viggo Dahl Da hjemmearbejde giver dig en fleksibel tidsplan, gør det det nemmere at påtage dig denne type beskæftigelse som enlig forsørger. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken stilling du bedst kvalificerer dig til, og hvilken du er mere interesseret i. I denne artikel giver vi dig tips til at arbejde hjemmefra som enlig mor og giver dig en liste over enlig mor arbejde-fra -hjemmejobs at overveje.