15 Gode Virksomheder At Starte I Dag

15 Gode Virksomheder At Starte I Dag

Det er et godt tidspunkt at være iværksætter. Processen med at starte din egen virksomhed er nemmere end nogensinde på grund af internettet, og nogle virksomheder har meget lave opstartsomkostninger. Med nogle få færdigheder og at finde den rigtige efterspørgsel på dit marked, kan du starte din egen virksomhed, der er rentabel og værdifuld. I denne artikel diskuterer vi et par grunde til at overveje at starte en virksomhed og 22 af de bedste små virksomheder, du kan starte i dag.

Relateret: At blive uafhængig entreprenør: Fordele og ulemper

Hvorfor starte en virksomhed?

At starte din egen lille virksomhed har mange fordele, herunder en fleksibel arbejdsplan og evnen til at maksimere din indkomst. Selvom det kan kræve meget arbejde og dedikation at starte din egen lille virksomhed, kan resultatet være meget givende. Derudover, da internettet bliver en populær metode for virksomheder, er opstartsomkostningerne og indsatsen forbundet med at starte din egen virksomhed ikke så dyre eller vanskelige, som de engang var.

Relateret: Bedste selvstændige job

Gode ​​små virksomheder at starte

Der er utallige typer virksomheder, som du kunne overveje at starte. At vælge en succesfuld virksomhed kræver, at du vurderer dine interesser, færdigheder, erfaring og motivationer, samtidig med at du er opmærksom på, hvilke virksomheder der efterspørges. Start med følgende liste for at generere ideer til dit forretningsfokus:

1. Aflastningstjeneste

Aflastningsarbejdere tilbyder midlertidig aflastning til fuldtidsansatte plejere. De vil ofte hjælpe i form af madlavning, rengøring, kammeratskab og pleje. Ved at tilbyde dine tjenester til hjemmeplejere kan du opbygge din kundekreds og samtidig hjælpe dem, der har behov.

Relateret: Lær om at være en omsorgsperson

2. Event planlægger

DA går meget ind i planlægning og koordinering af et arrangement. Eventplanlæggere tilbyder deres organisatoriske assistance til kunder, der planlægger et bryllup, fødselsdagsfest, pensionsfest eller firmaarrangement. De koordinerer leverandører som underholdning, catering, oprydning og fotografering. Hvis du er tryg ved at administrere alle detaljerne i forbindelse med en begivenhed, så er en aftenplanlægningsforretning et godt valg.

Relateret: Sådan starter du en begivenhedsplanlægningsvirksomhed i 6 trin

3. Social media marketingmedarbejder

Markedsførere på sociale medier bruger deres viden om forskellige sociale medieplatforme til at markedsføre en virksomhed. Med en markedsføringsvirksomhed på sociale medier kan du hjælpe virksomheder med deres organiske eller betalte reklamekampagner ved at skrive og svare på kommentarer online.

4. Brugte bøger og mediebutik

Du kan starte en virksomhed med at indsamle brugte bøger, dvd'er eller andre former for samlermedier og sælge dem for nogle få dollars mere. Forbrugeren får et godt tilbud på de varer, de ønsker, og du får et par dollars for din tid. Du kan endda overveje at sælge brugte universitetsbøger, som, hvis udgaverne stadig er almindeligt i brug, kan komme til høje prisskilte. Du kan åbne en butik i dit lokalsamfund eller sælge bøger over internettet.

5. Lokal rejselederservice

Rejseledere fungerer som eksperter på det område, de arbejder i. De giver gæster og turister en guidet tur til byens bedste restauranter og attraktioner. Turguider kan tage turister på en guide i byen til fods eller i køretøj. Hvis du bor i eller i nærheden af ​​en by med turisme, så kan en lokal rejseguide være en lukrativ forretningsmulighed.

6. Plæneplejefirma

Landskabspleje er en tidskrævende, manuel opgave, som mange boligejere foretrækker at outsource. Uanset om du tilbyder græsklipning, design eller vedligeholdelseshjælp, er plæneplejeopgaver altid efterspurgte. Du kan udvikle din plæneplejevirksomhed ved at tilføje et par kunder til din ugentlige eller månedlige plejeliste.

7. Genoptag skrive-/redigeringstjeneste

CV er et af de vigtigste skridt mod at finde beskæftigelse. Mange enkeltpersoner er utilpas med processen med at formatere og redigere deres egne CV'er. Hvis du er fortrolig med og erfaren i at udarbejde CV'er, kan du starte en virksomhed, der tilbyder disse tjenester til jobkandidater.

8. Fotografivirksomhed

Fotografer bruger udviklede kreative færdigheder til at tage billeder til kunder. De kan arbejde med forskellige begivenheder, tage billeder af bryllupper, familier, landskabspleje eller andre begivenheder eller produkter. De bruger også deres redigeringsevner til at skabe fotografier, der er unikke og inspirerende. Tag et par fotokurser og øv dit håndværk ved at tage billeder af familie og venner.

9. Virtuel assistance

Virtuelle assistenter hjælper virksomhedsejere i virtuelle omgivelser med generelle kontoropgaver samt specialiserede færdigheder såsom administration af sociale medier, dataindtastning, telefonsupport og salg for at opfylde en virksomheds individuelle behov. Virtuelle assistenter arbejder ofte efter deres egen tidsplan i en projektbaseret metode.

10. Hjemmetjenester

Folk, især husejere, kræver altid opgaver som rengøring og vedligeholdelse. Dette kan omfatte almindelige rengøringsopgaver til hjemmet eller vedligeholdelse og reparationer i huset. Ved at demonstrere din erfaring og professionalisme kan du give dig nogle få hjemmeservicekunder, der er afhængige af, at du vedligeholder renligheden og vedligeholdelsen af ​​deres hus.

11. Reparationsfirma for husholdningsapparater

Defekt husholdningsapparat eller generel forfald i hjemmet kan være en overvældende situation, og afhængigt af varen, skabe en følelse af, at det haster for potentielle kunder. At lære at fejlfinde og reparere de mest almindelige husholdningsapparater kan være en god forretningsidé. Nichespecialiteter i almindeligt brugte genstande vil altid tiltrække nye forretninger, da de fleste mennesker er ret afhængige af genstande, der spænder fra opvaskemaskiner til støvsugere, kaffemaskiner til vaskemaskiner.

12. Snerydningsfirma

I områder, hvor der falder meget sne, kan enkeltpersoner eller virksomheder få deres liv forstyrret af snefald, der blokerer adgangen ind eller ud af deres hjem, virksomheder og veje, hvilket gør enkeltpersoner ivrige efter at betale nogen for at skovle eller pløje sne væk. Hvis du kan reklamere for og tilbyde dine snerydningstjenester til lokale virksomheder, vil du trække forretninger i vintermånederne og skabe gentagne kunder, der genererer indkomst i hele den kolde årstid.

13. Tutorvirksomhed

Forældre til børn i skolealderen og studerende på universitetsniveau er ofte villige til at ansætte og betale en vejleder for at hjælpe dem med at forstå deres akademiske studier. Hvis du er vidende om et specifikt emne eller generelle studier, kan du starte en vejledningsvirksomhed. Du kan åbne et vejledningscenter fra dit hjem eller kontor, eller du kan tilbyde tjenester på farten, hvor du møder studerende på deres campus, det lokale bibliotek eller i deres hjem.

14. Personlig træning

Selvom certificering ikke er påkrævet for at tilbyde fitnesscoaching, kan du investere i et personligt trænerkursus eller et hvilket som helst antal fitnessspecialiteter fra barre fitness til yoga. Personlige trænere og træningskonsulenter hjælper kunder med at nå deres vægttab og fitnessmål. Du kan forvandle din glæde ved at træne og planlægge måltider til en virksomhed, der hjælper andre på dette område.

15. Medicinsk transport

Der er sandsynligvis hundredvis af ældre i dit område, som har svært ved at komme til og fra lægebesøg. Kirurgi og andre medicinske bekymringer kan forhindre en senior i at kunne køre bil. Familieplejere kan have fuldtidsjob eller deres eget familieansvar. Et medicinsk transportfirma samler patienter op og tager dem til deres lægeaftale og bringer dem tilbage til deres hus efter aftalen. Du kan starte en medicinsk transportvirksomhed ved at netværke med lokale lægekontorer og tilbyde tjenester til dine ældre naboer.

Relateret: Sådan starter du din egen virksomhed i 9 trin

Tue Davidsen
Tue Davidsen Det er et godt tidspunkt at være iværksætter. Processen med at starte din egen virksomhed er nemmere end nogensinde på grund af internettet, og nogle virksomheder har meget lave opstartsomkostninger. Med nogle få færdigheder og at finde den rigtige efterspørgsel på dit marked, kan du starte din egen virksomhed, der er rentabel og værdifuld. I denne artikel diskuterer vi et par grunde til at overveje at starte en virksomhed og 22 af de bedste små virksomheder, du kan starte i dag.