15 Fordele Ved At Arbejde I Et Forsikringsselskab

At arbejde for et forsikringsselskab kan være et givende og spændende erhverv, som måske giver dig mulighed for at have en positiv indflydelse på folks liv. Forsikringsselskaber tilbyder typisk flere fordele, herunder medarbejdergoder, teamsamarbejde og en mangfoldig arbejdskultur. At lære alle fordelene ved at arbejde for et forsikringsselskab kan hjælpe dig med at beslutte, om at arbejde i forsikringsområdet er det rigtige valg for dig. I denne artikel diskuterer vi, hvad forsikringsselskaber gør, og lister 15 fordele ved at arbejde for et forsikringsselskab.

Relateret: 13 job i forsikringsbranchen

Hvad gør forsikringsselskaber?

Forsikringsselskaber beskæftiger fagfolk, der hjælper kunder med at træffe informerede valg om alle aspekter af deres forsikringsdækning. De kan rådføre sig med kunder om, hvilken slags forsikring de skal købe, og hvor meget de skal købe, eller de kan svare på spørgsmål om de potentielle fordele ved visse forsikringsdækninger. Forsikringsselskaber kan være små organisationer med færre end 10 ansatte, eller de kan være store virksomheder med tusindvis af ansatte.

Relateret: 15 typer forsikringsagenter

Fordele ved at arbejde i et forsikringsselskab

Her er 15 fordele ved at arbejde i et forsikringsselskab:

Bred vifte af jobs

Forsikringsselskaber tilbyder en bred vifte af jobs inden for forskellige områder. Du kan arbejde i en af ​​følgende afdelinger, når du arbejder for et forsikringsselskab:

 • Finansiere
 • Kunde service
 • Krav
 • Administration
 • Dataanalyse
 • Menneskelige ressourcer
 • Teknologi
 • Juridiske tjenester
 • Salg
 • Markedsføring

Forskellig kultur

Forsikringsselskaber arbejder for at fremme en mangfoldig kultur, fordi de ansætter personer med alle akademiske og kulturelle baggrunde. Mange virksomheder har inklusionsprogrammer, der sikrer, at folk af alle racer og etniciteter har lige chancer for at få succes i deres organisation.

Entry-level stillinger

Mange forsikringsselskaber tilbyder entry-level job, der ikke kræver, at kandidater har en universitetsgrad eller erfaring med forsikring. Entry-level jobs er en fantastisk måde for enkeltpersoner at få erfaring inden for et nyt felt, som de måske ikke kender.

På jobtræningen

I de fleste tilfælde behøver du ikke forudgående erfaring med at arbejde med forsikring for at blive ansat i et forsikringsselskab. Forsikringsselskaber tilbyder uddannelse til nye medarbejdere, der lærer dem alt, hvad de behøver at vide om deres rolle. Ofte er der et kursus, som nye medarbejdere gennemgår for at gøre dem bekendt med virksomhedens procedurer og statslige love og regler relateret til forsikring.

Fleksible tidsplaner

Større forsikringsselskaber tilbyder typisk 24-timers callcenter-service, som giver medarbejderne mulighed for at have fleksible tidsplaner. Medarbejdere kan anmode om at arbejde et skift, som er at foretrække for dem.

Teamwork er nøglen

Forsikringsselskaber værdsætter teamwork og opmuntrer deres medarbejdere til at opbygge forbindelser inden for deres afdelinger. Mens nogle stillinger kan kræve, at du arbejder selvstændigt, som kundeservicerepræsentanter eller salgsagenter, kan du stadig samarbejde med dine jævnaldrende, hvis du nogensinde har brug for råd, hjælp eller bare en venlig samtale.

Relateret: Teamwork færdigheder: Definition og eksempler

Arbejde hjemmefra

Nogle forsikringsselskaber tillader deres ansatte at arbejde hjemmefra, afhængigt af stillingen. Kundebaserede roller er mere tilbøjelige til at arbejde hjemmefra, da de kun kræver en telefon og computer for at fuldføre deres arbejde. Nogle fordele ved at arbejde hjemmefra inkluderer at bruge færre penge på benzin, have mere kontrol over din arbejdsplan og en forbedret balance mellem arbejde og privatliv.

Relateret: Fordelene ved at arbejde hjemmefra

Uddannelse

Forsikringsselskaber kræver sjældent, at deres ansatte har en universitetsuddannelse, hvilket gør det lettere for enkeltpersoner at finde et job uden at skulle på college. Hvis du har en uddannelse, kan et forsikringsselskab ansætte dig i en lederstilling, afhængigt af dit uddannelsesniveau og din erfaring.

Sundhedsydelser

Mange forsikringsselskaber tilbyder sundhedsydelser til deres fuldtidsansatte, som kan hjælpe medarbejderne med at forblive sunde og produktive. At levere sundhedsydelser kan øge medarbejdernes moral og få medarbejderne til at føle sig tilfredse med deres arbejdsplads.

Løn

Startlønnen for ansatte i entry-level-forsikringsselskaber er normalt højere end andre entry-level-stillinger. Her er startlønnen for flere forsikringsselskaber:

 • Entry-level forsikringsagent: $51.735 om året
 • Entry-level kundeservicerepræsentant: $45.137 om året
 • Entry-level skadesrepræsentant: $44.023 om året

Karrierefremgang

Der er mange muligheder for karriereudvikling hos forsikringsselskaber. Mange forsikringsselskaber besætter stillinger internt, hvilket betyder, at hvis de søger at ansætte nogen som supervisor, vil de sandsynligvis ansætte en person i virksomheden. Forsikringsselskaber opfordrer også ofte deres ansatte til at tage en universitetsgrad på deltid, mens de arbejder, så de kan øge deres chancer for at avancere højere i virksomheden. Nogle arbejdsgivere kan endda tilbyde at betale hel eller delvis undervisning for deres ansatte.

Belønnende arbejde

At have en karriere i et forsikringsselskab betyder, at du kan være med til at gøre en forskel i folks liv. Forsikring indebærer at tilbyde beskyttelse mod ulykker og naturkatastrofer, og du hjælper kunder med at beslutte, hvilken forsikring der kan holde dem sikrest. At tilbyde dine kunder de bedste forsikringsordninger for at holde dem sikre kan føles givende, velvidende at du hjælper kunder med at leve et sikrere og sundere liv.

Velgørenhed

Det er almindeligt, at forsikringsselskaber er involveret i flere velgørende organisationer. Et primært mål for forsikringsselskaber er at have en positiv indflydelse i deres samfund, så de donerer ofte penge til lokale organisationer og velgørende organisationer. At arbejde for et forsikringsselskab, der giver tilbage til samfundet, kan få dig til at føle dybere respekt og påskønnelse af din arbejdsplads.

Lær nyttige færdigheder

At arbejde hos et forsikringsselskab giver dig mulighed for at få nyttige og overførbare færdigheder, der kan hjælpe dig med at komme videre i din karriere. Her er nogle færdigheder, du kan lære, mens du arbejder i et forsikringsselskab:

 • Kundeservice: Du kan få stærke kundeservicefærdigheder ved at arbejde for et forsikringsselskab, da meget af dit job er at rådføre dig med kunder om deres forsikringsbehov.
 • Aktiv lytning: Du kan også blive en fremragende aktiv lytter, mens du arbejder i et forsikringsselskab, fordi du lytter til kundens anmodning. De kan stille spørgsmål, anmode om ændringer i deres politik eller søge råd om deres forsikringsordninger.
 • Problemløsning: Du kan lære problemløsningsfærdigheder ved at arbejde for et forsikringsselskab, fordi agenter servicerer og vedligeholder kundepolitikker regelmæssigt, og de løser eventuelle problemer, der måtte opstå i en forsikringsperiode.
 • Kommunikation: Da forsikringsbegreber kan være komplekse, kan du lære at forklare dem klart, så dine kunder forstår dem bedre.

Gode ​​jobudsigter

Ifølge Bureau of Labor Statistics har forsikringsselskabsjob et positivt jobudsigt, idet man forventer, at antallet af forsikringsselskabsjob vil vokse med 5 % frem til 2029. Dette skyldes, at der er et stigende behov for forsikringsagenter, da kunder ofte har brug for en konsultation til hjælpe dem med at vælge mellem forskellige planer og forsikringsmuligheder.

Janus Lorentzen
Janus Lorentzen At arbejde for et forsikringsselskab kan være et givende og spændende erhverv, som måske giver dig mulighed for at have en positiv indflydelse på folks liv. Forsikringsselskaber tilbyder typisk flere fordele, herunder medarbejdergoder, teamsamarbejde og en mangfoldig arbejdskultur. At lære alle fordelene ved at arbejde for et forsikringsselskab kan hjælpe dig med at beslutte, om at arbejde i forsikringsområdet er det rigtige valg for dig. I denne artikel diskuterer vi, hvad forsikringsselskaber gør, og lister 15 fordele ved at arbejde for et forsikringsselskab.