15 Datalogiske Job, Der Betaler Godt

15 Datalogiske Job, Der Betaler Godt

Fra udvikling af softwareprogrammer og styring af komplekse systemer til fejlfinding af problemer og beskyttelse af virksomhedsdata spiller dataloger en vigtig rolle i enhver organisation. Ved at vælge en karriere inden for datalogi lærer du kritisk teknologi samt analytiske og kommunikationsevner, som du nemt kan overføre til næsten ethvert andet teknisk-baseret erhverv.

For at hjælpe dig med at vælge den rigtige rolle baseret på din interesse og erfaring er her 15 af de bedst betalte datalogijobs:

Højst betalte job inden for datalogi

Her er en liste over nogle af de bedst indtjenende datalogijob:

1. Helpdesk analytiker

National gennemsnitsløn: $18,25 i timen

Primære opgaver: En helpdesk-analytiker er en it-professionel, der hjælper interne brugere og klienter ved at fejlfinde, diagnosticere og rette software- og hardwareproblemer så hurtigt som muligt. De kan også være ansvarlige for at installere ny software, udføre teknologiopgraderinger, opsætte nye medarbejderes arbejdsstationer og reagere på potentielle cybersikkerhedstrusler.

Virksomheder med denne stilling: SAIC, NTT DATA Services, IBM

2. Desktop support tekniker

National gennemsnitsløn: $19,82 i timen

Primære opgaver: Desktop-supportteknikere vedligeholder en organisations brugervendte computersystemer, såsom stationære computere og deres tilbehør. De installerer hardware og software og sikrer optimal ydeevne af alle organisationens arbejdsstationer. De kan også hjælpe med fejlfinding og korrektion af computerproblemer.

Virksomheder med denne stilling: Target, Sony, United States Postal Service

3. Computerprogrammør

National gennemsnitsløn: $24,83 i timen

Primære opgaver: Computerprogrammører er fagfolk, der bruger deres viden om computerprogrammeringssprog, såsom C++ og Java, til at skrive, teste og vedligeholde kildekode til forskellige computerprogrammer. De kan også være ansvarlige for at arbejde med it-professionelle og programmere brugere for at fejlfinde, fejlfinde og forbedre koden.

Virksomheder med denne stilling: Boeing, NASA, Chevron

4. Systemanalytiker

National gennemsnitsløn: $74.115 om året

Primære opgaver: En systemanalytiker er en person, der er afhængig af analyser og designteknikker for at hjælpe med at løse en organisations informationssystemudfordringer. De er ansvarlige for at identificere og rette problemer i eksisterende systemer, udvikle arbejdsgange, designe nye systemer og uddanne andre medarbejdere i, hvordan de skal bruges.

Virksomheder med denne stilling: Robert Half Technology, US Army, Boeing

5. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $76.307 om året

Primære opgaver: Webudviklere designer, koder og opdaterer hjemmesider på vegne af deres arbejdsgiver eller en række kunder. Normalt arbejder webudviklere fra wireframes skabt af webdesignere. De er ansvarlige for at sikre, at en færdig hjemmeside er visuelt tiltalende, nem at bruge og sikker. De bliver også ofte bedt om at foretage ændringer og opdateringer til eksisterende websteder.

Virksomheder med denne stilling: The Creative Group, Trilogy Education Services, Generalforsamling

6. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $82.831 om året

Primære opgaver: En informationssikkerhedsanalytiker er ansvarlig for at beskytte netværk, computersystemer og data. Disse fagfolk træffer proaktive foranstaltninger for at forhindre hackere i at få adgang til en organisations systemer, såsom at installere opdateringer og datakrypteringssoftware. De arbejder på at holde sig opdateret om trusler og hackermetoder og overvåger computersystemer og netværk for sikkerhedsbrud.

Virksomheder med denne stilling: General Dynamics Information Technology, Wells Fargo, Citi

7. Applikationsudvikler

National gennemsnitsløn: $84.588 om året

Primære opgaver: Applikationsudviklere arbejder i teams med applikationsingeniører og analytikere for at konceptualisere, bygge og opgradere softwareapplikationer. De er ofte også ansvarlige for at vedligeholde og fejlfinde software og reparere sikkerhedssårbarheder. Applikationsudviklere kan arbejde på at bygge desktop-applikationer, mobilapplikationer eller en kombination af begge.

Virksomheder med denne stilling: GE Corporate, Eaton, UnitedHealth Group

8. Databaseadministrator

National gennemsnitsløn: $94.659 om året

Primære opgaver: En databaseadministrator, også kaldet en DBA, er en person, der styrer ydelsen af ​​en database. De kan også hjælpe med planlægning og opbygning af en database, samt at beskytte en organisations data mod cyberangreb og lækager. De udfører rutinemæssig vedligeholdelse og opgraderinger for at holde databaser kørende optimalt.

Virksomheder med denne stilling: Diverse Lynx, Northrop Grumman, Infosys

9. Hardwareingeniør

National gennemsnitsløn: $97.873 om året

Primære opgaver: Hardwareingeniører er fagfolk, der konfigurerer hardwaren til computersystemer. De bestemmer et systemlayout, vælger de relevante komponenter og fuldfører udbygninger. De er også ansvarlige for at opgradere eksisterende systemer med nye dele for at øge en computers hastighed og effektivitet.

Virksomheder med denne stilling: Intel, Google, Honeywell

10. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $107.685 om året

Primære opgaver: En softwareingeniør arbejder med enten applikationsudvikling eller systemudvikling og er ansvarlig for at designe, bygge, teste, vedligeholde og opgradere softwaresystemer. De bestemmer også gennemførligheden af ​​foreslåede softwareprojekter ved at udføre analyser og udarbejde dokumentation - såsom flowcharts og diagrammer - for at guide softwaredesignet og -udviklingsprocessen.

Virksomheder med denne stilling: Microsoft, Amazon.com, Apple

11. Netværkssikkerhedsingeniør

National gennemsnitsløn: $108.224 om året

Primære opgaver: Netværkssikkerhedsingeniører er ansvarlige for at beskytte en organisations netværkssystemer ved at installere firewalls, detektionssystemer og udføre cybersikkerhedssoftwareopgraderinger. I tilfælde af et cyberangreb arbejder netværkssikkerhedsingeniører på at finde, isolere og rette problemet. De udfører også systemtests for at finde software- og hardwaresårbarheder og kan også være ansvarlige for at uddanne andre medarbejdere om bedste cybersikkerhedspraksis.

Virksomheder med denne stilling: Leidos, Lockheed Martin, Dell

12. Udviklingsdriftsingeniør

National gennemsnitsløn: $121.996 om året

Primære opgaver: Også kaldet DevOps-ingeniør, en udviklingsingeniør er en person, der kombinerer IT-viden med udviklingskompetencer, såsom scripting og kodning, for at forstå en virksomheds hele systemer og netværk. De er primært ansvarlige for at teste og implementere netværksoperationer og identificere muligheder for at øge en virksomheds tekniske effektivitet.

Virksomheder med denne stilling: Cognizant Technology Solution, Booz Allen Hamilton, CGI Group

13. Netværksarkitekt

National gennemsnitsløn: $129.601 om året

Primære opgaver: En netværksarkitekt installerer modemer, routere og andre hardware- eller softwareprodukter som en del af datakommunikationsnetværk. De er ansvarlige for at bestemme de mest effektive teknologiprodukter og det mest effektive kabellayout for hvert netværkssystem og har ofte til opgave at vedligeholde og opgradere eksisterende systemer.

Virksomheder med denne stilling: Verizon, AT&T, Affinity, Inc.

14. Softwareudviklingschef

National gennemsnitsløn: $131.406 om året

Primære opgaver: Softwareudviklingsledere er ansvarlige for at ansætte, træne og overvåge et softwareudviklingsteam. De giver projektestimater, administrerer budgetter og koordinerer tekniske ressourcer til at bygge nye softwareprogrammer eller opgradere eksisterende systemer. Softwareudviklingsledere kan også hjælpe med praktiske udviklingsaktiviteter såsom at skrive kode.

Virksomheder med denne stilling: Robert Half Technology, Amazon.com, Oracle

15. Softwarearkitekt

National gennemsnitsløn: $141.409 om året

Primære opgaver: En softwarearkitekt er en person, der designer og udvikler softwaresystemer og applikationer. De fungerer typisk som en ledende beslutningstager på softwareudviklingsprojekter og bestemmer, hvilke platforme og kodningsstandarder et softwareudviklingsteam vil bruge. De træffer også designvalg og sikrer, at færdige softwareprodukter opfylder tekniske kriterier.

Virksomheder med denne stilling: Cisco, IBM, Deloitte

Færdigheder til datalogi job

De fleste computerservicejob kræver nogle eller alle af følgende viden og færdigheder:

  • Aktiv lytning
  • Kommunikationsegenskaber
  • Flydende i programmeringssprog
  • Organisatoriske færdigheder
  • Faglighed
  • Tekniske færdigheder

Afhængigt af den stilling, du vælger, kan du også have brug for ledererfaring samt en grad eller certificering for at bevise din egnethed inden for et specifikt område.

Disse er kun nogle få af de højest betalte datalogijob, og der er mange yderligere roller tilgængelige for fagfolk på tværs af en bred vifte af uddannelse og erfaring. Ved at vælge at forfølge en karriere inden for datalogi, vil du blive godt kompenseret og har masser af muligheder for karriereudvikling.

Thyge Jørgensen
Thyge Jørgensen Fra udvikling af softwareprogrammer og styring af komplekse systemer til fejlfinding af problemer og beskyttelse af virksomhedsdata spiller dataloger en vigtig rolle i enhver organisation. Ved at vælge en karriere inden for datalogi lærer du kritisk teknologi samt analytiske og kommunikationsevner, som du nemt kan overføre til næsten ethvert andet teknisk-baseret erhverv.