15 Bedste Job I Psykologi

15 Bedste Job I Psykologi

Der er flere karriereveje, du kan vælge efter at have opnået en psykologigrad. Uanset om du leder efter et bestemt lønniveau, fleksibilitet eller andre fordele, kan du finde job, der passer til dine mål og livsstil.

Hvis det er en topprioritet for dig at tjene en bestemt løn, er der mange job relateret til psykologi, der tjener høje lønninger. Mens nogle måske kræver en master- eller doktorgrad eller certificering, er andre tilgængelige for dem med kun en bachelorgrad i psykologi.

Fordi der er mange forskellige typer af psykologi-relaterede job, kan løndata variere, efterhånden som stillingerne bliver mere specifikke. Af denne grund har vi inkluderet nogle lønintervaller, hvor det er passende. For mere lønoplysninger om jobtitler og virksomheder, besøg Bonjoures Salaries.

15 højtlønnede job i psykologi

Her er 15 topindtjenende job, du kan få med en psykologuddannelse.

1. Terapeut

National gennemsnitsløn: $28,12 i timen

Primære opgaver: En terapeut hjælper klienter med at bearbejde tanker, følelser og beslutninger. De hjælper med at forbedre den generelle mentale sundhed og lykke. Mens hver terapeut har deres egen proces, vurderer de typisk klienter og har udviklende samtaler, efterhånden som de lærer mere. Terapeuter kan arbejde i en række specialer såsom socialt arbejde eller ægteskabs- og familieterapi.

Virksomheder med denne stilling: Centerstone, Center for Discovery, Omni Visions

2. Psykologiuddannelsesleder

National gennemsnitsløn: $61.632 om året

Primære opgaver: Der er adfærdsmæssige og mentale sundhedsprogrammer på tværs af en række private og offentlige institutioner. Programdirektører leder og administrerer sådanne programmer. De er ofte ansvarlige for at træffe beslutninger på højt niveau, ansætte og designe programmets struktur.

Virksomheder med denne stilling: KFUM, The Mentor Network, Restorix Health

3. Adfærdsanalytiker

National gennemsnitsløn: $72.056 om året

Primære opgaver: Adfærdsanalytikere studerer og udvikler planer for at forbedre eller ændre visse aspekter af menneskelig adfærd. De kan arbejde på hospitaler, skoler, kriminalforsorgen, offentlige afdelinger og mere. Der er en række forskellige patienter eller klienter, de kan se, herunder hjerneskadepatienter, psykiatripatienter, børn og veteraner.

Virksomheder med denne stilling: Aveanna Healthcare, Teamwork Specialties, The MENTOR Network

4. Forsker

National gennemsnitsløn: $72.505 om året

Primære opgaver: Udvikle og teste videnskabelige teorier for at fremme vores forståelse af mental sundhed, adfærd og andre psykologi-relaterede emner. Forskere kan arbejde for private virksomheder, i laboratorier eller for offentlige organer. Entry-level kandidater kan blive forsker ved først at få erfaring som laboratorie- eller forskningsassistent.

Virksomheder med denne stilling: Corizon Health, Harbor Behavioural Health, Lifespan

5. Psykologiprofessor

National gennemsnitsløn: $51.316-$75.555 om året

Primære opgaver: Psykologiprofessorer arbejder i højere uddannelsesinstitutioner og kandidatuddannelser underviser studerende i psykologiske termer, metoder, teorier og mere. De udvikler læseplaner og holder klasser på regelmæssig basis. De er også ansvarlige for fordeling af opgaver og projekter, bedømmelse af afhandlinger, karaktergivning af opgaver og oprettelse af eksamener.

Virksomheder med denne stilling: University of Colorado, Michigan State University, California State University

6. Erhvervspsykolog

National gennemsnitsløn: $52.006-$92.458 om året

Primære opgaver: Industri- eller organisationspsykologer bruger deres viden om adfærd i grupper eller organisationer til at udvikle træninger, effektivisere processer og forbedre andre aspekter af arbejdet i en virksomhed.

Virksomheder med denne stilling: MHM Services, Liberty Healthcare Corp, PsychPros

7. Militærpsykolog

National gennemsnitsløn: $31.348–$95.635 om året

Primære opgaver: Militære psykologer arbejder med veteraner og aktivt militært personale for at hjælpe med at behandle psykiske problemer som posttraumatisk stresslidelse og mere. De kan også arbejde med militærfamilier for at vurdere og behandle mental og adfærdsmæssig sundhed.

Virksomheder med denne stilling: US Army, staten Washington, Geisinger

8. Rådgivende psykolog

National gennemsnitsløn: $50.178–$95.635 om året

Primære opgaver: En vejledende psykolog holder aftaler med patienter eller klienter, der søger psykologisk rådgivning. Folk kan opsøge rådgivere på egen hånd eller efter en læges anbefaling. Mens nogle rådgivende psykologer måske driver deres egen praksis og sætter deres egne tidsplaner, kan andre arbejde som en del af en anden praksis eller på et hospital.

Virksomheder med denne stilling: Kaiser Permanente , Deloitte , Mayo Clinic

9. Kriminalpsykolog

National gennemsnitsløn: $64.947-$95.635 om året

Primære opgaver: En kriminalpsykolog arbejder udelukkende med personer, der er blevet dømt for en forbrydelse, og deres familier. Mens de hovedsageligt arbejder i fængsler som fængsler og fængsler, og de måske også arbejder med mennesker, der er blevet løsladt og tilpasser sig det normale liv.

Virksomheder med denne stilling: UWorld, State of Arizona, Correct Care Solutions

10. Sportspsykolog

National gennemsnitsløn: $64.947-$95.635 om året

Primære opgaver: Sportspsykologer arbejder sammen med atleter for at løse mentale og adfærdsmæssige problemer, så de kan præstere bedst muligt. Selvom de måske udvikler anlæg til simple vejspærringer som selvtillidsniveauer eller lederevner, kan de også løse mere alvorlige psykologiske problemer.

Virksomheder med denne stilling: University of North Carolina i Charlotte, Henry M. Jackson Foundation, Carilion Clinic

11. Klinisk psykolog

National gennemsnitsløn: $95.635 om året

Primære opgaver: Kliniske psykologer studerer, diagnosticerer og udformer behandlingsplaner for patienter med psykiske udfordringer. De arbejder typisk på et hospital, men nogle arbejder måske direkte med familier i deres hjem eller på private faciliteter som plejehjem.

Virksomheder med denne stilling: MedOptions , Thriveworks , LifeStance Health

12. Eksperimentel psykolog

National gennemsnitsløn: $64.947-$97.011 om året

Primære opgaver: Eksperimentelle psykologer arbejder sammen med forskere om at udtænke og udføre eksperimenter for at lære mere om menneskelig adfærd og mental sundhed. De bruger tid på både at eksperimentere og lære om psykologiske funktioner.

Virksomheder med denne stilling: Cengage, Brown University, US Navy

13. Retsmedicinsk psykolog

National gennemsnitsløn: $50.178-$210.798 om året

Primære opgaver: Retsmedicinske psykologer studerer adfærden hos mennesker, der begår forbrydelser, for at besvare spørgsmål om sager og dokumentere fund for fremtidige sager med lignende detaljer. De arbejder ofte med lokal og føderal retshåndhævelse og er nogle gange ansat af politistyrkeprogrammer.

Virksomheder med denne stilling: Correct Care Solutions , Matrix Providers , CoreCivic

14. Neuropsykiater

National gennemsnitsløn: $210.798 om året

Primære opgaver: Neuropsykiatere er læger, der observerer, diagnosticerer og behandler abnormiteter relateret til funktioner i hjernen og nervesystemet. Mens de typisk arbejder på hospitaler, kan andre arbejde med mentale sundhedsorganisationer eller i plejehjem.

Virksomheder med denne stilling: UMass Memorial Medical Center, ERT, Solvista Health

15. Børne- eller skolepsykiater

National gennemsnitsløn: $57.309-$210.798 om året

Primære opgaver: Børnepsykiatere arbejder udelukkende med børn for at adressere mental sundhed og adfærd. Som læger arbejder de typisk på skoler eller hospitaler med at observere, diagnosticere og behandle børn for en række forskellige symptomer.

Virksomheder med denne stilling: St. Elizabeth Physicians, River Park Hospital, Boys Town

Dette er blot nogle få af mange ledige job relateret til din psykologi-uddannelse. Uanset om du vil arbejde direkte med klienter eller patienter eller hjælpe organisationer med at udvikle bedre måder at arbejde på, kan du finde en stilling, der passer til dine mål og interesser. Mens mange af disse roller kræver omfattende erfaring og uddannelse, kan du begynde din karriere inden for psykologi ved at finde entry-level eller assistentjob.

Troels Ipsen
Troels Ipsen Der er flere karriereveje, du kan vælge efter at have opnået en psykologigrad. Uanset om du leder efter et bestemt lønniveau, fleksibilitet eller andre fordele, kan du finde job, der passer til dine mål og livsstil.