15 Bedste Job Hjemmefra På Begynderniveau

15 Bedste Job Hjemmefra På Begynderniveau

Hvis du er nyuddannet eller skifter karriere og bryder ind i en branche for første gang, kan det være nyttigt at forstå dine muligheder. Entry-level jobs, der også giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, kan være endnu mere fremtrædende nu, da COVID-19 fik mange virksomheder til at etablere midlertidige og i nogle tilfælde permanente fjern- eller i det mindste fleksible arbejdsmuligheder.

Nedenfor har vi samlet en liste over gode start-level, arbejde hjemmefra job, du måske overveje, når du starter din jobsøgning.

Læs mere: Sådan skriver du et start-CV

15 arbejde hjemmefra begynderjob

Der er mange muligheder for at arbejde hjemmefra som fjernmedarbejder eller iværksætter uden erfaring. Mange individer vælger at arbejde hjemmefra for at give sig selv den balance mellem arbejde og privatliv, de ønsker.

Hvis du er ny på arbejdsstyrken og ønsker at arbejde hjemmefra, har disse stillinger en lav adgangsbarriere:

1. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,74 i timen

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder er ansvarlig for at arbejde sammen med kunder om at besvare spørgsmål, løse problemer, lytte til klager, behandle ordrer, modtage betalinger og oplyse kunder om et produkt eller en service. De kan arbejde et sted, der yder personlig kundeservice, men der er også muligheder for at yde kundeservice over telefonen eller via e-mail.

Læs mere: Alt du bør vide om at arbejde hjemmefra

2. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $14,51 i timen

Primære opgaver: En dataindtastningsassistent er ansvarlig for at udføre den gejstlige opgave med at indtaste data i en organisations computersystem. De modtager, oversætter, organiserer og indtaster data, men de henter også data, som en overordnet kan have brug for til en rapport eller præsentation. Dataindtastningsassistenter skal holde den database, de arbejder i, fri for fejl og let tilgængelig.

3. Datatransskribering

National gennemsnitsløn: $14,92 i timen

Primære opgaver: En datatransskriberer er ansvarlig for at lytte til optagelser og oversætte det, de hører, til skriftlig form. De arbejder normalt inden for et computersystem eller program for at indtaste oplysninger og data. Datatransskriberere kan endda arbejde på at transskribere livebegivenheder, som de muligvis kan deltage i eksternt fra deres hjem.

Relateret: Sådan søger du efter fjernarbejde på Bonjoures

4. Inkassofunktionær

National gennemsnitsløn: $15,61 i timen

Primære opgaver: En inkassofunktionær er ansvarlig for at kontakte kunder, der skylder penge på en ubetalt regning. De kan arbejde for et kreditkortselskab eller et andet firma, der ofte tilbyder lån til forbrugere, eller de kan arbejde for et firma, der leverer inkassotjenester til virksomheder. En inkassofunktionær ringer til forbrugerne med det formål at modtage betaling med det samme. De kan kontakte deres liste via telefon eller e-mail.

5. Teknisk support specialist

National gennemsnitsløn: $15,61 i timen

Primære opgaver: En teknisk supportspecialist er ansvarlig for at arbejde sammen med kunder om at løse tekniske problemer, de måtte have på deres computer eller tilknyttede softwareprogrammer. En person i denne rolle, som arbejder hjemmefra, vil sandsynligvis skulle besvare telefonopkald, bruge en beskedapplikation til at chatte med kunder eller besvare spørgsmål og levere løsninger via e-mail. De har typisk en manual, som de kan henvise til for problemer, de ikke er bekendt med.

6. Koordinator for sociale medier

National gennemsnitsløn: $16,02 i timen

Primære opgaver: En social media koordinator er ansvarlig for at skabe indhold på et brands sociale medie sider, oprette og udføre kampagner og opbygge et community ved at svare på kommentarer. De kan have mål for at øge brandbevidstheden eller fremme salget af et bestemt produkt eller en bestemt tjeneste. Sociale mediekoordinatorer arbejder typisk sammen med social media manager eller marketingdirektør for at udvikle annoncer.

Relateret: 15 tips til fjernarbejde

7. Indholdsforfatter

National gennemsnitsløn: $17,62 i timen

Primære pligter: En indholdsforfatter er ansvarlig for at skrive og producere blogs, indlæg på sociale medier og andre online salgstekster til deres publikum. De kan samarbejde med redaktører, bloggere og andre marketingmedarbejdere for at producere og forfine deres forfatterskab. En indholdsforfatter kan skabe klare, konsistente og engagerende budskaber til en række forskellige målgrupper i en række brancher.

8. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $18,67 i timen

Primære opgaver: En virtuel assistent er ansvarlig for generelle administrative opgaver for deres klienter. De kan planlægge møder, lave rejsearrangementer, kompilere rapporter og præsentationer, foretage telefonopkald og administrere e-mail.

9. Engelsklærer

National gennemsnitsløn: $18,88 i timen

Primære opgaver: En engelsklærer er ansvarlig for at instruere eleverne i stavning, grammatik og forståelse af det engelske sprog. En person, der arbejder hjemmefra uden særlig erfaring med undervisning, kan søge en stilling som underviser i engelsk til fremmedsprogsstuderende i et andet land. De opretter normalt lektionsplaner, proctorer onlineeksamener, tildeler og bedømmer lektier og sender statusrapporter til forældre og værger.

Relateret: Almindelige samtalespørgsmål til entry-level-stillinger

10. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $21,35 i timen

Primære opgaver: En freelanceskribent er ansvarlig for at skrive for et brands publikum. Du behøver måske ikke have en uddannelse for at arbejde som forfatter; hvis du er naturligt begavet til at skrive eller skriver som en hobby, kan du muligvis komme i kontakt med virksomheder, der ønsker at hyre dig til at skrive for dem. Som freelanceskribent kan du skrive kreativt indhold eller noget mere forskningsbaseret. En arbejdsgiver kan bede dig om at skrive indhold til annoncer, sociale medier, blogindlæg, e-mails, nyhedsbreve, brochurer, magasiner, produktbeskrivelser eller onlinekurser.

11. Korrekturlæser

National gennemsnitsløn: $22,06 i timen

Primære opgaver: En korrekturlæser er ansvarlig for at redigere skriftlige dokumenter. Disse dokumenter kan være papirkopier eller online og kan omfatte alt fra artikler til bøger. Korrekturlæsere skal have stor opmærksomhed på detaljer og en stærk beherskelse af sproget i det dokument, de redigerer. En korrekturlæser skal muligvis tjekke fakta i en rapport, udføre kvalitetssikring af stykket og sørge for, at alle sætningerne flyder pænt til det tiltænkte publikum.

Relateret: Tips til kandidater, der går ind i arbejdsstyrken under COVID-19

12. Underviser

National gennemsnitsløn: $24,52 i timen

Primære opgaver: En vejleder er ansvarlig for at arbejde med eleverne, så de bedre kan forstå eller mestre et emne. De kan være et supplement til det arbejde, en elev udfører i skolen. En vejleder søger at forstå mere om en elevs læringsstil, udvikle måder at undervise eleven på og forklare emner, som en lærer måske ikke dækker i klassen.

13. Account manager

National gennemsnitsløn: $24,67 i timen

Primære opgaver: En account manager er ansvarlig for at være det primære kontaktpunkt mellem en organisations personale og dens kunder. De skal normalt skabe og vedligeholde kunderelationer og sikre, at alle deres behov bliver varetaget ved at kommunikere kunderelaterede spørgsmål til den relevante person eller team i deres virksomhed. Account managers skal også være i stand til at præsentere fremskridtsrapporter til både kunder og den øverste ledelse, samt arbejde sammen med salgsteamet for at identificere nye forretningsmuligheder.

14. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $27,67 i timen

Primære opgaver: En rekrutterer er ansvarlig for at parre kvalificerede kandidater med virksomheder, der i øjeblikket ansætter til ledige stillinger. De kan gennemgå kandidatens ansøgning, gennemføre indledende samtaler, give oplysninger om forsikringsmuligheder og fordele og forhandle lønnen for en stilling.

15. Kvalitetssikringstester

National gennemsnitsløn: $30,04 i timen

Primære opgaver: En kvalitetssikringstester er ansvarlig for at køre test af programmer og software for at sikre, at det fungerer, som det skal. Målet med en QA-tester er at finde eventuelle problemer, der skal løses, før kunderne bruger programmet. De kan modtage et sæt standarder og retningslinjer, som de skal følge, når de udfører deres test.

Relateret: En komplet vejledning til indgangsløn

Tips til at finde et hjemmearbejde på begynderniveau

Her er et par tips til hurtigt at få et fjernjob uden erhvervserfaring:

  • Optimer din søgning: Målret fjernarbejde med Bonjoures jobsøgning. Du kan filtrere dine søgeresultater til at inkludere søgeord som "fjernbetjening", "arbejde hjemme", "arbejde hjemmefra", "hjemmebaseret" eller "fjernarbejde". Ved at bruge linket Avanceret jobsøgning kan du også skrive "fjern" som din ønskede placering. For at bortfiltrere jobopslag, der kun søger erfarne ansøgere, skal du bruge rullemenuen Erfaringsniveau til at vælge "Entry Level".

  • Vis dine færdigheder: Da du ikke har meget erfaring at fremhæve i din ansøgning, så skræddersy dit CV for at fremhæve dine relevante færdigheder og uddannelse. Du har muligvis allerede en række overførbare færdigheder fra praktikophold, frivilligt arbejde eller lederstillinger i organisationer på din skole. Se stillingsopslaget, når du beslutter, hvilke færdigheder du skal anerkende for at sikre, at du stemmer overens med det, de leder efter.

  • Udnyt dit netværk: Henvisninger er et vigtigt værktøj til at få foden indenfor hos enhver arbejdsgiver, men især når der skal skabes tillid til medarbejdere, der ikke vil blive overvåget på et kontor. Byg dit netværk ved at tale med så mange nye mennesker i din ønskede branche, som du kan – det være sig ved en virtuel begivenhed eller med en professionel profil på en social medieplatform.

Simone Hermansen
Simone Hermansen Hvis du er nyuddannet eller skifter karriere og bryder ind i en branche for første gang, kan det være nyttigt at forstå dine muligheder. Entry-level jobs, der også giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, kan være endnu mere fremtrædende nu, da COVID-19 fik mange virksomheder til at etablere midlertidige og i nogle tilfælde permanente fjern- eller i det mindste fleksible arbejdsmuligheder.