15 Bedste Job For Introverte

15 Bedste Job For Introverte

Mens både introverte og udadvendte kan have succes i enhver rolle, kan folk med indadvendte personlighedstyper blive tiltrukket af nogle positioner frem for andre. Mange indadvendte vil måske også opleve, at de udmærker sig i positioner med visse kvaliteter. For eksempel kan det være energigivende for mennesker med indadvendte tendenser at have et job, der tillader en anstændig mængde selvstændig arbejdstid.

For at hjælpe dig i din jobsøgning, tjek følgende tips samt en liste over 15 af de bedste job for introverte.

Hvad skal introverte kigge efter i en jobsøgning?

I modsætning til hvad man tror, ​​er en introvert ikke altid en person, der er genert, taler sagte og stræber efter at undgå sociale interaktioner. Faktisk kan introverte være meget omgængelige og besidde fremragende interpersonelle færdigheder. Men i modsætning til udadvendte personer, der føler sig energiske ved at lede møder og arbejde i gruppesammenhænge, ​​kræver introverte ofte tid alene for at genvinde energien efter disse typer oplevelser.

Mens introverte er i stand til at håndtere de samme opgaver som udadvendte, er de generelt mere tilfredse med at arbejde i karrierer, der gør brug af deres styrker.

Det er derfor, de bedste job for introverte er dem, der:

  • Prioriter selvstændigt arbejde frem for store gruppesamarbejdssessioner
  • Tilbyd stille rum til at arbejde alene i stedet for støjende, åbne arbejdsområder
  • Udføres bedst af personer med fremragende aktive lytteevner
  • Giver dig mulighed for at fokusere din opmærksomhed på én opgave eller et projekt ad gangen
  • Kræv mere en-til-en interaktion end at tale offentligt

Relateret: Nøgleforskelle mellem introverte og ekstroverte

Gode ​​karrierer for introverte

Her er flere af de bedste job for introverte, inklusive den gennemsnitlige løn, du kan forvente at tjene i hver rolle.

1 . Regnskabschef

Primære opgaver: Overvåge og styre den daglige drift af en regnskabsafdeling, herunder analysere data, oprette økonomiske rapporter og udvikle organisatoriske regnskabspolitikker. Regnskabschefer kan også lede og føre tilsyn med junior regnskabspersonalets arbejde.

Gennemsnitsløn: $78.638 om året

2 . Landskabsdesigner

Primære opgaver: Brug kreativitet og gartnerividen til at udvikle landskabsplaner, udvælge planter og andre funktioner – såsom gangbroer, damme og springvand – for at forbedre æstetikken i udendørsrum.

Gennemsnitsløn: $48.290 om året

3 . Adfærdsterapeut

Primære opgaver: Arbejde med patienter, der lever med psykiske lidelser og lidelser som depression, angst, spiseforstyrrelser og afhængighed samt tilstande som autisme, ADD og ADHD. Adfærdsterapeuter lytter til de vanskeligheder og udfordringer, klienter står over for og hjælper dem med at ændre og ændre deres adfærd.

Gennemsnitsløn: $17,75 i timen

4 . Content manager

Primære opgaver: Overvåge en organisations indholdsskabelse og strategiudvikling, herunder opbygning af en redaktionel kalender, styring af indholdsudgivelse og sikring af, at alt indhold stemmer overens med virksomhedens brandretningslinjer og forretningsmål. Content managers fører også ofte tilsyn med indholdsforfattere og strateger.

Gennemsnitsløn: $57.368 om året

5 . Chefkok

Primære opgaver: Lede et restaurantkøkken, herunder at overvåge al madlavning, oplære og lede køkkenpersonale, planlægge menuer, lave køkkenbudgetter, gennemgå madbestillinger og sikre, at maden lever op til kvalitetsstandarder.

Gennemsnitsløn: $62.023 om året

6 . Redaktør

Primære opgaver: Gennemgå udarbejdet kopi for grammatiske, stave- og stilfejl og ret fejl inden udgivelse. Redaktører kan også faktatjekke kopi og sikre, at alt skriftligt indhold udgivet af en organisation opfylder virksomhedens brandstilguide.

Gennemsnitsløn: $45.907 om året

7 . Grafisk designer

Primære opgaver: Brug software til at skabe brugerdefinerede billeder, der kommunikerer ideer, tilføjer æstetisk appel og forbedrer informationsstrømmen gennem digitale aktiver såsom websteder og applikationer eller gennem trykte aktiver såsom publikationer, salgsmaterialer, plakater og mere.

Gennemsnitsløn: $17,96 i timen

8 . IT-chef

Primære opgaver: Styre sikkerheden og driften af ​​en organisations informationssystemer. Håndter software- og hardwareopgraderinger, administrer teknologibudgettet, diriger junior IT-medarbejdere og adresser eller uddeleger helpdesk-billetter.

Gennemsnitsløn: $83.896 om året

9 . Bibliotekar

Primære opgaver: Hjælp biblioteksbesøgende med at finde bøger og information og forberede og katalogisere bøger, tidsskrifter og andet materiale. Bibliotekarer kan også administrere biblioteksbudgetter, overvåge juniormedarbejdere og føre tilsyn med bibliotekets arrangementer og aktiviteter.

Gennemsnitsløn: $53.326 om året

10 . Mekaniker

Primære opgaver: Inspicere, reparere og udføre vedligeholdelse på motorkøretøjer. Mekanikere bruger en række værktøjer og teknologier til at udføre jobopgaver og kan specialisere sig i specifikke systemer eller køretøjstyper.

Gennemsnitsløn: $18,74 i timen

11 . Paralegal

Primære opgaver: Fungere som juridisk administrativ assistent ved at gennemføre sagsundersøgelser, varetage klientsamtaler, udarbejde og arkivere juridiske dokumenter og bistå advokater med at udarbejde præsentationer. Paralegals deltager ofte også i og assisterer i høringer, udlæg og retssager.

Gennemsnitsløn: $46.396 om året

12 . Forsker

Primære opgaver: Designe og udføre laboratoriekontrollerede tests og eksperimenter, indsamle resultater og analysere data for at bestemme resultater. En forsker kan arbejde for regeringen, uddannelsesinstitutioner, miljøorganisationer eller på vegne af en for-profit virksomhed.

Gennemsnitsløn: $72.000 om året

13 . Social media manager

Primære opgaver: Planlægge, udvikle og implementere marketingkampagner på sociale medier, kuratere indhold på sociale medier og overvåge og analysere udførelsen af ​​forskellige sociale aktiviteter. Social media managers er også ofte ansvarlige for at svare på følgeres spørgsmål eller bekymringer og sikre, at alt socialt indhold overholder bedste praksis og brandretningslinjer.

Gennemsnitsløn: $47.547 om året

14 . Software ingeniør

Primære opgaver: Brug computerprogrammeringssprog til at bygge, teste og løbende forbedre effektiviteten og effektiviteten af ​​softwareprogrammer. Softwareingeniører kan specialisere sig i netværk, operativsystemer, applikationer eller databaser.

Gennemsnitsløn: $103.438 om året

15 . Teknisk skribent

Primære opgaver: Udarbejde brugervenlige instruktionsmanualer, how-to-vejledninger, artikler, proceduredokumenter og andet materiale ved at oversætte kompleks information til letlæseligt indhold. Tekniske forfattere kan også være ansvarlige for at redigere og udgive det materiale, de skriver.

Gennemsnitsløn: $32,56 i timen

Dette er blot et lille udpluk af de bedste job for introverte, men der er mange andre karriereveje for folk, der har dette specifikke sæt af styrker. Ud over at vælge en stilling, der udnytter dine bedste egenskaber og evner, er det også vigtigt at overveje kulturen og arbejdsstilen i de virksomheder, hvor du søger og interviewer for at sikre, at de opfylder dine behov.

Overvej detaljer som om kontoret har en åben grundplan eller stille rum til selvstændigt arbejde, og hvor fokuseret virksomheden er på teamwork, samarbejde og gruppeprojekter. Du kan finde mange af disse kvaliteter ved at undersøge virksomhedssider.

Relateret: Er du en introvert eller udadvendt? Bedste karrierer for introverte og ekstroverte

Egon Johnsen
Egon Johnsen Mens både introverte og udadvendte kan have succes i enhver rolle, kan folk med indadvendte personlighedstyper blive tiltrukket af nogle positioner frem for andre. Mange indadvendte vil måske også opleve, at de udmærker sig i positioner med visse kvaliteter. For eksempel kan det være energigivende for mennesker med indadvendte tendenser at have et job, der tillader en anstændig mængde selvstændig arbejdstid.