15 Bedst Betalte Job I Sport

15 Bedst Betalte Job I Sport

Hvis du har en passion for sport, kan det at forfølge et job i sportsbranchen føre til en givende og lukrativ karriere. Det er ikke nødvendigt at have atletiske evner for at forfølge en karriere inden for sport. Afhængigt af dine evner og ambitioner kan du overveje en bred vifte af sportsjobs. At lære om potentielle lønninger på dette felt kan hjælpe dig med at sætte dine karrieremål og give dig noget at arbejde hen imod.

I denne artikel vil vi diskutere de bedst betalte sportskarrierer for at hjælpe dig med at finde det rigtige job til dig.

15 af de højest betalte sportsjob

Når du arbejder med atletik, kan du blive alt fra en professionel atlet eller træner til en reporter eller læge. Her er 15 sportskarrierer, der betaler over $30.000 årligt:

 1. Sportsredaktør
 2. Baseball træner
 3. Basketball træner
 4. Personlig træner
 5. Sportsreporter
 6. Fodbold træner
 7. dommer
 8. Daglig leder
 9. Atletisk direktør
 10. Atletisk spejder
 11. Sports marketingmedarbejder
 12. Fysioterapeut
 13. Sportspsykolog
 14. Statistiker
 15. Idrætslæge

1. Sportsredaktør

National gennemsnitsløn: $30.800 om året

Primære opgaver: Sportsredaktører er journalister, der fokuserer på sportsnyheder. De arbejder for aviser, magasiner eller hjemmesider, hvor de skriver om hold, atleter og ligaer. Disse journalister udfører omfattende research, interviewer spillere og trænere og skriver både nyheder og meningsartikler. Nogle sportsredaktører skriver om en bred vifte af sportsbegivenheder, mens andre fokuserer på en enkelt sport.

Uddannelseskrav: Selvom det ikke altid er nødvendigt, kan en grad i journalistik fra et fireårigt college hjælpe dig med at være mere konkurrencedygtig på området.

Relateret: Sådan bliver du sportsforfatter

2. Baseball træner

National gennemsnitsløn: $20,45 i timen

Primære opgaver: Baseballtrænere er ansvarlige for at motivere deres hold til at yde deres bedste. De overvåger træningssessioner, sikrer, at spillerne udvikler nøglefærdigheder og overvåger spillernes fremskridt for områder med potentielle forbedringer. De lægger også strategier og bestemmer, hvem der skal spille i kommende spil. Baseball trænere kan arbejde for hold, der spænder fra high school til Major League Baseball.

Uddannelseskrav: Trænere kommer fra forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, men kræver typisk en grad fra et fireårigt college eller højere inden for idrætsvidenskab, fysisk uddannelse eller atletisk coaching.

Relateret: Sådan bliver du coach

3. Basketballtræner

National gennemsnitsløn: $21,38 i timen

Primære opgaver: Basketballtrænere fører tilsyn med holdøvelser og -spil. De overvåger spillernes træningsrutiner, sporer deres fremskridt og rådgiver dem om færdigheder, der skal forbedres. Disse professionelle er også ansvarlige for at hjælpe spillere med at sætte mål, holde dem motiverede og sikre, at holdene yder den bedst mulige præstation i hver kamp. Basketball trænere kan arbejde for high school, college eller professionelle hold.

Uddannelseskrav: Trænere kommer fra forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, men kræver typisk en grad fra et fireårigt college eller højere inden for idrætsvidenskab, fysisk uddannelse eller atletisk coaching.

Læs mere: Sådan bliver du sportstræner

4. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $21,43 i timen

Primære opgaver: Personlige trænere guider atleter gennem træning og træningsregimer. Disse fagfolk taler med atleter og trænere for at bestemme deres fitnessmål og udvikler derefter træningsrutiner for at hjælpe atleter med at opbygge muskler, øge styrken eller forbedre udholdenheden. De kan også diskutere sundhed og ernæring med atleter. Personlige trænere kan arbejde for hold eller individuelle atleter.

Uddannelseskrav: Personlige trænere har ofte brug for en gymnasial eksamen for at arbejde i marken. At have en associeret eller bachelorgrad i træningsvidenskab, kinesiologi eller fysisk uddannelse kan hjælpe dig med at komme videre i feltet.

Relateret: Lær om at være personlig træner

5. Sportsreporter

National gennemsnitsløn: $45.200 om året

Primære opgaver: Sportsreportere eller sportsudsendelser diskuterer atleter, hold, ligaer og begivenheder på nyhedsmedier som tv- og radionetværk. De bruger deres sportsviden på højt niveau til at give kommentarer, analysere præstationer og forudsige resultaterne af kommende kampe eller sæsoner. Mange sportsreportere stræber efter at skabe personas for sig selv og udvikle følgere, så deres ekspertise forbliver efterspurgt.

Uddannelseskrav: Sportsreportere har typisk brug for minimum en bachelorgrad. Dog kan større aviser og tv-selskaber kræve en kandidatgrad inden for et område som journalistik. Studerende vil måske også følge klasser relateret til sport for at få yderligere viden og være en mere effektiv reporter.

Læs mere: Bliver en sportsudsender (sådan gør du og ofte stillede spørgsmål)

6. Fodboldtræner

National gennemsnitsløn: $22,73 i timen

Primære opgaver: Fodboldtrænere hjælper spillere med at udvikle deres atletiske færdigheder, så de kan opnå toppræstationer. Disse professionelle opretter træningsplaner, rådgiver om praksismetoder og lærer spillerne nyttige færdigheder til deres sport. De vurderer også spillernes fysiske og mentale velbefindende og yder støtte efter behov. Fodboldtrænere kan guide amatør-, college- eller professionelle hold.

Uddannelseskrav: Trænere kræver typisk en bachelorgrad inden for et beslægtet område såsom idrætsvidenskab, fysisk uddannelse eller atletisk coaching.

7. Dommer

National gennemsnitsløn: $22,93 i timen

Primære pligter: Dommere overvåger baseballkampe og anvender regler og regler efter behov. Disse professionelle er eksperter i sportens regler og er ansvarlige for både at identificere, hvornår en spiller bryder en regel, og afgøre straffen. De skal bevare total koncentration under et spil, og de skal reagere hurtigt på spilbegivenheder. Selvom nogle dommere arbejder for enkelthold, rejser mange for at overvåge spil for en række forskellige hold.

Uddannelseskrav: Dommere i professionel Major League Baseball skal opgradere fra dommerskolen. Der er to dommerskoler i USA, og begge ligger i Florida. Hvis du bliver valgt til at gå videre i processen, skal du næste gang gennemføre Minor League Baseball Advanced Course. Kun få deltagere fra denne fase er udvalgt til at komme videre.

Relateret: Hvor meget tjener dommere?

8. Daglig leder

National gennemsnitsløn: $55.623 om året

Primære opgaver: Generelle ledere fører tilsyn med teamets personale og varetager administrative opgaver for teams. De laver strategiske planer for at tegne eller kontrahere spillere, og de udvikler budgetter for hold. De forhandler også kontrakter med spillere og deres agenter og rådgiver om spillernes salgsfremmende aktiviteter. Baseball-, basketball-, fodbold-, hockey- og fodboldhold beskæftiger alle general managers.

Uddannelseskrav: Kravene til daglige ledere varierer, men som minimum skal du have en gymnasial eksamen. Udvalgte institutioner kan kræve en bachelorgrad eller højere i erhvervslivet eller et beslægtet felt.

Relateret: Lær om at være General Manager

9. Sportsdirektør

National gennemsnitsløn: $55.890 om året

Primære opgaver: Atletiske ledere er ansvarlige for den atletiske afdeling for et gymnasium eller et universitet. Disse fagfolk administrerer afdelingens daglige drift, herunder fastsættelse af budgetter, ansættelse og uddannelse af personale og tilsyn med rejsearrangementer. De håndterer også public relations og hjælper afdelingen med at bevare et positivt image. Atletiske direktører har typisk brug for stærke kommunikations-, leder- og beslutningsevner for at udføre deres job godt.

Uddannelseskrav: Karrierer inden for idrætsadministration kræver ofte en bachelor- og kandidatgrad i sportsledelse. Certificeringer såsom registreret atletisk administrator, certificeret atletisk administrator eller certificeret mester atletisk administrator kan også forfølges.

Relateret: Sådan bliver du en atletisk direktør

10. Atletisk spejder

National gennemsnitsløn: $61.890 om året

Primære opgaver: Atletiske spejdere identificerer og overvåger atleter, der har potentialet til at få succes inden for college eller professionel sport. De observerer, når atleter træner, træner og dyrker sport. Disse fagfolk overvåger også trends, læser nyheder og taler med trænere for at lære mere om lovende atleter. De fleste atletiske spejdere arbejder for universiteter eller professionelle sportshold, og de rejser meget for at finde de bedste atleter til deres hold.

Uddannelseskrav: Mens en formel uddannelse ikke altid kræves af atletiske spejdere, er de fleste spejdere tidligere sportsspillere eller trænere med mange års erfaring og viden inden for sporten.

11. Sportsmarketing

National gennemsnitsløn: $67.768 om året

Primære opgaver: Sportsmarkedsførere promoverer hold, spillere, ligaer og stadioner eller arenaer. De udfører markedsundersøgelser, udarbejder idéer for at øge interessen og bevidstheden og skaber strategier for at nå markedsføringsmålene. De fleste sportsmarkedsførere er ansvarlige for at øge fremmødet og seertal eller at sælge merchandise. De bruger en række forskellige medier, herunder tv, radio, aviser, magasiner og sociale medier.

Uddannelseskrav: Sportsmarketingfolk kræver typisk en bachelorgrad eller højere inden for marketing, PR, reklame eller andre relaterede områder.

12. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $85.672 om året

Primære opgaver: Fysioterapeuter arbejder med atleter, der har pådraget sig skader, eller som er ved at komme sig efter operationen. De undersøger atleter og udvikler genoptræningsplaner, der giver spillerne mulighed for at genvinde den fulde brug af deres led og muskler. Disse fagfolk stræber efter at hjælpe atleter med at bevæge sig frit, reducere smerte og forhindre yderligere skader. Fysioterapeuter arbejder ofte i træningsfaciliteter, hvor de samarbejder med læger, trænere og trænere.

Uddannelseskrav: En fysioterapeut skal som minimum have en doktorgrad i fysioterapi (DPT).

Relateret: Lær om at være fysioterapeut

13. Sportspsykolog

National gennemsnitsløn: $90.002 om året

Primære opgaver: Sportspsykologer er professionelle inden for mental sundhed, der er specialiseret i at hjælpe atleter med at opnå deres toppræstationer. De udvikler behandlingsforløb for at hjælpe atleter med at rehabilitere mentalt og følelsesmæssigt efter skader. De rådgiver også spillere om at håndtere angst og håndtere presset fra konkurrence. Sportspsykologer arbejder ofte for college eller professionelle atletiske hold, hvor de motiverer spillere til at yde deres bedste.

Uddannelseskrav: En doktorgrad i psykologi eller filosofi i sportspsykologi og præstation anbefales.

14. Sportsstatistiker

National gennemsnitsløn: $94.476 om året

Primære opgaver: Sportsstatistikere, også kendt som sportsanalytikere, bruger data til at vurdere chancerne for en række udfald. De indsamler, overvåger og analyserer komplekse datasæt for spillere, hold og ligaer. Deres analyser hjælper hold med at beslutte, om de skal rekruttere eller bytte atleter, og om de skal placere bestemte spillere i deres lineups. Sportsstatistikere arbejder typisk for college- eller professionelle hold.

Uddannelseskrav: Sportsstatistikere vil typisk kræve en bachelorgrad i matematik eller statistik.

Læs mere: Alt hvad du behøver at vide om at blive sportsanalytiker

15. Idrætslæge

National gennemsnitsløn: $201.655 om året

Primære opgaver: Sportslæger er læger, der har specialiseret sig i at give atleter lægehjælp. De bruger test til at diagnosticere patienters sygdomme og skader og udvikle behandlingsplaner for patientens genoptræning. De rådgiver også patienter om sundhed, ernæring og motion. Sportslæger kan arbejde for professionelle teams, eller de kan behandle individuelle atleter.

Uddannelseskrav: Idrætslæger kræver en doktorgrad i medicin, et treårigt ophold og et toårigt stipendium.

Relateret: Top 10 sportsmedicinske job at overveje

Thorvald Hedegaard
Thorvald Hedegaard Hvis du har en passion for sport, kan det at forfølge et job i sportsbranchen føre til en givende og lukrativ karriere. Det er ikke nødvendigt at have atletiske evner for at forfølge en karriere inden for sport. Afhængigt af dine evner og ambitioner kan du overveje en bred vifte af sportsjobs. At lære om potentielle lønninger på dette felt kan hjælpe dig med at sætte dine karrieremål og give dig noget at arbejde hen imod.