15 Arbejde I Hjemmet For Mødre

15 Arbejde I Hjemmet For Mødre

Uanset om du er førstegangsmor eller allerede har flere børn, kan det være en udfordring at balancere at tjene en indkomst og passe børn. Mange mødre og andre fagfolk, der ønsker fleksibilitet i deres arbejdsdag, søger arbejde hjemmefra.

Der er et stort antal virksomheder, der nu bruger virtuelle medarbejdere hjemmefra til at hjælpe med at styre deres arbejdsbyrde. I denne artikel forklarer vi, hvad et arbejde hjemmefra-job indebærer, og tilbyder 15 jobforslag, du kan udforske, når du begynder din arbejde hjemmefra.

Hvad er et arbejde i hjemmet?

Et arbejde-at-home job er en form for fjernbeskæftigelse, der gør det muligt for fagfolk, der søger fleksibel beskæftigelse, at sætte deres egne tidsplaner og fuldføre deres arbejde, mens de er hjemme. Det kan også være en ideel måde for mødre at passe deres børn og tjene en indkomst efter deres ønskede tidsplan. Nogle job kan kræve, at du arbejder med en forudbestemt tidsplan hver dag, men de er stadig fleksible, og du kan vælge tidspunkter, der passer bedst til dig. Andre job giver dig mulighed for at acceptere arbejde, når du har fritid, hvilket betyder, at du kan fuldføre jobbet når som helst på dagen.

De fleste arbejde i hjemmet kræver computerbrug og en stærk, pålidelig internetforbindelse. Teknologitunge stillinger kræver ofte en vis upload- og downloadhastighed, så sørg for, at din webbrowser kan opfylde jobbets krav, før du søger. Kundeservicejob kan kræve brug af specifik hardware eller software, inklusive et hovedtelefon- og mikrofonsæt eller software til udfyldning af produktbestillinger, som de sandsynligvis vil levere.

Når du starter et nyt arbejde i hjemmet, kan arbejdsgiveren tilbyde uddannelse, der dækker dine ansvarsområder, virksomhedens mission og eventuelle særlige programmer, du skal bruge. Uddannelsen kan være betalt eller ulønnet og kan nogle gange kræve et par dages personlig træning. Så har du lov til at arbejde virtuelt efter din egen tidsplan. Uddannelsen kan omfatte læsevejledninger på eget skema eller et fastsat tidspunkt, hvor nye medarbejdere landsdækkende logger ind og lytter til en praktikant.

Relateret: Bedste selvstændige job

15 hjemmearbejde for mødre

Selvom det bedste job for dig afhænger af dine færdigheder, erfaring og interesser, er her 15 almindelige job hjemmefra, du skal overveje, når du begynder din søgning:

1. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,10 i timen

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter besvarer forespørgsler fra kunder til virksomhedens supporttelefoner og giver information og vejledning. Mange produkter, mærker og tjenester har telefonnumre til kundeservice, e-mails og chatlinjer på arbejdsgiverens hjemmeside, som kunderne kan kontakte for at få hjælp når som helst, og de bruger mange eksterne medarbejdere til at svare på kundespørgsmål, give grundlæggende fejlfinding og tage imod ordrer.

En kundeservicerolle kræver et roligt hjemmekontor og evnen til at lære at bruge teknologi og virksomhedens software.

Krav: Disse roller kan acceptere kandidater med et gymnasieeksamen eller GED, selvom det at have en grad kan øge indtjeningspotentialet. Tidligere kundeoplevelse kan også foretrækkes. Fælles krav omfatter computerfærdigheder, problemløsningsevner og fremragende kommunikationsevner.

2. Specialist i sociale medier

National gennemsnitsløn: $13,69 i timen

Primære opgaver: Sociale mediespecialister skaber indhold til en virksomheds eller influencers sociale medieside, herunder oprettelse af en indholdskampagne, skrive indlæg, udgive billeder og video samt besvare publikumskommentarer.

De kan håndtere al korrespondance på sociale medier for én virksomhed eller specialisere sig i en social mediekanal og håndtere dette netværk for flere brands. De gennemgår også annoncer og indholdspartnerskaber for at sikre, at de er relevante for brandets målgruppe.

Krav: Nogle arbejdsgivere foretrækker måske kandidater med en grad i kommunikation, forretning, marketing, reklame eller et andet relevant område. Kandidater skal være fortrolige med en række sociale medieplatforme og forstå virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier. Kendskab til søgemaskineoptimering, sociale medier trends og målmarkedets kultur og livsstilspræferencer er også ofte påkrævet.

3. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $13,71 i timen

Primære opgaver: En transskriptionist er ansvarlig for at konvertere lydfiler til tekst ved at skrive alt, hvad der bliver talt på lydfilen. De kan også gennemgå rapporter og korrekturlæse transskriptioner for at sikre, at de er fri for fejl. Nogle transkriptionister kan specialisere sig inden for et bestemt område, såsom juridisk eller medicinsk transskription.

Krav: De fleste job inden for dette felt kræver en minimum skriveevne på 75 ord i minuttet. Arbejdsgivere kan acceptere kandidater med en gymnasial uddannelse eller en videregående uddannelse. De, der ønsker at specialisere sig i juridisk eller medicinsk transskription, skal muligvis gennemføre en specialiseret uddannelse eller opnå certificering for at gøre det.

4. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $14,07 i timen

Primære opgaver: Dataregistreringsassistenter er ansvarlige for at indtaste de leverede oplysninger i deres arbejdsgivers system. Afhængigt af deres arbejdsgivers branche eller område indtaster de en række detaljer, herunder vælgerregistrering, receptoplysninger, markedsundersøgelsessvar, tid og steddata. Arbejdsgivere kan have specifikke krav til teknologisk udstyr til disse roller.

Krav: Mange dataindtastningsstillinger er på entry-level og kræver muligvis ikke, at kandidater har en videregående uddannelse eller tidligere erfaring. Disse specialister skal også være detaljeorienterede og have stærke skriveevner.

5. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $15,79 i timen

Primære opgaver: En virtuel assistent yder administrativ assistance til en virksomhed, lille virksomhed eller enkeltperson. De kan håndtere en række forskellige opgaver, herunder at tjekke e-mails, vedligeholde sider på sociale medier, planlægge aftaler, administrere en kalender og sende fakturaer. Virtuelle assistenter kan vælge et ønsket speciale, såsom mode, teknologi eller teknik, og markedsføre sig selv over for kunderne i overensstemmelse hermed. Disse stillinger kan være på deltid eller fuld tid.

Krav: Mange af disse stillinger foretrækker måske, at kandidater har mindst et gymnasium eller GED, selvom nogle måske foretrækker grader inden for områder, der er relevante for virksomhedens branche. Tidligere erfaring med administrativ assistance, kundeservice eller andre kontoropgaver kan også hjælpe disse fagfolk med at sikre sig beskæftigelse.

6. Sundhedscoach

National gennemsnitsløn: $16,09 i timen

Primære opgaver: Sundhedscoacher kan arbejde for sig selv eller som fitnessambassadører for en arbejdsgiver. De bruger ofte sociale medier til at forbinde med folk i deres lokalsamfund for at dele fitnesstips, træningsrutiner og ernæringsråd. De hjælper andre med at opretholde en sund livsstil og kan udvikle en specifik træningsplan eller diæt til klienter for at hjælpe dem med at nå deres sundhedsmål.

Krav: Afhængigt af ansættelsestype kan disse fagfolk være forpligtet til at have relevant uddannelse eller erfaring inden for sundhed, wellness, ernæring eller fitness. Stærke interpersonelle og motiverende færdigheder kan også være påkrævet.

7. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $17,67 i timen

Primære opgaver: Grafiske designere er professionelle inden for digital kommunikation, der kan arbejde på freelance- eller fjernopgaver med at udvikle logoer, reklamebilleder eller serigrafidesign. De kan også udføre design til bøger, magasiner eller websteder.

Krav: Tidligere uddannelse i grafisk design gennem en associeret grad eller certificeringsprogram eller erfaring med grafisk designsoftware kan hjælpe disse fagfolk med at sikre sig beskæftigelse.

Typisk har disse fagfolk brug for en stærk portefølje af designs - enten personlige projekter eller betalte designs. Nogle arbejdsgivere kan ansætte permanente fjerndesignere og betale for designsoftwaren, men det er en fordel for designere at eje softwarelicensen.

8. Korrekturlæser

National gennemsnitsløn: $18,62 i timen

Primære opgaver: Online- og trykte publikationer hyrer ofte fjernkorrekturlæsere til at kontrollere indholdet for konsistens, grammatiske fejl, korrekt formatering og stavningsnøjagtighed.

Krav: Korrekturlæsere skal være meget detaljeorienterede og beherske det sprog, som indholdet er skrevet på. De skal have et stærkt sprogligt kendskab og være i stand til at læse indholdet grundigt for at sikre en ensartet stemmeleje og struktur gennem stykket.

9. Online lærer

National gennemsnitsløn: $19,21 i timen

Primære opgaver: Onlinelærere udfører lektioner virtuelt med elever over hele verden. De kan specialisere sig i et bestemt fagområde, såsom matematik, naturvidenskab, læsning eller skrivning eller undervise i flere områder, som de er dygtige til. Fjernundervisere i engelsk er ved at blive meget almindelige til at undervise børn og voksne i oversøiske grundlæggende engelskkundskaber.

Krav: Mange arbejdsgivere kræver, at kandidater har en bachelorgrad, og mange foretrækker også tidligere undervisningserfaring. Viden inden for et valgt fag, almen uddannelse eller sprogindlæring kan også hjælpe disse fagfolk med at sikre sig beskæftigelse.

10. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $22,32 i timen

Primære opgaver: Webdesignere skaber hjemmesidebilleder, designer grafik og skrifttyper, programmerer navigationskomponenter og bruger computerprogrammering til at udvikle websider. De har stærke tekniske og kreative evner til at gøre en hjemmeside funktionel, nem at navigere og æstetisk tiltalende.

Krav: Afhængigt af ansættelsestypen kan disse fagfolk være forpligtet til at have tidligere uddannelse eller erfaring med programmering og brugeroplevelse og interface. Arbejdsgivere kræver ofte, at eksterne webdesignere også har en portefølje for at demonstrere deres evner.

11. Forfatter/blogger

National gennemsnitsløn: $23,74 i timen

Primære opgaver: Mange websteder hyrer freelanceskribenter til at skabe indhold til deres blog, produktside eller virksomhedswebsted. Fjernforfattere eller bloggere kan vælge områder, de er interesserede i at skrive om, såsom forældreråd, økonomiske emner, rejser, fitness, mode eller underholdning.

De kan være ansat af et brand, en uafhængig blogger eller en tredjeparts skrivetjeneste, og de kan have en forudbestemt tidsplan eller acceptere individuelle skriveopgaver, som deres tidsplan tillader det.

Krav: Et stærkt kendskab til publikationens modersmål, grammatiske regler og forskellige skrivestile er påkrævet for skribenter og bloggere. Tidligere erfaring som forfatter, en uddannelse inden for skrivning eller kommunikation samt en stærk portefølje kan være påkrævet for ansættelse.

12. Rejsekonsulent

National gennemsnitsløn: $48.322 om året

Primære opgaver: En virtuel rejsekonsulent administrerer rejseplaner for kunder, herunder flyselskaber, krydstogtskibe og feriesteder, og kan være ansat af et specifikt flyselskab, hotel eller rejsebureau. En virksomhedsrejsekonsulent er ansvarlig for at løse rejseproblemer, planlægge kundernes rejseplaner og sælge rejsepakker til nye kunder. Forretningsrejsekonsulenter er ansvarlige for at planlægge alle deres medarbejderes rejseplaner, inklusive fly, hoteller og landtransport.

Krav: Nogle arbejdsgivere kan kræve, at kandidater har tidligere erfaring med salg eller koordinering af rejser. Andre kan tilbyde træning for at hjælpe kvalificerede kandidater med at blive mere fortrolige med bedste praksis og systemer, der bruges på jobbet.

13. Marketing specialist

National gennemsnitsløn: $48.541 om året

Primære opgaver: Marketingspecialister er ansvarlige for at udvikle en produkt- eller brandpromoveringsplan og udføre hvert trin i marketingstrategien. Virtuelle marketingspecialister fokuserer ofte på ét markedsføringsområde for at hjælpe brandets virksomhedsmarketingteam. De kan specialisere sig i at koordinere begivenheder, strategisere webindhold, gennemgå salgsdata, udvikle produktmærkeidentifikation eller nå ud til nye kunder.

Krav: Tidligere markedsføringserfaring og forståelse af forretningsbehov er yderst ønsket for fjernmarketingspecialister. Nogle arbejdsgivere foretrækker måske også kandidater med en videregående uddannelse inden for business, marketing eller et andet relevant område.

14. Søgemaskineoptimeringsspecialist

National gennemsnitsløn: $51.177 om året

Primære opgaver: SEO-specialister stræber efter at placere websteder, artikler og blogsider øverst på søgeresultatsiden, når kunder surfer på nettet efter et bestemt emne. De rådgiver deres arbejdsgiver om ofte søgte ord og sætninger relateret til websidens emne og hjælper med at skrive artikeltitler, URL'er og web-tags, der indeholder disse ofte søgte søgeord.

Krav: Nogle arbejdsgivere foretrækker måske kandidater med en grad i kommunikation, forretning, digital markedsføring eller en anden relevant disciplin. Et stærkt kendskab til kundebasen og computerfærdighed er typisk påkrævet for SEO-specialister.

15. Salgsagent

National gennemsnitsløn: $69.425 om året

Primære opgaver: En salgsagent er ansvarlig for at sælge produkter til kunder via telefonordrer, sociale medier eller personligt i pop-up butikker. Agenter kan sælge en bred vifte af produkter, herunder makeup, tøj, smykker og forsikringspakker. Mange bruger sociale medier til at sælge deres produkter og bruge marketingteknikker til at nå deres målkunder.

Krav: Nogle arbejdsgivere foretrækker kandidater med gymnasieuddannelse og tidligere salgs- eller kundeserviceerfaring. Dem med grader i business, marketing eller kommunikation kan også være mere ønskelige til visse roller.

Sine Mørk
Sine Mørk Uanset om du er førstegangsmor eller allerede har flere børn, kan det være en udfordring at balancere at tjene en indkomst og passe børn. Mange mødre og andre fagfolk, der ønsker fleksibilitet i deres arbejdsdag, søger arbejde hjemmefra.