15 Af De Bedst Lønnede Arbejde Hjemmefra

Hvis du foretrækker at arbejde uden for et traditionelt kontormiljø, så overvej at arbejde fra dit eget hjem. Afhængigt af din branche og erfaring er der mange muligheder for, at du kan arbejde hjemmefra, mens du stadig tjener en generøs indkomst. At forstå de tilgængelige muligheder kan hjælpe med at indsnævre din jobsøgning og give dig nye karrieremuligheder, som du måske ikke tidligere har overvejet. I denne artikel forklarer vi fordelene, der kommer fra et arbejde hjemmefra, og lister de højest betalte arbejde hjemmefra.

Relateret: Arbejde hjemmefra job, der betaler godt

Hvad er fordelene ved at arbejde hjemmefra?

Uanset din stilling eller den branche, du arbejder i, har det flere fordele at arbejde hjemmefra. Når du har forstået disse fordele, kan du bestemme, om du vil have en hjemmearbejdsplads. Her er nogle af de fordele, der kommer fra denne type ansættelse:

  • Større balance mellem arbejde og privatliv: Et fjernjob tilbyder typisk en mere fleksibel tidsplan. Dette giver dig mulighed for at indstille dine arbejdstimer omkring tidspunkter, der ikke forstyrrer dit personlige liv. At have en større balance mellem arbejde og privatliv kan også forbedre din arbejdsglæde og positivt påvirke den måde, du føler med dit job.
  • Ingen pendling: Når du arbejder hjemmefra, behøver du ikke at rejse på arbejde hver dag. Dette sparer dig ikke kun for at håndtere trafik, men det kan også spare dig for benzinpenge og værdifuld tid.
  • Færre distraktioner: Hvis du har et hjemmekontor, giver et fjernjob dig mulighed for at begrænse de distraktioner, du ofte har i et traditionelt arbejdsmiljø. Dette giver dig mulighed for at forblive fokuseret uden ydre lyde eller kolleger, der chatter ved dit skrivebord.

Relateret: 11 onlinejob for arbejdsfleksibilitet

Højst betalte arbejde hjemmefra

Den løn, du tjener fra et arbejde hjemmefra, varierer meget afhængigt af din erfaring, dine kompetencer og din branche. Hvis du leder efter en lukrativ stilling, så overvej disse arbejde hjemmefra, der betaler over $100.000 om året. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. User experience (UX) designer

National gennemsnitsløn: $101.842 om året

Primære opgaver: UX-designere skaber nyttige og brugervenlige produkter til en række forskellige brugere. De udfører brugerforskning og brugervenlighedstest, skaber wireframes og prototyper og analyserer data for at hjælpe i produktudviklingsprocessen.

Relateret: Lær om at være en UX-designer

2. Psykolog

National gennemsnitsløn: $104.367 om året

Primære opgaver: Psykologer studerer menneskelig adfærd og hjernefunktion. De foretager observationer, interviewer deres patienter og afgør, om de har forskellige lidelser. Psykologer identificerer også ethvert mønster, som det relaterer til deres adfærd eller følelser.

Relateret: Lær om at være psykolog

3. Java udvikler

National gennemsnitsløn: $104.566 om året

Primære opgaver: Java-udviklere designer og implementerer applikationer, der bruger programmeringssproget Java. De bestemmer brugerkrav, skaber testsoftware og sikrer, at applikationsdesignet overholder virksomhedens mål.

4. Informationsteknologi (IT) sikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $106.053 om året

Primære opgaver: IT-sikkerhedsspecialister identificerer trusler mod en virksomheds computersystemer. De giver nye medarbejdere loginoplysninger, overvåger systemet for sikkerhedsbrud, hjælper med at implementere sikkerhedssystemer, hardware og software.

5. Front-end udvikler

National gennemsnitsløn: $109.186 om året

Primære opgaver: Frontend-udviklere skaber funktioner for at forbedre en brugers oplevelse på en webside. De sikrer, at websider er både funktionelle og æstetisk tiltalende. Frontend-udviklere sikrer også, at websider er optimeret til smartphones.

Relateret: Lær om at være frontend-udvikler

6. Revisionsleder

National gennemsnitsløn: $109.604 om året

Primære opgaver: Revisionsledere organiserer interne revisioner, fremsætter politiske anbefalinger og sikrer, at organisationer overholder deres statslige og internationale forpligtelser. Nogle fører tilsyn med et team af juniorrevisorer eller revisorer og giver dem assistance efter behov.

7. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $110.169 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører forbedrer kvaliteten af ​​et softwaresystem. De identificerer problemer, opretter standarddriftsprocedurer, giver anbefalinger til forbedringer og implementerer nye softwaresystemer.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

8. Medicinsk skribent

National gennemsnitsløn: $111.552 om året

Primære opgaver: Medicinske forfattere skriver og redigerer kliniske forsøg og medicinske dokumenter. Mens de indsender disse dokumenter til regulerende agenturer, bruges disse dokumenter også til andre formål, såsom til publikationer eller medicinske tidsskrifter. I nogle tilfælde kan medicinske forfattere hjælpe med at skrive undersøgelser til FDA-indsendelse.

9. Full-stack udvikler

National gennemsnitsløn: $112.885 om året

Primære opgaver: Full-stack-udviklere udvikler både front- og backend-webstedsapplikationer. De skaber brugerinteraktioner på en webside, skriver funktionel kode på begge sider af hjemmesiden og tester og retter kodningsfejl efter behov.

10. Senior projektleder

National gennemsnitsløn: $118.263 om året

Primære opgaver: Senior projektledere fører tilsyn med et team, der leverer projekter på tværs af flere forretningsenheder. De opretter tidsplaner, administrerer deres ressourcer, administrerer budgettet og følger nødvendige retningslinjer.

Relateret: Lær om at være projektleder

11. Direktør for forretningsudvikling

National gennemsnitsløn: $123.829 om året

Primære opgaver: En direktør for forretningsudvikling skaber og implementerer planer for at hjælpe virksomheder med at gribe nye muligheder. De sætter mål, bestemmer, hvordan man når virksomhedens mål og arbejder sammen med en virksomheds topledere.

12. Mobiludvikler

National gennemsnitsløn: $124.918 om året

Primære opgaver: Mobiludviklere laver smartphone-applikationer. De skriver ren og funktionel kode, identificerer applikationsfejl og fejlfinder applikationer for at hjælpe med at forbedre ydeevnen.

13. Kvalitetsdirektør

National gennemsnitsløn: $128.809 om året

Primære opgaver: En kvalitetsdirektør, eller en kvalitetssikringsdirektør, skaber og opmuntrer til en virksomheds kvalitetstankegang. De samarbejder med afdelingsledere for at sikre, at alle produkter og tjenester opfylder en virksomheds kvalitetskrav og sikrer, at de bliver leveret til tiden. En kvalitetsdirektør sikrer også, at disse produkter og tjenester opfylder både kunde- og lovkrav.

14. Senior produktchef

National gennemsnitsløn: $139.252 om året

Primære opgaver: Senior produktchefer fører tilsyn med et team af produktchefer, koordinerer med andre teams og bruger feedback fra kunder og interne personer til at udvikle nye produktstrategier. De sikrer, at produktteamet forstår forretningsværdien af ​​hvert produkt.

Relateret: Lær om at være produktchef

15. Læge

National gennemsnitsløn: $214.564 om året

Primære opgaver: Selvom mange læger arbejder i et sundhedsmiljø, udfører nogle deres arbejde hjemmefra. Nogle af deres daglige opgaver omfatter diagnosticering og behandling af sygdomme eller skader via telefon eller videoopkald. De ordinerer også medicin, fortolker tests og tilbyder rådgivning til deres patienter om forebyggende sundhedspleje og andre forhold relateret til at forbedre deres generelle velbefindende.

Relateret: Lær om at være læge

Carl Erichsen
Carl Erichsen Hvis du foretrækker at arbejde uden for et traditionelt kontormiljø, så overvej at arbejde fra dit eget hjem. Afhængigt af din branche og erfaring er der mange muligheder for, at du kan arbejde hjemmefra, mens du stadig tjener en generøs indkomst. At forstå de tilgængelige muligheder kan hjælpe med at indsnævre din jobsøgning og give dig nye karrieremuligheder, som du måske ikke tidligere har overvejet. I denne artikel forklarer vi fordelene, der kommer fra et arbejde hjemmefra, og lister de højest betalte arbejde hjemmefra.