14 Store Udendørs Karrierer

14 Store Udendørs Karrierer

Hvis du søger en karriere uden for kontoret og nyder naturen, kan du overveje et udendørs job. Der findes en række forskellige karrierer, som bruger en betydelig mængde tid i feltet, hvilket giver et friskt og sjovt miljø at arbejde i. Mange udendørs karrierer tilbyder store muligheder for langsigtet beskæftigelse og karrierefremgang.

I denne artikel diskuterer vi arbejde udendørs og 14 udendørs karrierer, du måske vil overveje.

Hvorfor arbejde udendørs?

Udearbejde giver mere aktivitet på jobbet, større tilknytning til naturen og et mere varieret arbejdsmiljø.

Hvis du kan lide et mere aktivt job, kan en udendørs karriere være det rigtige for dig. Udendørs job har en tendens til at omfatte mere gåture, mere tid til at arbejde med dine hænder, og nogle tilbyder meget arbejdskrævende opgaver.

Udendørs arbejde giver mulighed for at forbinde mere med naturen. At arbejde tæt sammen med planter og dyr kan opfylde dit behov for at værdsætte og respektere naturen og hjælpe dig med at føle dig mere i kontakt med den naturlige verden.

At arbejde udendørs giver også et mere varieret arbejdsmiljø end et kontor. Hvis du nyder et andet miljø hver dag, kan arbejdet i naturen være et godt valg for dig.

Relateret: Valg af karrierevej i 9 trin

Tips til at arbejde udendørs

At arbejde udendørs kommer med nogle forholdsregler. Her er tips til at beskytte dig selv under følgende forhold:

 • Beskyttelse mod solen
 • Beskyttelse mod varme
 • Beskyttelse mod kulde
 • Beskyttelse mod flåter
 • Beskyttelse mod myg
 • Beskyttelse mod giftige planter

Beskyttelse mod solen

Uanset temperatur er det vigtigt at beskytte sig mod UV-stråler. Her er nogle tips til at gøre det:

 • Dæk til med løstsiddende tøj og langærmede skjorter og bukser.
 • Påfør solcreme med jævne mellemrum med en SPF på mindst 30.
 • Bær en hat for at beskytte dit ansigt.
 • Bær UV-absorberende solbriller.
 • Prøv at begrænse eksponeringen, hvis det er muligt.

Beskyttelse mod varme

Varme og fugt kan påvirke dig, når du arbejder udenfor. Tag følgende forholdsregler for at beskytte dig selv mod hedeslag:

 • Drik vand ofte.
 • Bær lyst, løstsiddende tøj med åndbart stof.
 • Undgå koffein, som er dehydrerende.
 • Prøv at arbejde i skyggen, når det er muligt.

Beskyttelse mod kulde

Arbejde i koldt vejr i lange perioder kan føre til forfrysninger eller hypotermi. Her er nogle tips til at holde sig varm:

 • Bær flere lag løstsiddende tøj for at opretholde en god blodcirkulation.
 • Bær ordentligt hoved- og håndudstyr for at beskytte ansigt og hænder.
 • Bær isolerede og vandtætte støvler.
 • Hold hyppigere pauser i tørre, varme områder.
 • Drik varme drikke.
 • Spis varm mad med højere kalorieindhold.

Beskyttelse mod flåter

Muligheden for et flåtbid er mere sandsynlig, når du arbejder i eller nær skoven. Her er nogle tips til at beskytte dig selv:

 • Bær lyst tøj for at opdage flåter.
 • Put ærmer og bukser ind i handsker og sokker.
 • Tag en hat på.
 • Brug flåtafviser på kroppen.
 • Tag et varmt brusebad umiddelbart efter arbejde.
 • Undersøg krop og hår for flåter.
 • Fjern eventuelle flåter med det samme med kun en pincet.

Beskyttelse mod myg

Myg findes næsten overalt og bærer en række sygdomme, herunder West Nile. Her er nogle forslag til at afværge dem:

 • Påfør insektafskrækningsmiddel med jævne mellemrum på hud og tøj.
 • Bær lange ærmer, bukser og høje sokker.
 • Prøv at holde dig væk fra stående vand, hvis det er muligt.

Beskyttelse mod giftige planter

At komme i kontakt med giftige planter er mere sandsynligt, når du arbejder udendørs. Overvej følgende forholdsregler for at undgå dem:

 • Bær lange ærmer og bukser.
 • Brug barrierecremer på enhver udsat hud.
 • Ved, hvordan giftige planter ser ud.
 • Bliv ved med at gnide alkohol med dig for at fjerne giftig saft.

14 store udendørs karrierer

Her er 14 udendørs karrierer at overveje i din jobsøgning:

1. Eventyrrejseleder

National gennemsnitsløn: $24.565 om året

Primære pligter: Eventyrguider er ansvarlige for at organisere udendørs aktiviteter for grupper såsom vandreture, klatring eller grotte. De skal sikre alles sikkerhed og skabe aktiviteter, der passer til alle niveauer af individer. Guider kan uddanne grupper om naturbevarelse og arbejder normalt på rekreationscentre, statsparker eller plejefaciliteter.

2. Vingårdsarbejder

National gennemsnitsløn: $25.896 om året

Primære opgaver: Vingårdsarbejdere hjælper med at vedligeholde vinmarker ved at føre tilsyn med plantning og høst af druer. De kan også overvåge produktionen af ​​vin fra den første høst til den endelige lagringsproces.

3. Ski-/snowboardinstruktør

National gennemsnitsløn: $26.146 om året

Primære opgaver: Instruktører lærer børn og voksne at stå på ski eller snowboard korrekt. De er ansvarlige for hver enkelt elevs sikkerhed, instruerer baseret på evner og hjælper deltagerne med at vælge det rigtige gear. De kan også hjælpe med at patruljere skiløjper og logge eventuelle hændelser, der måtte opstå.

4. Wildland brandmand

National gennemsnitsløn: $33.155 om året

Primære opgaver: Wildland brandmænd slukker skovbrande for statslige, lokale og føderale parker. De bruger brandslanger, vandpumper og ildslukkere til at redde dyr og mennesker og kører lastbiler eller andre udrykningskøretøjer. De hjælper også med at forudsige farligt vejr for at forhindre fremtidige brande.

Læs mere: Lær om at være brandmand

5. Landmåler

National gennemsnitsløn: $35.027 om året

Primære opgaver: Landmålere bestemmer grænser for landområder ved hjælp af måleudstyr, GPS og satellitteknologier. De vurderer nuværende registreringer for vandgrænser og ejendomsrettigheder og skal opretholde viden om arealanvendelse og deres regionale zoneinddelingskrav. Landmålere plotter også landområder for at udarbejde kort.

Læs mere: Lær om at være landmåler

6. Park ranger

National gennemsnitsløn: $36.426 om året

Primære opgaver: Parkvagter er ansvarlige for en række opgaver, herunder besøgstjenester, ressourcestyring og drift af en lokal, statslig eller føderal park. De patruljerer campingpladser og stier, beskytter dyrelivet og kan give parkture.

7. Murermester

National gennemsnitsløn: $42.286 om året

Primære opgaver: Murere specialiserer sig i bygning af udendørs strukturer ved hjælp af mursten, beton og natursten eller menneskeskabte sten. De bygger udvendige og indvendige vægge, såvel som fundamenter, gangbroer, hegn og skorstene.

8. Havbiolog

National gennemsnitsløn: $45.281 om året

Primære opgaver: Havbiologer arbejder med marine dyreliv, udfører forskningsprojekter, studerer undervandsliv og laver miljømæssige anbefalinger til gavn for det. De hjælper med at mærke planter og dyr for at skabe en opgørelse og kan klassificere nye arter.

Relateret: 7 store karrierer i samtale

9. Gårdbestyrer

National gennemsnitsløn: $47.977 om året

Primære opgaver: Bedriftsledere fører tilsyn med landbrugsdriften, som kan omfatte budgettering og vedligeholdelse af økonomiske optegnelser, assistere med salg og køb af udstyr og husdyr samt rekruttering og uddannelse af arbejdere. De træffer også politiske beslutninger, sikrer, at driften er i overensstemmelse med regeringsbestemmelser og sundheds- og sikkerhedsstandarder.

Relateret: Operations Management: Alt hvad du behøver at vide

10. Vildtbiolog

National gennemsnitsløn: $64.931 om året

Primære opgaver: Dyrelivsbiologer studerer dyreadfærd, fysiologi og social interaktion. De arbejder muligvis på et kontor eller et laboratorium, men bruger meget tid i marken for at indsamle miljødata.

11. Arkæolog

National gennemsnitsløn: $65.791 om året

Primære opgaver: Arkæologer udfører arkæologiske udgravninger for at indsamle prøver og artefakter og analysere disse oplysninger for at lære mere gamle civilisationer. De administrerer projekter, udarbejder rapporter om fund og arbejder for at understøtte bevarelsen af ​​opdagede artefakter.

12. Miljøforsker

National gennemsnitsløn: $69.623 om året

Primære opgaver: Miljøforskere udfører forskning for at forstå farer, der kan påvirke sundheden for planter, dyr og mennesker. De arbejder sammen med politiske beslutningstagere og industrivirksomheder for at hjælpe med at reducere affald og bevare naturen. De bruger det meste af tiden i marken på at indsamle data.

13. Geolog

National gennemsnitsløn: $70.841 om året

Primære opgaver: Geologer er ansvarlige for at studere klipper, mineraler og fossiler for at hjælpe med at identificere og bestemme historien om jordens udvikling. De bruger matematik, kemi, fysik og biologi til at forklare deres resultater, udarbejde geologiske rapporter og fortolke data for at anbefale, hvilke handlinger der bør tages for yderligere undersøgelse.

14. Miljøingeniør

National gennemsnitsløn: $79.868 om året

Primære opgaver: Miljøingeniører hjælper med at designe systemer og processer for at forhindre miljøfarer. De er involveret i forureningskontrol og affaldsbehandling og samarbejder med føderale, statslige og lokale myndigheder for at regulere oprydning. De arbejder normalt på kontorer, laboratorier og udendørs arbejdspladser for at vurdere systemproblemer eller begrænsninger og udvikle nye.

Læs mere: Lær om at være miljøingeniør

Sonny Bruun
Sonny Bruun Hvis du søger en karriere uden for kontoret og nyder naturen, kan du overveje et udendørs job. Der findes en række forskellige karrierer, som bruger en betydelig mængde tid i feltet, hvilket giver et friskt og sjovt miljø at arbejde i. Mange udendørs karrierer tilbyder store muligheder for langsigtet beskæftigelse og karrierefremgang.