14 Rigtige Job, Du Kan Udføre Hjemmefra

14 Rigtige Job, Du Kan Udføre Hjemmefra

At arbejde hjemmefra byder på mange fordele, herunder ingen grund til at pendle, privatliv, mangel på kontorpolitik, tidsplanfleksibilitet og et mere behageligt arbejdsområde. Fjernarbejde eller fjernarbejde er også nu en reel mulighed med fremskridt inden for teknologi, der kun kræver en computer, for at en arbejder kan få adgang til virksomhedens programmer.

Tidligere blev muligheder for at arbejde hjemmefra ikke anset for at være lige så legitime som job på stedet. Dette har dog ændret sig dramatisk, og mange rigtige fjernmuligheder er nu tilgængelige. Uanset din karrierevej, erfaringsniveau eller branche, kan du finde et rigtigt job, der lader dig arbejde hjemmefra. I denne artikel gennemgår vi en række fjernjobs, herunder deres primære opgaver og landsgennemsnitsløn.

Legitime fjernjob

Her er en række muligheder, der giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, med deltids-, fuldtids- og kontraktmuligheder:

1. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $2.200 pr. måned

Primære opgaver: En dataregistreringsassistent indtaster oplysninger i en virksomheds system. De organiserer data og information, tilføjer dem til en virksomhedsdatabase og opdaterer dem derefter efter behov. Disse fagfolk skal også verificere data for nøjagtighed og sikre, at de indtaster oplysningerne på det rigtige sted. Dataindtastningsassistenter kan arbejde i næsten enhver branche.

Læs mere: Lær om at være dataindtastningsassistent

2. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,31 i timen

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder hjælper kunder med spørgsmål og problemer om et produkt eller en service. De besvarer opkald, e-mails og beskeder fra kunder og hjælper dem med de udfordringer, de oplever. I nogle tilfælde kan en kundeservicemedarbejder hjælpe kunder med refusion eller udskiftning.

Læs mere: Lær om at være kundeservicerepræsentant

3. Reservationsagent

National gennemsnitsløn: $13,99 i timen

Primære opgaver: Reservationsagenter hjælper kunder med at booke aftaler og reservationer til forskellige tjenester, typisk inden for rejse- eller hotelbranchen. De foretager reservationer til hoteller, fly, billeje, krydstogter eller begivenheder. De kommer også med forslag til reservationer baseret på budget og tid på året, og foretager ændringer i reservationer, når det er nødvendigt. Reservationsagenter arbejder typisk for et specifikt hotel, biludlejningsfirma, busservice, krydstogtsrederi eller flyselskab.

4. Specialist i sociale medier

National gennemsnitsløn: $14,08 i timen

Primære opgaver: Sociale mediespecialister hjælper virksomheder med at øge deres brandbevidsthed online. De indsamler og analyserer data for at bestemme effektiviteten af ​​forskellige sociale mediekampagner og præsenterer derefter nye strategier for at målrette mod bestemte KPI'er. De overvåger også SEO og brugerengagement for at finde måder at optimere online tilstedeværelse på.

5. Blogger

National gennemsnitsløn: $14,10 i timen

Primære pligter: Bloggere skaber historier designet til at informere og engagere brugerne. De kan skrive om en række forskellige emner, fra medier til rejser. De udfører research og bruger SEO-praksis til at designe artikler, der får flere visninger. Bloggere kan skrive til deres egen hjemmeside eller lave indhold til blogsektionen på en virksomheds hjemmeside.

6. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $16,38 i timen

Primære opgaver: Virtuelle assistenter yder administrativ støtte til en person eller virksomhed. De udfører opgaver som at besvare telefonopkald og e-mails, besvare kundeønsker, arrangere rejser og planlægge aftaler. Nogle virtuelle assistenter har specialtjenester, såsom markedsføring eller redigering, som de yder mod et ekstra gebyr. Virtuelle assistenter skal muligvis arbejde på normal arbejdstid, selvom nogle kan udføre deres opgaver til enhver tid.

7. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $3.453 pr. måned

Primære opgaver: En grafisk designer skaber visuelle elementer i produkter til virksomheder eller privatpersoner. De arbejder sammen med kunden for at lære mere om deres præferencer og krav, og designer derefter logoer, bannere, flyers og anden grafik. De bruger designsoftware til at skabe det meste af indholdet, og de foretager ændringer baseret på kundens anmodning. Grafiske designere kan arbejde for én virksomhed eller freelance.

Læs mere: Lær om at være grafisk designer

8. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $22,14 i timen

Primære opgaver: En freelanceskribent skaber indhold til forskellige enkeltpersoner og virksomheder. De gennemgår stilkrav og skriver engagerende indhold, såsom blogs, artikler, noveller, marketingindhold eller produktbeskrivelser. De kan også skrive om en række forskellige emner, såsom økonomi, teknologi og sundhedsvæsen. Nogle freelanceskribenter arbejder også som redaktører og korrekturlæsere.

9. Rejsebureau

National gennemsnitsløn: $42.976 om året

Primære opgaver: Rejsebureauer hjælper kunder med at arrangere forretnings- eller ferierejser. Da rejsebureauer planlægger hele rejseplaner, er det arbejde, de udfører, mere altomfattende, end hvad en reservationsagent gør. Rejsebureauer foreslår forskellige attraktioner og begivenheder i området, hvilket kræver omfattende research. Rejsebureauer booker alle aspekter af en rejse baseret på datoer og budgetter. De kan booke til enkeltpersoner, familier eller store grupper af mennesker, og de foretager også ændringer i reservationer efter behov.

Læs mere: Lær om at være rejsebureau

10. Oversætter

National gennemsnitsløn: $46.558 om året

Primære opgaver: En oversætter konverterer et sprog til et andet skriftligt. De oversætter transskriptionerne af levende samtaler, møder eller taler til et eller flere sprog. Oversættere har brug for et godt kendskab til begge sprog for nøjagtigt at kunne konvertere alle de nødvendige detaljer. Oversættere arbejder ofte for internationale organisationer, hvor der bruges mere end ét sprog.

11. Paralegal

National gennemsnitsløn: $51.181 om året

Primære opgaver: Paralegals hjælper med papirarbejde og forskning i retssager. De forbereder sager, sender korrespondance, koordinerer med klienter og advokater og organiserer information til retssager. De opretter og opdaterer også klientfiler og holder nogle gange styr på en advokats fakturerbare timer. Paralegals kan specialisere sig i forskellige typer lov, såsom familie- eller skattelovgivning.

Læs mere: Lær om at være advokatfuldmægtig

12. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $55.807 om året

Primære opgaver: Rekrutterere hjælper virksomheder med at finde kvalificerede kandidater til forskellige job. De gennemgår arbejdsgiverens behov, opretter et jobopslag, screener og interviewer kandidater og kommer med anbefalinger baseret på kvalifikationer. I nogle tilfælde forhandler rekrutterere jobtilbud. Rekrutterere kan arbejde for rekrutteringsbureauer eller for en bestemt virksomhed. De kan også arbejde på kontraktbasis eller fuld tid.

Læs mere: Lær om at være rekrutterer

13. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $75.480 om året

Primære opgaver: Webudviklere laver funktionelle hjemmesider til forskellige kunder. De lærer om kundens krav og bruger programmeringssprog til at bygge front-end og back-end af brugervenlige websteder. Webudviklere bygger også tilsvarende telefonapplikationer og vedligeholder websteder og apps ved at udsende opdateringer, når ny teknologi er tilgængelig. Webudviklere kan arbejde for én virksomhed eller freelance for mange kunder på samme tid.

Læs mere: Lær om at være webudvikler

14. Medicinsk skribent

National gennemsnitsløn: $102.305 om året

Primære opgaver: Medicinske forfattere skaber indhold til medicinalvirksomheder, medicinske forskningsfaciliteter og medicinske tidsskrifter. De kan skrive beskrivelser af forskellige typer medicinske behandlinger eller skrive artikler om de seneste tendenser inden for medicin. Medicinske forfattere skal have en stærk baggrund i journalistik eller engelsk, en solid forståelse af medicinske emner og kendskab til retningslinjer for medicinsk stil.

Osvald Søgaard
Osvald Søgaard At arbejde hjemmefra byder på mange fordele, herunder ingen grund til at pendle, privatliv, mangel på kontorpolitik, tidsplanfleksibilitet og et mere behageligt arbejdsområde. Fjernarbejde eller fjernarbejde er også nu en reel mulighed med fremskridt inden for teknologi, der kun kræver en computer, for at en arbejder kan få adgang til virksomhedens programmer.