14 Rådgivningskarrierer, Der Ikke Kræver En Grad

14 Rådgivningskarrierer, Der Ikke Kræver En Grad

En rådgivningskarriere kan give arbejdsglæde og personlig tilfredsstillelse. Uanset den specifikke karrieretype, har enhver rådgiver, coach eller plejeassistent en direkte indflydelse på de patienter eller klienter, de arbejder med. Selvom nogle rådgivningskarrierer kræver universitetsgrader, er der flere rådgivningskarrierer, der ikke kræver en grad. I denne artikel identificerer vi 14 forskellige konsulentkarrierer, hvor en uddannelse ikke er et krav.

Relateret: Rådgivningsfærdigheder: Definitioner og eksempler

14 rådgiverkarrierer uden eksamen

Selvom de nøjagtige krav kan variere fra arbejdsgiver og stat, kræver disse 14 rådgivningsjob typisk ingen grad. For nogle karrierer kan du have brug for specifikke certificeringer eller licenser, og nogle arbejdsgivere kan tilbyde yderligere uddannelse for at sikre, at kandidater opfylder jobbets krav. Derudover kræver de fleste af disse karrierer, at kandidater har et CPR-certifikat.

Relateret: De 20 mest efterspurgte certificeringer af arbejdsgivere i 2020

1. Lærerassistent

National gennemsnitsløn : $14.883 om året

Primære opgaver: En lærerassistent arbejder sammen med en kvalificeret lærer for at tilbyde undervisningsaktiviteter med fokus på børns intellektuelle, fysiske og sociale udvikling. Lærerens hjælpere deltager i de daglige aktiviteter i klasseværelset og opbygger positive relationer til deres kolleger, deres elever og deres elevers familier. Når læreren er fraværende, kan lærerens medhjælper lede klassen.

2. Udviklingsservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $16.593 om året

Primære opgaver: En udviklingsmedarbejder hjælper personer med udviklingshæmning med at udføre daglige opgaver og deltage aktivt i deres lokalsamfund. Udviklingsservicemedarbejdere samarbejder ofte med andre medicinske specialister for at give individuel specifik behandling til de personer, de arbejder med.

3. Lejrrådgiver

National gennemsnitsløn: $29.959 om året

Primære pligter : En lejrrådgiver fører tilsyn med en udpeget gruppe campister under en lejrsession. De kan arbejde på daglejre eller overnatningslejre, hvor campister besøger i en uge eller længere, og de varetager sikkerheden og sundheden for deres tildelte gruppe. Lejrvejledere planlægger, deltager i og leder aktiviteter og arrangementer for campisterne, og nogle lejrvejledere kan hjælpe med madlavning og andre gøremål på campingpladsen.

4. Safe house-programassistent

National gennemsnitsløn: $31.558 om året

Primære opgaver: En tryg hus-programassistent støtter personer, der har brug for husly fra ustabile situationer. Safe house-programassistenter kan arrangere rekreative og motiverende arrangementer for beboerne. De kan være ansvarlige for at opbevare genstande og ressourcer til beboerne, og afhængigt af deres ekspertiseniveau kan de hjælpe med at lette grupperådgivningssessioner for beboerne i safe house.

5. Lokal sundhedsarbejder

National gennemsnitsløn: $31.612 om året

Primære opgaver: En sundhedsarbejder i lokalsamfundet fungerer som bindeleddet mellem en patient, deres lokalsamfund og deres plejeteam. De taler med patienter for at opdage og fjerne barrierer, der forhindrer patienter i at få adgang til social- og sundhedsydelser. Sundhedspersonale i lokalsamfundet vejleder patienter til at nå deres kliniske mål og planlægger nogle gange også aftaler på deres vegne.

6. Peerrådgiver

National gennemsnitsløn: $33.000 om året

Primære opgaver: En peer-rådgiver deler deres personlige erfaring og viden med deltagerne i et rådgivningsprogram. De opbygger relationer med deltagerne i rådgivningsprogrammet for at kunne rådgive og støtte dem i hele deres behandling. Peer-rådgivere kan bruge en række vurderingsværktøjer til at bestemme behovene hos programmets deltagere.

7. Boligrådgiver

National gennemsnitsløn : $34.360 om året

Primære opgaver: En boligrådgiver tilbyder omsorg til beboere i et struktureret, terapeutisk levemiljø. Deres ansvar omfatter kompetenceopbygning for enkeltpersoner og grupper, engagere sig med beboerne under aktiviteter og hjælpe dem med at løse problemer. De hjælper ofte enkeltpersoner med deres daglige aktiviteter, herunder personlig hygiejne, badning eller madlavning.

8. Sundhedscoach

National gennemsnitsløn: $36.248 om året

Primære opgaver : En sundhedscoach hjælper klienter med at identificere sundhedsrisikofaktorer og kan rådgive dem om kostvaner for at hjælpe med at håndtere kroniske tilstande. De hjælper kunder med at forstå deres barrierer for at nå deres sundheds- og velværemål og tilbyder passende løsninger. Sundhedscoacher arbejder sammen med deres klienter om at udvikle specialiserede kostplaner, og de overvåger deres klienters fremskridt med at implementere planerne og nå deres mål.

9. Personlig træner

National gennemsnitsløn : $36.278 om året

Primære opgaver: En personlig træner designer fitnessprogrammer til klienter baseret på deres personlige mål og atletiske evner. De leder og motiverer kunderne gennem de foruddefinerede træningsplaner og giver fitnessrådgivning. Personlige trænere kan også lave periodiske fitnessvurderinger for at overvåge deres klients fremskridt.

Relateret: Lær om at være personlig træner

10. Karrierecoach

National gennemsnitsløn : $38.134 om året

Primære opgaver: En karrierecoach arbejder med klienter for at identificere og nå deres karrieremål. I ikke-akademiske omgivelser, som er mindre tilbøjelige til at kræve en grad for dette job, kan karrierecoacher arbejde med personer, der skifter karriere, eller som for nylig er blevet afskediget fra deres job. En karrierecoach rådgiver disse personer om arbejdsrelaterede emner som karriereplanlægning, samtale, jobsøgning og opbygning af CV.

11. Sagsbehandler

National gennemsnitsløn: $40.964 om året

Primære opgaver: En sagsbehandler vurderer psykiske og fysiske sundhedsydelser til personer, der har behov for assistance til at navigere i sundhedsvæsenet. De kommunikerer med klienter og deres familier om plejemuligheder, og de kan også fungere som bindeled mellem klienten, deres sundhedsudbydere og forsikringsselskaber.

Relateret: Lær om at være sagsbehandler

12. Socialassistent

National gennemsnitsløn : $47.811 om året

Primære opgaver : Socialrådgivere arbejder i begynderstillinger, mens de assisterer socialrådgivere. De arbejder ofte på en langtidsplejefacilitet, hvor de hjælper beboerne med deres basale behov. Socialassistenten kan koordinere de sociale tilbud og fungere som repræsentanter for beboere, der ikke kan tale for sig selv.

13. Alkohol- og stofrådgiver

National gennemsnitsløn: $63.057 om året

Primære opgaver: Alkohol- og stofrådgivere fungerer ofte som den primære rådgiver for en tildelt patientgruppe til at håndtere de forskellige facetter af patienternes pleje. De yder individuel og gruppeterapi og faciliterer forskellige sociale, rekreative og erhvervsmæssige aktiviteter for deres patienter. Når det medicinske personale har udviklet en behandlingsplan for en patient, overvåger alkohol- og stofrådgiveren patientens fremskridt og overholdelse af deres behandlingsmål.

14. Psykiatrisk assistent

National gennemsnitsløn: $75.133 om året

Primære opgaver: En psykiatrisk tekniker overvåger sundhed og trivsel for beboerne på psykiatriske faciliteter. De arbejder ofte med en adfærdskonsulent for at sikre, at hver beboer følger deres individuelle adfærdsplaner. Som en del af deres opgaver observerer psykiatriske assistenter individer for adfærdsændringer, som de rapporterer til det overordnede medicinske personale.

Oliver Brøndum
Oliver Brøndum En rådgivningskarriere kan give arbejdsglæde og personlig tilfredsstillelse. Uanset den specifikke karrieretype, har enhver rådgiver, coach eller plejeassistent en direkte indflydelse på de patienter eller klienter, de arbejder med. Selvom nogle rådgivningskarrierer kræver universitetsgrader, er der flere rådgivningskarrierer, der ikke kræver en grad. I denne artikel identificerer vi 14 forskellige konsulentkarrierer, hvor en uddannelse ikke er et krav.