14 Praktikpladser For Dyreelskere

14 Praktikpladser For Dyreelskere

Hvis du er interesseret i et dyrerelateret erhverv, giver et relevant praktikophold dig professionel, praktisk erfaring. Praktikophold skærper også dine færdigheder og giver dig viden til at få succes med dine fremtidige dyrerelaterede bestræbelser. At forstå de mange forskellige dyrepraktikpladser, der er tilgængelige, hjælper med at indsnævre din søgning og giver dig en bedre idé om, hvilken karriere du gerne vil forfølge. I denne artikel definerer vi dyrepraktik, giver dig en liste over trin for at opnå denne type stilling og lister flere dyrepraktikpladser, som du kan overveje.

Hvad er dyrepraktik?

Et dyrepraktik refererer til en midlertidig periode med erhvervserfaring, der tilbydes af en virksomhed eller organisation, der involverer arbejde med dyr i en eller anden kapacitet. Kandidater bruger disse praktikpladser til at få erfaring til fremtidig dyrerelateret beskæftigelse. For eksempel, hvis du er interesseret i at blive dyrlæge, kan et praktikophold i en dyrlægeklinik give dig tilstrækkelig erfaring til dine ønsker. Hvis du ønsker at blive havbiolog, skal du være praktikant på et beslægtet institut eller havbevaring for at få relevante færdigheder og viden.

Relateret: 18 populære job, der involverer arbejde med dyr

Sådan finder du dyrepraktikpladser

Nu hvor du ved, hvad en dyrepraktik er, så start din praktikopholdssøgning. Overvej den type dyr, du vil arbejde med, dine passioner og dine færdigheder, før du starter din søgning. Her er de trin, du skal følge for at finde en passende dyrepraktikplads:

Søg på nettet.

Start din praktikpladssøgning ved hjælp af online jobtavler. Uanset hvilken dyrerelateret disciplin du er interesseret i, bør du være i stand til at finde en du er interesseret i, da flere arbejdsgivere lægger muligheder online. Hvis der er en specifik virksomhed eller organisation, du vil arbejde for, kan du tjekke karrieresiden på deres hjemmeside.

Brug din skoles ressourcer.

Hvis du har brug for ekstra vejledning, så henvend dig til dit gymnasiums eller universitets karrierecenter eller kontor. En karriererådgiver kan føre dig til uannoncerede eller skoleeksklusive muligheder. Det giver dem også chancen for at introducere dig til alumner, der i øjeblikket arbejder inden for dit felt. Dette hjælper dig ikke kun med at finde flere muligheder, men det hjælper dig også med at udvide dit netværk.

Find muligheder lokalt.

Overvej at søge efter en dyrepraktik tæt på hjemmet. Mange akvarier, zoologiske haver og veterinærklinikker tilbyder praktikmuligheder til kvalificerede kandidater. Hvis du planlægger at arbejde i det samme område efter dit praktikophold, kan et lokalt praktikophold hjælpe dig med at få beskæftigelse i nærheden, da du allerede bor i samme nærhed.

Kommuniker med dit netværk.

Når du søger efter en dyrepraktikplads, så brug dit netværk til din fordel. Spørg dem, hvor de arbejdede efter skole for at få nogle ideer til, hvor de kan søge en praktikplads. Du kan også spørge dem, om de kender til nogle muligheder, du kan være interesseret i. Hvis du er heldig, kan de måske præsentere dig for den rigtige person i en relevant organisation eller virksomhed og hjælpe dig med at få en kvalificeret dyrepraktik. Hvis du vil udvide dit netværk, så overvej at melde dig ind i en af ​​de mange dyrerelaterede organisationer.

Relateret: 15 bedst betalte job for dyreelskere

Skal du kigge efter betalte eller ulønnede dyrepraktikpladser?

Praktikpladser tilbyder ofte løn, stipendium, universitetskredit, bolig eller slet ingen refusion. Om du leder efter en betalt eller ulønnet dyrepraktik, afhænger af din personlige præference. Selvom det er rart at modtage kompensation for dit arbejde, kan der være en ulønnet mulighed hos en velkendt organisation, der tilbyder mere erfaring i den karriere, du ønsker at forfølge. Overvej fordele og ulemper ved både et betalt og ulønnet praktikophold, da de vedrører dine fremtidige karrierebestræbelser. Det skulle i sidste ende komme ned til den værdi, oplevelsen ville tilføje til dit CV.

14 dyrepraktik

Da der er flere veje indenfor dyreområdet, har du masser af valgmuligheder, når det kommer til praktikpladser. Når du har indsnævret den type praktikplads, du gerne vil have, skal du starte ansøgningsprocessen. Overvej følgende praktikophold og deres primære opgaver:

1. Dyreplejepraktikant

Primære opgaver: Dyreplejepraktikanter arbejder sammen med dyrepassere, mens de lærer det grundlæggende i dyrepleje. De håndterer også opdræt af deres tildelte dyr, forbereder daglige kostvaner og sikrer, at deres tildelte dyr har ajourførte optegnelser. Dyreplejepraktikanter kan også hjælpe med udstillingsrengøring og offentlige demonstrationer.

2. Dyrepasserpraktikant

Primære opgaver: Dyrepasserpraktikanter hjælper med et anlægs indsamling af husdyr og eksotiske dyr. De deltager i daglig pleje, træning og relevante dyreassisterede aktiviteter. De lærer også om disse dyr gennem træning og dyrebaseret undervisning. Afhængigt af deres arbejdsplads kan de også tilberede mad til en række forskellige diæter, administrere medicin og hjælpe med at opsætte dyreudstillinger.

3. Dyrnæringsekspert praktikant

Primære opgaver: Praktikanter i dyreernæringseksperter bistår dyreernæringseksperter med deres daglige opgaver, som involverer undersøgelse af et dyrs ernæringsbehov. De bestemmer disse behov baseret på et dyrs alder, race eller art. De bestemmer også den ernæringsmæssige værdi af et dyrs mad og forsøger at forbedre et dyrs kostprodukter.

4. Dyreintern praktikant

Primære opgaver: Praktikanter på et dyreinternat sørger for pasning af dyr ved at bade dem, fodre dem og lege med dem. De hjælper også med at rense og desinficere dyrebure og kenneler og hjælper med andre opgaver efter behov.

5. Dyreværnspraktikant

Primære opgaver: Dyreværnspraktikanter udfører forskellige opgaver relateret til dyrenes trivsel. Dette omfatter sikring af ordentlig bolig, ernæring, sygdomsforebyggelse og human håndtering. Dyrevelfærdspraktikanter passer på en institutions samling af dyr og observerer deres udseende for tegn på sygdom eller generel utilfredshed. De kan også rense og desinficere visse områder af anlægget.

6. Aquarist praktikant

Primære opgaver: Når du er i praktik på et akvarium, har du mulighed for at lære om en række forskellige fisk og havdyr. En akvaristpraktikants hovedansvar omfatter at assistere en akvarist med dyrefodring og overvåge renligheden og temperaturen i dyretankene. De kan også rense dyremiljøer efter behov.

7. Kvægdriftspraktikant

Primære opgaver: Kvægdriftspraktikanter får erfaring med både kvæghåndtering og kvægsundhed. De udfører adskillige opgaver relateret til feedlot-operationer. Nogle af deres ansvarsområder kan omfatte behandling af indgående kvæg og sortering af kvægbeholdning.

8. Hestepraktikant

Primære opgaver: Hestepraktikanter hjælper med behandling, vurdering og daglig pleje af heste. Selvom deres opgaver varierer fra arbejdsgiver til arbejdsgiver, omfatter nogle almindelige ansvarsområder at pleje og bade en hestepopulation og at tilbyde uddannelsesmæssige ture. Hestepraktikanter kan også udføre opgaver relateret til samfundsopsøgende arbejde.

9. Havbiologi praktikant

Primære opgaver: En marinbiologipraktikant hjælper havbiologer med artsopgørelse og havdyrstest og overvågning. De hjælper også med at indsamle havprøver og teste dem for tegn på forurenende stoffer.

10. Dyrlægepraktikant

Primære opgaver: Dyrlægepraktikanter overvåger en dyrlægekliniks dyrs velbefindende og assisterer klinikkens ledende dyrlæge. De hjælper med opgaver som dyrlægebehandlinger, operationer og adfærdsobservationer. Nogle af deres observationer omfatter overvågning af et dyrs fodring, sløvhed og kropsændringer. Dyrlægepraktikanter modtager også mentorordning og klinisk træning fra ledende medarbejdere.

11. Veterinærmedicinsk salgspraktikant

Primære opgaver: Veterinærlægemiddelsalgspraktikanter bistår veterinærlægemiddelsælgere med deres daglige opgaver. Dette omfatter opfølgning på kundeemner, anbefale produkter til nye og nuværende kunder og besvare kundespørgsmål vedrørende produktpriser og tilgængelighed.

12. Viltrehabiliteringspraktikant

Primære opgaver: Rehabiliteringspraktikanter i vilde dyr hjælper med den daglige pleje af en række forskellige dyr i et rehabiliteringscenter for vilde dyr. De håndfodrer ofte yngre pattedyr, renser dyreindhegninger, administrerer daglig medicin og forbereder mad til en række arter. Praktikanter til rehabilitering af vilde dyr arbejder sammen med erfarne medarbejdere og andre frivillige for at udføre deres opgaver.

13. Zookeeper praktikant

Primære opgaver: Zookeeper praktikanter lærer om og udfører daglige opgaver i forbindelse med pasningen af ​​en zoologisk facilitets dyresamling. Deres forskellige opgaver omfatter rengøring og vedligeholdelse af dyreindhegninger, fodring og observation af dyr og håndtering af dyr under præsentationer.

14. Zoologipraktikant

Primære opgaver: Zoologipraktikanter bruger tid på at arbejde med dyr i fangenskab. De hjælper zoologer på seniorniveau med deres dyrelivsforskningsundersøgelser. Uanset om de arbejder i et laboratorium eller en zoologisk have, involverer en zoologipraktikants andre opgaver at lære om, hvordan pattedyr og krybdyr opfører sig.

Emil Busk
Emil Busk Hvis du er interesseret i et dyrerelateret erhverv, giver et relevant praktikophold dig professionel, praktisk erfaring. Praktikophold skærper også dine færdigheder og giver dig viden til at få succes med dine fremtidige dyrerelaterede bestræbelser. At forstå de mange forskellige dyrepraktikpladser, der er tilgængelige, hjælper med at indsnævre din søgning og giver dig en bedre idé om, hvilken karriere du gerne vil forfølge. I denne artikel definerer vi dyrepraktik, giver dig en liste over trin for at opnå denne type stilling og lister flere dyrepraktikpladser, som du kan overveje.