14 Operations Og Supply Chain Management Job

14 Operations Og Supply Chain Management Job

Fra lagerchef til forretningsanalytiker er der mange potentielle karrieremuligheder for fagfolk inden for drift og supply chain management. Selvom alle fagfolk inden for drift og forsyningskæde forstår det grundlæggende i forsyning, opbevaring og produktion, er deres daglige opgaver og løn forskellige. Hvis du er interesseret i en stilling inden for drift og supply chain management, vil du måske gerne lære mere om de jobs, du kan forfølge, og den kompensation, du kan tjene. I denne artikel udforsker vi 14 forskellige job inden for drift og supply chain management, som du kan overveje, herunder deres nationale gennemsnitlige løn og typiske jobopgaver.

Hvad er drift og supply chain management?

Drift og supply chain management er overvågning af hele produktionsflowprocessen. Hermed spænder drift og supply chain management fra råvareanskaffelse til levering af slutprodukter. Mange virksomheder vælger at inkorporere supply chain management i deres drift, fordi det giver mulighed for færre komplikationer og bedre kommunikation mellem afdelinger.

Fordele ved en karriere inden for drift og supply chain management

Der er mange fordele ved en karriere inden for drift og supply chain management. Her er et par af dem:

  • Karrierevækst: Fordi barrieren for adgang til dette felt er relativt lav, og erfaring er værdifuld, er der stor mulighed for karrierevækst. Supply chain management bliver vigtigere i erhvervslivet, og stillinger er efterspurgte.
  • Mulighed for rejser: Afhængigt af den virksomhed, du arbejder for, skal du muligvis rejse for at mødes med kunder eller leverandører. Hvis du kan lide at rejse, kan dette være en betydelig fordel.
  • Netværksevne: Da drift og supply chain management spænder over så mange forskellige afdelinger, kommunikerer fagfolk på området med mange mennesker. Dette er en fantastisk mulighed for at skabe professionelle relationer.
  • God kompensation: Selvom nogle der er nogle lavere betalende start-level-stillinger, kommer mange supply chain management-job med konkurrencedygtig kompensation.

14 job inden for drift og supply chain management

Hvis du er interesseret i drift og supply chain management-feltet, kan du udforske disse 14 stillinger for at se, om de kan være rigtige for dig:

1. Lageransvarlig

National gennemsnitsløn: $33.178 om året

Primære opgaver: En lagerchef fører tilsyn med lagerdriften. De fører tilsyn med distributionen af ​​merchandise og arbejder normalt i varehuse. En lagerchef er dygtig til opbevaringssoftware og teknologi, der bruges til at overvåge lagerbeholdning, føre detaljerede optegnelser, afgive ordrer og vurdere ydeevne. Lagerchefer skal have kompetencer inden for organisation, sikkerhed, detailsalg, kundeservice, ledelse og mersalg.

2. Produktionsplanlægger

National gennemsnitsløn: $45.571 om året

Primære opgaver: Produktionsplanlæggere udvikler og koordinerer produktionsplaner. De vedligeholder ugentlige og daglige tidsplaner og sætter regelmæssige mål for lagerbeholdning og effektivitet. En produktionsplanlægger arbejder sammen med andet personale for at overvåge lagerniveauer og lette tilgængelighed af materialer og komponenter. Produktionsplanlæggere er dygtige til produktionsplanlægning, fremstilling, lagerstyring og indkøb.

3. Forsyningstekniker

National gennemsnitsløn: $47.357 om året

Primære opgaver: Forsyningsteknikere administrerer forsyninger og procesudveksling af varer. En forsyningstekniker kan også overvåge forsyningsopbevaring, forsendelse og oplagring. Typisk arbejder forsyningsteknikere inden for det militære eller medicinske område. Forsyningsteknikere er dygtige til forsynings- og materialestyring, lagerstyring, lagersikkerhedsprocedurer, logistik, analyse og computerfærdighed.

4. Indkøbsagent

National gennemsnitsløn: $52.304 om året

Primære opgaver: En indkøbsagent overvejer mange aspekter af leverandører og merchandise, herunder funktioner, pris, tilgængelighed, bæredygtighed, pålidelighed og kundeservice. Agentens opgave er at beslutte, hvilke produkter der er bedst egnede til deres virksomhed at købe. De kan forhandle kontrakter, vurdere leverandører og inspicere varer for kvalitet. Indkøbsagenter er dygtige til forhandling, indkøb, lagerstyring, brug af lagerstyringssoftware og prisfastsættelse.

Læs mere: Lær om at være indkøbsagent

5. Logistikchef

National gennemsnitsløn: $60.661 om året

Primære opgaver: En logistikchef administrerer lagerbeholdning, fører fortegnelser over inventar, overvåger og administrerer budgetter, udvælger transportører til transport, forhandler priser og kontrakter, reagerer på klager, løser problemer og holder sig opmærksom på ændringer i ruter og takster for fragtfirmaer. En logistikchef overvåger produktforsyningskæden og kontrollerer bevægelsen af ​​materialer. De kommunikerer med lagre, distributører og forbrugere. En logistikchef kan koordinere lagerbeholdningen for at sænke transport- og lageromkostningerne. De er dygtige til logistik, statistik og databasesoftware.

Læs mere: Lær om at være logistikchef

6. Logistikanalytiker

National gennemsnitsløn: $62.439 om året

Primære opgaver: Logistikanalytikere overvåger forsyningskædeprocessen for at identificere ineffektivitet og foreslå forbedringer. De administrerer aspekter som fakturering, forsendelsessporing og fakturering. En logistikanalytiker indsamler og fortolker data om bæredygtighed, pålidelighed, sourcing og tilgængelighed for at optimere transport-, indkøbs- og leveringsprocesser. Normalt udarbejder logistikanalytikere månedlige rapporter med information om service, omkostninger og overordnet ydeevne. Logistikanalytikere er dygtige til forsendelse og modtagelse, forsyningskædeanalyse, datasoftware og lagerstyring.

7. Transportleder

National gennemsnitsløn: $63.540 om året

Primære opgaver: Transportledere planlægger ruter og sporing for transport for at sikre, at gods transporteres og leveres effektivt. Transportledere implementerer procedurer, der overholder regler, sikkerhedsretningslinjer og fagforeningskontrakter. En transportleder forstår og stræber efter bæredygtighed ved at implementere procedurer, der overholder miljølovgivningen. Transportledere er dygtige til projektledelse, logistik, medarbejderevaluering og supervision.

8. Supply chain specialist

National gennemsnitsløn: $64.226 om året

Primære opgaver: Supply chain-specialister rapporterer ulykker og skader og sikrer, at de overholder korrekte behandlingsprotokoller. De skaber strategier for at øge effektiviteten i forsyningskædesystemet og samarbejder med andre afdelinger for at lukke operationelle huller. Supply chain-specialister balancerer sikkerhed, omkostningsstyring og forretningsvækst, når de udarbejder rapporter. En supply chain specialist er dygtig til logistik, indkøb og produktion.

9. Driftsleder

National gennemsnitsløn: $68.271 om året

Primære opgaver: Driftsledere overvåger driften, motiverer medarbejdere, træffer strategiske beslutninger og hjælper ansættelsesafdelingen med at rekruttere de bedste fagfolk til deres virksomhed. En driftsleder kan også føre tilsyn med dokumentrapporter for at sikre, at personalet arkiverer dem i overensstemmelse med love og regler og fungerer som en tredjepart mellem arbejdspersonale og ledelse. Driftsledere er dygtige til procesforbedring, detailhandel, analyse, kommunikation og computerfærdighed.

Læs mere: Lær om at være driftsleder

10. Indkøbschef

National gennemsnitsløn: $69.390 om året

Primære opgaver: En indkøbschef fører registre over alle varer, produkter, udstyr og tjenester, der er involveret i virksomheden. De kan også vurdere leverandører for at finde den bedste løsning for deres virksomhed. Indkøbschefer gennemgår varer, deltager i messer, forbinder med leverandører og koordinerer betalinger og leveringer. De løser problemer for produktfejl eller forsinkede leveringer. Indkøbschefer er dygtige til indkøb, forhandling, indkøb, skrivning og tolkning af kontrakter og indkøb af materialer.

Læs mere: Lær om at være indkøbschef

11. Dataanalytiker

National gennemsnitsløn: $72.945 om året

Primære opgaver: Dataanalytikere bruger data til at løse forretningsproblemer. De rådgiver virksomheder om, hvordan de optimerer deres overskud, minimerer omsætningen og effektiviserer logistiske processer. En dataanalytiker ser på komplekse informationssæt for at udvikle konklusioner og kan lede processer til indsamling og rapportering om nye data. De kan arbejde i brancher som finans, marketing, sundhedspleje og fremstilling. En dataanalytiker er dygtig til data mining, logistik, statistik og datastyringssoftware.

Læs mere: Lær om at være dataanalytiker

12. Forretningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $77.860 om året

Primære opgaver: Forretningsanalytikere indsamler og analyserer data til virksomhedsudvidelser, identificerer specifikke forretningsmuligheder, påvirker interessenter til at støtte projekter, leder projekter for at koordinere med andre teams og tester forretningsprocesser for at anbefale forbedringer. De kan arbejde med forretning, informationsteknologi (IT) og testsystemer. En forretningsanalytiker er dygtig til kravindsamling, dataanalyse og forretningssoftware.

Læs mere: Lær om at være forretningsanalytiker

13. Projektleder

National gennemsnitsløn: $78.870 om året

Primære opgaver: Projektledere fører tilsyn med projekter for at sikre deres succes. De bestemmer projektomfang og ressourcetilgængelighed. De estimerer tiden til færdiggørelse, opretholder en realistisk tidsplan, evaluerer omkostningerne ved projektet og implementerer procedurer for at hjælpe projektet med at holde budgettet. En projektleder er dygtig til projektstyringssoftware, kontraktstyring, kommunikation, kritisk tænkning og problemløsning.

Læs mere: Lær om at være projektleder

14. Supply chain manager

National gennemsnitsløn: $86.332 om året

Primære opgaver: Supply chain managers træner og vejleder medarbejdere og styrker sikkerhedsretningslinjer. De administrerer kommunikation og forhandlinger med leverandører for at optimere lagerfunktionerne. Supply chain managers udvikler og implementerer typisk protokoller, strategier og procedurer relateret til anskaffelse og klargøring af materialer og udstyr. En supply chain manager er dygtig til produktionsplanlægning, fremstilling og indkøb.

Læs mere: Lær om at være Supply Chain Manager

Nick Kjeldsen
Nick Kjeldsen Fra lagerchef til forretningsanalytiker er der mange potentielle karrieremuligheder for fagfolk inden for drift og supply chain management. Selvom alle fagfolk inden for drift og forsyningskæde forstår det grundlæggende i forsyning, opbevaring og produktion, er deres daglige opgaver og løn forskellige. Hvis du er interesseret i en stilling inden for drift og supply chain management, vil du måske gerne lære mere om de jobs, du kan forfølge, og den kompensation, du kan tjene. I denne artikel udforsker vi 14 forskellige job inden for drift og supply chain management, som du kan overveje, herunder deres nationale gennemsnitlige løn og typiske jobopgaver.