14 Online Sidejob For Lærere: Med Pligter Og Løn

Mange lærere vælger at arbejde andet job online for at supplere deres primære indkomst. At udforske deltidsjobmuligheder kan hjælpe dig med at vælge en stilling, der passer til dine karrieremål. At forstå de lønninger og pligter, der kræves for hver stilling, kan også hjælpe dig med at vælge et sidejob, der effektivt øger din indkomst. I denne artikel lister vi 14 online sidejob for lærere, inklusive deres gennemsnitlige timeløn og primære opgaver.

14 online sidejob for lærere

Her er 14 online sidejob for lærere, du kan udføre om aftenen, i weekenden og om sommeren:

1. Sælger

National gennemsnitsløn: $11,73 i timen

Primære pligter: En sælger er en person, der sælger produkter, de fremstiller eller køber. De sælger ofte deres varer via online platforme såsom auktionssider, e-handelsforhandlere og markedspladser. Sælgere tager billeder af deres varer, viser dem sammen med en beskrivelse og en pris, accepterer onlinebetalinger og sender de varer, de sælger, til deres kunder. De kan også sælge produkter eller tjenester eksternt til virksomheder.

2. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,65 i timen

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder hjælper folk, der køber produkter og tjenester fra en virksomhed, ved at besvare deres spørgsmål, behandle betalinger og løse faktureringsproblemer. Mange kundeservicemedarbejdere arbejder eksternt. Nogle besvarer telefonopkald, mens andre svarer på e-mails eller svarer på kundespørgsmål i en live chat.

Læs mere: Lær om at være kundeservicerepræsentant

3. Blogger

National gennemsnitsløn: $14,51 i timen

Primære pligter: En blogger er en forfatter, der laver artikler online. De skriver fra deres eget perspektiv om emner, der interesserer dem, såsom madlavning, forældreskab eller sport, og opfordrer deres læsere til at interagere med dem og dele deres indhold på sociale medieplatforme. Bloggere tjener typisk en indkomst gennem sponsorerede annoncer, affiliate marketing og påtegninger.

4. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $16,48 i timen

Primære opgaver: En transskriptionist lytter til lydoptagelser og laver transskriptioner eller skriftlige dokumenter af oplysningerne fra optagelserne. Fagfolk i mange brancher hyrer online-transskriptionister til at konvertere lyd til dokumenter, såsom medicinske rapporter og juridiske beslutninger. Transcriptionists kan også arbejde for virksomheder, der skriver undertekster til tv-programmer.

5. Social media manager

National gennemsnitsløn: $17,37 i timen

Primære opgaver: En social media manager er ansvarlig for at vedligeholde en virksomheds sociale medie profiler. De skaber indhold, planlægger og deler opslag, reagerer på kommentarer og beskeder og udvikler strategier til at opmuntre kundernes engagement. Ledere af sociale medier kan også overvåge analyser og holde marketingteams informeret om deres kampagners fremskridt.

Læs mere: Lær om at være Social Media Manager

6. Oversætter

National gennemsnitsløn: $17,39 i timen

Primære opgaver: En oversætter konverterer mundtlige eller skriftlige ressourcer fra et sprog til et andet. Onlineoversættere oversætter typisk skriftlige dokumenter, såsom webstedsindhold og hvidbøger. Onlineoversættere kan arbejde for sig selv som freelancere, for oversættelsesvirksomheder eller internationale virksomheder, der har kunder over hele verden.

7. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $19,52 i timen

Primære opgaver: En virtuel assistent tilbyder administrative tjenester til fjernklienter. Deres klienter efterspørger typisk arbejde i henhold til deres behov, så virtuelle assistenter kan udføre mere arbejde for nogle klienter end for andre. Deres opgaver kan omfatte at planlægge aftaler, administrere e-mails og lave rejsearrangementer.

8. Influencer

National gennemsnitsløn: $20,61 i timen

Primære pligter: En influencer er en person, der bruger deres tilstedeværelse på sociale medier til at opmuntre andre til at købe et produkt eller en tjeneste. De opbygger ofte et ry for deres viden eller passion om et bestemt emne, såsom biler eller mode, og bruger det omdømme til at få følgere på sociale medier. Derefter hyrer virksomheder dem til at promovere deres produkter og tjenester til deres følgere, hvilket kan øge profitten for både virksomheden og influenceren.

9. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $21,92 i timen

Primære opgaver: En personlig træner er en fitnessprofessionel, der hjælper folk med at nå deres sundhed og velværemål gennem motion og ernæring. De arbejder nogle gange online og giver kunderne personlige trænings- og kostplaner gennem apps og websteder. Personlige trænere overvåger også deres klienters fremskridt, besvarer spørgsmål om sundhed og fitness og tilpasser fitnessplaner, så de afspejler deres behov.

Læs mere: Lær om at være personlig træner

10. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $23,28 i timen

Primære opgaver: En freelanceskribent er en forfatter, der accepterer kontrakter og opgaver fra mange kunder i stedet for at arbejde for en enkelt virksomhed. De specialiserer sig ofte i en bestemt type skrivning, såsom webkopiering eller indhold på sociale medier. De kan fakturere deres kunder pr. ord, pr. time eller pr. projekt. Freelanceskribenter sætter typisk deres egne timer og accepterer arbejde baseret på deres tidsplaner.

11. Underviser

National gennemsnitsløn: $25,16 i timen

Primære opgaver: En vejleder er en pædagogisk professionel, der hjælper elever med at udvikle teknikker, der gør læring lettere. Mange vejledere arbejder online, hjælper elever med lektier, giver testforberedende lektioner og ressourcer og underviser i sommerskole. Vejledningsvirksomheder ansætter ofte lærere, fordi deres undervisningserfaring gør dem til egnede kandidater til rollen.

Læs mere: Lær om at være underviser

12. Freelance redaktør

National gennemsnitsløn: $24,80 i timen

Primære opgaver: En freelanceredaktør er en uafhængig professionel, der læser, redigerer og reviderer skriftlige dokumenter til udgivelse. De har ofte mange kunder og fastsætter deres egne priser baseret på deres erfaring, hvilket kan omfatte redigering af indhold skrevet af journalister, forfattere eller marketingfolk. Nogle redaktører gennemgår også lyd- og videooptagelser og kommer med anbefalinger til forbedringer.

13. Studieordningsudvikler

National gennemsnitsløn: $36,41 i timen

Primære opgaver: En læseplansudvikler eller læseplansleder hjælper uddannelsesinstitutioner med at lave en akademisk plan for specifikke aldersgrupper og fag. Disse fagfolk arbejder ofte eksternt. Nogle gange bruger de feedback om tidligere versioner af en læseplan for at gøre den mere effektiv. I andre tilfælde kan de udarbejde et nyt læseplan baseret på føderale og statslige standarder, studerendes testresultater og deres egne observationer.

14. Adjungeret professor

National gennemsnitsløn: $50,77 i timen

Primære opgaver: En adjungeret professor er en deltidsinstruktør på et kollegium eller universitet. De opretter ofte et pensum, instruerer og forelæser studerende, reagerer på deres elevers bekymringer og fører et register over de studerendes karakterer. Adjungerede professorer kan undervise i onlinekurser, som studerende deltager i eksternt.

Kresten Korsgaard
Kresten Korsgaard Mange lærere vælger at arbejde andet job online for at supplere deres primære indkomst. At udforske deltidsjobmuligheder kan hjælpe dig med at vælge en stilling, der passer til dine karrieremål. At forstå de lønninger og pligter, der kræves for hver stilling, kan også hjælpe dig med at vælge et sidejob, der effektivt øger din indkomst. I denne artikel lister vi 14 online sidejob for lærere, inklusive deres gennemsnitlige timeløn og primære opgaver.