14 økonomiske Udviklingskarrierer, Du Kan Forfølge

En bys robuste økonomi kan forbedre livskvaliteten for de borgere, der bor der. Inden for økonomisk udvikling sigter fagfolk efter at transformere områder, så de appellerer til beboere og virksomheder. Hvis du overvejer at arbejde med økonomisk udvikling, kan det være nyttigt at gennemgå beskæftigelsesmulighederne og deres jobansvar. I denne artikel definerer vi økonomisk udvikling og udforsker 14 karrieremuligheder inden for branchen.

Hvad er økonomisk udvikling?

Økonomisk udvikling er et princip, der tager hensyn til en bys eller regions økonomiske velstand. Det sikrer, at beboere i et område lever tilfredsstillende liv og har adgang til kvalitetsressourcer, såsom sikre boliger til overkommelige priser, sundhedspleje og skolegang. Økonomisk udvikling fokuserer også på at forbedre økonomien, implementere virksomheder og infrastruktur, der kan bidrage positivt til samfundet. Fagfolk, der arbejder med økonomisk udvikling, søger ofte beskæftigelse følgende steder:

  • Nonprofit organisationer
  • Regerings kontorer
  • Private sektorer

Relateret: Økonomisk effektivitet: Hvad det er, og hvordan det påvirker samfundet

14 karrierer relateret til økonomisk udvikling

Hvis du er interesseret i at arbejde med økonomisk udvikling, kan følgende karrierer interessere dig:

1. Projektkoordinator

Gennemsnitsløn: $46.686 om året

Primære opgaver: En projektkoordinator udfører administrative opgaver under et større projekt, såsom opførelse af en bygning eller lancering af et nyt produkt. Koordinatorer rapporterer til projektledere og overvåger virksomhedens udgifter for at sikre, at projektet fastholder sit budget, og de hjælper med at forudse udfordringer. De opstiller også mål for teamet af professionelle og evaluerer projektets succes.

Relateret: Lær om at være projektkoordinator

2. Fritidschef

Gennemsnitsløn: $51.660 om året

Primære opgaver: En rekreationsleder organiserer og planlægger berigelsesaktiviteter og programmer for lokalsamfundet. Ved at samle økonomiske ressourcer til begivenheden fremmer rekreationsledere begivenheden for offentligheden for at tilskynde til deltagelse, og de koordinerer vagter for frivillige og ansatte. De overvåger også aktiviteterne for at sikre, at de kører gnidningsløst.

3. Markedsanalyseanalytiker

Gennemsnitsløn: $55.947 om året

Primære opgaver: En markedsanalyseanalytiker indsamler data om forbrugernes forbrugsvaner, hvilket hjælper virksomheder med at forudsige succesen af ​​nye produkter. De overvåger også aktiviteter fra konkurrenter og identificerer tendenser på markedet. Markedsanalyseanalytikere, der ofte arbejder med organisatoriske ledere eller kunder, samler deres resultater i rapporter og anbefaler måder at opbygge salgsfremmende strategier på.

4. Programleder

Gennemsnitsløn: $62.189 om året

Primære opgaver: En programdirektør fører tilsyn med den økonomiske udviklingsproces. Overvågning af tilgængelig jord i området beslutter programdirektører, hvilke virksomheder der kan besætte en plads og sætte skub i den lokale økonomi. Direktører sigter også mod at udvide en virksomheds tilstedeværelse i andre byer, og de skaber incitamenter til at tiltrække flere virksomhedsejere.

Relateret: Lær om at være programdirektør

5. Landmåler

Gennemsnitsløn: $63.698 om året

Primære opgaver: En landinspektør observerer et område for at afgøre, om det er bæredygtigt for byggeri. Før man bygger en ny infrastruktur, såsom en bro eller et vandsystem, måler landinspektører rummet og vurderer fundamentet og dokumenterer deres resultater i rapporter. For eksempel, hvis en by ønsker at bygge et nyt medborgerhus, besøger landinspektøren den ledige grund og beskriver grunden, og deres mål hjælper lodsejere med at etablere grænser mellem deres ejendomme og naboejendomme.

Relateret: Lær om at være landmåler

6. Social- og samfundsansvarlig leder

Gennemsnitsløn: $69.900 om året

Primære opgaver: En social- og samfundsserviceleder hjælper med at skabe og vedligeholde programmer, der hjælper visse demografiske grupper, såsom børn og ældre borgere. Ved at skabe forslag kan ledere af social- og samfundsservice vise interessenter, hvordan programmer kan have en positiv indvirkning på samfundet. De danner dataanalyse for at illustrere fordelene ved programmerne, og de leder det team af socialarbejdere, der hjælper med at udføre retningslinjerne i forslaget.

7. By- og regionsplanlægger

Gennemsnitsløn: $70.935 om året

Primære opgaver: En byplanlægger er en professionel, der planlægger, hvordan en by bruger jord. Med henblik på at gavne samfundet vurderer byplanlæggere faktorer som miljø, markedstendenser og befolkningsstørrelse for at afgøre, om de skal acceptere et forslag. Nogle byplanlæggere arbejder specifikt med transport, mens andre arbejder for at bevare historiske steder eller byområder.

Relateret: Lær om at være byplanlægger

8. Kartograf

Gennemsnitsløn: $72.355 om året

Primære opgaver: En kartograf er en professionel, der kompilerer geografiske detaljer for at gøre målene på kort mere nøjagtige. I samarbejde med by- og regionalplanlæggere bruger kartografer satellitoptagelser og undersøgelser til at bestemme de nøjagtige dimensioner af et landområde. De designer også kort, som er nemme for brugerne at forstå og fortolke.

9. Administrativ direktør

Gennemsnitsløn: $78.043 om året

Primære opgaver: En administrerende direktør (CAO) leder den daglige drift af en virksomhed. CAO'en skaber milepæle for hver afdeling og sikrer, at medarbejderne forbliver produktive, og at organisationen gør fremskridt mod sine mål. De etablerer også et organisationsbudget og udpeger fagfolk i lederstillinger.

10, Civilingeniør

Gennemsnitsløn: $86.294 om året

Primære opgaver: En civilingeniør designer transportarmaturer, herunder undergrundsbaner, jernbaner og broer. Som en lignende beskæftigelse til økonomisk udvikling, arbejder civilingeniører ofte med by- og regionalplanlæggere for at bringe jordforslag til virkelighed. De overvåger fremskridt i byggeprocessen og udfører vedligeholdelse på armaturerne, når ingeniørerne er færdige med byggeriet.

Relateret: Lær om at være civilingeniør

11. Ledelsesanalytiker

Gennemsnitsløn: $86.674 om året

Primære opgaver: En ledelsesanalytiker er en professionel, der arbejder for at forbedre en virksomheds økonomiske ressourcer. Også kendt som en økonomisk udviklingskonsulent rådfører en analytiker med organisatoriske ledere for at gøre driften mere omkostningseffektiv og reducere overforbrug. De hjælper også med at udvikle nødberedskabsprotokoller.

12. Landudviklingsprojektleder

Gennemsnitsløn: $80.092 om året

Primære opgaver: En landudviklingsprojektleder fører tilsyn med byggeriet på en ejendom og sørger for, at byggeprocessen skrider frem jævnt og rettidigt. Efter at have identificeret et passende stykke jord, opfylder projektlederen zonekrav og rådfører sig med et team af ingeniører om byggeri. Landudviklingsprojekterne omfatter nye boligejendomme og industribygninger.

13. Arkitekt

Gennemsnitsløn: $104.615 om året

Primære opgaver: En arkitekt er en professionel, der laver tegninger til ny infrastruktur. I økonomisk udvikling er en arkitekts mål at designe en bygning, der er egnet til samfundet. De prioriterer også den æstetiske appel ved et design, som kan fange virksomhedsejeres opmærksomhed og tilskynde dem til at udvide eller flytte til en ny by.

Relateret: Lær om at være arkitekt

14. Økonom

Gennemsnitsløn: $111.497 om året

Primære opgaver: En økonom studerer data for at forudsige tendenser på markedet og den måde, offentligheden forbruger varer og tjenester på. Ved hjælp af undersøgelser og andre forskningsprocedurer udvikler økonomer statistikker om begreber som beskæftigelsesrater, inflation og elektricitet. De rapporterer også deres resultater til organisationer, såsom banker og offentlige myndigheder, for at hjælpe med at spare dem penge.

Doris Buhl
Doris Buhl En bys robuste økonomi kan forbedre livskvaliteten for de borgere, der bor der. Inden for økonomisk udvikling sigter fagfolk efter at transformere områder, så de appellerer til beboere og virksomheder. Hvis du overvejer at arbejde med økonomisk udvikling, kan det være nyttigt at gennemgå beskæftigelsesmulighederne og deres jobansvar. I denne artikel definerer vi økonomisk udvikling og udforsker 14 karrieremuligheder inden for branchen.