14 Offentlige Sundhedskarrierer Med En MPH-grad

14 Offentlige Sundhedskarrierer Med En MPH-grad

Folkesundhed omfatter mange facetter af livet, så dette felt indeholder en række lovende karrierer. En Master of Public Health (MPH) kan være en fremragende kvalifikation til en offentlig sundhedskarriere. Jobs for MPH-gradsindehavere er tilgængelige i mange brancher og giver en unik mulighed for at påvirke forskellige samfund. I denne artikel taler vi om komponenterne i en MPH-grad og viser forskellige job for MPH-kandidater.

Hvad er en MPH-grad?

En Master of Public Health (MPH) grad er et kandidatniveau, der fokuserer på folkesundhedens praktiske aspekter. Programmet hjælper med at forberede eleverne til samfundsroller, der fremmer voldsforebyggelse, sundheds- og sikkerhedsspørgsmål og bevidsthed om overførbare sygdomme. De fleste MPH-programmer varer to til tre år og kræver arbejdsrelateret erfaring for at afslutte eksamen.

Hvad kan du gøre med en MPH-grad?

Mange MPH-kandidater finder job i sundhedsvæsenet, offentlige myndigheder eller nonprofitorganisationer. De kan specialisere sig i sundhedspolitik, sundhedsadministration og epidemiologi. Nogle kandidater foretrækker måske forsknings- eller akademiske stillinger i stedet. Her finder du en liste over 14 MPH jobmuligheder sammen med links til jobmuligheder og hyppigt opdaterede lønoplysninger om Bonjoures:

1. Sundhedsenhedskoordinator

National gennemsnitsløn: $35.483 om året

Primære opgaver: Sundhedsenhedskoordinatorer, også kendt som enhedssekretærer eller afdelingsassistenter, fører tilsyn med administrative operationer i kliniske omgivelser såsom hospitaler og lægekontorer for at sikre, at de kører effektivt. De er ansvarlige for planlægning af patientaktiviteter, opdatering af lægejournaler og behandling af patientklager.

2. Sundhedspædagog

National gennemsnitsløn: $46.643 om året

Primære pligter: Sundhedsundervisere lærer folk om praksis og adfærd, der fremmer velvære. De udvikler og implementerer strategier for at fremme velvære og forbedret sundhed for både enkeltpersoner og lokalsamfund. Sundhedsundervisere engagerer sig også i dataindsamling, opsøgende lokalsamfund og politisk bistand for at diskutere specifikke sundhedsproblemer i lokalsamfundet.

3. Sundheds- og sikkerhedskoordinator

National gennemsnitsløn: $57.673 om året

Primære opgaver: Sundheds- og sikkerhedskoordinatorer planlægger, udfører og overvåger medarbejdernes sikkerhed på arbejdspladsen. De sikrer, at virksomheder overholder retningslinjerne for sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen for at reducere opstået af arbejdsrelaterede skader. Sundheds- og sikkerhedskoordinatorer arbejder sammen med topledelsen og ledere for at inspicere arbejdsområder for overholdelse, og de kan også hjælpe med at udvikle politikker til fremme af arbejdsmiljøbevidsthed i lokalsamfund.

Relateret: Lær om at være sikkerhedschef

4. Mikrobiolog

National gennemsnitsløn: $65.129 om året

Primære opgaver: En mikrobiolog forsker i mikroorganismer for at forstå, hvordan de påvirker offentlighedens liv, og hvordan de kan gavne offentligheden. De udfører forskning, rapporterer deres resultater og overvåger laboratoriepersonale. Mikrobiologer bruger en bred vifte af videnskabelige teknikker til at studere mikrober. Nogle udvikler deres forskning for at hjælpe med sygdomsforebyggelse og mulige helbredelser.

Relateret: Sådan bliver du mikrobiolog

5. Sundhedsvæsenets administrator

National gennemsnitsløn: $67.754 om året

Primære opgaver: Sundhedstjenesteadministratorer er ansvarlige for den daglige administrative drift af sundhedsfaciliteter. De planlægger og overvåger de fleste medicinske tjenester, overvåger budgetter og opdaterer sundhedsjournaler. Sundhedstjenesteadministratorer administrerer også personale inden for en facilitet eller afdeling, overvåger patientbehandlingsoplevelsen og styrer deres afdelings eller organisations økonomiske beslutninger.

Relateret: Lær om at være sundhedsadministrator

6. Infektionsforebyggende læge

National gennemsnitsløn: $70.702 om året

Primære opgaver: Infektionsforebyggende eksperter, også kendt som epidemiologisk sygeplejersker eller infektionskontrolsygeplejersker, er registrerede sygeplejersker, der har specialiseret sig i at forebygge infektioner. De implementerer infektionsforebyggelse og -kontrolprogrammer for at give et sikkert og hygiejnisk miljø. Infektionsforebyggende eksperter udfører også forskningsundersøgelser for at identificere sygdomsmønstre i offentligheden, udvikle programmer til at reducere sygdomsoverførsel og udarbejde uddannelses- og politiske rapporter.

7. Miljøforsker

National gennemsnitsløn: $71.786 om året

Primære opgaver: Miljøforskere identificerer farer, der kan skade mennesker, planter og dyr. De analyserer prøver, undersøgelser og offentlig information for at identificere og vurdere potentielle trusler mod miljøet. Miljøforskere hjælper med at udvikle planer for at forebygge, kontrollere eller vælte miljøproblemer som vandforurening i et specifikt samfund.

8. Resultatansvarlig

National gennemsnitsløn: $77.260 om året

Primære opgaver: Ledere af kliniske resultater overvåger indsamling og analyse af data om kliniske resultater for at udvikle procesforbedringer. De evaluerer patientplejedata for at sikre, at behandlingen er i overensstemmelse med kliniske retningslinjer og organisationens standarder. Resultatledere hjælper typisk med strategiske beslutninger, der påvirker budgetter, afdelingskoordinering og patienttilfredshed.

9. Epidemiolog

National gennemsnitsløn: $82.895 om året

Primære opgaver: Epidemiologer er sundhedsprofessionelle, der undersøger mønstre og årsager til sygdom hos mennesker. De udfører undervisning i lokalsamfundet, hjælper med sundhedspolitik og implementerer løsninger, der reducerer forekomsten af ​​uønskede sundhedsmæssige resultater. Epidemiologer indsamler medicinske og sundhedsmæssige oplysninger og historiske forskningsdata og analyserer deres resultater for at give offentlige sundhedsembedsmænd passende retningslinjer for at reducere spredningen af ​​infektionssygdomme.

10. Sundhedsforsker

National gennemsnitsløn: $84.863 om året

Primære opgaver: En folkesundhedsforsker udfører undersøgelser og analyserer data for bedre at forstå en befolknings sundhed. De opdager nye sundhedstendenser, identificerer potentielle risici og forstår, hvordan biologi, adfærd og miljø spiller en rolle for en befolknings sundhed. Forskere specialiserer sig inden for forskellige områder, men de fleste fokuserer på at indsamle, organisere og analysere data for at udforske problemer, forudsige tendenser og udvikle løsninger på folkesundhedsproblemer.

Relateret: Sådan bliver du forsker

11. Politikanalytiker

National gennemsnitsløn: $87.950 om året

Primære opgaver: Sundhedspolitiske analytikere evaluerer nuværende og potentielle politikker, der involverer sundhed og sundhedspleje i specifikke samfund. De analyserer, hvordan nuværende politikker påvirker samfund og de potentielle resultater, nye politikker kan have. Politikanalytikere påvirker også politiske og sociale begivenheder, øger offentlighedens bevidsthed om forskellige spørgsmål og foreslår alternative politikker, der kan gavne samfundet.

12. Medicinsk skribent

National gennemsnitsløn: $117.123 om året

Primære opgaver: Medicinske forfattere komponerer og redigerer forskningsdokumenter til indsendelse til regulerende agenturer. De skriver også publikationer i medicinske tidsskrifter og papirer og manualer til intern virksomhedsbrug. Medicinske forfattere kan have en alsidig medicinsk videnbase, eller de kan vælge at specialisere sig i et specifikt område. De kan arbejde i kommunikation, den akademiske verden eller medicinal- eller sundhedsindustrien.

13. Biostatistiker

National gennemsnitsløn: $141.932 om året

Primære opgaver: Biostatistikere designer og udfører statistiske undersøgelser, der hjælper med yderligere medicinsk viden. De analyserer data for bedre at forstå biologiske problemer, og de bruger denne viden til at understøtte folkesundhedsindsatsen. Biostatistikere samarbejder ofte med andre videnskabsmænd, statistikere og eksperter for at løse komplekse problemer.

Relateret: Lær om at være biostatistiker

14. Overlæge

National gennemsnitsløn: $203.799 om året

Primære opgaver: Den overlæge fører tilsyn med den effektive ledelse af lægecentre. De administrerer kliniske operationer, herunder administrative aktiviteter og medicinsk personale for at sikre, at alle patienter modtager den højeste medicinske plejestandard. De kan også uddanne nye læger for at sikre, at de følger faciliteternes politikker og holde sig ajour med ændrede sundheds- og sikkerhedsbestemmelser.

Dennis Danielsen
Dennis Danielsen Folkesundhed omfatter mange facetter af livet, så dette felt indeholder en række lovende karrierer. En Master of Public Health (MPH) kan være en fremragende kvalifikation til en offentlig sundhedskarriere. Jobs for MPH-gradsindehavere er tilgængelige i mange brancher og giver en unik mulighed for at påvirke forskellige samfund. I denne artikel taler vi om komponenterne i en MPH-grad og viser forskellige job for MPH-kandidater.