14 Karrierer Inden For Vedvarende Energi

14 Karrierer Inden For Vedvarende Energi

Efterhånden som flere mennesker bliver miljøbevidste, er industrien for vedvarende energi steget i popularitet. Jobsøgende søger stillinger, der arbejder for en virksomhed, der har de samme værdier og standarder som dem. Det arbejde, du udfører inden for vedvarende energi, kan gøre en forskel på kloden og lokalsamfundene. I denne artikel definerer vi vedvarende energi, udarbejder en liste over karrierer, du kan arbejde inden for vedvarende energi, og forklarer, hvordan du kan få et job inden for fornyelsesenergi.

Læs mere: Sådan finder du din passion for en mere tilfredsstillende karriere

Hvad er vedvarende energi?

Vedvarende energi er energi, der kommer fra naturen eller planetens naturlige kilder, der genopbygger sig selv. Du kan oftest finde vedvarende energi i sol, vand og el. For eksempel bruger en husejer, der installerer solpaneler til at opvarme deres swimmingpool, vedvarende energi.

Karriere inden for vedvarende energi

Hvis du er interesseret i at arbejde i vedvarende energibranchen, så overvej disse stillinger, anført i lønrækkefølge og med en beskrivelse af rollens primære opgaver:

1. Væksthusarbejder

National gennemsnitsløn: $27.736 om året

Primære opgaver: En drivhusarbejder er ansvarlig for at passe de planter, der er i drivhuse. De kan vande og trimme dem eller plante nye blomster og andre afgrøder. Drivhusarbejdere kan have det ekstra ansvar for at sælge de planter, de har passet.

2. Genbrugsarbejder

National gennemsnitsløn: $30.394 om året

Primære opgaver: En genbrugsmedarbejder er ansvarlig for at sortere genanvendelige materialer, herunder glas, plast, papir, træ og beton. De skal muligvis også bruge tunge maskiner til at behandle emner eller adskille dem for korrekt sortering. Genbrugsarbejdere skal også være særligt opmærksomme på eventuelle bestemmelser om farlige materialer.

3. Miljøtekniker

National gennemsnitsløn: $39.763 om året

Primære opgaver: En miljøtekniker er ansvarlig for at indsamle prøver, som videnskabsmænd senere bruger til forskning. De kan specialisere sig i vand, luft eller jord og gennemføre tests for at forstå og forhindre forurening.

4. Miljøspecialist

National gennemsnitsløn: $54.084 om året

Primære opgaver: En miljøspecialist er ansvarlig for at vurdere, hvordan en befolkning påvirker miljøet. De udvikler planer for at forebygge eller korrigere almindelige miljøproblemer baseret på deres analyse af de prøver, de indsamler, og undersøgelser, de gennemfører.

5. Vindmølletekniker

National gennemsnitsløn: $51.120 om året

Primære opgaver: En vindmølletekniker er ansvarlig for at installere, vedligeholde og reparere vindmøller. De inspicerer regelmæssigt udstyret for at sikre, at det fungerer korrekt. Vindmølleteknikere skal være fortrolige med udstyrets hydrauliske, mekaniske og elektriske systemer, så de kan diagnosticere problemer korrekt.

6. Solcelleinstallatør

National gennemsnitsløn: $60.874 om året

Primære opgaver: En solcelleinstallatør er ansvarlig for at installere solpaneler på taget af bygninger, herunder familieboliger og virksomheder, eller på land. De skal muligvis også installere ekstraudstyr som batterier og controllere. Solcelleinstallatører skal følge sikkerhedsstandarder.

7. Byplanlægger

National gennemsnitsløn: $67.513 om året

Primære opgaver: En byplanlægger er ansvarlig for at designe planer, der omfatter boliger, lokalsamfund, jord, transport og offentlige forsyninger. Byplanlæggere, der arbejder med vedvarende energi, kan udvikle disse programmer baseret på bæredygtig praksis.

Læs mere: Lær om at være byplanlægger

8. Miljøforsker

National gennemsnitsløn: $71.247 om året

Primære opgaver : En miljøforsker er ansvarlig for at udføre forskning for at forstå miljøproblemer og udvikle planer for at løse dem. De har et solidt kendskab til naturvidenskab og bruger det til at udvikle affaldsreducerende programmer, rådgive politikere og adressere stærkt forurenede områder.

9. Luftkvalitetsingeniør

National gennemsnitsløn: $73.837 om året

Primære opgaver: En luftkvalitetsingeniør er ansvarlig for at skabe og vedligeholde miljøer, der leverer luft af høj kvalitet til sine indbyggere. De kan fokusere på indendørs eller udendørs luftkvalitet, og nogle gange begge dele, hvilket inkluderer arbejde med emissioner, ventilationssystemer og forurenende stoffer.

10. Energichef

National gennemsnitsløn: $84.929 om året

Primære opgaver: En energichef er ansvarlig for at reducere energiforbruget for en organisation. De kan regelmæssigt overvåge forbruget for at forstå, hvordan og hvor energien bruges, og hvordan dette forbrug påvirker forretningsdriften. Energiledere kan udvikle bæredygtighedsprogrammer og implementere systemer til at kontrollere energiforbruget.

11. Miljøansvarlig for sundhed og sikkerhed

National gennemsnitsløn: $85.333 om året

Primære opgaver: En miljøansvarlig for sundhed og sikkerhed er ansvarlig for at implementere planer, der fokuserer på sundhed og sikkerhed, herunder dem, der koncentrerer sig om spildevand, toksiner og farlige materialer. De inspicerer regelmæssigt arbejdspladsen og enkeltpersoners hjem for at sikre, at deres plads er sikker og fri for sundhedsrisici, der kan komme fra madforgiftning, skadedyr, sygdomme og mere.

12. Energiingeniør

National gennemsnitsløn: $85.618 om året

Primære opgaver: En energiingeniør er ansvarlig for at hjælpe bygninger med at blive mere energieffektive. Deres arbejde involverer belysning, aircondition, luftkvalitet og andre hjemme- eller bygningssystemer. Energiingeniører kommer normalt ind under konstruktionen eller ombygningen af ​​dele af bygningsoprettelse, så de kan designe og implementere disse programmer.

13. Bæredygtighedsingeniør

National gennemsnitsløn: $92.750 om året

Primære opgaver: En bæredygtighedsingeniør er ansvarlig for at designe og skabe systemer, der overholder visse bæredygtighedsspecifikationer. De bruger kortlægningsteknologi og forskellige værktøjer til at skabe modeller og indsamle data, der hjælper dem med at udtænke design.

14. Solkonsulent

National gennemsnitsløn: $99.898 om året

Primære opgaver: En solkonsulent er ansvarlig for at vurdere energiforbruget og informere deres kunder om deres forbrug. De udvikler også strategier, der hjælper virksomheder og familier med at reducere deres energi. Solar konsulenter kan også sælge solprodukter til kunder.

Sådan får du et job inden for vedvarende energi

Følg disse trin, hvis du vil sikre dig et job inden for vedvarende energi:

1. Bestem, hvad dine interesser er

Der er mange karriereveje, du kan tage inden for vedvarende energi, og selvom du altid kan skifte stilling inden for feltet senere, så overvej at undersøge branchen og afgøre, hvilken vej, der lyder mest interessant for dig. Hvis du er i stand til at indsnævre de forskellige karriereveje, du kan tage, så kan du være bevidst omkring din træning, uddannelse og frivillige indsats.

2. Bliv frivillig med grupper af alternativ energi

Frivilligt arbejde giver dig muligheden for at gøre en forskel inden for det felt, du brænder for, før du overhovedet får et job i branchen. En fordel ved frivilligt arbejde er, at du kan komme i kontakt med andre i branchen, som måske kan hjælpe dig med din jobsøgning.

Læs mere: Sådan tilføjer du frivilligt arbejde på CV (med eksempel og tips)

3. Få en bachelorgrad

Mange job inden for vedvarende energi kræver ikke en bachelorgrad, men for enhver specialiseret stilling skal du overveje at tjene din grad inden for et beslægtet felt. Afhængigt af hvad du vil gøre, kan du udforske gradsmuligheder inden for kemi, bioinformatik, kemiteknik og miljøpolitik. Med den rette grad kan du skille dig ud fra konkurrenter, der søger den samme stilling, som du er. Hvis du vil gå et skridt videre, er der kandidatcertifikater tilgængelige, som kan give dig endnu mere viden om emner som bæredygtighed, grøn energi, miljø og elsystemer.

4. Gennemgå specialuddannelse

Mange karrierer inden for vedvarende energi kræver noget træning inden for området, især hvis du forsøger at komme ind i en mere teknisk position. Når du har bestemt dine interesser og den karriere, du ønsker at forfølge, kan du udforske kurser og andre træningsmuligheder, der vil give dig de færdigheder og den viden, du har brug for for at få succes med din valgte koncentration. Du kan sandsynligvis finde muligheder, der passer til din tidsplan, selvom du i øjeblikket er ansat et andet sted. Du kan også vise en ansættelsesleder, at du har gennemgået en uddannelse, hvilket kan hjælpe dig med at skille dig ud som ansøger.

5. Gennemfør en læreplads eller praktik

En læreplads eller praktik kan give dig værdifuld eksponering for branchen. Du vil være i stand til at få erfaring, stå i spidsen for et projekt, møde andre i branchen og øge din viden om dit valgte speciale inden for vedvarende energi. Hvis dit arbejde imponerer din leder, kan de endda spørge, om du vil arbejde i organisationen på fuld tid.

Læs mere: Hvordan fungerer lærepladser? Struktur, fordele og hvordan man finder en

6. Netværk med andre fagfolk

Søg muligheder for at netværke med andre i branchen. Du kan gøre dette ved at deltage i netværksarrangementer, læse og kommentere på brancheblogs skrevet af fagfolk, gå til branchekonferencer og deltage i seminarer. Dem, du møder, kan muligvis tjene som din mentor, inspirere dig på din egen karrierevej eller forbinde dig med ansættelsesledere til entry-level-stillinger.

Læs mere: 10 tips til at hjælpe dig med at netværke som en professionel

7. Følg med i branchenyheder og trends

Selvom du har en bachelorgrad eller har gennemført en uddannelse, er der stadig mere, du sandsynligvis vil blive udsat for, når du træffer en beslutning om din karrierevej. Så længe du følger med i branchenyheder og trends, vil du være bedre rustet til at besvare nogle spørgsmål, der kan dukke op under et interview med en arbejdsgiver.

8. Gennemgå og opdater dit CV

Dit CV skal afspejle din uddannelse, erfaring, færdigheder og præstationer, der gør dig en god egnet til stillingen. En ansættelseschef kan se dine ansøgningsdokumenter igennem og beslutte, om de vil kontakte dig for at planlægge en samtale. Det er vigtigt, at det CV, du indsender, er et, der giver ansættelseschefen de mest relevante oplysninger om dig, da det vedrører den rolle, du søger. Sammenlign dit CV med jobbeskrivelsen for at sikre dig, at du deler de mest relevante detaljer, som ansættelsesledere leder efter.

Torben Boysen
Torben Boysen Efterhånden som flere mennesker bliver miljøbevidste, er industrien for vedvarende energi steget i popularitet. Jobsøgende søger stillinger, der arbejder for en virksomhed, der har de samme værdier og standarder som dem. Det arbejde, du udfører inden for vedvarende energi, kan gøre en forskel på kloden og lokalsamfundene. I denne artikel definerer vi vedvarende energi, udarbejder en liste over karrierer, du kan arbejde inden for vedvarende energi, og forklarer, hvordan du kan få et job inden for fornyelsesenergi.