14 Job I Friluftsbranchen

Naturentusiaster har mange muligheder for at arbejde i det fri. Uanset om du vil oplyse andre om naturen eller hjælpe med bevaringsindsatsen, tilbyder arbejdsstyrken en bred vifte af del- og fuldtidsjob i friluftsbranchen. I denne artikel forklarer vi, hvordan du beslutter dig for, om du skal arbejde udendørs, og lister 14 jobs i udendørsbranchen, som du kan overveje.

Relateret: 50 af de bedste udendørsjob

Hvordan kan du beslutte, om du skal arbejde i udendørsbranchen?

Mange job giver dig mulighed for at drage fordel af naturen, mens du bygger din karriere. For at beslutte, om du skal forfølge en karriere udendørs, skal du overveje de forskellige faktorer, der følger med denne type erhverv. Her er nogle ting, du skal overveje, før du søger efter udendørs beskæftigelse:

  • Arbejdsmiljø: Når du har et udendørs job, vil du bruge mere tid udenfor, end du ville sidde ved et skrivebord indendørs. Overvej, om du virkelig nyder at være aktiv og udenfor i modsætning til at sidde ned på et kontor eller et andet indendørs miljø.
  • Fysisk sundhed: Hvis du har et udendørs job, har du flere muligheder for at forblive aktiv sammenlignet med en stilling på kontoret. Bestem, hvor meget du lægger vægt på evnen til at forblive i form og ved et godt fysisk helbred, mens du er på jobbet.
  • Skiftende årstider: Afhængigt af dit jobs placering, kan du opleve skiftende årstider og vejr, mens du arbejder. Overvej ikke kun de forskellige årstider i dit område og afgør, om du kan nyde at opleve dem i løbet af din arbejdsdag.

Relateret: Beslutning om din ideelle karriere: Overvejelser og skridt til succes

14 jobs i friluftsbranchen

Uanset om du vil arbejde i et hav eller i et skovlandskab, tilbyder udendørsindustrien mange beskæftigelsesmuligheder, der helt sikkert passer til dine naturelskende behov. Når du starter din jobsøgning, skal du overveje dine unikke interesser, færdigheder og kvalifikationer for at hjælpe dig med at indsnævre stillinger, du gerne vil ansøge om. Her er 14 stillinger i udendørsbranchen, du skal overveje. Lønningerne nedenfor blev udfyldt ved hjælp af statsspecifikke data fra Bonjoures Salaries:

1. Gartner

National gennemsnitsløn: $29.037 om året

Primære opgaver: Gartnere dyrker og overvåger planternes sundhed. De vander og fodrer planter, trimmer buske og træer, slår græsplæner og rydder stier for affald og affald.

2. Skiinstruktør

National gennemsnitsløn: $30.118 om året

Primære opgaver: Skiinstruktører underviser skiløb til folk i alle aldre på en professionel, sikker og sjov måde. De giver instruktion til både begyndere og eksperter og tilpasser hver lektion baseret på hver persons behov.

3. Park ranger

National gennemsnitsløn: $35.763 om året

Primære pligter: Parkvagter beskytter både stats- og nationalparker. De patruljerer grunden, håndhæver regler, skriver rapporter, udfører undersøgelser og hjælper med parkbevaring generelt. Parkvagter identificerer også potentielle risici, udfører rutinemæssig vedligeholdelse af jorden, tilbyder rundvisninger og håndhæver parkregler.

Relateret: Lær om at være en Park Ranger

4. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $37.627 om året

Primære opgaver: Turguider tilbyder guidede ture til en bestemt attraktion eller et bestemt sted til grupper af besøgende. De uddanner dem på området eller webstedet, besvarer deres spørgsmål og hjælper dem med at få en fornøjelig oplevelse generelt.

5. Brandmand

National gennemsnitsløn: $44.237 om året

Primære opgaver: Brandmænd slukker brande, der udgør en trussel mod menneskers liv, ejendom og miljøet. De bruger slanger til at slukke brande og redder ofte folk fra et brandsted. Brandmænd håndterer også kemikaliespild og udfører inspektioner for at forhindre fremtidige brandskader.

Relateret: Lær om at være brandmand

6. Brandefterforsker

National gennemsnitsløn: $56.167 om året

Primære opgaver: Brandefterforskere vurderer et brandsted og indsamler beviser for at afgøre, om nogen har begået en forbrydelse eller ej. De skriver rapporter, identificerer potentielle mistænkte og motiver og afhører både vidner og mistænkte for at få en bedre forståelse af, hvad der skete på brandstedet.

7. Landskabsdesigner

National gennemsnitsløn: $56.838 om året

Primære opgaver: Landskabsdesignere fører tilsyn med udviklingen af ​​landskaber. De udvikler design til offentlige rum som parker, fælleshaver og legepladser. Landskabsdesignere leverer også vedligeholdelsestjenester og kommunikerer med deres kunder for at sikre, at deres design opfylder deres behov.

8. Arkæolog

National gennemsnitsløn: $67.642 om året

Primære opgaver: Arkæologer studerer menneskets historie ved at udgrave og undersøge artefakter såsom bygningsruiner eller hulemalerier. De udfører tests, skriver rapporter og bruger forskellige ekstraktionsteknikker.

9. Havbiolog

National gennemsnitsløn: $68.606 om året

Primære opgaver: Havbiologer studerer livet i havet, indsamler data, vurderer forurening og menneskelig indvirkning på vandlevende organismer og rapporterer deres resultater. De udvikler også teorier baseret på deres forskning.

10. Landskabsarkitekt

National gennemsnitsløn: $68.651 om året

Primære opgaver: Landskabsarkitekter designer steder som parker, haver, feriesteder og både havnefronten og boligbyggerier. De udarbejder byggepladsplaner og arbejder på at forstå et projekts krav ved at mødes med deres kunder.

Relateret: Lær om at være landskabsarkitekt

11. Miljøforsker

National gennemsnitsløn: $71.726 om året

Primære opgaver: Miljøforskere indsamler data fra materialer som jord, vand og luft til videnskabelige formål. De analyserer disse prøver og bruger undersøgelser til at bestemme eventuelle miljøtrusler. Baseret på deres resultater laver miljøforskere planer for at forebygge eller løse miljøproblemer som forurening.

12. Vildtbiolog

National gennemsnitsløn: $72.777 om året

Primære opgaver: Dyrelivsbiologer rejser ofte til fjerntliggende steder for at observere og studere dyr, der lever i deres naturlige habitat. De hjælper med at redde truede arter, udfører forskningsundersøgelser, flytter dyr til bevaringsformål og bestemmer påvirkningen og virkningerne af miljømæssige eller menneskelige faktorer på disse dyr.

13. Kartograf

National gennemsnitsløn: $73.500 om året

Primære opgaver: Kartografer designer og kontrollerer nøjagtigheden af ​​kort. De indsamler og evaluerer geografisk information for at skabe og opdatere kort til formål som uddannelse og regional planlægning. Kartografer arbejder sammen med kunder, eksterne kontakter og informationsleverandører.

14. Landforvalter

National gennemsnitsløn: $79.580 om året

Primære opgaver: Landforvaltere vedligeholder og udvikler naturområder til bevaringsformål eller til ressourceudvikling. De opretter udviklingsplaner, overvåger praksis for arealanvendelse og styrer relationerne til udviklingssamfundets medlemmer.

Laust Brandt
Laust Brandt Naturentusiaster har mange muligheder for at arbejde i det fri. Uanset om du vil oplyse andre om naturen eller hjælpe med bevaringsindsatsen, tilbyder arbejdsstyrken en bred vifte af del- og fuldtidsjob i friluftsbranchen. I denne artikel forklarer vi, hvordan du beslutter dig for, om du skal arbejde udendørs, og lister 14 jobs i udendørsbranchen, som du kan overveje.