14 Job For Medicinske Teknologer

14 Job For Medicinske Teknologer

Fra små til store innovationer påvirker medicinsk teknologi i høj grad sundhedssektoren. Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere inden for dette felt, kan det hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning om din fremtid, hvis du kender dine muligheder. I denne artikel definerer vi medicinsk teknologi, gennemgår oplysninger om gennemsnitsløn for en medicinteknolog og oplister 14 karrierer inden for det medicinske teknologiske område.

Relateret: Sådan bliver du medicinsk teknolog

Hvad er medicinsk teknologi?

Medicinsk teknologi er enhver teknologi, der bruges til at forbedre patienternes sundhed - ofte på livreddende måder. Denne teknologi omfatter alle aspekter af behandling af enhver tilstand, skade, sygdom eller kronisk sygdom.

Medicinsk teknologi er konvergensen mellem sundhedspleje og teknologi, der omfatter adskillige erhverv, der alle deler interessen i at fortsætte med at forbedre sundhedsplejen. Med hver innovation udvides verden af ​​moderne medicin således, hvilket giver læger mulighed for yderligere at forbedre deres praksis og procedurer.

Relateret: 32 karriereveje på det medicinske område at udforske

Gennemsnitsløn for medicinske teknologer

Medicinske teknologer tjener en national gennemsnitsløn på $57.483 om året, selvom gennemsnittet ofte opdateres på Bonjoures-lønninger. Husk, at din løn som medicinsk teknolog vil variere afhængigt af din geografiske placering, dit erfaringsniveau og din arbejdsgiver. Ud over din løn som medicinteknolog kan du også modtage personalegoder såsom flyttehjælp, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Relateret: 12 sundhedsjob, der betaler godt

14 jobs for medicinske teknologer

Det medicinske teknologiske område er hjemsted for mange karrierevalg, nogle er patientorienterede, mens andre er mere laboratorie- og forskningsorienterede. Nedenfor finder du en liste over 14 jobs inden for det medicinske teknologiske område for at gøre dig bekendt med dine muligheder inden for området. For opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, følg linket, der tilskrives hvert løntal:

1. Klinisk laboratorieforsker

National gennemsnitsløn: $23.615 om året

Primære opgaver: En klinisk laboratorieforsker opdager tilstedeværelsen af ​​en sygdom og giver lægerne de data, de har brug for for at skabe den bedste behandlingsplan for en patient. De udfører forskning, skriver rapporter, sikrer laboratoriesikkerhed og videregiver testresultater til en patients læge.

Relateret: Lær om at være laboratorieforsker

2. Dyrlægetekniker

National gennemsnitsløn: $29.269 om året

Primære opgaver: Veterinærteknikere hjælper med at vedligeholde og forbedre et dyrs sundhed. Ved hjælp af tilsyn af en dyrlæge udfører de flere dyreplejeopgaver. Veterinærteknikere undersøger dyr, tager vitale tegn, indsamler prøver, hjælper med forskning og udfører forskellige laboratorieprocedurer.

Relateret: Lær om at være veterinærtekniker

3. Apotektekniker

National gennemsnitsløn: $30.212 om året

Primære opgaver: Apoteksteknikere hjælper farmaceuter med at forberede receptpligtig medicin. De modtager receptanmodninger, screener receptbestillinger og udfører både beregninger og medicinafstemning.

Relateret: Lær om at være apotekstekniker

4. Phlebotomist

National gennemsnitsløn: $33.937 om året

Primære opgaver: Phlebotomists trække og indsamle patientens blod. De bestemmer den bedste metode til at udtage blod, som den gælder for hver patient, mærker hætteglas med det rigtige patientnavn og dato og transporterer prøveprøver til et laboratorium til undersøgelse.

Relateret: Lær om at være en Phlebotomist

5. Oftalmologisk tekniker

National gennemsnitsløn: $40.419 om året

Primære opgaver: Oftalmologiske teknikere hjælper øjenlæger med at tilbyde patientbehandling. De har en række kliniske opgaver, herunder at tage en patients sygehistorie og uddanne dem om forskellige tests og procedurer.

6. Sundhedsinformationstekniker

National gennemsnitsløn: $45.986 om året

Primære opgaver: Sundhedsinformationsteknikere arbejder på hospitaler med at registrere og indsamle sundhedsoplysninger. De sikrer dataens nøjagtighed, tilgængelighed og overordnede kvalitet. Sundhedsinformationsteknikere beskytter også sundhedsoplysningernes sikkerhed.

7. Laborant

National gennemsnitsløn: $50.530 om året

Primære opgaver: Laboratorieteknikere modtager og analyserer patientprøver såsom blod- eller vævsprøver. De registrerer data, demonstrerer procedurer, forbereder testprøver og hjælper industriens forskere med en række forskellige opgaver, såsom at udføre eksperimenter.

Relateret: Lær om at være laborant

8. Medicinsk teknolog

National gennemsnitsløn: $57.483 om året

Primære opgaver: Medicinske teknologer udfører laboratorieforsøg og gennemgår data for at hjælpe med at finde en medicinsk diagnose eller behandling. De analyserer en række forskellige kropsvæsker, herunder urin og spinalvæske, for at finde abnormiteter.

Relateret: Lær om at være medicinsk teknolog

9. Histologisk tekniker

National gennemsnitsløn: $60.145 om året

Primære opgaver: Histologiske teknikere forbereder vævsprøver til analyse og mikroskopisk undersøgelse af en patolog. De arbejder med menneske-, dyre- og plantevæv. Histologiteknikere skærer vævsprøver og farver eller farver det for at opdage abnormiteter.

10. Kirurgisk tekniker

National gennemsnitsløn: $65.229 om året

Primære opgaver: Kirurgiske teknikere forbereder operationsstuer og det nødvendige udstyr til en medicinsk procedure. De sikrer udstyrets funktionalitet, forbereder patienter til operation og renser de områder af en patients krop, der kræver operation.

Relateret: Lær om at være kirurgisk tekniker

11. Cytoteknolog

National gennemsnitsløn: $68.031 om året

Primære opgaver: Cytoteknologer bruger et mikroskop til at studere celler og cellulære anatomiske abnormiteter. De finder subtile ændringer i patientcelleprøver for at hjælpe med at stille en diagnose. Cytoteknologer skriver også rapporter og forbereder objektglas med celler til undersøgelse.

12. Stråleterapeut

National gennemsnitsløn: $74.926 om året

Primære opgaver: En stråleterapeut administrerer stråling til patienter med sygdomme som kræft. De bruger strålebehandling til at skrumpe eller fjerne både kræft og tumorer.

Relateret: Lær om at være stråleterapeut

13. MR-teknolog

National gennemsnitsløn: $87.518 om året

Primære opgaver: MR-teknologer bruger magnetiske resonansscannere kendt som MR-scannere på sundheds- og diagnosefaciliteter. De fortæller patienterne, hvad de kan forvente, og giver IV-medicin for at skabe en kontrast på et scannet billede.

14. Nuklearmedicinsk teknolog

National gennemsnitsløn: $94.267 om året

Primære opgaver: Nuklearmedicinske teknologer administrerer radioaktive lægemidler, udfører billedbehandlingsprocedurer, forklarer medicinske procedurer til patienten, der modtager det, og analyserer en række biologiske prøver. De analyserer, hvordan kroppen fungerer for at stille en medicinsk diagnose eller finde en behandling for en bestemt tilstand eller sygdom.

Allan Degn
Allan Degn Fra små til store innovationer påvirker medicinsk teknologi i høj grad sundhedssektoren. Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere inden for dette felt, kan det hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning om din fremtid, hvis du kender dine muligheder. I denne artikel definerer vi medicinsk teknologi, gennemgår oplysninger om gennemsnitsløn for en medicinteknolog og oplister 14 karrierer inden for det medicinske teknologiske område.