14 Job For En Metallurg

14 Job For En Metallurg

Metallurger er videnskabelige eksperter i metaller, hvis arbejde kan hjælpe med at forbedre hverdagsprodukter og miljøet. Hvis du er interesseret i at bruge metallurgi i din karriere, kan lære om de ledige job hjælpe dig med at planlægge din fremtid. I denne artikel beskriver vi, hvad en metallurg er, og giver en liste over job til metallurger.

Relateret: 22 højtlønnede job i regeringen

Hvad er en metallurg?

En metallurg er en videnskabsmand, der studerer metaller, herunder deres adfærd, egenskaber, elementer og blandinger. Metallurger kan anvende deres ekspertise til teknik, minedrift og fremstilling for at hjælpe med at udvikle processer og metaldele til produkter. Metallurger kan bruge disse færdigheder i laboratorier, produktionsfaciliteter og miner. Der er et par forskellige områder inden for metallurgi:

  • Fysisk metallurgi: I dette område af metallurgi kan en metallurg teste metaller under stress og oprette rapporter baseret på deres resultater.
  • Kemisk metallurgi: En ekspert inden for dette område af metallurgi kan teste måder at genvinde metaller fra malme og forskningsprocesser, der kan gøre metaller stærkere.
  • Procesmetallurgi: Procesmetallurgi er processen med at forme og binde metaller sammen.

Relateret: Lær om at være metallurg

Job for en metallurg

Her er job, du kan udføre som metallurg:

1. R & D-ingeniør

National gennemsnitsløn: $98.274 om året

Primære opgaver: En forsknings- og designingeniør udvikler nye produkter og forbedrer eksisterende produkter gennem redesign. Disse ingeniører kan arbejde på store projekter fra udvikling til produktion. De kan bruge metallurgiske færdigheder til at forske i, designe og udvikle metalliske produkter. F & U-ingeniører kan også samarbejde med akademiske forskere for at designe produkter.

2. Materialeingeniør

National gennemsnitsløn: $95.259 om året

Primære opgaver: En materialeingeniør forsker i og udvikler materialer, herunder metaller, til produkter. Disse ingeniører kan overvåge et team for at udvikle nye produkter eller dele til større mekaniske systemer. De kan teste materialer for at sikre, at de er effektive til brug i produkter som halvledere i telekommunikationssystemer. Materialeingeniører kan også oprette dokumentation for produktmaterialer.

3. Maskiningeniør

National gennemsnitsløn: $94.453 om året

Primære opgaver: En maskiningeniør designer og bygger mekaniske enheder og systemer. En metallurg kan bruge deres ekspertise inden for metaller til at designe, teste og skabe enheder som generatorer. De kan bruge computerstøttet designsoftware til at skabe prototyper til maskiner. Maskiningeniører kan også skrive dokumentation som manualer til brug af de maskiner, de designer.

Relateret: Lær om at være maskiningeniør

4. Forskningsingeniør

National gennemsnitsløn: $92.343 om året

Primære opgaver: En forskningsingeniør undersøger materialer til brug i hverdagsprodukter. Metallurger kan bruge deres ekspertise inden for metaller til at analysere deres anvendelser i produkter og systemer som forskningsingeniør. De kan arbejde på universiteter eller i industrier som fremstilling som en del af et større forsknings- og udviklingsteam. Forskningsingeniører kan også bruge deres materialeanalyse til at designe produkter til brug inden for områder som byggeri, fremstilling, rumteknologi og andre områder.

5. Metallurg

National gennemsnitsløn: $91.256 om året

Primære opgaver: En metallurg udvinder, forsker i, udvikler, tester og fremstiller metalanordninger til industrier som teknik, fremstilling og forsvar. De kan komme med anbefalinger til metaller til brug i projekter baseret på deres kemiske sammensætning. Metallurger kan også udføre forskning i metaller for at bestemme deres styrke og anvendelser. Derudover kan metallurger styre et team af andre materialeforskere til at styre projekter til produktudvikling.

6. Produktingeniør

National gennemsnitsløn: $90.340 om året

Primære opgaver: En produktingeniør designer, tester og skaber produkter til en række forskellige industrier. De kan arbejde med et marketingteam for at lære om kundernes behov og udvikle produkter baseret på marketingundersøgelser. Produktingeniører kan også rådføre sig med logistikeksperter for at bestemme omkostningerne ved materialer og fremstilling af et produkt. Metallurger kan anvende deres viden til en karriere inden for produktteknik ved at skabe produkter med metalkomponenter.

7. Procesingeniør

National gennemsnitsløn: $89.270 om året

Primære opgaver: En procesingeniør overvåger og styrer processer i fremstillingen. De kan analysere arbejdsgange for at komme med forslag til effektivitet og bruge dataanalyseteknikker til at lære om områder, hvor processer kunne bruge forbedringer. Metallurger kan bruge deres viden om metallers styrke og adfærd til at forbedre metalforarbejdning i produktionsanlæg. Procesingeniører kan også inspicere og vedligeholde udstyr til optimal produktion på fabrikker.

Relateret: Lær om at være procesingeniør

8. Miljøingeniør

National gennemsnitsløn: $83.410 om året

Primære opgaver: En miljøingeniør bruger videnskabelig viden til at finde løsninger på miljøproblemer som affald og forurening. De kan arbejde med ingeniører for at finde måder at skabe mere bæredygtige processer for fremstilling og logistik. Metallurger kan arbejde i miljøteknik for at designe produkter ved hjælp af lettere metaller, der kræver mindre brændstof at transportere. Miljøingeniører kan også overvåge forurening og foreslå oprydningspraksis for affaldspladser.

Relateret: Lær om at være miljøingeniør

9. Metallurgisk ingeniør

National gennemsnitsløn: $78.285 om året

Primære opgaver: En metallurgisk ingeniør arbejder med metaller som jern, stål og kobber for at bestemme deres fysiske og kemiske sammensætning. De kan bruge denne forskning til at designe maskiner og dele. Metallurgiske ingeniører kan også bruge deres analyse af metaller til at bidrage til råvareproduktionen. Derudover kan metallurgiske ingeniører hjælpe med minedrift og udvinding af malme og metaller.

10. Projektingeniør

National gennemsnitsløn: $77.044 om året

Primære opgaver: En projektingeniør leder et team til at designe, teste og udvikle et produkt. De kan opretholde kvalitetskontrol for produkter under udvikling for at sikre deres holdbarhed. Metallurger kan anvende deres ekspertise til storskalaprojekter i denne rolle ved at bruge metaller til at skabe kvalitetsprodukter. Projektingeniører kan også administrere en tidslinje og budget for produktudvikling.

Relateret: Lær om at være projektingeniør

11. Kvalitetsingeniør

National gennemsnitsløn: $74.776 om året

Primære opgaver: En kvalitetsingeniør leder ingeniør- og fremstillingsprocesser for en virksomhed. De kan arbejde med et kvalitetsteam eller som supervisor for workflowkvalitet. Metallurger kan bruge deres ekspertise inden for metaller til at sikre, at ingeniører og produktionsmedarbejdere bruger de bedste metaller til at skabe produkter og komponenter. Kvalitetsingeniører kan også hjælpe virksomheder med at overholde juridiske og industristandarder for sikkerhed og miljømæssig bæredygtighed.

Relateret: Lær om at være kvalitetsingeniør

12. Produktionsleder

National gennemsnitsløn: $67.454 om året

Primære opgaver: En produktionsleder fører tilsyn med, tester og vedligeholder produktionsudstyr for at sikre dets effektivitet. De kan bruge metallurgiekspertise til at vedligeholde metaller for holdbarhed og produktivitet i en produktionsfabrik. Produktionsledere kan overvåge et team af produktionsteknikere for at sikre korrekt brug af produktionsudstyr. De kan også udføre kvalitetskontrolopgaver for at opfylde sikkerhedskravene på arbejdspladsen.

Relateret: Lær om at være produktionsleder

13. Ingeniør

National gennemsnitsløn: $65.969 om året

Primære opgaver: En ingeniør bruger deres tekniske viden inden for matematik og naturvidenskab, såsom metallurgi, til at skabe mekaniske enheder og løse mekaniske problemer. De kan bruge software til at designe produkter og maskiner og skabe prototyper til at teste maskinernes holdbarhed og ydeevne. Ingeniører kan også udarbejde estimater og budgetter for store projekter. Derudover kan ingeniører oprette teknisk dokumentation for maskiner såsom manualer og rapporter.

14. Laborant

National gennemsnitsløn: $19,23 i timen

Primære opgaver: En laborant tester og analyserer genstande og processer i et laboratorium. Laboratorieteknikere med speciale i metallurgi kan evaluere ekstraktionsmetoder og teste metaller for renhed. De kan designe eksperimenter, udføre dem og skrive rapporter baseret på deres resultater. Laboratorieteknikere kan også vedligeholde og reparere laboratorieudstyr, der bruges i eksperimenter.

Relateret: Lær om at være laborant

Arvid Borup
Arvid Borup Metallurger er videnskabelige eksperter i metaller, hvis arbejde kan hjælpe med at forbedre hverdagsprodukter og miljøet. Hvis du er interesseret i at bruge metallurgi i din karriere, kan lære om de ledige job hjælpe dig med at planlægge din fremtid. I denne artikel beskriver vi, hvad en metallurg er, og giver en liste over job til metallurger.