14 Job, Du Kan Få På En Avis: Plus Tips Til At Forfølge Dem

14 Job, Du Kan Få På En Avis: Plus Tips Til At Forfølge Dem

Hvis du er interesseret i en mediekarriere, så overvej at søge et job på en avis. Aviser rundt om i landet tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder, inklusive alt fra rapportering til sidedesign. At forstå de job, du kan få på en avis, kan hjælpe dig med at søge job mere effektivt og finde den rolle, der passer til dig. I denne artikel oplister vi forskellige job, du kan få på en avis, og giver tips til at få et job inden for dette felt.

Relateret: 14 velbetalte job for journalister

14 jobs på aviser

Uanset om du har stærke skrivefærdigheder eller kunstneriske evner, kan du finde en række ledige job på en avis. Her er de forskellige avisjob, du kan forfølge:

1. Freelance fotograf

National gennemsnitsløn: $20.706 om året

Primære opgaver: En freelancefotograf tager billeder til en avis uden kontrakt. Ligesom fuldtidsfotografer udfører de research for hver optagelse og bruger foto- og lysudstyr til at tage deres billeder.

2. Klummeskribent

National gennemsnitsløn: $30.818 om året

Primære opgaver: Klummeskribenter skriver meningsindlæg til aviser. De har søjler af offentlig interesse inden for et specialiseret interesseområde. For eksempel kan de skrive om emner som politik, sport eller underholdning eller tilbyde personlig rådgivning til læserne.

3. Kopier editor

National gennemsnitsløn: $33.346 om året

Primære opgaver: Kopiredaktører korrekturlæser artikler fra journalister og klummeskribenter. De retter grammatik-, stave- og tegnsætningsfejl. Kopieringsredaktører ændrer også tekst for at sikre et mere naturligt flow og for at sikre, at det er nemt for avislæsere at forstå.

4. Journalist

National gennemsnitsløn: $35.378 om året

Primære opgaver: Journalister researcher og skriver historier til en avis. De kan skrive lokale, regionale eller nationale nyheder. Journalister skriver typisk til nyheds-, sport- eller kunst- og kultursektionen i en avis. Mange journalister dækker også live-begivenheder, såsom politiske stævner, for at hjælpe dem med at skrive deres historier.

Relateret: Lær om at være journalist

5. Fotograf

National gennemsnitsløn: $39.740 om året

Primære opgaver: Avisfotografer tager billeder til selvstændige funktioner eller til at ledsage en nyhed eller featurehistorie. De kan tage billeder for at dokumentere en begivenhed eller for at formidle et budskab. Disse fotografer bruger også professionelt lys- og kameraudstyr og skyder indendørs eller udendørs afhængigt af begivenheden og belysningen.

6. Reporter

National gennemsnitsløn: $42.664 om året

Primære opgaver: Avisreportere udfører research og skriver artikler baseret på deres resultater. Mens de modtager opgaver fra deres redaktør, kan de også undersøge nye kundeemner eller tips. Journalister verificerer og analyserer også nyhedsværdig information og overholder journalistikkens etik.

Relateret: Lær om at være reporter

7. Assistent redaktør

National gennemsnitsløn: $43.152 om året

Primære opgaver: Assisterende redaktører yder støtte til en avisredaktør. De pitcher historieideer, udfører research, skriver og redigerer artikler og vælger fotos og grafik til historier. Nogle assisterende redaktører kan også hjælpe med avisens konti på sociale medier.

8. Marketingassistent

National gennemsnitsløn: $48.290 om året

Primære opgaver: Avismarketingassistenter yder support til marketingafdelingen. De hjælper med udvikling af marketingkampagner og salgsstrategier. Marketingassistenter kan også kompilere økonomiske oplysninger, udføre en marketingstrategi, udføre markedsundersøgelser og oprette rapporter for at analysere avisens markedsføringspræstation.

Relateret: Lær om at være marketingassistent

9. Illustrator

National gennemsnitsløn: $51.802 om året

Primære opgaver: Illustratorer, der arbejder for en avis, skaber 2D-billeder, der ofte svarer til nyhedsartikler. De laver grove skitser og bruger designsoftware til at lave digitale illustrationer. Illustratorer arbejder også sammen med grafikere, rapporter og redaktører.

10. Nyhedsredaktør

National gennemsnitsløn: $52.707 om året

Primære opgaver: Nyhedsredaktører tildeler og redigerer artikler til nyhedssektionen i en avis. Mens de redigerer, verificerer de fakta og sikrer en artikels læsbarhed. Nyhedsredaktører arbejder sammen med journalister for at hjælpe dem med at forbedre deres forfatterskab. De omskriver også artikler og bestemmer, hvilke historier avisen trykker.

11. Administrerende redaktør

National gennemsnitsløn: $57.163 om året

Primære opgaver: Ledende redaktører overvåger et team af avisreportere, redaktører og grafikere. De administrerende redaktører arbejder under chefredaktøren og fører tilsyn med publikationens redaktionelle aktiviteter. De ansætter og fyrer også personale og håndhæver deadlines.

12. Chefredaktør

National gennemsnitsløn: $57.747 om året

Primære opgaver: Som den højest rangerende medarbejder på en avis leder en chefredaktør hele redaktionen. De fører tilsyn med alle skribenter og redaktører, kan skrive redaktionelle klummer og repræsentere avisen som helhed. En chefredaktør administrerer også avisens budget, gennemgår redaktionelt indhold og uddelegerer opgaver til medarbejderne.

13. Forlag

National gennemsnitsløn: $60.164 om året

Primære opgaver: Udgivere fungerer som en administrerende direktør og overvåger hele avisens udgivelsesproces. De ansætter avisens personale, sætter den redaktionelle tone og retning og træffer vigtige forretningsbeslutninger. Udgivere sikrer også avisens lønsomhed og kan ved små aviser varetage afdelingsledernes opgaver.

14. Art director

National gennemsnitsløn: $65.785 om året

Primære opgaver: Art directors overvåger en avis visuelle aspekter. Som leder af kunstafdelingen koordinerer de deres teams arbejde. Art directors overvåger også avisens sidelayout, hvilket sikrer et visuelt tiltalende design. De koordinerer også med sektionsredaktører og fotografer.

Relateret: Lær om at være kunstdirektør

Tips til at få et job på en avis

Brug disse tips til at hjælpe dig med at sikre dig et job på en avis:

  • Tjek jobtavler for journalistik. Udover at tjekke almindelige online jobtavler, kan du overveje at bruge jobsøgningssider, der er specifikke for journalistbranchen. Dette kan hjælpe dig med at finde job, der er relevante for din søgning.
  • Spørg dine professorer. Hvis du forfølger en journalistuddannelse, så spørg dine universitets- eller universitetsprofessorer, om de har nogle kundeemner om ledige stillinger. De kan henvise dig og skrive et anbefalingsbrev på dine vegne.
  • Besøg din skoles karrierecenter. Overvej at besøge din skoles karrierecenter for at lære om potentielle avisåbninger i dit område. De kan endda hjælpe dig med at udarbejde et stærkt CV og følgebrev til din jobansøgning.

Ronnie Boesen
Ronnie Boesen Hvis du er interesseret i en mediekarriere, så overvej at søge et job på en avis. Aviser rundt om i landet tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder, inklusive alt fra rapportering til sidedesign. At forstå de job, du kan få på en avis, kan hjælpe dig med at søge job mere effektivt og finde den rolle, der passer til dig. I denne artikel oplister vi forskellige job, du kan få på en avis, og giver tips til at få et job inden for dette felt.