14 Job, Der Involverer Rejser

14 Job, Der Involverer Rejser

Visse ledige stillinger kræver hyppige rejser. Nogle er langsigtede karrierer, og andre er kontraktstillinger, der giver mulighed for pauser mellem opgaverne. Job, der involverer regelmæssige rejser, kan ofte give mulighed for en fleksibel tidsplan uden for normal arbejdstid. Hvis du planlægger at flytte væk fra et kontorbaseret job eller ønsker en karriere, der giver dig mulighed for at rejse rundt i verden, kan du vælge mellem en række forskellige job inden for forskellige områder. I denne artikel vil vi diskutere 14 forskellige job, der lader dig arbejde forskellige steder.

Populære job, der involverer rejser

Nogle job, der involverer regelmæssige rejser, kræver omfattende træning og uddannelse, mens andre giver on-the-job erfaring. Du kan finde et job, du kan lide, som enten kræver rejser eller giver dig mulighed for at rejse ofte baseret på dine interesser og færdigheder. Når du arbejder som freelancer eller har en arbejdsgiver, der giver mulighed for fjernarbejde, kan du udføre jobbet, hvor som helst du vil. Du kan vælge at arbejde noget af din tid derhjemme eller hele din tid på at rejse. 

Her er nogle af de bedste job, der giver dig mulighed for at rejse konsekvent. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på hvert lønlink nedenfor:

1. Krydstogtsskibskok

National gennemsnitsløn: $13,00 i timen

Primære opgaver: Krydstogtskibskokke udfører mange af de samme opgaver som enhver kok, herunder forberedelse og tilberedning af måltider og hjælper med oprydningen efter måltidet. Krydstogtsskibskokke kan arbejde lange skift, hvor de tilbereder alle gæsters og besætningens måltider. De arbejder typisk alle ugens dage i et par måneder med to-tre ugers pauser imellem.

2. Togkonduktør

National gennemsnitsløn: $62.305 om året

Primære opgaver: Konduktører arbejder sammen med et team for at sikre, at togene kører efter tidsplanen. De skal kunne betjene toget samt koordinere togsamling og udføre nødvedligeholdelse. Dirigenter har brug for certificering, og de vil højst sandsynligt gennemgå et omfattende træningsprogram. Fordi de ofte modtager generøse fordele såsom pension og sundhedspleje, bliver mange jernbanearbejdere i branchen indtil pensionering. Togledere arbejder ofte uregelmæssigt afhængigt af virksomheden. Langdistancekonduktører skal arbejde i dage ad gangen efterfulgt af nogle fridage. De fleste konduktører arbejder med en vagtplan og skal muligvis møde på arbejde til enhver tid.

3. Stewardesse

National gennemsnitsløn: $16,85 i timen

Primære opgaver: Stewardesser inspicerer flyets sikkerhedsudstyr og demonstrerer dets brug, tager sig af særlige ønsker og sikrer passagerernes komfort. De kan også administrere akut lægehjælp, hvis det er nødvendigt. Stewardesser starter normalt på reservestatus og skal være tilgængelige til at rejse når som helst, ofte med kort varsel. Med anciennitet kan de muligvis anmode om mere regelmæssige skemaer. En stewardesse arbejder normalt på skift på 12 til 14 timer og kan bruge 75 til 100 timer om måneden på flyvningen. Yderligere 40 til 50 timer hver måned kan blive brugt på jorden på opgaver som at skrive rapporter, forberede flyvninger, modtage løbende træning og vente på, at flyene ankommer.

4. Engelsklærer i udlandet

National gennemsnitsløn: $19,33 i timen

Primære opgaver: Engelsklærere, der underviser i udlandet, udfører en blanding af engelsk som andet sprog (ESL) og grundlæggende engelsklæreropgaver, herunder at lære eleverne at læse, skrive og tale engelsk. De udfylder også statusrapporter og opretter, administrerer og bedømmer eksamener. Engelsklærere, der ønsker at undervise i udlandet, arbejder normalt på kontrakter, der varer alt fra tre måneder til to år. Lærere arbejder normalt på normal skoletid under deres kontrakt.

5. Lastbilchauffør

National gennemsnitsløn: $1.108 pr. uge

Primære opgaver: Over-the-road (OTR) chauffører transporterer varer over lange afstande. De kan transportere råvarer og færdige produkter mellem producenter og distributionscentre. De arbejder for private virksomheder eller kan være ejer-operatører af deres rig. Typiske OTR-chauffører arbejder i tre uger på og en uge fri om måneden.

6. Rejsetekniker

National gennemsnitsløn: $69.832 om året

Primære opgaver: Også omtalt som en feltservicetekniker eller feltserviceingeniør, en rejsende tekniker leverer installation, service og vedligeholdelse på stedet for deres arbejdsgivers kunder. Rejseteknikere arbejder typisk en normal 40-timers arbejdsuge, selvom det kan afhænge af kunden.

7. Rejsesygeplejerske

National gennemsnitsløn: $1.669 pr. uge

Primære opgaver: Rejsesygeplejersker udfører alle opgaver, almindelige sygeplejersker udfører, herunder observation af patienters vitale funktioner, administration af medicin og vedligeholdelse af patientjournaler. Rejsesygeplejersker arbejder midlertidigt på hospitaler og klinikker, der har mangel på personale. De arbejder under kontrakter, der kan vare alt mellem otte uger og to år. Rejsesygeplejersker arbejder typisk 40 timer om ugen i fire 10-timers vagter.

8. Blogger

National gennemsnitsløn: $15,53 i timen

Primære pligter: Bloggere skriver om en bred vifte af emner - alt fra forældreskab til madlavning til mode til biler. Det meste af en bloggers indkomst kommer fra markedsføring, reklamer og produkter. En freelance rejseblogger rejser regionalt eller internationalt og skriver om deres oplevelse på en unik og praktisk måde for et tiltænkt publikum. De vil dele tips om hver destination for at informere håbefulde rejsende om et sted.

9. Virksomhedskonsulent

National gennemsnitsløn: $72.734 om året

Primære opgaver: Mange virksomhedskonsulenter rejser måske til nye eller dårligt fungerende virksomheder for at yde deres professionelle rådgivning og tjenester. Professionelle konsulenter vil lokalisere eventuelle udfordringer i en virksomhed og udarbejde en strategi for at finde løsninger. Dette kan omfatte udvikling af en ny finansiel plan, opbygning af en marketingkampagne og ansættelse af nye medarbejdere for at øge medarbejderfastholdelsen. Konsulenter bliver typisk hos en virksomhed, indtil strategien er fuldt ud eksekveret, før de går videre for at assistere en ny virksomhed.

10. Træningsspecialist

National gennemsnitsløn: $60.624 om året

Primære opgaver: For at hjælpe medarbejderne med at vokse og udvikle sig i deres karriere hyrer supervisorer træningsspecialister til at besøge deres virksomhed. Træningsspecialister skaber udviklings- og træningsprogrammer, der uddanner medarbejderne til at fremme et mere engageret miljø. Specialister danner disse træningsprogrammer baseret på hver specifik afdeling og team. Disse træningsprogrammer kan involvere teambuildingsaktiviteter, kompetenceudvikling eller lederworkshops.

11. International operationsspecialist

National gennemsnitsløn: $14,78 i timen

Primære opgaver: Internationale driftsspecialister varetager både kunde- og medarbejderforhold. Hvis en virksomhed har lokationer eller firmakontorer i forskellige virksomheder, vil International Operations Specialist ofte rejse til udlandet for at fungere som hovedkommunikatør mellem hver kontorplacering. De samarbejder med medarbejdere og kunder i forskellige lande for at sikre, at hver virksomhed overholder lokale love, styrker forholdet mellem hver lokation og udvikler eventuelle nødvendige omstruktureringsplaner for at forbedre hver kontorplacering.

12. Rejsebureau

National gennemsnitsløn: $45.875 om året

Primære opgaver: Rejsebureauer hjælper med at oprette rejseplaner for folk, der ikke er bekendt med bestemte destinationer. De har ofte førstehåndserfaring med at rejse til forskellige lande eller byer og vil give deres ekspertise på hvert sted. Rejsebureauer kan håndtere flere dele af rejseopsætningsprocessen for kunder, såsom at booke fly og hoteller, foretage reservationer og rådgive dem om, hvilke aktiviteter de skal foretage sig på hver destination.

13. Fotograf

National gennemsnitsløn: $14,97 i timen

Primære opgaver: Fotografer, der rejser, er ofte freelancemedarbejdere, som besøger forskellige begivenheder og steder for at tage vigtige billeder. Par kan hyre dem til at skyde bryllupper på stedet, hvor de vil modtage kompensation for deres rejse sammen med betaling for selve begivenheden. Andre fotografer kan tage maleriske billeder på forskellige destinationer og sælge disse billeder til rejsepublikationer.

14. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $15,56 i timen

Primære opgaver: Eventplanlæggere kan koordinere et helt arrangement på egen hånd eller hjælpe med planlægning og gennemførelse, afhængigt af arrangementets størrelse. De rejser måske til større begivenheder i områder rundt om i verden for at hjælpe med at planlægge, dekorere og rydde op efter større begivenheder. Nogle begivenhedsplanlæggere kan arbejde i freelanceroller eller vil blive ansat af virksomheder til regelmæssigt at rejse til mange begivenheder og lejligheder.

Gert Ipsen
Gert Ipsen Visse ledige stillinger kræver hyppige rejser. Nogle er langsigtede karrierer, og andre er kontraktstillinger, der giver mulighed for pauser mellem opgaverne. Job, der involverer regelmæssige rejser, kan ofte give mulighed for en fleksibel tidsplan uden for normal arbejdstid. Hvis du planlægger at flytte væk fra et kontorbaseret job eller ønsker en karriere, der giver dig mulighed for at rejse rundt i verden, kan du vælge mellem en række forskellige job inden for forskellige områder. I denne artikel vil vi diskutere 14 forskellige job, der lader dig arbejde forskellige steder.