14 Interessante Job For Brandmænd Efter Pensionering

14 Interessante Job For Brandmænd Efter Pensionering

Efter pensionering vil mange brandmænd måske søge et andet job eller en karriere. Tidligere brandmænd ønsker måske at tjene ekstra penge eller bruge deres avancerede færdigheder i et nyt miljø. Afhængigt af den type job, du er interesseret i, er der flere deltids- eller fuldtidsjobmuligheder, der kan bruge dine brandslukningskvalifikationer. I denne artikel deler vi nogle af de jobmuligheder, hvor brandmænd kan anvende deres færdigheder efter pensionering

14 jobs for pensionerede brandmænd

Her er 14 jobs at overveje efter at have trukket sig tilbage fra en brandslukningskarriere:

1. Livredder

National gennemsnitsløn: $28.817 om året

Primære opgaver: En livredder er ansvarlig for at overvåge svømmere i vandområder som svømmebassiner, strande og vandlande. De undersøger svømmeområdet for potentielle farer, vedligeholder poolinspektionslogfiler, forklarer sikkerhedsregler for svømmere, bevogter begrænsede svømmeområder og ser efter tegn på fare eller nød i vandet. Livreddere hjælper svømmere, der har problemer i vandet, udfører vandredninger og yder førstehjælp. Pensionerede brandmænd kan være ideelle livreddere på grund af deres erfaring med nødberedskab og redning.

Relateret: [ Lær om at være livredder ](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-a-lifeguard-do)

2. Lejrrådgiver

National gennemsnitsløn: $31.139 om året

Primære opgaver: Lejrrådgivere guider campister gennem uddannelses- og fritidsaktiviteter. De lærer campister nye færdigheder og overvåger dem under programmer og træning. Lejrrådgivere opmuntrer og støtter campister, laver aktivitetsplaner, mægler konflikter, rapporterer ulykker og opretholder lejrpolitikker. Som lejrrådgiver kan du anvende brandslukningsevner som førstehjælp og kommunikation i et sjovt miljø med børn.

3. Sikkerhedsvagt

National gennemsnitsløn: $31.479 om året

Primære opgaver: Sikkerhedsvagter er ansvarlige for at beskytte et anlægs lokaler ved at patruljere området, screene besøgende og overvåge overvågningsbilleder. De bevogter adgangspunkter til bygninger og grunde, kontrollerer identifikation, giver adgang til verificerede personer og pågriber indtrængere. Sikkerhedsvagter låser alle ud- og indgange, før de forlader grunden, indstiller alarmer med sikkerhedskoder og registrerer og mistænkelig adfærd. Tidligere brandmænd kan bruge deres beredskabs- og beslutningsevner til at håndtere sikkerhedsspørgsmål som sikkerhedsvagt.

Relateret: [ Lær om at være sikkerhedsvagt ](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-a-security-guard-do)

4. Kriminalbetjent

National gennemsnitsløn: $33.447 om året

Primære opgaver: En kriminalbetjent håndhæver regler og opretholder orden i en kriminalforsorgsanstalt som fængsel, fængsel eller ungdomsfængsel. De patruljerer fælles rum, eskorterer indsatte til aktiviteter og aftaler, inspicerer køjer, konfiskerer smuglergods, løser konflikter mellem indsatte og registrerer oplysninger om indsattes adfærd eller overtrædelser. At have erfaring som brandmand kan forberede dig til at blive kriminalbetjent på grund af dit arbejde med at træffe beslutninger under pres og følge strenge procedurer.

5. Førstehjælpsinstruktør

National gennemsnitsløn: $35.784 om året

Primære opgaver: En førstehjælpsinstruktør lærer andre, hvordan de skal reagere i en nødsituation og yde akut lægehjælp til personer med skader. Førstehjælpsinstruktører kan undervise i færdigheder som at identificere mennesker i nød, administrere HLR, fjerne luftvejsinstruktioner, opdele lemmer eller klæde sår på. De demonstrerer korrekte første luft-metoder, guider eleverne gennem processen og deler feedback om, hvordan de kan forbedre deres teknikker. Fordi pensionerede brandmænd har medicinske færdigheder som førstehjælpere, kan de være gode førstehjælpsinstruktører og dele deres viden med andre.

6. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $36.302 om året

Primære opgaver: Personlige trænere guider klienter gennem øvelser for at nå deres sundhed og fitnessmål. En personlig træner giver indledende konsultationer med klienter for at bestemme deres konditionsniveau og sætte mål for styrke, fleksibilitet, udholdenhed og atletik. De opretter træningsregimer, coacher klienter under øvelser og måler fremskridt, efterhånden som klienter opnår mål. Brandmænd har typisk en høj fysisk kondition, som de kan bruge til at få succes som personlig træner.

Relateret: Lær om at være personlig træner

7. EMT

National gennemsnitsløn: $43.885 om året

Primære opgaver: En akutmedicinsk tekniker (EMT) er en førstehjælper, der yder lægehjælp til patienter før og under transport til hospitalet. EMT'er kører ambulancer, indsamler patientens vitale tegn, udfører triage for at bestemme niveauet af pleje, patienter har brug for, sikrer patienter i ambulancen og yder nødhjælp med medicinsk udstyr. De bruger tavler og diagrammer til at registrere patientoplysninger og kommunikere med læger og sygeplejersker. Brandmænd arbejder ofte som paramedicinere i løbet af deres karriere og kan bruge deres færdigheder til at arbejde som en EMT efter pensionering.

8. Boliginspektør

National gennemsnitsløn: $53.812 om året

Primære opgaver: En boliginspektør er ansvarlig for at opmåle en ejendom for at afgøre, om den opfylder sikkerheds- og strukturelle krav. Boliginspektører gennemgår kode og zoneinddelingskrav og inspicerer derefter boligens indre og ydre. De tager målinger, tester VVS-, HVAC- og elektriske funktioner, bestemmer strukturel integritet og identificerer potentielle farer. Pensionerede brandmænd kan bruge deres viden om brandfarer til at identificere potentielle risici under inspektioner.

9. Afsender

National gennemsnitsløn: $55.293 om året

Primære opgaver: En koordinator reagerer på nødopkald, indsamler information og sender førstehjælpere for at hjælpe den, der ringer, når det er nødvendigt. Ekspeditører accepterer opkald, identificerer den, der ringer op, navn og placering, bestemmer årsagen til deres nødsituation og beslutter, hvilke typer nødtjenester der skal sendes. De kommunikerer med politi, brand og læger om, hvad de kan forvente, når de ankommer til stedet. Tidligere brandmænd kan være gode dispatchers, fordi de ved, hvilke slags detaljer der er mest nyttige i en nødsituation.

Relateret: [ Lær om at være dispatcher ](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-a-dispatcher-do)

10. Hundetræner

National gennemsnitsløn: $57.435 om året

Primære opgaver: Hundetrænere arbejder sammen med hundeejere og deres kæledyr for at forbedre dyrets adfærd. De mødes med hunden og ejeren for at identificere problemadfærd eller sætte mål som at lære tricks eller gennemføre agilitykurser. Hundetrænere bruger positiv forstærkning og adfærdstræning til at justere hundens adfærd og reaktioner og lærer derefter kunderne, hvordan de understøtter deres hunds fremskridt. Mange brandmænd arbejder med hunde i løbet af deres karriere som terapikammerater eller alarmerende hunde på ulykkesstedet, hvilket gør dem til ideelle kandidater til hundetræningsstillinger.

Relateret: [ Lær om at være hundetræner ](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-a-dog-trainer-do)

11. Sikkerhedstræner

National gennemsnitsløn: $59.366 om året

Primære opgaver: Sikkerhedsundervisere uddanner en virksomheds personale om risici på arbejdspladsen, og hvordan man undgår dem. En sikkerhedstræner vurderer almindelige farer i en virksomhed, udarbejder en plan for at løse problemer og underviser personalet om sikkerhedsemner gennem foredrag, øvelser og workshops. Sikkerhedsundervisere kan også hjælpe med at opdatere virksomhedens politikker og håndbøger, så de afspejler sikker forretningspraksis. Pensionerede brandmænd kan bruge deres erfaring med risici og farer til at give ekspertindsigt i sikkerhed på arbejdspladsen.

12. Brandefterforsker

National gennemsnitsløn: $61.139 om året

Primære opgaver: Brandefterforskere inspicerer brandstedet for at identificere årsagen til branden. De går gennem scenen og leder efter mønstre i brandmarkører, kilden til antændingen eller materialer, der accelererede flammerne. De hjælper med at afgøre, om en brand var en ulykke eller påsat brand. Brandinspektører registrerer beviser, interviewer vidner og udarbejder rapporter, der opsummerer virkningen af ​​en brand. Tidligere brandmænd kan bruge deres praktiske brandslukningserfaring til at identificere forskellige typer brande og deres årsager som efterforsker.

13. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $61.204 om året

Primære opgaver: Leveringschauffører bringer pakker, mad og andre leveringer fra et sted til et andet. De accepterer leveringer, læsser pakker i deres bil, gennemgår ordredetaljer, planlægger ruter, opdaterer kunder om status for deres ordre og placerer pakker på sikre steder. Leveringschauffører overholder alle færdselslove på vejen, kører forsigtigt for at beskytte deres last og vedligeholde deres køretøjer. Pensionerede brandmænd kan anvende deres erfaring med at køre brandbiler i højtrykssituationer til det afslappede miljø med leveringskørsel.

Relateret: [ Lær om at være en leveringsdriver ](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-a-delivery-driver-do)

14. Handyman

National gennemsnitsløn: $61.667 om året

Primære opgaver: En handyman er ansvarlig for en række grundlæggende vedligeholdelses-, reparations- og installationsopgaver. De kan udføre rengøringsopgaver, el-arbejde, tømrerarbejde, grundlæggende VVS, maling af huse, reparation af hvidevarer og andre opgaver for bolig- og virksomhedsejere. En handyman kommunikerer med kunderne om deres behov, udarbejder en tidslinje for projektafslutning og hyrer alle nødvendige underleverandører til at hjælpe med større reparationer. Tidligere brandmænd kan bruge deres fysiske styrke, udholdenhed og problemløsningsevner til at få succes som handyman.

Relateret: [ Lær om at være en handyman ](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-a-handyman-do)

Jannie Hemmingsen
Jannie Hemmingsen Efter pensionering vil mange brandmænd måske søge et andet job eller en karriere. Tidligere brandmænd ønsker måske at tjene ekstra penge eller bruge deres avancerede færdigheder i et nyt miljø. Afhængigt af den type job, du er interesseret i, er der flere deltids- eller fuldtidsjobmuligheder, der kan bruge dine brandslukningskvalifikationer. I denne artikel deler vi nogle af de jobmuligheder, hvor brandmænd kan anvende deres færdigheder efter pensionering