14 Hospitalsjob, Der Ikke Kræver En Grad

14 Hospitalsjob, Der Ikke Kræver En Grad

Sundhedsindustrien kan være en ekspansiv jobmuligheder, selv for dem, der ikke har grader relateret til sundhedspleje, fra stillinger i laboratoriet til dem, der arbejder sammen med højtstående sundhedspersonale som kirurger og andre læger.

Et job på et hospital er tiltalende for mange på grund af potentialet til at skabe forbindelser med sundhedspersonale og arbejde med en mere fleksibel tidsplan, afhængigt af din stilling. I denne artikel giver vi en liste over karrierer, du kan overveje, hvis du vil arbejde i sundhedsvæsenet, men ikke har en uddannelse.

14 hospitalsjob, hvor du ikke behøver en uddannelse

Mens mange teknikere eller andre støttende sundhedsstillinger ofte begynder med kortere erhvervsuddannelser, vil følgende karriereveje give dig mulighed for at arbejde på et hospital uden en uddannelse. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures Salaries, der er knyttet til hver løn, der er anført nedenfor:

1. Apotektekniker

National gennemsnitsløn: $30.222 om året

Primære opgaver: En apotekstekniker arbejder sammen med farmaceuten for at forberede og levere medicin til patienter efter en læges ordinationsordre. De giver vigtig medicininformation til patienterne om både recepter og håndkøbsmedicin. Apoteksteknikere skal muligvis også føre patientjournaler, opkræve betalinger for medicin, afgive ordrer og formidle patientbekymringer til apoteket.

Læs mere: Lær om at være apotekstekniker

2. Patientsitter

National gennemsnitsløn: $30.630 om året

Primære opgaver: En patientpasser er ansvarlig for at yde ledsagelse og grundlæggende pleje til hospitalspatienter. De kan gå med dem, hjælpe dem med at spise, tilbyde støtte, finde svar på deres spørgsmål og sørge for, at patienten tager deres receptpligtige medicin.

3. Lægeskriver

National gennemsnitsløn: $31.872 om året

Primære opgaver: En læge ledsager en læge eller anden sundhedspersonale for at besøge patienter og tage noter om detaljerne i besøget. De transskriberer oplysninger, indtaster ordrer, behandler henvisninger og skal muligvis kompilere deres notater, så en læge kan gennemgå dem.

Læs mere: Lær om at være lægeskriver

4. Sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $34.393 om året

Primære opgaver: En sygeplejerske er ansvarlig for at hjælpe de øvrige medlemmer af plejepersonalet med at tage sig af patienterne. De tager vitale tegn, fodrer patienter, hjælper patienter med basale behov som påklædning og badning, transporterer patienter fra det ene område af hospitalet til det andet og stiller medicinsk udstyr op på hospitalsstuerne. Sygeplejersker overvåger også patienter og kommunikerer eventuelle medicinske ændringer, der kan have brug for hjælp fra en mere erfaren professionel.

Læs mere: Lær om at være sygeplejerske

5. Patientkoordinator

National gennemsnitsløn: $36.867 om året

Primære opgaver: En patientkoordinator udfører patientscreeninger, planlægger patienter til at gennemføre tests og procedurer og mødes med andre sundhedsprofessionelle. De kommunikerer også med læger og sygeplejersker om patienter, administrerer patientbehandling, leverer undervisningsmateriale og ressourcer og forbereder patienter til behandling.

6. Omstillingsoperatør

National gennemsnitsløn: $38.959 om året

Primære opgaver: En omstillingsoperatør er ansvarlig for at besvare sygehusets telefoner og dirigere opkald til det rette sted, hvilket kan omfatte en sygeplejeskranke på en bestemt afdeling eller et bestemt patientværelse. De kan også sidde ved en receptionists skrivebord og dirigere hospitalsbesøgende til det rigtige sted.

7. Kardiovaskulær tekniker

National gennemsnitsløn: $40.273 om året

Primære opgaver: En kardiovaskulær tekniker betjener medicinsk udstyr for at opdage og forstå en patient hjertesygdomme. De kan hjælpe lægen med at udføre livsopretholdende foranstaltninger for patienter, der oplever en hjertenødsituation. Kardiovaskulære teknikere arbejder ofte med elektroder, stents, pacemakere og defibrillatorer.

Læs mere: Lær om at være EKG-tekniker

8. Kodningsspecialist

National gennemsnitsløn: $48.349 om året

Primære opgaver: En kodningsspecialist er ansvarlig for at oversætte vigtig medicinsk information, såsom procedurer og diagnoser, til en patients diagram. De kan transskribere patientdata, oprette rapporter til vagtlægen, kommunikere med patientens forsikringsselskab og gennemgå patientens journal for nøjagtighed og fuldstændighed.

9. Lægesekretær

National gennemsnitsløn: $50.389 om året

Primære opgaver: En lægesekretær støtter afdelingens medarbejdere ved at udføre administrative opgaver. De besvarer telefonopkald, organiserer og vedligeholder filer, indsender forsikringskrav, planlægger aftaler, transskriberer medicinsk information til patientdiagrammer og hilser på patienter. Lægesekretærer opkræver også betalinger og modtager patientjournaler fra andre faciliteter og kontorer.

Læs mere: Lær om at være lægesekretær

10. Laborant

National gennemsnitsløn: $50.448 om året

Primære opgaver: En laboratorietekniker er ansvarlig for at modtage og behandle laboratorieprøver fra patienter. De skal opretholde et rent laboratoriemiljø, mærke prøver på passende vis og føre nøjagtige optegnelser. Laboratorieteknikere forbereder også løsninger til at hjælpe med nøjagtige prøveaflæsninger og oprette rapporter til læger og andre sundhedsprofessionelle.

Læs mere: Lær om at være laborant

11. Fysioterapeutassistent

National gennemsnitsløn: $52.413 om året

Primære opgaver: En fysioterapeutassistent arbejder sammen med en fysioterapeut for at yde pleje og terapi til patienter. De fører patientjournaler, hjælper fysisk med at støtte patienter under deres terapisession og uddanner patienten om deres behandlingsplan og diagnose. Fysioterapeutassistenter kan også passe patienter til proteser og observere en patients fremskridt for fysioterapeuten.

Læs mere: Lær om at være fysioterapiassistent

12. Reparator af medicinsk udstyr

National gennemsnitsløn: $52.461 om året

Primære opgaver: En reparatør af medicinsk udstyr er ansvarlig for at fikse og vedligeholde medicinsk udstyr, som kan omfatte monitorer, elektriske kørestole, hjertestartere, røntgenudstyr og anæstesimaskiner. De installerer også det nødvendige medicinske udstyr, udskifter dele, fører et register over deres interaktion med maskineriet og uddanner personalet i, hvordan man bruger udstyret korrekt.

13. Psykiatrisk tekniker

National gennemsnitsløn: $76.970 om året

Primære opgaver: En psykiatrisk tekniker yder pleje til patienter på en psykiatrisk facilitet eller psykiatrisk afdeling på et hospital. De observerer patienter, tager vitale tegn, hjælper med påklædning, bad og spisning og indskriver og udskriver patienter. Psykiatriske teknikere fastholder også patienter efter behov, faciliterer gruppeaktiviteter og hjælper med at holde patientværelserne og andre områder af institutionen rene.

4. Kirurgisk teknolog

National gennemsnitsløn: $73.169 om året

Primære opgaver: En kirurgisk teknolog er ansvarlig for at bistå kirurger med at gennemføre operationer på patienter. De forbereder operationsstuerne, samler og steriliserer alt nødvendigt udstyr, forbereder patienter til deres procedure og opretholder et sterilt miljø for patientens sikkerhed. Kirurgiske teknologer arbejder også ved siden af ​​kirurger for at give dem instrumenter og værktøjer under proceduren.

Læs mere: Lær om at være kirurgisk tekniker

Alexander Hougaard
Alexander Hougaard Sundhedsindustrien kan være en ekspansiv jobmuligheder, selv for dem, der ikke har grader relateret til sundhedspleje, fra stillinger i laboratoriet til dem, der arbejder sammen med højtstående sundhedspersonale som kirurger og andre læger.