14 Gode Online Job Uden Erfaring Med Gode Lønninger

Du kan finde mange typer job tilgængelige online, hvoraf nogle ikke kræver nogen tidligere erfaring. Hvis du ønsker at komme i gang inden for et felt, men endnu ikke har nogen erfaring, kan det være et godt sted at starte at udføre et af disse job. Endnu bedre, der er online job uden erfaring, som det er endda muligt at finde et online job, der ikke kræver nogen erfaring, men som stadig giver en god løn. I denne guide dækker vi nogle top online, ingen oplevelsesjob, der også betaler en god løn.

14 online, ingen erfaring job

At kvalificere sig til mange typer af online jobs indebærer at kunne udføre jobbet primært via en internetforbindelse og få jobbet uden forudgående erhvervserfaring. Nogle af jobs nedenfor kan dog kræve yderligere værktøjer, såsom en telefon eller viden inden for et specifikt område, for at lykkes. For at hjælpe med at starte din søgning er nedenfor 14 online job, ingen erfaringsjob at overveje:

1. Specialist i dataindtastning

National gennemsnitsløn: $31.911 om året

Primære opgaver: En dataindtastningsspecialist samler oplysninger og indlæser dem i en elektronisk database. De skal være i stand til hurtigt og præcist at registrere information fra flere kilder, herunder eksisterende regneark, papirdokumenter eller kundeordrer. Dataindtastningsspecialister kan også gennemgå aktuelle databaser og kontrollere for at sikre, at oplysningerne er opdaterede og nøjagtige.

Læs mere: Lær om at være dataindtastningsassistent

2. Sundheds- og velværecoach

National gennemsnitsløn: $35.368 om året

Primære opgaver: En sundheds- og velværecoach hjælper kunder med at forfølge en sundere livsstil. Dette inkluderer typisk at skabe en positiv kost- og træningsplan, når de arbejder hen imod et sundhedsmål. Sundheds- og wellness-coacher tjekker også regelmæssigt ind med deres klienter for at sikre, at de gør fremskridt og for at foretage justeringer efter behov.

3. Afskriver

National gennemsnitsløn: $36.302 om året

Primære opgaver: En transskriberende lytter til lyd- og videooptagelser og opretter et skriftligt dokument af lyden. Typiske lyd- og videofiler omfatter lægenotater, taler og møder. Transskriberende skal hurtigt skrive og nøjagtigt optage indholdet af lydoptagelsen. Nogle gange tilføjer transskriberen også manglende oplysninger til yderligere kontekst, såsom ting, der er set i video, men ikke hørt.

4. Forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $37.718 om året

Primære opgaver: En forskningsassistent hjælper med at indsamle information, gennemgå kilder og indsamle data. Forskningsassistenter hjælper også med at forberede dokumenter til præsentation eller indsendelse. Afhængigt af deres specifikke projekt kan forskningsassistenter også forberede interviewspørgsmål, svare på e-mails, give opdateringer via et websted og generere fremskridtsrapporter.

Relateret: At finde et job som forskningsassistent

5. Telefonsælger

National gennemsnitsløn: $40.655 om året

Primære opgaver: En telefonsælger ringer til personer fra en given telefonbog til marketing- og salgsformål. Det er telefonsælgerens ansvar enten at generere leads og give dem videre til salgsafdelingen eller selv at sælge produkterne. Telemarketingfolk bruger typisk et medfølgende script til at skabe salg eller måle en kontakts interesseniveau.

Relateret: Lær om at være telefonsælger

6. Live chat agent

National gennemsnitsløn: $43.428 om året

Primære opgaver: En live chat-agent interagerer med kunder gennem et online tekstchatsystem. De yder kundesupport ved at besvare spørgsmål eller løse deres problemer. Nogle virksomheder træner live chat-agenter i salg og opfordrer dem til at opsælge kunder, når muligheden byder sig.

7. Rejsekonsulent

National gennemsnitsløn: $47.553 om året

Primære opgaver: En rejsekonsulent hjælper kunder med at finde og planlægge deres rejsearrangementer. De skal undersøge forskellige rejsedestinationsmuligheder, herunder transport, logi og aktiviteter. Rejsekonsulenter arbejder tæt sammen med en kunde for at hjælpe dem med at forestille sig, hvordan de ønsker, at deres rejse skal forløbe. De giver derefter anbefalinger og laver rejsearrangementer for kunden. Rejsekonsulenter håndterer også eventuelle problemer, der måtte opstå under processen, såsom aflyste fly eller hotellukninger.

Relateret: Lær om at være rejsebureau

8. Oversætter

National gennemsnitsløn: $47.393 om året

Primære opgaver: En oversætter omformulerer lyd, video og tekst fra et sprog til et andet. Kilder kan omfatte taler, dokumenter, tv-programmer, bøger og mere. De sikrer, at oversættelsen nøjagtigt fanger kildens hensigt og originale betydning.

Relateret: Guide til at få online oversættelsesjob

9. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.375 om året

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder besvarer kundespørgsmål og giver løsninger på problemer. De er meget fortrolige med de produkter, deres virksomhed producerer og kan udføre opgaver som at modtage ordrer og behandle returanmodninger. Kundeservicerepræsentanter interagerer typisk med kunder over telefonen, via e-mail eller via en webbaseret grænseflade.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

10. Indholdsforfatter

National gennemsnitsløn: $49.782 om året

Primære opgaver: En indholdsforfatter producerer skriftlige dokumenter til deres kunder. De skaber materialer som blogindlæg, artikler, pressemeddelelser, hjemmesidekopi, e-mailkopi og bøger. Indholdsforfattere skal producere et poleret slutprodukt, der passer til deres kunders behov.

11. Underviser

National gennemsnitsløn: $54.527 om året

Primære opgaver: En vejleder arbejder med eleverne og hjælper dem med specifikke skolefag. En vejleder kan udarbejde lektionsplaner, producere øvelsesmateriale til deres elever eller hjælpe elever med at studere tildelt arbejde fra skolen. De hjælper også eleverne med at forberede sig til eksamener og præsentationer.

Relateret: Lær om at være underviser

12. ESL lærer

National gennemsnitsløn: $54.927 om året

Primære opgaver: En lærer i engelsk som andetsprog (ESL) arbejder med elever, der ønsker at lære engelsk. De udarbejder lektionsplaner baseret på elevens modersmål og giver feedback om, hvordan de kan forbedre deres engelskkundskaber. ESL-lærere arbejder med både børn og voksne, der ønsker at tale engelsk mere flydende.

Relateret: Sådan bliver du ESL-lærer

13. Korrekturlæser

National gennemsnitsløn: $55.069 om året

Primære opgaver: En korrekturlæser gennemgår skrevet tekst og leder efter grammatiske og stavefejl. Virksomheder og enkeltpersoner hyrer korrekturlæsere til at analysere e-mails, dokumenter, præsentationer og mere for at sikre, at deres kopi er fri for fejl.

14. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $57.659 om året

Primære opgaver: En virtuel assistent varetager opgaver såsom dataindtastning, besvarelse af e-mails, booking af rejsearrangementer, planlægning af møder og udarbejdelse af dokumenter til deres arbejdsgivere. Enkeltpersoner hyrer virtuelle assistenter til at hjælpe dem med at styre deres arbejdsbyrde ved at påtage sig opgaver, de ikke selv har tid til at klare.

Relateret: Sådan bliver du en virtuel assistent

Albert Vester
Albert Vester Du kan finde mange typer job tilgængelige online, hvoraf nogle ikke kræver nogen tidligere erfaring. Hvis du ønsker at komme i gang inden for et felt, men endnu ikke har nogen erfaring, kan det være et godt sted at starte at udføre et af disse job. Endnu bedre, der er online job uden erfaring, som det er endda muligt at finde et online job, der ikke kræver nogen erfaring, men som stadig giver en god løn. I denne guide dækker vi nogle top online, ingen oplevelsesjob, der også betaler en god løn.