14 Glade Job At Overveje For Din Karriere

14 Glade Job At Overveje For Din Karriere

Der er mange aspekter at overveje, når du søger efter et job, du vil nyde. Selvom der kan være individuelle grunde til, at folk leder efter bestemte job, vil mange mennesker gerne finde job, der gør dem glade. Hvis du leder efter et job, der gør dig glad, er det en god idé at vide, hvilke muligheder du har. I denne artikel diskuterer vi 14 glade job, du kan nyde, inklusive den nationale gennemsnitlige løn, primære opgaver og årsager til, at hver især kan forbedre dit job og din livstilfredshed.

Hvordan kan du finde et lykkeligt job?

En måde at finde et job, der gør dig glad, er at beslutte dig for, hvad du nyder at lave, og finde en arbejdsplads, som andre anser for glad på det felt. Positivitet, medfølende ledelse og komfortable arbejdspladser er ofte indikatorer for en imødekommende arbejdsplads, som folk kan bruge til at måle, hvor glade de er i en bestemt virksomhed. Du kan bruge Bonjoures Work Happiness Score, som er vist på Bonjoures Company Pages, til at se, hvordan andre vurderer deres job hos en virksomhed, og derefter bruge disse oplysninger til at beslutte, om et sådant job ville gøre dig glad.

14 glade job

Undersøg disse glade job, deres løn og de typiske opgaver for hver rolle for at afgøre, hvilken der kan være mest behagelig for dig:

1. Lærer

National gennemsnitsløn: $23.988 om året

Primære opgaver: Lærere er pædagogiske fagfolk, der typisk giver undervisningstimer til børn i skolen. En lærers opgaver omfatter at udvikle lektionsplaner baseret på skolens læseplaner for deres klasse, give opgaver og prøver til elever baseret på deres alder og evner og opretholde sikkerheden og omsorgen for deres elever i løbet af dagen.

Mange lærere betragter deres job som et lykkeligt job, fordi de nyder at arbejde med børn og hjælpe dem med at lære. De kan finde dette job givende og sjovt, fordi de kan udvide viden om den næste generation og lave kreative lektioner for at opnå dette.

Læs mere: Lær om at være lærer

2. Kvalitetssikringsanalytiker

National gennemsnitsløn: $32.139 om året

Primære opgaver: En kvalitetssikrings- eller QA-analytiker tester produkter og sikrer, at de er klar til levering til kunder. Mange QA-analytikere arbejder med softwareudvikling og tester softwareprogrammer, såsom computerapplikationer, ved at fungere som slutbruger og bruge programmet som en kunde til at finde potentielle fejl og fejl, der kan påvirke programmets ydeevne.

QA-analytikere kan nyde deres job, fordi de kommer til at arbejde med ny teknologi og hjælper den med at opfylde offentlighedens forventninger, hvilket kan være en tilfredsstillende oplevelse. De kan også finde lykke i den specifikke type programmer, de laver, da disse programmer kan være sjove, som videospil, eller afgørende for andres velbefindende, som medicinske programmer.

3. Ultrasonograf

National gennemsnitsløn: $32.816 om året

Primære opgaver: En ultrasonograf arbejder med patienter i sundhedsfaciliteter for at udføre ultralyd af medicinske årsager som sundhedsmæssige problemer eller graviditeter. Ansvaret for dette job omfatter gennemgang af en patients medicinske journaler og årsagen til at få en ultralyd, udførelse af grundlæggende medicinske test som blodtryksprøver før en ultralyd og brug af ultralydsudstyr til at fange et billede af noget inde i patientens krop.

Ultrasonografer kan være glade i deres job, fordi de kommer til at interagere med forskellige mennesker og hjælpe dem med at lære mere om deres kroppe i medicinsk forstand. Typisk hjælper dette folk med at finde den rette medicinske behandling, så ultralydsgrafer, der nyder at hjælpe folk, kan sætte pris på denne type arbejde.

4. Byggearbejder

National gennemsnitsløn: $39.555 om året

Primære opgaver: En bygningsarbejder arbejder almindeligvis sammen med et team af andre arbejdere for at opføre bygninger og andre strukturer til offentlig eller individuel brug. Byggearbejdere er bygherrer, der forbereder byggepladser ved at rydde affald væk og forberede jorden, flytte byggematerialer og betjene maskiner til at sammensætte strukturer ved hjælp af tømmer, metal og beton.

For folk, der nyder fysisk arbejde, kan byggearbejde være en fantastisk karrierevej. Nogle bygningsarbejdere kan også lide at se en struktur, mens den går gennem byggeprocessen og hjælper folk med at få sikre hjem og steder at arbejde.

5. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $41.496 om året

Primære opgaver: En begivenhedsplanlægger administrerer begivenheder for deres kunder for at sikre, at hver begivenhed forløber glat og når sit mål. For at gøre dette mødes begivenhedsplanlæggere med kunder for at diskutere detaljerne i en begivenhed, organisere spillesteder og leverandører til specifikke tidsplaner og planlægge andre aspekter af en begivenhed, såsom hvordan budgettet skal opdeles, hvilken mad der skal serveres, og hvor mange mennesker der kan deltage.

Mange begivenhedsplanlæggere nyder forskellige aspekter af deres job, som at løse planlægningsudfordringer kreativt og lære forskellige kunder at kende. De kan også nyde den mangfoldighed af arbejde, som dette job tillader.

Læs mere: Lær om at være begivenhedsplanlægger

6. Fotograf

National gennemsnitsløn: $42.048 om året

Primære opgaver: En fotograf er en billedkunstner, der tager billeder af mennesker, genstande eller dyr på måder, der appellerer til deres kunder. Nogle fotografer arbejder for arbejdsgivere, der giver dem opgaver, mens andre finder arbejde selvstændigt, men både bruger kameraudstyr og billedkunstteknikker til at tage billeder, der ser godt ud.

Nogle grunde til, at fotografer er glade i deres job, er friheden ved deres arbejde, når de finder og optager forskellige motiv og evnen til at være kreative. Fotografer kan også være glade, når de skaber meningsfulde forbindelser med kunder og motiver, især ved private begivenheder som bryllupper eller familiefotoshoots.

7. Animatør

National gennemsnitsløn: $41.985 om året

Primære opgaver: En animator kan arbejde med 2D- eller 3D-kunstteknikker, såsom tegning, grafisk design og computergenererede billeder, for at skabe overbevisende historier for seerne. Pligterne i denne rolle inkluderer ofte møde med kunder eller arbejdsgivere for at lære om et animeret koncept til en film, tv-show eller reklamefilm, udvikling af storyboards, der nøjagtigt portrætterer historien, og design af karakterer og baggrunde til at animere ved hjælp af computerteknologi.

Dette job kan virke sjovt og udfordrende, hvilket er det, der gør mange animatorer glade i deres karriere. For kreative mennesker, der kan lide at designe og tegne, kan et job inden for animation være et godt valg.

Læs mere: Lær om at være en animator

8. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $48.839 om året

Primære opgaver: En rekrutterer arbejder sammen med virksomheder for at finde nye folk at ansætte til åbne roller. I denne stilling søger rekrutterere ofte jobtavler og deres netværk for at finde potentielle kandidater til et job, og kontakter derefter disse kandidater og planlægger interviews for at se, om disse kandidater passer godt til en virksomhed.

Der er mange aspekter af et rekrutteringsjob, som nogle medarbejdere synes er sjovt, som at møde nye mennesker og hjælpe dem med at finde job, de ønsker. Rekrutterere, der kan lide at engagere sig i og lære kandidater at kende, kan være glade i denne rolle.

Læs mere: Lær om at være rekrutterer

9. Ejendomsforvalter

National gennemsnitsløn: $51.231 om året

Primære opgaver: En ejendomsadministrator arbejder for en ejendomsejer for at administrere lejerne af en ejendom og sikre, at de lever under sikre forhold. For at gøre dette screener og gennemgår disse ledere ansøgningerne om nye lejere til deres ejendom, inspicerer de enheder, der er tilgængelige til leje, og udfører nødvendige reparationer og forstår lokale regler vedrørende lejere og udlejere.

Nogle ejendomsadministratorer kan finde stor tilfredshed i deres job, fordi de nyder at administrere hele ejendomme. Ejendomsforvaltere kommer også til at møde forskellige typer mennesker og hjælpe dem med at finde boliger i lejelige enheder, hvilket kan bidrage til glæden ved denne rolle.

Læs mere: Lær om at være ejendomsadministrator

10. Køkkenchef

National gennemsnitsløn: $53.011 om året

Primære opgaver: En køkkenchef arbejder på en restaurant for at bestemme menuen og godkende retter, der passer til restaurantens stil og omdømme. Typiske opgaver for en køkkenchef inkluderer at teste nye opskrifter, der kan tilføjes til deres menu, at føre tilsyn med madlavningsprocessen med andre kokke og køkkenmedarbejdere og sikre, at al mad opfylder sikkerheds- og kvalitetsstandarder, før den serveres til kunderne.

Mange køkkenchefer kan lide at være i denne rolle på højt niveau, fordi de kommer til at guide retningen af ​​en restaurant menu og prøve nye ting med mad. Dette, plus evnen til at bringe glæde til kunderne med deres mad, kan gøre køkkenchefer gladere i denne karriere.

11. Marketing specialist

National gennemsnitsløn: $62.535 om året

Primære opgaver: En marketingspecialist arbejder sammen med et marketingteam for en virksomhed for at skabe kampagner og programmer, der appellerer til kundebaser og øger omsætningen. Ansvar for denne rolle kan omfatte møde med kunder for at udvikle ideer til innovative marketingkampagner, undersøge målgrupper og lignende varer på markedet og analysere annonceydelse for at forbedre annonceoplevelsen.

Rollen som marketingspecialist kan være et lykkeligt job for dem, der nyder at overkomme udfordringer med nye ideer og arbejde sammen med andre for at skabe tiltalende reklamer. For folk, der nyder at analysere data og kende de mest populære markedstendenser, kan et job som marketingspecialist være spændende og tilfredsstillende.

Læs mere: Lær om at være marketingspecialist

12. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $79.909 om året

Primære opgaver: Tandplejere arbejder på tandlægekontorer for at hjælpe med at forberede patienter til tandundersøgelser og udføre rutinemæssig tandvedligeholdelse. I denne rolle screener hygiejnister ofte en patient før en rutinemæssig undersøgelse eller behandling, renser patientens tænder ved hjælp af værktøjer og hjælper tandlæger med at håndtere dental nødsituationer eller omfattende behandlinger, der kræver to fagfolk at gennemføre.

Mange tandplejere nyder deres arbejde, fordi de får hjælp til at bevare deres tandsundhed og forbedre deres livskvalitet. Dette job giver også hygiejnerne mulighed for at arbejde aktivt frem for ved et skrivebord, hvilket nogle mennesker måske foretrækker.

Læs mere: Lær om at være tandplejer

13. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $92.145 om året

Primære opgaver: En ejendomsmægler arbejder med kunder, der ønsker at købe bygninger eller jord for at hjælpe dem med at navigere i købsprocessen og fuldføre papirarbejde. Agenter kan hjælpe folk med at købe eksisterende boliger og kontorer eller jord, som de kan bygge nye strukturer på, og de viser typisk deres kunder et par forskellige muligheder og hjælper dem med at skrive et tilbud til sælgeren og deres agent.

Ejendomsmæglere kan have et lykkeligt job, hvis de kan lide at forhandle kontrakter og hjælpe folk med at finde rum, der forbedrer deres liv. Dette job kan også byde på udfordringer, som ejendomsmæglere kan lide at overvinde.

Læs mere: Lær om at være ejendomsmægler

14. Dyrlæge

National gennemsnitsløn: $104.580 om året

Primære opgaver: Dyrlæger udfører medicinske undersøgelser og tjenester for dyr for at hjælpe dem med at bevare deres helbred og komme sig efter sygdomme. De primære ansvarsområder for dette job involverer at forstå biologien og sundheden af ​​forskellige typer dyr, undersøge dyr for at diagnosticere sygdomme eller sikre deres sundhed og udføre tjenester som kirurgi, at give medicin eller tage røntgenbilleder til dyrepatienter.

Folk kan være glade i denne rolle, hvis de kan lide at arbejde med dyr og hjælpe disse dyr med at bevare deres sundhed og velvære. Ofte er et job som dyrlæge også fantastisk for folk, der nyder medicinsk arbejde, men foretrækker at arbejde mere traditionelle timer.

Læs mere: Lær om at være dyrlæge

Tonny Enevoldsen
Tonny Enevoldsen Der er mange aspekter at overveje, når du søger efter et job, du vil nyde. Selvom der kan være individuelle grunde til, at folk leder efter bestemte job, vil mange mennesker gerne finde job, der gør dem glade. Hvis du leder efter et job, der gør dig glad, er det en god idé at vide, hvilke muligheder du har. I denne artikel diskuterer vi 14 glade job, du kan nyde, inklusive den nationale gennemsnitlige løn, primære opgaver og årsager til, at hver især kan forbedre dit job og din livstilfredshed.