14 Feltarbejderjob At Overveje

Der er flere industrier, hvor feltarbejderjob er en vigtig del af produktion, forsendelse og vedligeholdelse af produkter, varer og tjenester. Disse erhverv kan være givende karriereveje for personer, der er interesseret i udendørs arbejde, rejser og bidrager til produktionen af ​​væsentlige varer og tjenester. At forstå de typer stillinger, der er tilgængelige for feltarbejdere, kan hjælpe dig med at afgøre, om denne karrierevej er den rigtige for dig. I denne artikel definerer vi feltarbejderjob og tilbyder en liste over 14 feltarbejderjob med lønoplysninger og primære opgaver, som du kan overveje.

Relateret: 15 bedst betalte job i landbruget

Hvad er feltarbejderjob?

Feltarbejderjob er stillinger, der kræver færdiggørelse af opgaver forbundet med produktion, forsendelse eller overvågning af varer, produkter og tjenester. Disse typer stillinger eksisterer oftest uden for et kontor eller en virksomheds arbejdsmiljø og kan kræve en mængde rejser, manuelt arbejde, stående eller tunge løft. Feltarbejdere kan arbejde på gårde, olieraffinaderianlæg eller andre udendørs arbejdsmiljøer. Der er flere brancher, hvor feltarbejderjob er fremherskende, herunder;

  • Landbrug
  • Fremstilling
  • Olie og naturgas
  • Bevarelse

Relateret: 14 job i havebrug og gartneri

14 feltarbejderjobs

At forstå de karriereveje, der er tilgængelige for feltarbejdere, kan hjælpe dig med at afgøre, hvilket af disse erhverv der er det rigtige for dig. Her er 14 feltarbejderjob at overveje at forfølge, med lønoplysninger og primære opgaver:

1. Mejeri malker

National gennemsnitsløn: $22.445 om året

Primære opgaver: Malkemejere arbejder på mælkebedrifter for at udvinde mælk fra køer eller andre mælkeproducerende husdyr. De bruger ofte specialudstyr til at udvinde, filtrere og opbevare mælk. Malkerier kan også være ansvarlige for at overvåge dyrenes sundhed og sikre sikker og korrekt håndtering af alt mejeriværktøj og udstyr. Derudover kan de fodre og soignere dyrene, inspicere mælken for kvalitetskontrol og hjælpe med andre malkekvægsbedrifter.

2. Vingårdsarbejder

National gennemsnitsløn: $31.265 om året

Primære opgaver: Vingårdsarbejdere arbejder på vinmarker og vingårde for at hjælpe med en vellykket produktion af vin. De planter og vedligeholder ofte vinstokke, høster druer, renser og inspicerer frugten, transporterer frugten til blandefaciliteter og hjælper med gæringsprocessen. Under høsten er det ikke ualmindeligt, at vingårdsarbejdere bor på den vingård eller vingård, de arbejder i, og at de samarbejder med vinproducenter og vinproducenter for at producere vin af højeste kvalitet.

Relateret: Sådan bliver du en vinmager: Definition, trin og ofte stillede spørgsmål

3. Landarbejder

National gennemsnitsløn: $32.345 om året

Primære opgaver: En landarbejder eller gårdmand hjælper med den generelle drift af en gård. Dette kan omfatte høst, pasning af afgrøder, pasning af husdyr eller vedligeholdelse af landbrugsudstyr og køretøjer. Det er ikke ualmindeligt, at landarbejdere bor på stedet på vigtige tidspunkter af året, såsom høst. Landarbejdere kan arbejde uafhængigt eller som en del af et team for at sikre en vellykket gennemførelse af alle væsentlige landbrugsfunktioner.

4. Ranch hånd

National gennemsnitsløn: $32.350 om året

Primære opgaver: En ranchhånd hjælper med at gennemføre den daglige ranchdrift. Ved at arbejde under opsyn af en ranchleder kan de fodre, soignere eller transportere får og kvæg. De kan også være ansvarlige for at rengøre stalde, vedligeholde ranchudstyr og redskaber og sikre dyrenes sundhed og velvære.

5. Mejeribestyrer

National gennemsnitsløn: $34.267 om året

Primære opgaver: En mejerileder fører tilsyn med funktionerne og den daglige drift af en mejeribedrift. Dette kan omfatte ansættelse og uddannelse af nye medarbejdere, opretholdelse af beholdning af husdyr, sikring af sikker og korrekt håndtering af specialiseret udstyr og kommunikation med leverandører og leverandører for at foretage vigtige indkøb. De kan også føre tilsyn med behandlingen af ​​deres mejeriprodukter og arbejde med distributører for at sælge deres produkter til butikker og distributionscentre.

6. Ridecoach

National gennemsnitsløn: $38.568 om året

Primære opgaver: Ridecoacher er eksperter i ridning og instruerer enkeltpersoner om bedste praksis for sikker ridning. De kan instruere børn, voksne, professionelle ryttere eller jockeyer. Disse trænere giver instruktion og coaching i en række forskellige ridestile, herunder engelsk og vestlig saddel, tricks og spring og langdistanceløb. De arbejder oftest en-til-en med deres elever i private klasseværelser på gårde og ranches.

Relateret: Sådan bliver du hestetræner

7. Landbrugsspecialist

National gennemsnitsløn: $39.221 om året

Primære opgaver: Landbrugsspecialister sikrer overholdelse af føderale landbrugstransportregler. De er ansatte i Customer and Border Protection, et statsligt organ, der overvåger sikker praksis med at overføre landbrugsgenstande på tværs af grænser. De inspicerer ofte landbrugsprodukter og varer og udfører rutineinspektioner af gårde og rancher for at sikre, at organisationerne overholder føderale transportlove.

8. Høstmaskine

National gennemsnitsløn: $39.442 om året

Primære opgaver: Høstmaskiner arbejder på gårde og afgrødeproducerende steder for at indsamle afgrøder under høsten. De kan arbejde på grøntsagsbedrifter, frugtplantager eller vinmarker og samle frugter, grøntsager og andre afgrøder. Høstmaskiner kan bruge specialudstyr eller høste afgrøderne i hånden, afhængigt af typen af ​​afgrøde. De kan også inspicere produkterne for at sikre kvalitet og transportere afgrøderne til sekundære steder til rensning, forarbejdning eller emballering til distribution.

9. Oliefeltarbejder

National gennemsnitsløn: $44.298 om året

Primære opgaver: Oliefeltarbejdere omfatter en række forskellige stillinger, der er nødvendige for produktion og raffinering af råolie til brugbar petroleum. De kan pumpe olie fra jorden, transportere olien til raffinaderianlæg og vedligeholde det specialiserede udstyr, der er nødvendigt til disse processer. De arbejder måske inde i landet på olieindsamlingssteder eller bor og arbejder på offshore-borepramme.

10. Gaardbestyrer

National gennemsnitsløn: $50.656 om året

Primære opgaver: En bedriftsleder fører tilsyn med driften af ​​en bedrift. Dette kunne omfatte planlægning af landarbejderskift, planlægning af afgrødevedligeholdelse og høst, koordinering af husdyrtransport og vedligeholdelse af landbrugsudstyr og køretøjer. En bedriftsleder kan ansætte og træne nye medarbejdere og kommunikere med tredjeparter for at sælge deres afgrøder eller husdyr. De sikrer også deres ansattes sundhed og sikkerhed ved at overvåge deres overholdelse af føderale og landbrugsbestemmelser.

11. Afgrødeproduktionstekniker

National gennemsnitsløn: $54.226 om året

Primære opgaver: Afgrødeproduktionsteknikere hjælper landmænd og landbrugere med at øge deres afgrødeproduktion. Disse videnskabsmænd har ofte en avanceret forståelse af botanik, havebrug og bedste landbrugspraksis. De rejser ofte til gårde, mødes med ejerne af gården og diskuterer deres afgrøders sundhed og gavmildhed. De kan diagnosticere og anbefale behandling for afgrødesygdomme og give anbefalinger til at forbedre den nuværende afgrødeproduktionspraksis.

12. Ranchbestyrer

National gennemsnitsløn: $57.049 om året

Primære opgaver: En ranchleder fører tilsyn med pasningen af ​​får og kvæg. De kan styre et hold af ranchhænder og assistenter til at fodre, pleje og transportere deres husdyr. De kan være ansvarlige for at bestille og male specialiseret landbrugsudstyr, holde en opgørelse over kvæg- og fårefoder og opretholde sundhed og velvære for deres husdyr.

13. Landbrugstekniker

National gennemsnitsløn: $70.162 om året

Primære opgaver: Landbrugsteknikere arbejder med gårde for at forbedre deres praksis. De bruger en kombination af viden inden for plante-, fiber- og dyreforskning til at komme med informerede anbefalinger til at forbedre afgrødeudbyttet og dyrenes sundhed. De kan udføre tests og eksperimenter for at bestemme en gårds eller ranchs generelle sundhed og øge planters og dyrs modstandsdygtighed over for sygdomme.

14. Afgrødeforvalter

National gennemsnitsløn: $83.174 om året

Primære opgaver: Afgrødeforvaltere er ansvarlige for at føre tilsyn med alle operationer, der er nødvendige for at producere og høste afgrøder. De arbejder ofte med gårdejere for at bestemme plantesteder, anbefale bedste plantningspraksis, diskutere gødningsmuligheder og oprette høstprotokoller. Afgrødeforvaltere kan også være ansvarlige for ansættelse af afgrødemedarbejdere, overvågning, planlægning og løn.

Bent Birk
Bent Birk Der er flere industrier, hvor feltarbejderjob er en vigtig del af produktion, forsendelse og vedligeholdelse af produkter, varer og tjenester. Disse erhverv kan være givende karriereveje for personer, der er interesseret i udendørs arbejde, rejser og bidrager til produktionen af væsentlige varer og tjenester. At forstå de typer stillinger, der er tilgængelige for feltarbejdere, kan hjælpe dig med at afgøre, om denne karrierevej er den rigtige for dig. I denne artikel definerer vi feltarbejderjob og tilbyder en liste over 14 feltarbejderjob med lønoplysninger og primære opgaver, som du kan overveje.