13 Typer Af Lagerpositioner

13 Typer Af Lagerpositioner

Som lagermedarbejder kan du finde ansættelse som entry-level medarbejder eller som en uddannet og erfaren fagmand. At kende dine muligheder i denne type arbejdspladsmiljø kan hjælpe dig med at indsnævre din jobsøgning og hjælpe dig med at træffe en mere informeret beslutning om din fremtidige karriere. I denne artikel forklarer vi de vigtigste opgaver for en lagermedarbejder og oplister 13 typer af lagerstillinger, og hvad de indebærer.

Relateret: 15 lagerjob, der betaler godt

Hvad laver lagermedarbejdere?

Mens der er mange typer lagerpositioner, har mange en tendens til at bruge håndværktøj og motoriseret udstyr til at transportere varer og materialer til og fra forskellige lokationer. Husk, at de nøjagtige opgaver for en lagerstilling varierer afhængigt af arbejdsgiveren og din særlige stilling. Typisk involverer lagerpositioner modtagelse og behandling af forsendelser og opbevaring af lager og materialer. Andre stillinger involverer plukning og påfyldning eller pakning og forsendelse af en række forskellige forsendelser eller ordrer.

13 typer af lagerstillinger

Hvis du er interesseret i at arbejde på et lager, har du mange typer karrierer at overveje. Uanset om du kan lide at håndtere forsendelse og modtage eller opbevare lager, er du sikker på at finde en stilling, du er interesseret i. Når du kender de tilgængelige typer af lagerstillinger, er du bedre i stand til at finde et job, der matcher dine færdigheder og niveau af ekspertise. Overvej disse lagerstillinger, deres nationale gennemsnitlige løn og deres primære opgaver:

1. Lagermedarbejder

National gennemsnitsløn: $26.250 om året

Primære opgaver: Lagermedarbejdere henter forsendelser i en butik og sikrer deres nøjagtighed. De lagerfører også varer på et lager eller på en detailvirksomheds salgsgulv. Derudover vedligeholder lagermedarbejdere lagerbeholdning, genererer prisetiketter for produkter, bestiller erstatningsprodukter, forbereder hvert produkt til forsendelse og returnerer defekte materialer efter behov.

2. Stocker

National gennemsnitsløn: $26.374 om året

Primære opgaver: Lagerførere sikrer, at alle hylder og lagerområder har tilstrækkeligt produktlager på et lager. De modtager og leverer merchandise, vedligeholder produktregistreringer, organiserer materialer og opbevarer og mærker varer. Lagerhandlere modtager, losser og pakker også forsendelser ud og gennemgår deres etiketter, før de flytter dem til det rigtige sted.

Relateret: Lær om at være stocker

3. Lagerarbejder

National gennemsnitsløn: $26.915 om året

Primære opgaver: Lagermedarbejdere udfører mange opgaver, herunder modtagelse og behandling af forskellige lagre og materialer, påfyldning, pakning, forsendelse og lastning af ordrer og håndtering og hentning af lager. Lagerarbejdere forbereder også ordrer, trækker materialer, pakker kasser og afgiver ordrer. Derudover gennemfører de leverancer ved at køre et køretøj til og fra leverandører.

Relateret: Lær om at være lagerarbejder

4. Arbejdsmand

National gennemsnitsløn: $28.246 om året

Primære opgaver: Arbejdere udfører manuelt arbejde i et lager eller andre omgivelser som en byggeplads. De bruger en række forskellige værktøjer som hånd- og elværktøj på daglig basis og hjælper andre håndværk på arbejdspladsen.

Relateret: Lær om at være arbejder

5. Materialebehandler

National gennemsnitsløn: $28.413 om året

Primære opgaver: Materialebehandlere flytter paller og råvarer til produktionslinjer. De flytter også færdige produkter til et lager eller en forsendelsescontainer. Derudover bruger materialebehandlere også pakkemaskiner, lastarkiveringsmaskiner og betjener en gaffeltruck og andre motoriserede maskiner og køretøjer på et lager.

Relateret: Lær om at være materialebehandler

6. Modtagende medarbejder

National gennemsnitsløn: $28.496 om året

Primære opgaver: Modtagende medarbejdere udfører opgaver relateret til modtagelse og behandling af ind- og udgående produkter og materialer på et lager. De sikrer også vedligeholdelsen af ​​varer til en butik og vedligeholder dens lager og losser og lagerfører varer.

7. Lagerekspedient

National gennemsnitsløn: $29.120 om året

Primære opgaver: Lagerekspedienter udfører adskillige lageropgaver såsom af- og pålæsning af lastbiler, færdiggørelse af indkøbsordrer og sikring af, at lageret har det væsentlige udstyr, det skal bruge til at fungere. Lagerekspedienter stabler også varer, sikrer, at maskineri fungerer korrekt og pakker genstande metodisk.

8. Læssemaskine

National gennemsnitsløn: $29.453 om året

Primære opgaver: Læssere vedligeholder lagerbeholdningen på et lager. De læsser og losser varevogne, betjener forskellige maskiner og sporer både læssede og lossede varer fra et lager. Derudover arbejder læssere sammen med et team for at sikre, at alle lagerprocesser kører problemfrit.

9. Modtager

National gennemsnitsløn: $29.941 om året

Primære opgaver: Modtagere henter indgående forsendelser på et lager. De registrerer og verificerer forsendelser, underskriver dem og bekræfter, at hver forsendelse blev modtaget i god stand. Modtagere læsser også forsendelser af, tjekker for pakkelister, kontrollerer og registrerer forsendelsesskader og sikrer, at hver pakkes indhold stemmer overens med ordrerne.

10. Forsendelses- og modtageekspedient

National gennemsnitsløn: $30.222 om året

Primære opgaver: Forsendelses- og modtageekspedienter forbereder produkter til forsendelse og registrerer forsendelsesdata for at verificere indholdet af hver forsendelse. De arrangerer hvert produkt til transport, modtager merchandise, afviser beskadigede varer, vedligeholder lagerbeholdning og hjælper med at losse varer efter behov.

Relateret: Lær om at være forsendelsesassistent

11. Gaffeltruckfører

National gennemsnitsløn: $30.618 om året

Primære opgaver: Gaffeltruckoperatører flytter forsendelser til forskellige lokationer i et lager. De flytter disse forsendelser til det rigtige sted til opbevaring og flytter alle udgående forsendelser til lagerets ladeplads. Nogle gaffeltruckoperatører hjælper også med lagerorganisering, inspicerer maskiner, identificerer vareskader, rapporterer mangler og vedligeholder en fortegnelse over lagerbeholdningen.

Relateret: Lær om at være gaffeltruckfører

12. Lagerspecialist

National gennemsnitsløn: $30.784 om året

Primære opgaver: Lagerspecialister sikrer, at hver proces på et lager forløber problemfrit. De hjælper med forsendelse og modtagelse og med lagervedligeholdelse. Lagerspecialister udfører også ordrer, pakker varer til forsendelse og koordinerer leveringsafhentninger.

13. Lagerchef

National gennemsnitsløn: $57.787 om året

Primære opgaver: Lagerchefer forstår alle aspekter af lagerdrift. De behandler ordrer, træner og overvåger personale, vedligeholder økonomiske optegnelser, administrerer budgetter, overvåger forskellige lageroperationer som modtagelse og distribution og håndhæver lagerets operationelle politikker og procedurer.

Steffen Iversen
Steffen Iversen Som lagermedarbejder kan du finde ansættelse som entry-level medarbejder eller som en uddannet og erfaren fagmand. At kende dine muligheder i denne type arbejdspladsmiljø kan hjælpe dig med at indsnævre din jobsøgning og hjælpe dig med at træffe en mere informeret beslutning om din fremtidige karriere. I denne artikel forklarer vi de vigtigste opgaver for en lagermedarbejder og oplister 13 typer af lagerstillinger, og hvad de indebærer.