13 Sygeplejejob I Militæret

13 Sygeplejejob I Militæret

De Forenede Staters væbnede styrker, som består af seks forskellige militærgrene, tilbyder kandidater mulighed for at forfølge specialiserede karrierer, mens de er hvervet som soldater og kvinder. Hvis du overvejer at melde dig ind i militæret for at udvikle dine faglige færdigheder eller for at ansætte de sundhedsfaglige kompetencer, du allerede har etableret, kan du overveje at søge et sygeplejejob i militæret. Der er mange militærjob til rådighed for potentielle sygeplejersker inden for en række specialer, herunder folkesundhed, adfærdsmæssig sundhed, obstetrik, familiemedicin, anæstesiologi og mere. I denne artikel skitserer vi 13 sygeplejejobmuligheder inden for militæret, du skal overveje i din søgning.

Læs mere: 20 bedste sygeplejespecialiteter (med karrierebeskrivelser og gennemsnitlige lønninger)

13 plejejobs i militæret

Der er en række forskellige sygeplejejob til rådighed for sundhedspersonale, der søger karrierer i militæret. Hver filial giver tjenestemænd og -kvinder mulighed for at udvikle deres sygeplejefærdigheder inden for en bred vifte af specialer, afhængigt af filialens specifikke behov. Afhængigt af den gren, du vælger at tilslutte dig, kan du muligvis få adgang til militærsponsorerede uddannelsesmuligheder for at forberede dig til sådanne roller. I andre tilfælde kan nogle brancher kræve, at du opnår dine sygeplejekvalifikationer, før du tilmelder dig.

Du kan vælge at forfølge et sygeplejejob inden for enhver gren af ​​militæret, herunder den amerikanske hær, marinekorps, flåde, luftvåben, rumstyrke og kystvagt. Derudover er der sygeplejejob til rådighed for de militære fagfolk, der tjener i Army National Guard og Air National Guard. Med dette i tankerne er her 13 sygeplejejob i militæret, du kan overveje i din jobsøgning:

1. Adfærdssundhedsplejerske

National gennemsnitsløn: $44.760 om året

Primære opgaver: Adfærdssundhedsplejersker er mentale sundhedsprofessionelle, der arbejder med enkeltpersoner, familier, grupper og større samfund for at vurdere deres psykologiske og psykiatriske behov. De kan være ansvarlige for at diagnosticere patienter med adfærdsmæssige sundhedstilstande, udarbejde plejeplaner og overvåge en patients behandling gennem hele processen. Ofte arbejder adfærdsmæssige sundhedsplejersker sammen med læger inden for det samme område for at maksimere patientbehandlingen.

2. Skadestuesygeplejerske

National gennemsnitsløn: $58.157 om året

Primære opgaver: Skadestuesygeplejersker arbejder i traumecentre og kritiske centre, hvor de behandler patienter, der har oplevet ulykker, allergiske reaktioner, pludselige skader og andre akutte medicinske situationer. De arbejder sammen med læger, andre sygeplejersker og sundhedsassistenter for at yde livreddende pleje, stabilisere patienter, overvåge deres vitale tegn, administrere medicin og udvikle langtidsplejemuligheder.

Læs mere: Lær om at være akutsygeplejerske

3. Neonatal intensivsygeplejerske

National gennemsnitsløn: $61.323 om året

Primære opgaver: Neonatal ICU (NICU) sygeplejersker specialiserer sig i at passe spædbørn direkte efter fødslen, især dem, der har brug for intensiv pleje til at behandle tilstande som kritisk sygdom, fødselsdefekter og for tidlig fødsel. Derudover kan NICU-sygeplejersker udføre andre neonatale plejeopgaver, såsom at deltage i fødsler, måle og veje nyfødte babyer, overvåge babys sundhed og uddanne nye forældre om specifikke plejeprocesser såsom amning.

Læs mere: Lær om at være neonatal sygeplejerske

4. Offentlig sundhedsplejerske

National gennemsnitsløn: $67.847 om året

Primære opgaver: Offentlige sundhedsplejersker spiller en vigtig rolle i at fremme holistiske wellness-aktiviteter for enkeltpersoner, familier og specifikke samfund, især dem, der typisk er underbetjent af sundhedsvæsenet. De fleste af deres opgaver drejer sig om forebyggelse, uddannelse, fortalervirksomhed, aktivisme, vurdering og evaluering af behov. Ligesom andre sygeplejersker skal de muligvis lave behandlingsplaner for specifikke patienter og overvåge deres helbred.

5. OB/GYN-sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $72.966 om året

Primære opgaver: Obstetrik/gynækologi (OB/GYN) sygeplejersker er specialiseret i at facilitere reproduktiv sundhedspleje. De giver typisk kvindelige patienter eller nyfødte forebyggende behandlingstjenester og kan specialisere sig i at arbejde med gravide. I sådanne situationer kan en OB/GYN overvåge en mors og babys helbred ved at kontrollere vitale tegn, udføre ultralyd, udvide moderens livmoderhals og føde barnet.

6. Operationssygeplejerske

National gennemsnitsløn: $82.543 om året

Primære opgaver: Operationsstue (OR) sygeplejersker er specialiseret i at arbejde med præoperative og postoperative kirurgiske patienter. De arbejder typisk sammen med kirurgiske læger og andet sundhedspersonale for at sikre, at patienterne er forberedte til operation, opbevarer operationsstuer med sterilt kirurgisk udstyr og forsyninger og udvikler behandlingsplaner for kirurgiske patienter, mens de kommer sig efter en række forskellige procedurer.

7. Psykiatrisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $82.569 om året

Primære opgaver: Psykiatriske sygeplejersker er psykiatriske fagfolk, der behandler personer, der oplever adfærdsmæssige eller psykologiske udfordringer. De kan være ansvarlige for patientvurdering, diagnosticering og udvikling af behandlingsplaner. Derudover kan praktiserende sygeplejersker yde rådgivning, uddannelse, følelsesmæssig støtte og henvise patienter til indlæggelsescentre, hvor de kan få adgang til behandling fra psykiatriske læger.

8. Autoriseret sygeplejerske jordemoder

National gennemsnitsløn: $95.814 om året

Primære opgaver: Certificerede sygeplejerske jordemødre yder gynækologisk og reproduktiv pleje til gravide patienter og i nogle tilfælde dem, der søger fertilitetsbehandlinger. Disse fagfolk kan være ansvarlige for at hjælpe med fødsel og fødsel af babyer, pleje efter fødslen til mødre og pleje efter overgangsalderen. I de fleste situationer arbejder certificerede sygeplejerske jordemødre sammen med fødselslæger for at yde holistisk prænatal og postpartum pleje.

Læs mere: Lær om at være jordemoder

9. Praktiserende familiesygeplejerske

National gennemsnitsløn: $118.731 om året

Primære opgaver: Familiesygeplejersker yder primærpleje til patienter i alle aldre, lige fra spædbørn til seniorer. De kan udføre diagnostiske tests og procedurer, diagnosticere sygdomme, lave behandlingsplaner, ordinere medicin efter behov og lære deres patienter om at fremme generel velvære. Derudover er et grundlæggende mål for familiesygeplejersker at uddanne familier om sund livsstil og forebyggelse af sygdom.

Læs mere: Lær om at være sygeplejerske

10. Medicinsk-kirurgisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $122.498 om året

Primære opgaver: Medicinsk-kirurgiske sygeplejersker har specialiseret sig i at arbejde med primært voksne patienter før og efter de gennemgår kirurgiske indgreb. De kan være ansvarlige for at kommunikere med kirurger, vurdere patientens helbred, administrere medicin, følge behandlingsplaner, skifte forbindinger, overvåge vitale tegn, føre journal over behandlinger og give patienterne støtte, når de heler efter operationen.

11. Pædiatrisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $123.399 om året

Primære opgaver: Pædiatriske sygeplejersker yder primær pleje til unge, typisk patienter i aldersgruppen fra nyfødte til 21 år. De giver generel pleje og sundhedsuddannelse til børn og forældre om specifikke barndomsforhold, vaccinationer og meget mere. Derudover kan pædiatriske sygeplejersker diagnosticere sygdomme, lave behandlingsplaner, ordinere medicin og overvåge patientens helbred på lang sigt.

12. ICU-sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $142.325 om året

Primære opgaver: ICU-sygeplejersker yder kritisk pleje til patienter, der har brug for høje indsatser, livreddende behandlinger. Typisk arbejder ICU-sygeplejersker inden for hospitalsfaciliteter og evaluerer patientforhold, administrerer medicin, overvåger vitale tegn, følger behandlingsplaner udviklet af læger og yder konsekvent støtte under hele patientens genopretning fra en intensiv plejetilstand. For at maksimere patientens bedring, koordinerer ICU-sygeplejersker ofte med andre sundhedsudbydere og specialister på daglig basis.

13. Anæstesiplejerske

National gennemsnitsløn: $177.648 om året

Primære opgaver: Anæstesiplejerske er specialiseret i at give anæstesi til patienter før, under og efter indgreb. De tjener en vigtig rolle i at hjælpe med at håndtere smerten hos patienter, der gennemgår terapi, kirurgi, obstetrik og diagnostiske procedurer. Under procedurer er anæstesiplejerske typisk ansvarlige for at overvåge en patients vitale tegn og sikre, at de korrekte niveauer af anæstesi administreres hele vejen igennem. Herfra kan de også spille en rolle i at uddanne patienter om smertebehandling inden for bedringsprocesser.

Tommy Juhl
Tommy Juhl De Forenede Staters væbnede styrker, som består af seks forskellige militærgrene, tilbyder kandidater mulighed for at forfølge specialiserede karrierer, mens de er hvervet som soldater og kvinder. Hvis du overvejer at melde dig ind i militæret for at udvikle dine faglige færdigheder eller for at ansætte de sundhedsfaglige kompetencer, du allerede har etableret, kan du overveje at søge et sygeplejejob i militæret. Der er mange militærjob til rådighed for potentielle sygeplejersker inden for en række specialer, herunder folkesundhed, adfærdsmæssig sundhed, obstetrik, familiemedicin, anæstesiologi og mere. I denne artikel skitserer vi 13 sygeplejejobmuligheder inden for militæret, du skal overveje i din søgning.