13 Mest Tilfredsstillende Job: Med Løn

13 Mest Tilfredsstillende Job: Med Løn

En af de vigtigste faktorer for mange individer, når de søger efter en stilling, er, om stillingen vil give dem arbejdsglæde. Mange medarbejdere kan søge arbejde andetsteds, hvis de er utilfredse på arbejdspladsen og ønsker et karriereskift, der passer bedre til deres interesser og tidsplan. Selvom der er visse handlinger, en arbejdsgiver kan tage for at øge arbejdstilfredsheden blandt sine medarbejdere, er der karrierer, der bringer arbejdsglæde uden ekstra foranstaltninger.

I denne artikel diskuterer vi, hvad et tilfredsstillende job betyder, og giver en liste over 13 tilfredsstillende karrierer, du kan være interesseret i, organiseret efter national gennemsnitsløn.

Hvad er et tilfredsstillende job?

Et tilfredsstillende job er et, hvor medarbejderen føler sig glad i sin stilling. Disse stillinger er typisk forbundet med et vist niveau af støtte, tillid, tilhørsforhold, påskønnelse og værdi, og tilfredse personer kan føle, at de modtager en rimelig løn, har jobfleksibilitet og er en vigtig del af deres arbejdsstyrke. Et tilfredsstillende job giver opfyldelse til den enkelte, så de også føler sig engageret i deres arbejde, succes og oplever mindre stress. Nogle mennesker kan beskrive et tilfredsstillende job som et, hvor de arbejder for en velrenommeret virksomhed, der giver store fordele og masser af muligheder for avancement.

13 mest tilfredsstillende job

Hvis du er forpligtet til at arbejde i et job, hvor du kan have et højt niveau af karrieretilfredshed, så overvej disse tilfredsstillende stillinger:

1. Brandmand

National gennemsnitsløn: $44.656 om året

Primære opgaver: En brandmand er ansvarlig for at reagere på nødsituationer, herunder aktive brande, der truer mennesker eller ejendom. De redder enkeltpersoner fra skader eller sygdom, udfører førstehjælp på stedet, underviser brandforebyggende teknikker til mennesker og skal muligvis udfylde en brandrapport, hvis brandhændelsen er under undersøgelse.

Læs mere: Lær om at være brandmand

2. Specialpædagog

National gennemsnitsløn: $51.480 om året

Primære pligter: En specialundervisningslærer instruerer børn og voksne, der har forskellige former for handicap og funktionsnedsættelser, uanset om de er fysiske eller følelsesmæssige. De opretter en læseplan, der understøtter elevens læringsstil og evner, samarbejder med undervisningsassistenter for at give en-til-en vejledning til eleverne og mødes med værger for at diskutere, hvordan eleven udvikler sig.

Læs mere: Lær om at være speciallærer

3. Kontorchef

National gennemsnitsløn: $51.680 om året

Primære opgaver: En kontorchef er ansvarlig for at understøtte et team ved at udføre administrative opgaver. De laver ting som at oprette budgetter, producere rapporter til ledelsen, administrere tidsplaner, planlægge rejser, opbevare filer og optegnelser og udvikle nye kontorprocedurer til at støtte medarbejderne. Kontorledere kan også udføre orientering af nye medarbejdere og føre tilsyn med det øvrige kontorpersonales arbejde.

Læs mere: Lær om at være kontorchef

4. Ejendomsvurderingsmand

National gennemsnitsløn: $61.094 om året

Primære opgaver: En ejendomsvurderingsmand vurderer, hvor værdifuldt et stykke jord eller en bestemt bygning er. De besøger webstedet, gennemgår ejendomssammenligninger i området, vurderer den fysiske tilstand af placeringen og undersøger forskellige dele af ejendommen, såsom integrerede systemer, strukturelle elementer og mere. Ejendomsvurderingsmænd rapporterer også eventuelle overtrædelser eller problemer, de bemærker.

Læs mere: Lær om at være ejendomsvurderingsmand

5. Kapellan

National gennemsnitsløn: $63.571 om året

Primære pligter: En præst er ansvarlig for at udlåne åndelig vejledning til enkeltpersoner og grupper. De leder gudstjenester, udvikler spirituelle retreater, administrerer sakramenter, giver bønner og mange laver endda religiøse uddannelsesprogrammer for ungdomsgrupper. Præster kan også tjene på et hospital for at give bønner og vejledning til patienter og deres familier.

6. Kiropraktor

National gennemsnitsløn: $68.519 om året

Primære opgaver: En kiropraktor behandler patienter, der kan have problemer med bevægeapparatet. De manipulerer og justerer patientens krop, vurderer deres problemstillinger, udvikler en behandlingsplan og giver anbefalinger til behandling og hjemmeøvelser, der kan omfatte udstrækning og andre restitutionsteknikker.

Læs mere: Lær om at være kiropraktor

7. Personalechef

National gennemsnitsløn: $69.008 om året

Primære opgaver: En personalechef er ansvarlig for at føre tilsyn med et team af personalespecialister, der er involveret i medarbejderforhold, ansættelser og mere. De sørger for, at medarbejdere og virksomheden overholder reglerne, vælger fordelsmuligheder og besvarer medarbejdernes spørgsmål, uddanner nyansatte og nuværende medarbejdere, behandler løn og laver karriereudviklingsseminarer. Personaleledere skal muligvis også løse en konflikt mellem medarbejdere.

Læs mere: Lær om at være HR Manager

8. Finansiel rådgiver

National gennemsnitsløn: $69.389 om året

Primære opgaver: En finansiel rådgiver hjælper kunder med at udvikle en finansiel plan, der hjælper dem med at nå deres mål. De gennemgår kundernes finansielle aktiver, herunder opsparing, investeringer, forsikringer og skatter, laver anbefalinger, udvikler rapporter til kunder for at vise, hvordan deres investeringer vokser, og mødes med kunder for at diskutere deres økonomiske behov, og hvordan de bedst kommer dertil.

9. Kartograf

National gennemsnitsløn: $72.847 om året

Primære opgaver: En kartograf er ansvarlig for at designe og skabe kort. De forsker i forskellige områder, vurderer geografiske data, bruger undersøgelser og luftfotos og bruger forskellige medier, såsom kunst og digitale programmer, til at skabe nøjagtige kort til forskellige formål. Kartografer opdaterer også eksisterende kort baseret på geografiske og fysiske ændringer på webstedet.

10. Protetiker

National gennemsnitsløn: $75.232 om året

Primære opgaver: En proteselæge designer og skaber apparater til patienter, der kræver deres støtte til at gå, løbe eller udføre andre aktiviteter. De passer også til patienter for at sikre, at protesen passer korrekt, vælge de materialer, de vil bruge i designet og justere anordningerne efter behov.

11. Salgschef

National gennemsnitsløn: $77.786 om året

Primære opgaver: En salgschef er ansvarlig for at ansætte og træne salgsprofessionelle. De opretter salgsmål, sørger for, at deres medarbejdere opfylder deres individuelle kvoter, kommunikerer med kunder og kunder og producerer rapporter, der viser, hvor godt salgsteamet klarer sig, og hvor de kan forbedre sig. Salgschefer identificerer også nye målmarkeder og vejleder medlemmer af deres salgsteam og hjælper dem med at udvikle deres salgsfærdigheder.

Læs mere: Lær om at være salgschef

12. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $82.422 om året

Primære opgaver: En fysioterapeut arbejder med patienter for at forbedre deres fysiske tilstand efter en sygdom, skade eller anden omstændighed, der har påvirket deres mobilitet og smerte. De vurderer patienter, udvikler behandlingsplaner, giver terapi, der involverer øvelser og udstrækning og kan også uddanne deres patientpopulation om, hvordan man bedst forebygger skader.

Læs mere: Lær om at være fysioterapeut

13. Tandlæge

National gennemsnitsløn: $237.132 om året

Primære opgaver: En tandlæge er ansvarlig for at tage sig af deres patienters mundsundhed. De leder typisk et team af tandplejere, udfører mundkontroller på patienter, uddanner patienter om god mundsundhedspraksis og udfører opgaver som at udfylde hulrum, behandle rodkanaler og trække tænder ud. Tandlæger kan også være nødt til at administrere anæstesi for at fuldføre procedurer eller skrive anbefalinger til andre fagfolk for mere specifikke procedurer.

Læs mere: Lær om at være tandlæge

Birgit Gade
Birgit Gade En af de vigtigste faktorer for mange individer, når de søger efter en stilling, er, om stillingen vil give dem arbejdsglæde. Mange medarbejdere kan søge arbejde andetsteds, hvis de er utilfredse på arbejdspladsen og ønsker et karriereskift, der passer bedre til deres interesser og tidsplan. Selvom der er visse handlinger, en arbejdsgiver kan tage for at øge arbejdstilfredsheden blandt sine medarbejdere, er der karrierer, der bringer arbejdsglæde uden ekstra foranstaltninger.