13 Medicinske Job, Der Ikke Kræver En Grad

13 Medicinske Job, Der Ikke Kræver En Grad

Sundhedsområdet er givende for mange. Positioner i sundhedssektoren er vigtige, fordi de alle bidrager til et sundt miljø og patientoplevelse, der forbedrer den enkeltes velvære. Mens mange stillinger i sundhedsvæsenet kræver mindst en associeret grad eller højere, er der flere job, du kan arbejde i sundhedsvæsenet, som ikke kræver yderligere uddannelse ud over et gymnasialt eksamensbevis eller i nogle tilfælde en certificering.

I denne artikel lister vi nogle jobs, du måske ønsker at udforske, hvis du vil arbejde inden for det medicinske område, men ikke har en uddannelse.

Læs mere: Hvorfor arbejde i sundhedsvæsenet? 8 grunde til at overveje en karriere i sundhedssektoren

Sundhedsjob, du kan klare uden en uddannelse

Hvis du ønsker at arbejde i sundhedsvæsenet, men enten ikke har et ønske om at gå i skole eller ikke har en specialiseret uddannelse inden for området, er her nogle sundhedsjob, du kan overveje:

1. Hjemmesundhedshjælper

Gennemsnitsløn: 12,31 USD i timen

Primære opgaver: En hjemmehjælper er ansvarlig for at tage sig af patienter i deres private hjem. De kan hjælpe med opgaver som tøjvask, indkøb, ærinder, påklædning og badning. Mange hjemmehjælpere tilbereder også måltider og snacks til patienter og yder generel støtte til de patienter, de tager sig af.

Læs mere: Lær om at være hjemmehjælper

2. Phlebotomist

Gennemsnitsløn: 12,81 USD i timen

Primære opgaver: En phlebotomist er ansvarlig for at tage blod på patienter til brug i forskellige medicinske eller kliniske tests, som en læge kan anmode om for yderligere at vurdere en patients symptomer. Deres blodprøver kan også bruges til transfusioner eller bloddonationer. Phlebotomists skal også forberede det blod, de henter, så andre kan transportere og analysere det korrekt.

Læs mere: Lær om at være en phlebotomist

3. Medicinsk udstyrstekniker

Gennemsnitsløn: $14,82 i timen

Primære opgaver: En medicinsk udstyrstekniker er ansvarlig for reparation af medicinsk udstyr, som læger og andet sundhedspersonale kan bruge i deres daglige arbejde. De skal muligvis også installere udstyret og sørge for at udføre regelmæssig vedligeholdelse.

4. Medicinsk transkriptionist

Gennemsnitsløn: $15,48 i timen

Primære opgaver: En medicinsk transkriptionist er ansvarlig for at oversætte, hvad de hører på stemmeoptagelser fra læger til skriftlige rapporter til en patients journal. De skal muligvis også redigere filer og dokumenter for fuldstændighed eller for at inkludere yderligere oplysninger.

Læs mere: Lær om at være medicinsk transkriberende

5. Patientplejetekniker

Gennemsnitsløn: $15,52 i timen

Primære opgaver: En patientplejetekniker er ansvarlig for at arbejde under en læge eller anden sundhedsperson for at yde elementær pleje til patienter. De kan overvåge en patients grundlæggende vitale tegn, hjælpe dem med at pleje og bruge toilettet og tage prøver fra patienter til test.

Læs mere: Lær om at være patientplejetekniker

6. Lægeassistent

Gennemsnitsløn: $15,55 i timen

Primære opgaver: En medicinsk assistent er ansvarlig for at hjælpe med at støtte en klinik eller andre sundhedsmæssige omgivelser ved at udføre administrative opgaver som at tage en patients vitale funktioner, kortlægge sygehistorier, planlægge aftaler og forberede laboratorier. De kan også lede en patient fra venteværelset gennem forskellige dele af deres aftale.

Læs mere: Lær om at være lægeassistent

7. Medicinsk fakturerer

Gennemsnitsløn: $16,48 i timen

Primære pligter: En medicinsk fakturaudsteder er ansvarlig for at sende krav til en patients forsikringsselskab. De skal være i stand til at forstå en læges kodning i en patients diagram for at fakturere forsikringsselskabet korrekt. Medicinske fakturaudstedere skal muligvis også følge op med alle parter, inklusive forsikringsselskabet og patienten, for at sikre, at lægen og lægekontoret modtager betaling til tiden.

Læs mere: Lær om at være læge

8. Tandlægeassistent

Gennemsnitsløn: $17,88 i timen

Primære opgaver: En tandlægeassistent har ansvaret for at klargøre en patient og det nødvendige udstyr, så tandplejeren eller tandlægen kan arbejde på en patient. De skal muligvis sterilisere instrumenter og patientstole, assistere tandlægen, mens de udfører deres arbejde og tage røntgenbilleder.

Læs mere: Lær om at være tandlægeassistent

9. Sonograf

Gennemsnitsløn: $17,95 i timen

Primære opgaver: En sonograf er ansvarlig for at bruge specialudstyr til at tage billeder af en patients krop. De bruger disse billeder til at hjælpe læger med at diagnosticere medicinske problemer. Sonografer skal muligvis få billeder af en patients mave, knogler, muskler eller hjerne.

Læs mere: Lær om at være sonograf

10. Ergoterapeutisk medhjælper

Gennemsnitsløn: $20,67 i timen

Primære opgaver: En ergoterapeutassistent er ansvarlig for at arbejde sammen med en ergoterapeut for at yde et højt niveau af pleje til patienterne. De kan besvare telefonopkald og e-mails fra patienter, levere beskeder til den ergoterapeut, de arbejder med, og planlægge aftaler. Ergoterapiassistenter bruger også deres færdigheder til at hjælpe patienter med at forbedre, hvordan de lever og arbejder efter en skade eller sygdom.

11. Paramediciner

Gennemsnitsløn: $21,12 i timen

Primære opgaver: En paramediciner er ansvarlig for at reagere på nødopkald og yde assistance efter behov baseret på, hvad patientens præsenterende symptomer er. De skal have en CPR-certificering, vide, hvordan man klæder et sår på og hurtigt kunne vurdere en patient for at afgøre, hvilken øjeblikkelig behandling der kræves. Paramedicinere kan også transportere flere kritisk syge patienter til hospitalet.

Læs mere: Lær om at være paramediciner

12. Licenseret praktisk sygeplejerske (LPN)

Gennemsnitsløn: $26,64 i timen

Primære opgaver: En autoriseret praktisk sygeplejerske er ansvarlig for at arbejde under læger og andre sygeplejersker for at yde pleje til patienter. De kan tage patientvitaler, give patienten medicin og indsamle blod- eller andre væskeprøver. LPN'er giver også statusopdateringer til sygeplejerskerne på deres hold i slutningen af ​​deres vagt.

Læs mere: Lær om at være en autoriseret praktisk sygeplejerske (LPN)

13. Massageterapeut

Gennemsnitsløn: 29,17 USD i timen

Primære opgaver: En massageterapeut er ansvarlig for at manipulere en patients muskler og bløde væv for at lindre dem for smerte. Deres arbejde hjælper også patienter med at lindre stress, helbrede deres skader og forbedre det generelle velvære.

Læs mere: Lær om at være massageterapeut

Thorvald Beck
Thorvald Beck Sundhedsområdet er givende for mange. Positioner i sundhedssektoren er vigtige, fordi de alle bidrager til et sundt miljø og patientoplevelse, der forbedrer den enkeltes velvære. Mens mange stillinger i sundhedsvæsenet kræver mindst en associeret grad eller højere, er der flere job, du kan arbejde i sundhedsvæsenet, som ikke kræver yderligere uddannelse ud over et gymnasialt eksamensbevis eller i nogle tilfælde en certificering.