13 Luftvåbenjob, Der Kræver Mest Rejse

Hvis du kan lide at rejse og hjælpe andre, vil du måske gerne have en karriere i luftvåbnet. Mange medlemmer af luftvåbnet kommer til at rejse indenrigs, internationalt eller begge dele for at opfylde deres jobansvar. Derudover spiller Air Force-medlemmer en afgørende rolle i at beskytte civile, både i Amerika og rundt om i verden. I denne artikel diskuterer vi, hvad Air Force Jobs er og giver en liste over 13 Air Force-job, der giver medlemmerne muligheder for at rejse.

Hvad er Air Force job?

Luftvåbenjob er professionelle roller inden for lufttjenestegrenen af ​​de amerikanske væbnede styrker. Luftvåbnet beskæftiger personer i en bred vifte af karrierestillinger, herunder medicinske, teknologiske og juridiske stillinger. Mens nogle luftvåbenjob tildeler fagfolk til en specifik luftvåbenbase, giver mange stillinger i luftvåbenet enkeltpersoner mulighed for at rejse ofte, mens de udfører deres opgaver.

Relateret: Deltag i luftvåbnet: Hvad du behøver at vide

13 luftvåbenjob, der giver flest rejser

Her er 13 luftvåbenjob, der kan tilbyde flere rejsemuligheder:

1. Specialist til tankning under flyvningen

Også kaldet en påfyldningstekniker under flyvningen sikrer specialister på tankning under flyvningen, at flykøretøjer har nok benzin, mens de er i luften. Ansvaret omfatter levering af brændstof til fly midt i flyvningen, overvågning af det luftbårne køretøjs vægt og last og håndtering af udstyret ombord. Hvis du er dygtig til praktiske reparationer, fysik og matematik, kan du måske klare dig godt i denne karriere. Kandidater har typisk mindst et gymnasieeksamen eller GED og skal først gennemføre et træningsprogram med luftvåbnet.

2. Loadmaster

En loadmaster arbejder på flykøretøjer før, under og efter start. Loadmasters læsser og losser flyfragt, nogle gange ved hjælp af maskiner såsom gaffeltrucks. En loadmaster sikrer også korrekt fordeling af vægtbelastninger i et flykøretøj, hjælper passagerer på eller af flyene og leverer last til tropper via faldskærme. For at blive loadmaster skal du først tage et tre-måneders kursus gennem Flyvevåbnet.

3. Pilot

Piloter med luftvåbnet kan kommandere en række forskellige flykøretøjer, herunder laster, kampfly eller tankskibe. Den type fly, du opererer, afhænger af flere faktorer, herunder din specialisering og din nuværende mission. Ud over at betjene forskellige fly til forskellige missioner hjælper piloter ofte med at træne og lede besætninger. Kandidater til pilotstillinger skal først modtage en bachelorgrad og gennemgå flyvevåbnets pilotuddannelse.

Relateret: Air Force Pilot Krav

4. Flyveoperationsspecialist

Også kaldet luftbårne sensoroperationsteknikere, en flyveoperationsspecialist hjælper med at koordinere forskellige flys bevægelser under flyvningen. Flyveoperationsspecialister bruger mange typer teknologi, herunder luftbårne radarsensorer, til at underrette piloter om potentielle trusler og sikre, at flyvetøjer flyver sikkert gennem himlen. Mens nogle luftbårne sensoroperationsteknikere håndterer indenrigsflyvninger, hjælper andre med at styre internationale missioner. For at blive en flyveoperationsspecialist skal du først have enten et GED- eller gymnasieeksamen sammen med 28 dages træning i luftbåren kampstyring gennem luftvåbnet.

5. Pararescue

Pararescuemen hjælper med at redde livet for andre medlemmer af luftvåbnet. De rejser ofte ind i fjendtlige eller udfordrende områder for at udføre disse redningsmissioner og udføre livreddende procedurer, såsom førstehjælp eller CPR. En pararedningsflyver skal vide, hvordan man dykker, springer i faldskærm, klatrer på klipper og navigerer i komplekse miljøer. Hvis du ønsker at blive pararedder, skal du først gennemføre flere træningsrunder gennem luftvåbnet i cirka 100 uger. Der er også fysiske krav til rollen, såsom at have normalt farvesyn.

6. Læge

Flyvevåbnet beskæftiger både almene læger og speciallæger, såsom hudlæger, optometrister og psykiatere. Læger i luftvåbnet tilbyder typisk sundhedsydelser til både flyvere og deres familier. Afhængigt af dit valgte lægefag, kan luftvåbnet betale for en del af eller hele din uddannelse. En aspirerende læge skal typisk allerede have mindst en bachelorgrad for at kvalificere sig til denne økonomiske bistand. Som flyvevåbenlæge kan du vælge at arbejde på en bestemt oversøisk base eller at yde service til hold ombord på flykøretøjer.

Læs mere: Lær om at være læge

7. Juridisk

Hvis du vil arbejde som juridisk professionel i Flyvevåbnet, så bliver du medlem af Judge Advocate General's Corps (JAG). JAG-professionelle kan være jurastuderende, autoriserede advokater, aktive militærmedlemmer eller reservemedlemmer. Medlemmer af JAG tilbyder typisk en række juridiske tjenester inden for mange juraområder, såsom rum- eller miljøret. Hvis du har mere juridisk erfaring, kan du tjene som militærdommer. Kravene til kandidater varierer afhængigt af, hvor de er inden for deres juridiske karriere.

8. Bandmedlem

Bandmedlemmer er Flyvevåbnets professionelle musikere. Luftvåbnet beskæftiger en række musikere, herunder pianister, musikarrangører, vokalister og guitarister. Bandmedlemmer hjælper med at fremme amerikansk patriotisme til både luftvåbenmedlemmer og civile. Hvis du bliver medlem af det førende band, kommer du til at rejse både i ind- og udland som en del af dit job. For at blive bandmedlem skal du have erfaring med musik og enten en GED eller gymnasieeksamen.

9. Flyveingeniør

Flyteknikere hjælper med at sikre, at flykøretøjer rejser sikkert og med succes fra et sted til et andet. Luftvåbnet bruger komplekse luftbårne køretøjer, der kræver en gruppe fagfolk til at overvåge dem under flyvninger, og en flyveingeniør er et af disse afgørende teammedlemmer. En flyveingeniør overvåger ofte mange flysystemer under flyvning, herunder hydraulik-, ventilations-, navigations- og smøresystemer. Hvis du vil blive flyveingeniør, skal du sørge for at tage kurser i matematik og mekanik på dit gymnasium eller efteruddannelse.

Relateret: Sådan bliver du flyveingeniør i luftvåbenet

10. Stewardesse

Nogle luftfartøjer i luftvåbnet fungerer som kommercielle fly for både aktive og pensionerede flyvere sammen med deres familier. På disse luftbårne køretøjer hjælper stewardesserne passagerer før, under og efter start. Air Force-stewardessernes pligter omfatter at bringe passagererne deres måltider, hjælpe dem med grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger og sikre deres komfort. Aspirerende Air Force-stewardesser skal være mindst 21 år gamle og allerede tjene i Air Force.

Læs mere: Lær om at være stewardesse

11. Luftskytte

En luftskytte betjener en række forskellige våben, mens den er i luften. Luftpistoler evaluerer, vedligeholder og tester deres våben og andet udstyr regelmæssigt for at sikre jævne operationelle evner. En luftskytte skal også vide, hvordan man håndterer maskiner og værktøjer, der hjælper dem med at udføre deres ansvar, såsom nattesynsbriller og redningsudstyr. Kandidater til luftskyttestillinger i luftvåbnet bør tage mekaniske og elektriske klasser under gymnasiet eller deres efteruddannelsesprogram.

12. Luftbåren kryptologisk lingvist

En type luftbårne køretøjer, som luftvåbnet betjener, er overvågningsfly. Luftbårne kryptologiske lingvister kører ombord på disse overvågningsfartøjer for at udføre deres arbejdsopgaver. De bruger en række forskellige teknologier til at lytte til kommunikation fra andre lande eller regioner. Kandidater bør have en vis erfaring i fremmedsprog og være dygtige til at lære nye, men behøver ikke at være flydende i et bestemt sprog.

Relateret: Hvad er en sprogforsker i luftvåbnet?

13. Operatør af flymissionssystemer

Operatører af luftbårne missionssystemer fungerer som it-professionelle ombord på flykøretøjer. De vedligeholder og reparerer alle elektroniske teknologier på flyet, såsom radio-, data-, broadcast- og satellitsystemer. En operatør af flymissionssystemer kan arbejde på disse fly før, under eller efter start. Kandidater skal mindst have et GED- eller gymnasieeksamen og erfaring i matematik, fysik og computere. Hvis de accepteres i luftvåbnet, skal håbefulde luftbårne missionssystemoperatører først gennemgå et syv måneders træningskursus.

Morten Kirk
Morten Kirk Hvis du kan lide at rejse og hjælpe andre, vil du måske gerne have en karriere i luftvåbnet. Mange medlemmer af luftvåbnet kommer til at rejse indenrigs, internationalt eller begge dele for at opfylde deres jobansvar. Derudover spiller Air Force-medlemmer en afgørende rolle i at beskytte civile, både i Amerika og rundt om i verden. I denne artikel diskuterer vi, hvad Air Force Jobs er og giver en liste over 13 Air Force-job, der giver medlemmerne muligheder for at rejse.