13 Karrierer At Forfølge Med En Kandidatgrad I Rådgivning

13 Karrierer At Forfølge Med En Kandidatgrad I Rådgivning

En kandidatgrad i rådgivning giver dig mange karrieremuligheder i arbejdsstyrken. Mens du kan hjælpe folk med at løse deres skolerelaterede problemer, kan du også hjælpe dine kunder med deres fremtidige karrierebeslutninger eller hjælpe dem med familieproblemer. At kende dine karrieremuligheder med denne grad kan hjælpe dig med at indsnævre din jobsøgning betydeligt. I denne artikel forklarer vi, hvad en kandidatuddannelse i rådgivning er, og lister 13 karrierer, du kan forfølge med en kandidatuddannelse i rådgivning.

Relateret: Kandidatgrad: Definition, elementer og fordele

Hvad er en master i rådgivning?

En kandidatgrad i rådgivning er en akademisk uddannelse, der giver dig den viden, du har brug for, for at hjælpe dine klienter med at bevare deres generelle sundhed og velvære. Kursusarbejdet hjælper dig med at løse dine patienters bekymringer, herunder dem, der er relateret til skole, arbejde eller deres psykiske problemer. I sidste ende fokuserer en masteruddannelse i rådgivning på at lære dig de bedste praksisser for at betjene dine fremtidige kunder.

Du kan opnå en Master of Art (MA), en Master of Science (MS) eller en Master of Education (MEd) i rådgivning. En MA og MS fokuserer på terapier og metoder til adfærdsændring. Personer med disse grader kan arbejde i omgivelser som en privat praksis eller hospital.

Med en MEd kan du arbejde i et akademisk miljø som rådgiver eller forfølge din licens til at arbejde i mental sundhedsrådgivning. For at afgøre, hvilken type kandidatgrad i rådgivning du skal forfølge, skal du sammenligne læseplanen for de programmer, du er interesseret i, samt hvilken type rådgivningskarriere du ønsker at forfølge.

Relateret: Tips til at vælge den rigtige kandidatuddannelse

Karriere med en kandidatgrad i rådgivning

Uanset om du ønsker at arbejde i en skole eller i et klinisk miljø, har du mange konsulentkarrierer at overveje, når du har en kandidatgrad inden for dette felt. At vide, hvilke job du kan få med denne grad, gør det lettere at finde stillinger, du er kvalificeret til. Her er 13 karrierer i du kan forfølge med en mastergrad i rådgivning:

1. Rådgiver

National gennemsnitsløn: $30.059 om året

Primære opgaver: Rådgivere yder vejledning og støtte til patienter med mentale, følelsesmæssige, sociale eller psykologiske problemer. De lytter til deres patienter, laver en individuel behandlingsplan og giver dem mestringsstrategier.

2. Lokal sundhedsarbejder

National gennemsnitsløn: $31.181 om året

Primære opgaver: Sundhedspersonale i lokalsamfundet tilbyder grundlæggende sundheds- og lægehjælp i deres lokalsamfund. De forbinder disse fællesskaber med sundhedsudbydere, hjælper med at reducere social isolation, tilmelder individer i en sygesikringsplan og hjælper patienter med at navigere i sundhedssystemer.

3. Boligrådgiver

National gennemsnitsløn: $34.238 om året

Primære opgaver: Boligrådgivere yder støtte til personer, der bor i miljøer såsom krisecentre eller gruppehjem. De hjælper dem med deres personlige opgaver, giver dem samfundsressourcer, organiserer gruppeaktiviteter og sikrer disse beboeres sikkerhed.

4. Karriererådgiver

National gennemsnitsløn: $41.228 om året

Primære opgaver: Karriererådgivere hjælper folk med at træffe informerede beslutninger om deres karriere. De hjælper eleverne med at identificere deres interesser og evner gennem forskellige metoder, herunder karriereegnethedstest. Karriererådgivere hjælper også studerende med at vælge det rigtige hovedfag baseret på deres interesser og færdigheder eller eller hjælper dem med at bestemme, hvilke typer job de kan kvalificere sig til baseret på deres akademiske grad.

5. Kemikalieafhængighedsrådgiver

National gennemsnitsløn: $43.113 om året

Primære opgaver: En kemisk afhængighedsrådgiver behandler deres patienters afhængighedsproblemer og bestemmer årsagen til deres afhængighed. De kan også arbejde med deres patients familier, så de forstår deres rolle eller indflydelse på den rehabiliterende proces. De kan også tale med deres familier for at hjælpe dem med at tilbyde vejledning og støtte til deres elskede med afhængigheden.

6. Rusmiddelrådgiver

National gennemsnitsløn: $46.067 om året

Primære opgaver: Stofmisbrugsrådgivere behandler patienter med kemisk afhængighed af alkohol eller stoffer. De tilbyder støtte og rådgivning gennem rehabilitering og rehabiliteringsprocessen. Rusmiddelrådgivere hjælper også med krisehåndtering og tilbyder forskellige mestringsstrategier til deres patienter.

7. Sundhedspædagog

National gennemsnitsløn: $46.281 om året

Primære pligter: Sundhedsundervisere hjælper enkeltpersoner og lokalsamfund med at leve et sundere liv. De bestemmer et individs eller et samfunds sundhedsbehov, skaber programmer og begivenheder for at uddanne folk i sundhedsspørgsmål og hjælpe enkeltpersoner med at håndtere deres forskellige sundhedstilstande.

8. Akademisk rådgiver

National gennemsnitsløn: $49.873 om året

Primære opgaver: Akademiske rådgivere vejleder eleverne og hjælper dem med at finde en akademisk vej, der opfylder deres interesser og evner. De gennemgår deres karriere- og uddannelsesmål, hjælper med kursusvalg for at sikre, at de er på vej til at nå deres mål og vedligeholder rapporter relateret til elevernes fremskridt.

9. Skolerådgiver

National gennemsnitsløn: $52.911 om året

Primære opgaver: Skolevejledere tilbyder støtte til elever i et akademisk miljø. De hjælper dem med deres akademiske mål såvel som med eventuelle sociale eller akademiske problemer, de måtte stå over for. Skolevejledere hjælper også elever med at planlægge deres fremtidige karriere.

Relateret: Lær om at være skolerådgiver

10. Klinisk terapeut

National gennemsnitsløn: $53.550 om året

Primære opgaver: Kliniske terapeuter hjælper deres patienter med at løse deres mentale helbred og følelsesmæssige problemer. De interviewer deres klienter for bedre at forstå deres sygehistorie og identificere potentielle problemer eller lidelser. Kliniske terapeuter bestemmer deres patients behov, laver behandlingsplaner og overvåger deres patients fremskridt.

11. Socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $60.020 om året

Primære opgaver: Socialrådgivere hjælper med at forbedre en persons generelle velbefindende og hjælper dem med at klare deres hverdagsproblemer. De hjælper mennesker på forskellige stadier af livet og henviser deres klienter til samfundsressourcer efter behov. Socialarbejdere hjælper i det væsentlige deres klienter med eventuelle livstilpasninger eller udfordringer, de måtte stå over for.

Relateret: Lær om at være socialrådgiver

12. Familieterapeut

National gennemsnitsløn: $62.867 om året

Primære opgaver: Familieterapeuter adresserer og behandler de psykiske og mentale problemer, familier eller par står over for. De evaluerer familier for at afgøre, hvordan disse familier påvirker hinandens mentale sundhed. I bund og grund hjælper de dem med at forbedre deres kommunikation og løse problemer og konflikter. I stedet for udelukkende at fokusere på deres klients problemer, fokuserer de også på deres klients relationer.

13. Psykolog

National gennemsnitsløn: $105.011 om året

Primære opgaver: Psykologer studerer deres klients mentale tilstand. De udfører videnskabelige undersøgelser for at forstå adfærd og hjernefunktion, observere og interviewe deres klienter og identificere psykologiske, følelsesmæssige og adfærdsmæssige lidelser og mønstre. Psykologer giver også anbefalinger vedrørende de rigtige behandlinger og hjælper med at fremme deres klients positive mentale sundhed og personlige vækst.

Relateret: Lær om at være psykolog

Ernst Gram
Ernst Gram En kandidatgrad i rådgivning giver dig mange karrieremuligheder i arbejdsstyrken. Mens du kan hjælpe folk med at løse deres skolerelaterede problemer, kan du også hjælpe dine kunder med deres fremtidige karrierebeslutninger eller hjælpe dem med familieproblemer. At kende dine karrieremuligheder med denne grad kan hjælpe dig med at indsnævre din jobsøgning betydeligt. I denne artikel forklarer vi, hvad en kandidatuddannelse i rådgivning er, og lister 13 karrierer, du kan forfølge med en kandidatuddannelse i rådgivning.