13 Job Uden Dresscode: Plus Tips Til, Hvad Du Skal Have På

13 Job Uden Dresscode: Plus Tips Til, Hvad Du Skal Have På

Mens mange job i arbejdsstyrken kræver virksomhedsbeklædning, har andre ikke en streng kjole, som medarbejderne kan følge. Disse job gør det nemmere for dig at finde noget, der passer til at have på på arbejde og kan hjælpe dig med at føle dig mere komfortabel på arbejdspladsen. At kende de forskellige job, der ikke kræver en dresscode, kan forfine din jobsøgning og hjælpe dig med at udnytte din tid og dit skab bedre. I denne artikel lister vi 13 job, der ikke kræver en dresscode, sammen med deres gennemsnitlige lønninger og primære opgaver.

Relateret: Hvad skal man have på på arbejde

Jobs uden dresscode

Mange brancher tilbyder job med en mere afslappet dresscode. At kende de karrierer, du kan forfølge uden at holde dig til en påkrævet påklædning, kan hjælpe dig med at indsnævre din jobsøgning. Her er 13 job, du kan forfølge, som ikke har en streng dresscode:

1. Freelancer

National gennemsnitsløn: $25.465 om året

Primære opgaver: En freelancer arbejder for en virksomhed eller kunde på ikke-kontraktbasis. Mens deres opgaver afhænger af deres branche, kan nogle freelancere tage billeder eller skrive indhold til en publikation. Freelancere bestemmer deres arbejdstid, fakturerer kunder og betaler deres beskæftigelse og erhvervsskat.

2. Fotograf

National gennemsnitsløn: $39.732 om året

Primære opgaver: Fotografer kommunikerer med deres kunder og tager billeder, der tilfredsstiller deres ønsker og behov. De vedligeholder kamera og lysudstyr, redigerer fotos ved hjælp af fotoredigeringssoftware og indsender deres billeder til klient- eller redaktørgodkendelse. Fotografer kan også annoncere for deres tjenester for at tiltrække flere kunder.

3. Detailsalgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $39.869 om året

Primære opgaver: Detailsalgsmedarbejdere hjælper butikskunder med at finde forskellige produkter inden for et detailsted. De verificerer lagerbeholdning, hjælper kunder med deres behov og gennemfører kundetransaktioner ved et kasseapparat, såsom køb, ombytning eller returnering.

Relateret: Lær om at være en detailsalgsmedarbejder

4. Musikproducer

National gennemsnitsløn: $41.187 om året

Primære opgaver: Musikproducenter overvåger oprettelsen af ​​en kunstners sang eller album. De overvåger optagelsessessioner, arrangerer kompositioner og lytter til kunstnerdemoer. Musikproducenter hjælper også med at udvikle en kunstners vision for deres projekt og arbejder sammen med lydteknikere, kunstnere, sangskrivere og musikmanagere.

5. Teknisk support specialist

National gennemsnitsløn: $45.183 om året

Primære opgaver: En teknisk supportspecialist giver brugere assistance vedrørende forskellige tekniske, software- og hardwareproblemer. De installerer computersystemer og applikationer, besvarer kundeforespørgsler og vedligeholder computernetværk.

6. Musiker

National gennemsnitsløn: $45.585 om året

Primære opgaver: Musikere fremfører deres musik for publikum og indspilninger. De kan synge eller spille instrumenter og optræde solo eller som en del af en større gruppe eller et band. Musikere øver også deres optrædener, går til auditions og øver sig regelmæssigt for at hjælpe dem med at forbedre deres musikalske evner og teknikker.

7. Gymnasielærer

National gennemsnitsløn: $47.157 om året

Primære opgaver: Gymnasielærere underviser elever fra 9. til 12. klasse. Mens de ofte underviser i et fagområde såsom matematik, engelsk eller naturvidenskab, kan andre gymnasielærere specialisere sig i valgfag som musik eller kunst. Gymnasielærere planlægger lektioner, instruerer elever, bedømmer elevernes arbejde, tildeler lektier og kommunikerer elevernes fremskridt med deres forældre.

Relateret: Lær om at være gymnasielærer

8. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $50.040 om året

Primære opgaver: Grafiske designere udvikler visuelle koncepter til deres virksomhed eller klient. De mødes med kunder for at få en bedre fornemmelse af deres brand. Grafiske designere tegner også grove skitser og overfører deres design til et designsoftware for at skabe et digitalt design. De kan designe ting som logoer, brochurer, menuer eller reklamer.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

9. Modedesigner

National gennemsnitsløn: $52.403 om året

Primære opgaver: Modedesignere skaber individuelle beklædningsgenstande og tilbehør. De undersøger aktuelle trends, designer skitser til nye stykker, beslutter temaer til deres kollektioner og laver tøjmønstre til masseproduktion.

10. Elektriker

National gennemsnitsløn: $55.659 om året

Primære opgaver: Elektrikere designer, installerer og reparerer elektriske ledninger. De installerer rør og ledninger i strukturer som huse. Elektrikere bruger også hånd- og elværktøj til at reparere udstyr på jobbet.

Relateret: Lær om at være elektriker

11. Tatovør

National gennemsnitsløn: $55.687 om året

Primære opgaver: Tatovører skaber permanente designs på en klients hud. De laver ord eller billeder baseret på kundens præferencer. Tatovører lader også deres kunder vælge farve, størrelse og placering af deres tatovering.

12. Forfatter

National gennemsnitsløn: $59.577 om året

Primære pligter: Forfattere skaber typisk skriftligt indhold til en online- eller trykt publikation. De skriver stykker og redigerer deres indhold for stavning, grammatik, tegnsætning og overordnet klarhed. Forfattere udfører også research og præsenterer deres udkast til redaktører til revision og godkendelse.

13. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $101.583 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører varetager udviklingen af ​​computersystemer og applikationssoftware. De forbedrer et systems kvalitet og identificerer almindelige problemer for at hjælpe med at undgå dem i fremtiden.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

Tips til, hvad du skal have på, når der ikke er en dresscode

Når din arbejdsgiver ikke kræver en fast dresscode, har du et meget bredere udvalg af tøj at vælge imellem. Brug disse tips til at hjælpe dig med at finde det rigtige outfit til arbejdet, når der ikke er en dresscode:

  • Bær det, der giver dig selvtillid. Vælg outfits, der får dig til at føle mest dig. Brug kan også bruge dette som en mulighed for at udtrykke din individuelle stil.
  • Brug simpelt tilbehør. Hvis du føler dig for afslappet i en basic T-shirt og jeans, så overvej at tilføje en statement-halskæde eller et tørklæde for at give dit outfit et unikt touch og udsmykning.
  • Inkorporer tekstur og farve. I stedet for at bære standardfarver som sort og grå, kan du overveje at tilføje forskellige prints, teksturer og mønstre på en professionel måde. For eksempel kan et afdæmpet mønster tilføje farve, mens det stadig ser passende ud til en arbejdsplads.

Hugo Michaelsen
Hugo Michaelsen Mens mange job i arbejdsstyrken kræver virksomhedsbeklædning, har andre ikke en streng kjole, som medarbejderne kan følge. Disse job gør det nemmere for dig at finde noget, der passer til at have på på arbejde og kan hjælpe dig med at føle dig mere komfortabel på arbejdspladsen. At kende de forskellige job, der ikke kræver en dresscode, kan forfine din jobsøgning og hjælpe dig med at udnytte din tid og dit skab bedre. I denne artikel lister vi 13 job, der ikke kræver en dresscode, sammen med deres gennemsnitlige lønninger og primære opgaver.