13 Job Til Søs At Overveje At Forfølge For Et Unikt Arbejdsmiljø

13 Job Til Søs At Overveje At Forfølge For Et Unikt Arbejdsmiljø

At arbejde til søs kan være en givende mulighed, der tilbyder et unikt miljø for at tjene til livets ophold. Hvis du har et nysgerrigt sind og ønsker at lære mere om de skabninger og organismer, der lever under vandet, kan arbejde til søs være en god mulighed for dig. At opdage nogle marinejobs kan hjælpe dig med at finde et job på vandet, der passer bedst til dine interesser og færdigheder. I denne artikel undersøger vi 13 job til søs med deres nationale gennemsnitsløn og primære jobansvar.

Læs mere: 12 job, der involverer havet

13 jobs til søs

Her er en liste over 13 job, der involverer arbejde til søs:

1. Yachtforvalter

National gennemsnitsløn: $29.641 om året

Primære opgaver: En yachtsteward leverer gæstfrihedstjenester til gæster på en luksusbåd. Dette kan involvere at udføre husrengøring af det indre af yachten og vaske tøj. Andre jobopgaver for en yachtsteward omfatter at holde indvendige opbevaringsgenstande organiseret og opbevare værdifulde genstande sikkert for passagerer.

2. Havpattedyr træner

National gennemsnitsløn: $34.266 om året

Primære opgaver: En havpattedyrstræner passer og instruerer store havdyr, såsom delfiner, sæler og søløver. De laver øvelser med pattedyrene for at hjælpe med at holde dem mentalt og fysisk engageret. Havpattedyrtrænere fodrer også dyr i deres pleje, opretholder sundhedsjournaler, renser udstillingsområder og hjælper med præsentationer og liveshows.

3. Marinekok

National gennemsnitsløn: $38.669 om året

Primære opgaver: En marinekok tilbereder måltider til folk på et skib. Andre jobopgaver for en marinekok inkluderer at verificere indgående forsendelsesordrer, bestille mad, der er nødvendig til måltider, rengøring af køkkenområdet og vask af redskaber.

Relateret: Lær om at være kok

4. Bådbesætningsmedlem

National gennemsnitsløn: $38.755 om året

Primære opgaver: Et bådbesætningsmedlem yder kundeservice, mad eller underholdning til gæster på et skib. Når passagerer går ombord på båden, hilser disse fagfolk på dem og tjekker deres boardingkort. Bådbesætningsmedlemmer kan også give vandsikkerhedstræning til passagerer og hjælpe med at rense dækket.

5. Undervandsfotograf

National gennemsnitsløn: $39.740 om året

Primære opgaver: En undervandsfotograf tager billeder af livet i havet og andre objekter fra under overfladen. For at tage billeder og videoer under vandet bliver de certificerede i dykning og bruger specialiseret vandtæt udstyr. Undervandsfotografer arbejder typisk som freelancere og sælger deres billeder til magasiner eller forskningsinstitutioner.

6. Fiskerugeri tekniker

National gennemsnitsløn: $44.450 om året

Primære opgaver: En fiskerugeritekniker høster fisk og fiskeæg. Efter at have samlet æg eller fisk, vejer de dem, læsser dem på en lastbil og leverer dem til kunderne. Fiskeklækningsteknikere forbereder også diæter til fisk, kontrollerer temperaturen og niveauet af vand i tankene og fører optegnelser over fiskesygdomme og afkom.

7. Dykkerinstruktør

National gennemsnitsløn: $47.634 om året

Primære opgaver: En dykkerinstruktør lærer enkeltpersoner at svømme under vandet. De kan holde foredrag og demonstrere, hvordan man dykker ordentligt. Andre jobopgaver kan omfatte at køre et hold dykkere til et bestemt sted, lede certificerings- eller begynderkurser og besvare telefonopkald i en dykkerbutik.

8. Marinemekaniker

National gennemsnitsløn: $50.737 om året

Primære opgaver: En skibsmekaniker vedligeholder og reparerer dele for at holde en båd kørende. De identificerer problemer i en båds system og finder løsninger til at løse dem. Arbejdsopgaver for en skibstekniker kan også omfatte observation og test af udstyr om bord, udskiftning af gamle eller defekte dele og dokumentation af reparationer.

9. Havarkæolog

National gennemsnitsløn: $60.422 om året

Primære opgaver: En marinarkæolog undersøger menneskelig interaktion med vandmasser. Dette omfatter undersøgelse af fysiske rester, såsom havnerelaterede strukturer og last. Jobopgaver for en marinarkæolog omfatter registrering af rester, skrivning af rapporter baseret på fund og navigering af både til steder.

10. Erhvervsfisker

National gennemsnitsløn: $74.951 om året

Primære opgaver: En erhvervsfisker fanger fisk og andre skaldyr, såsom hummer og krabber, med fortjeneste. Efter at have fanget fisk, renser de og forbereder deres samling til at sælge til markeder. Kommercielle fiskere vedligeholder og reparerer også deres fiskegrej, opbevarer fisk i køleskabe og bruger fiskefindingsudstyr til at finde fisk og skaldyr, når de er ude på vandet.

11. Havforsker

National gennemsnitsløn: $72.660 om året

Primære opgaver: En havforsker eller oceanograf studerer akvatiske legemer, såsom oceaner og vådområder. De undersøger planter og dyr i området for at lære mere om deres økosystemer, organismer og miljøer. Havforskere udfører feltarbejde og udfører laboratorieforskning for en række forskellige industrier.

12. Søværnets sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $79.171 om året

Primære opgaver: En sygeplejerske fra den amerikanske flåde tager sig af og behandler tilskadekomne og syge servicemedlemmer og deres familier. Dette omfatter skift af bandager, overvågning af vitale tegn, administration af medicin og journalføring. De samarbejder også med læger, kirurger og andre medicinske fagfolk for at skabe en behandlingsplan for patienter.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

13. Vanddyrlæge

National gennemsnitsløn: $107.247 om året

Primære opgaver: En vanddyrlæge behandler og undersøger havdyr og hvirvelløse dyr. De observerer dyrs adfærd og anbefaler medicin baseret på deres forhold. Andre arbejdsopgaver for vanddyrlæger inkluderer at tage afføringsprøver, behandle og klæde sår, give vaccinationer og tage røntgenbilleder.

Relateret: Lær om at være dyrlæge

Tips til, hvordan du får et job til søs

Følgende er nogle råd til, hvordan du får et job til søs:

  • Begynd med en start-level-stilling: Du kan forfølge en entry-level stilling først for at se, om det er noget, du er interesseret i og ønsker at forfølge mere uddannelse i. Entry-level jobs kan introducere typiske ansvarsområder, du har og færdigheder, du har. kunne have brug for.
  • Deltag i maritim skolegang: For at videreuddanne dig kan du gå på en maritim uddannelsesskole, hvor du kan lære om opgaver om bord og forberede dig til certificeringer. Du kan også finde et universitet med maritime kurser, hvor du kan opnå en bachelorgrad.
  • Udvikle relevante færdigheder: Du kan arbejde på at forbedre relevante kompetencer, så du kan vise arbejdsgivere, hvilken værdi du kan tilføre deres virksomhed. Du kan for eksempel tage avancerede dykkertimer, hvis du er interesseret i at blive dykkerinstruktør.

Robin Hartmann
Robin Hartmann At arbejde til søs kan være en givende mulighed, der tilbyder et unikt miljø for at tjene til livets ophold. Hvis du har et nysgerrigt sind og ønsker at lære mere om de skabninger og organismer, der lever under vandet, kan arbejde til søs være en god mulighed for dig. At opdage nogle marinejobs kan hjælpe dig med at finde et job på vandet, der passer bedst til dine interesser og færdigheder. I denne artikel undersøger vi 13 job til søs med deres nationale gennemsnitsløn og primære jobansvar.