13 Job, Du Kan Udføre Med En Juridisk Uddannelse

13 Job, Du Kan Udføre Med En Juridisk Uddannelse

At lære, hvad du kan gøre med en juridisk uddannelse, kan hjælpe dig med at finde en rolle, der udnytter færdighederne og viden fra din uddannelse. Juridiske studier grader kan være en fantastisk uddannelsesmulighed for dem, der er interesseret i juridiske, forretningsmæssige og finansielle karrierer, blandt mange andre. I denne artikel diskuterer vi de forskellige karriereveje, der er tilgængelige med en bachelorgrad i juridiske studier.

Hvad er en juridisk uddannelse?

En juridisk uddannelse er en fireårig bacheloruddannelse, der giver de studerende en omfattende viden om juridiske forhold. For nogle kan det føre til jurastudiet at modtage en jurisdoktor, cand.jur. eller doktor i retsvidenskab for at udøve advokatvirksomhed som advokat eller for at arbejde som dommer. For andre er det begyndelsen på en beslægtet karriere inden for jura. Selv ud over at arbejde inden for det juridiske område kan det være nyttigt for mange karrierer at have kendskab til juridiske spørgsmål.

Job du kan få med en juridisk uddannelse

Her er nogle af de forskellige job, du kan få med en juridisk uddannelse:

1. Retshåndhæver

National gennemsnitsløn: $26.484 om året

Primære opgaver: En retshåndhævende embedsmand er en offentlig ansat, såsom en politibetjent, sheriffens stedfortræder eller anden type retshåndhævende personale, herunder FBI-agenter, afhængigt af hvilken regeringsafdeling de arbejder for. De håndhæver love og efterforsker forbrydelser. En forståelse af lokale, statslige og føderale love og hvordan retssager fungerer kan være yderst nyttigt for denne type stilling.

2. Juridisk assistent

National gennemsnitsløn: $33.925 om året

Primære opgaver: En juridisk assistent kommunikerer med juridiske klienter, udfører administrative opgaver og udarbejder juridiske dokumenter for at bistå advokater i deres arbejde. De kan også administrere advokaters tidsplaner, kommunikere med eksterne advokater og håndtere organisation og arkivering. De arbejder overalt, hvor en advokat arbejder, herunder advokatkontorer, selskaber, non-profitorganisationer og i regeringen.

Relateret: Lær om at være juridisk assistent

3. Retsreporter

National gennemsnitsløn: $35.197 om året

Primære opgaver: En retsreporter arbejder i en retssal og leverer dokumentation for sagen ved at skrive alt, efterhånden som det sker. De kan arbejde i civile eller strafferetlige retssale og har brug for at skrive hurtigt og effektivt, ofte ved hjælp af professionel industristenografi. En forståelse af juridiske termer er særlig vigtig, da dommere og advokater ofte refererer til juridisk terminologi eller præcedens.

4. Juridisk processerver

National gennemsnitsløn: $45.885 om året

Primære opgaver: En juridisk processerver er en professionel, der leverer vigtige juridiske dokumenter i en officiel egenskab såsom stævninger, stævninger og tilhold. De skal have en god forståelse af retssystemet, og hvordan de skal levere disse dokumenter. De arbejder ofte direkte for retten eller regeringen.

5. Juridisk sekretær

National gennemsnitsløn: $47.010 om året

Primære opgaver: En advokatsekretær er en form for administrativ assistent, der bistår med juridisk arbejde. De arkiverer papirarbejde, udfører kontorarbejde og assisterer jurister. De kan arbejde på et advokatkontor, et regeringskontor eller en organisations juridiske afdeling.

Relateret: Lær om at være juridisk sekretær

6. Advokatassistent

National gennemsnitsløn: $48.334 om året

Primære opgaver: En advokatfuldmægtig arbejder med advokater og andre juridiske fagfolk i mange typer virksomheder. De hjælper advokater med at forberede sig til retten, undersøge juridisk information og kommunikere med klienter, men de må ikke give juridisk rådgivning eller repræsentere en klient i retten.

Relateret: Lær om at være advokatfuldmægtig

7. Kriminalforvalter

National gennemsnitsløn: $48.424 om året

Primære opgaver: En kriminalforsorgsbetjent arbejder for regeringen som en embedsmand ved domstolen, der sikrer, at personer, der er på prøve, følger reglerne. De sporer lovovertrædere på prøve for at hjælpe med at rehabilitere dem i samfundet og spore deres fremskridt, indtil de fuldfører deres prøvetid.

Relateret: Lær om at være kriminalforsorgsbetjent

8. Jurykonsulent

National gennemsnitsløn: $55.033 om året

Primære opgaver: En jurykonsulent arbejder sammen med et juridisk team for at hjælpe dem med at vælge en jury, der sandsynligvis vil tilpasse sig deres team, når de skal afgøre en sag. De er ofte specialister i menneskelig adfærd og juridiske spørgsmål, så de kan give omfattende feedback under juryudvælgelsen.

9. Jurabibliotekar

National gennemsnitsløn: $59.379 om året

Primære opgaver: En juridisk bibliotekar arbejder på juridiske biblioteker for at hjælpe lånere med at finde tekster og informationer, returnere bøger til hvor de hører hjemme og uddanne lånere om teknologi og andre systemer på biblioteket. Der er juridiske biblioteker mange steder, herunder universiteter, regeringskontorer og offentlige biblioteker, som har en bred vifte af juridiske tekster, som juridiske fagfolk muligvis skal henvise til.

10. Socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $59.871 om året

Primære opgaver: En socialrådgiver hjælper mennesker, der lider af vold i hjemmet eller omsorgssvigt og plejebørn. Afhængigt af de klienter, de hjælper, kan de anbefale mentale sundhedstjenester, mødes med plejefamilier og forældre for at kontrollere trivslen for de børn, de har i deres varetægt, og dokumentere og vidne om misbrugssager. De kan arbejde for regeringen eller for private organisationer, der fokuserer på folks velfærd.

Relateret: Lær om at være socialrådgiver

11. Mægler

National gennemsnitsløn: $62.328 om året

Primære opgaver: En mægler, også kendt som en voldgiftsmand eller forligsmand, arbejder sammen med modstående parter i en juridisk situation for at finde en løsning, der er acceptabel for alle. Denne proces kan reducere sagsomkostninger, herunder retstid og advokatomkostninger, og kan ofte være hurtigere end en fuld retssag. Mæglere kan gennemgå hver parts argument, undersøge tidligere relaterede sager, lytte til hver side diskutere deres problemer og hjælpe dem med at udvikle et kompromis.

12. Compliance officer

National gennemsnitsløn: $82.353 om året

Primære pligter: En compliance officer arbejder i en organisation for at sikre, at organisationen er i overensstemmelse med eventuelle offentlige bestemmelser eller love samt faglige eller virksomhedsregler. Det er nyttigt for compliance officerer at forstå det juridiske system og hvordan man gennemgår love samt hvordan man leder en organisation hen imod overholdelse.

13. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $85.398 om året

Primære opgaver: En ejendomsmægler hjælper boligejere med at sælge deres boliger og boligkøbere med at finde en bolig. De arbejder muligvis med et større ejendomsselskab, men fungerer ofte som en lille virksomhed. Da køb og salg af fast ejendom kræver en masse juridisk papirarbejde, kan det være meget nyttigt for en ejendomsmægler at forstå juridiske spørgsmål.

Karsten Munk
Karsten Munk At lære, hvad du kan gøre med en juridisk uddannelse, kan hjælpe dig med at finde en rolle, der udnytter færdighederne og viden fra din uddannelse. Juridiske studier grader kan være en fantastisk uddannelsesmulighed for dem, der er interesseret i juridiske, forretningsmæssige og finansielle karrierer, blandt mange andre. I denne artikel diskuterer vi de forskellige karriereveje, der er tilgængelige med en bachelorgrad i juridiske studier.