13 Job, Der Betaler $60.000 Uden Tidligere Erfaring

13 Job, Der Betaler $60.000 Uden Tidligere Erfaring

Mens nogle højtlønnede job kan involvere en lang række forudsætninger, såsom uddannelse eller erhvervserfaring, kræver andre job, der betaler godt, ikke tidligere erfaring på dette område. Hvis du håber på at skifte karriere eller ønsker at arbejde i et nyt felt, kan et job, der ikke kræver tidligere erfaring, hjælpe dig med at finde en vej ind i en karriere, der interesserer dig. I denne artikel udforsker vi 13 jobs, der betaler mindst $60.000 om året uden forudgående erfaring.

Fordele ved at få et job, der betaler $60.000 uden erfaring

Når du træder ind i arbejdsstyrken for første gang eller leder efter et job, som du hurtigt kan sikre dig, kan et job, der betaler godt, men ikke kræver tidligere erfaring inden for området, være ideelt. Job, der ikke kræver erfaring for at ansøge, tilbyder typisk deres egen uddannelse eller kan betale for, at du modtager certificering, når du er ansat. At finde et job, der ansætter kandidater uden erfaring, er også en fantastisk måde at opbygge erfaring inden for et felt og lære grundlæggende færdigheder fra den virksomhed, som kan være til gavn for dig senere i din karriere.

13 job, der betaler $60k uden erfaring

Hvis du leder efter et godt betalt job, der ikke kræver nogen tidligere erfaring, så overvej mulighederne på denne liste. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på hvert lønlink nedenfor:

1. Lastbilchauffør

National gennemsnitsløn: $61.000 om året

Primære opgaver: En lastbilchauffør bruger store køretøjer til at transportere genstande over lange afstande. Da de lastbiler, chaufførerne bruger, typisk er meget tunge og komplicerede at køre, kan chauffører have brug for certificering for at køre visse køretøjer.

Læs mere: Lær om at være lastbilchauffør

2. Kontorchef

National gennemsnitsløn: $61.378 om året

Primære opgaver: En kontorchef fører tilsyn med driften af ​​et kontor og tilbyder support, hvor det er nødvendigt. Deres ansvar kan omfatte oprettelse og arkivering af papirarbejde, administration af kontorbudgettet og uddannelse af nye medarbejdere.

Læs mere: Lær om at være kontorchef

3. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $64.886 om året

Primære opgaver: En salgsrepræsentant sælger produkter eller tjenester for en virksomhed ved at nå ud og kommunikere direkte med kunder. Salgsrepræsentanter behøver ikke erfaring i marken for at begynde at arbejde, da de ofte modtager et manuskript, som de skal følge med fuldstændig information om det produkt, de sælger.

Læs mere: Lær om at være salgsrepræsentant

4. Ekstern salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $68.567 om året

Primære opgaver: En ekstern salgsrepræsentant udfører mange af de samme opgaver som en salgsrepræsentant, men en ekstern salgsrepræsentant rejser for at udføre deres salg ved at møde potentielle kunder og kunder på deres egne forretningssteder i stedet for at ringe eller e-maile fra en fjern position . Fordi de kan lære alt, hvad de har brug for at vide om, hvad de sælger, og hvem de sælger til på jobbet, kræves det ikke, at eksterne salgsrepræsentanter har erfaring med det specifikke produkt eller den pågældende tjeneste.

Læs mere: Lær om at være en ekstern salgsrepræsentant

5. Landskabsarkitekt

National gennemsnitsløn: $68.703 om året

Primære opgaver: En landskabsarkitekt arbejder for kunder med at designe og bygge udendørs rum, såsom haver, gårdhaver eller parker. Jobbet kræver ikke tidligere erfaring, men det kan være nyttigt for landskabsarkitekter at have et grundlæggende kendskab til planter og dyreliv og en kreativ vision.

Læs mere: Lær om at være landskabsarkitekt

6. Firmachauffør

National gennemsnitsløn: $69.388 om året

Primære opgaver: En virksomhedschauffør er ansvarlig for at køre et eller flere forskellige køretøjer, herunder biler, busser, lastbiler eller trolleys for en bestemt virksomhed. Afhængigt af køretøjet kan nogle firmachaufførstillinger kræve en specifik licens, men virksomheder kan ansætte chauffører uden professionel køreerfaring til at køre biler eller små lastbiler. Den vigtigste kvalifikation for dette job er dog at have et gyldigt kørekort.

7. Forretningsudviklingsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $69.572 om året

Primære opgaver: En forretningsudviklingsrepræsentant arbejder med et salgsteam, og deres primære opgave er at hente nye kunder. Denne proces kan indebære cold calling, e-mail eller netværk med potentielle nye kunder. Stillingen kræver ikke tidligere erfaring, men at have fremragende kommunikations- og sociale færdigheder kan hjælpe en forretningsudviklingsrepræsentant med at tiltrække flere kunder og opbygge succesfulde forretningsrelationer.

8. Direktionsassistent

National gennemsnitsløn: $75.078 om året

Primære opgaver: En ledende assistent varetager administrative opgaver for ledende medlemmer af en virksomhed eller organisation. Dette arbejde kan involvere organisering af kalendere, forberedelse af filer til gennemgang og facilitering af kommunikation mellem ledende medarbejdere og kunder. Da de fleste kontorer har et par unikke måder at fungere på, kan en kandidat til en stilling som senior executive assistant lære virksomhedens protokol på jobbet og behøver ikke erfaring for at ansøge.

9. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $77.017 om året

Primære opgaver: En webudvikler designer og bygger hjemmesider eller applikationer. Fordi meget af deres job involverer kodning, som nogen kan lære derhjemme, lærer mange webudviklere sig selv, hvordan man koder og begynder at arbejde med det samme.

Læs mere: Lær om at være webudvikler

10. Stråleterapeut

National gennemsnitsløn: $78.314 om året

Primære opgaver: En stråleterapeut administrerer strålebehandling til patienter og arbejder oftest med kræftpatienter. Du behøver ingen tidligere erfaring inden for området for at ansøge, men kandidater gennemgår uddannelse og opnår et certifikat, før de starter.

Læs mere: Lær om at være stråleterapeut

11. Byggeleder

National gennemsnitsløn: $82.255 om året

Primære opgaver: En byggeleder fører tilsyn med en byggeplads under et projekts varighed og leder medarbejdere i et team. Før de arbejder på stedet, planlægger byggeledere drift, planlægger aktiviteter og opretter budgetter for de projekter, de administrerer. De fleste byggeledere begynder som assistenter for en etableret byggeleder, men de behøver ikke byggeerfaring for at gøre det.

Læs mere: Lær om at være byggeleder

12. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $85.051 om året

Primære opgaver: En ejendomsmægler hjælper kunder med at købe og sælge ejendom, herunder huse. Efter uddannelsen kan du begynde at arbejde i fast ejendom, så snart du er færdig med gymnasiet, og du behøver ikke tidligere erfaring med ejendomsmægler for at opbygge en succesfuld ejendomsmæglervirksomhed.

Læs mere: Lær om at være ejendomsmægler

13. Listeagent

National gennemsnitsløn: $83.317 om året

Primære opgaver: En noteringsmægler arbejder i ejendomsbranchen og er ansvarlig for at notere ejendomme for sælgere. Mange noteringsmæglere arbejder tæt sammen med ejendomsmæglere for at lette den bedst mulige handel for begge kunder. Listeagenter vil lære branchens regler under et kursus, så kandidater kræver ikke tidligere erfaring som noteringsagent.

Ivan Bisgaard
Ivan Bisgaard Mens nogle højtlønnede job kan involvere en lang række forudsætninger, såsom uddannelse eller erhvervserfaring, kræver andre job, der betaler godt, ikke tidligere erfaring på dette område. Hvis du håber på at skifte karriere eller ønsker at arbejde i et nyt felt, kan et job, der ikke kræver tidligere erfaring, hjælpe dig med at finde en vej ind i en karriere, der interesserer dig. I denne artikel udforsker vi 13 jobs, der betaler mindst $60.000 om året uden forudgående erfaring.