13 Gode Job For Hurtige Skrivere: Plus Lønoplysninger

13 Gode Job For Hurtige Skrivere: Plus Lønoplysninger

At skrive er en færdighed, der kan være værdifuld for fagfolk i næsten enhver branche. Når du indtaster oplysninger, kan det være nyttigt at have evnen til at skrive hurtigt og øge produktiviteten. Hvis du kan skrive præcist og hurtigt, kan du trives i en karriere, der involverer at skrive ofte. I denne artikel udforsker vi en liste med 13 job, der kan være ideelle til hurtige typer.

Hvad er job for hurtige typer?

Jobs for hurtige typer kan referere til enhver stilling, der involverer at skrive store mængder tekst. Dette skyldes, at en person, der kan skrive hurtigt, kan finde mere succes ved et skrivejob end en, der kræver mere tid til at fuldføre et skriveprojekt. Mange job for hurtige typer findes i industrier som underholdning, forlag, akademi og sundhedsvæsen, da job i disse brancher ofte bruger maskinskrevne dokumenter til at registrere og dele information.

13 job til hurtige typer

Her er 13 jobs, du måske kan nyde, hvis du har evnen til at skrive hurtigt:

1. Maskinskriver

National gennemsnitsløn: $25.857 om året

Primære opgaver: En maskinskriver er en administrativ professionel, der skriver indhold for at følge forudbestemte formater. Maskinskrivere skriver ofte kopi fra håndskrevne noter for at syntetisere information til et dokument, forberede forretningsdokumenter til kunder og skrive og distribuere korrespondance. Mange maskinskrivere arbejder for virksomheder eller organisationer, men en maskinskriver kan også arbejde selvstændigt på freelancebasis og udvikle deres egen kundekreds.

2. Medicinsk transkriptionist

National gennemsnitsløn: $29.055 om året

Primære opgaver: En medicinsk transskriptionist overfører talt kommunikation fra læger og andet sundhedspersonale til skriftlige dokumenter. Deres job kan involvere transskribering af optagede notater fra læger til at inkludere i patientjournaler, redigering af transskriptioner færdiggjort af talegenkendelsessoftware for nøjagtighed og oversættelse af medicinske termer og forkortelser til fuld tekst. Medicinske transkriptionister kan også indtaste oplysninger, de transskriberer direkte til patientjournaler til fremtidig brug.

Relateret: Lær om at være medicinsk transkriberende

3. Billedteksteditor

National gennemsnitsløn: $31.323 om året

Primære opgaver: En billedteksteditor tilføjer undertekster til forudindspillet videoindhold, der viser seerne, hvad højttalerne på skærmen siger. Tekstredaktører kan gennemgå transskriptioner af videoer for at sikre nøjagtighed, indlæse undertekster i videoer ved hjælp af redigeringssoftware og synkronisere billedtekster til video- og lydfiler, så hver enkelt information vises nøjagtigt i skriftlig form. Billedredaktører kan arbejde i flere forskellige brancher, herunder nyhedsudsendelse, akademisk verden og film- og tv-produktion.

4. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $33.050 om året

Primære opgaver: En dataindtastningsassistent er en administrativ professionel, der indtaster data i computersystemer. Dataindtastningsassistenter kan indsamle data, der skal inkluderes i databaser, gennemgå oplysninger i eksisterende databaser for at sikre, at de er nøjagtige og indsamle optegnelser og filer fra databaser efter anmodning. En dataindtastningsassistent kan også udføre rutineopdateringer og sikkerhedskopier på de databaser, de arbejder med, for at opretholde deres produktivitet.

Relateret: Lær om at være en dataindtastningsassistent

5. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $39.229 om året

Primære opgaver: En transskriptionist konverterer verbalt indhold fra live eller forudindspillede begivenheder til maskinskrevne dokumenter. Transcriptionists lytter ofte til optagelser og skriver, hvad de hører, gennemgår deres transskriptioner for at sikre, at alle oplysninger, de inkluderer, er nøjagtige og formaterer de dokumenter, de opretter, såsom interviews eller taler, for at overholde specificerede retningslinjer. Fordi de fleste erhverv involverer at kommunikere information til andre, kan transkriptionister finde arbejde i næsten enhver industri, herunder underholdning, akademikere og erhvervslivet.

6. Personlig assistent

National gennemsnitsløn: $40.572 om året

Primære opgaver: En personlig assistent er en professionel, der hjælper en anden person med deres administrative opgaver. Personlige assistenter kan lette korrespondancen ved at skrive e-mails og tage beskeder, organisere deres kunders tidsplaner og aftaler og udføre ærinder såsom indkøb og bringe køretøjer til vedligeholdelsesværksteder til reparation. En personlig assistent kan finde arbejde i kontormiljøer som assistenter for arbejdende professionelle eller hos private kunder, ofte på besøg og arbejde i deres hjem.

Relateret: Lær om at være personlig assistent

7. Oversætter

National gennemsnitsløn: $45.665 om året

Primære opgaver: En oversætter konverterer skriftlig eller mundtlig kommunikation fra et sprog til et andet. Deres job kan involvere at lytte til talere på ét sprog og skrive, hvad de siger på et andet sprog, oversætte skriftlige dokumenter til andre sprog ved at genindtaste dem i nye dokumenter og gennemgå oversatte dokumenter for at sikre, at de oversætter alle ord nøjagtigt. Oversættere kan typisk finde arbejde i omgivelser som skoler, hospitaler eller retshåndhævende myndigheder.

8. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $47.190 om året

Primære opgaver: En webdesigner skaber visuelle og interaktive elementer af hjemmesider. Webdesignere kan bruge computerprogrammeringssprog til at skrive kode til websteder, mødes med kunder for at lære om, hvordan de ønsker, at et websted skal se ud og arbejde tæt sammen med grafiske designere og computerprogrammører for at udvikle mere avancerede webstedsfunktioner, såsom animerede billeder eller e- handelsportaler. Fordi deres færdigheder kan gælde for flere forskellige typer websteder, kan webdesignere arbejde i mange indstillinger, herunder for virksomheder, for offentlige myndigheder eller for kunder som uafhængige entreprenører.

Relateret: Lær om at være webdesigner

9. Kodningsspecialist

National gennemsnitsløn: $47.502 om året

Primære opgaver: En kodningsspecialist, også kendt som en medicinsk koder, hjælper med at behandle medicinske krav om refusion fra forsikringsselskaber. Kodningsspecialister gennemgår ofte lægeregninger for at lære om deres betalingsstatus, tildeler diagnose- og procedurekoder til poster på lægeregninger, som forsikringsselskaber kan referere til og indsende statistiske data til analyse af andre afdelinger i en medicinsk facilitet. En kodningsspecialist kan også opdatere medicinske kodningsprocedurer ved at kommunikere med sundhedspersonale for at lære om nye diagnostiske tests og behandlinger.

Relateret: Lær om at være en medicinsk koder

10. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.899 om året

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder tilbyder support til kunder ved at finde løsninger på udfordringer, de måtte opleve, når de foretager et køb eller bruger et produkt. Kundeservicerepræsentanter besvarer ofte spørgsmål fra kunder om produkter eller tjenester, de køber, behandler ordrer og returnerer og fører detaljerede registre over kundeinteraktioner ved at vedligeholde kunderegistre. En kundeservicemedarbejder kan også hjælpe kunder gennem online chatrum, hvilket kan kræve hurtige skrivefærdigheder.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

11. Redaktør

National gennemsnitsløn: $54.040 om året

Primære opgaver: En redaktør er en professionel, der gennemgår skriftlige dokumenter for at sikre, at de er nøjagtige. Deres job involverer ofte omhyggeligt at læse tekststykker for at identificere stave- eller grammatiske fejl, kontrollere fakta inkluderet i et dokument for at bekræfte deres sandhed og manuelt rette dokumenter, så de overholder de nødvendige formateringsretningslinjer. Redaktører kan arbejde i flere brancher, herunder journalistik, forlag, akademi og underholdning.

12. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $57.596 om året

Primære opgaver: En virtuel assistent er en selvstændig erhvervsdrivende, der udfører administrative opgaver for klienter fra deres eget hjem. Virtuelle assistenter kan organisere deres kunders kalendere ved at planlægge aftaler og begivenheder, lette kommunikationen ved at svare på e-mails og telefonopkald og mødes med deres kunder ofte for at sikre, at de opfylder deres behov. Fordi en virtuel assistent typisk arbejder eksternt, kan meget af deres job involvere at skrive og bruge en computer til at kommunikere med klienter og udføre arbejdsopgaver.

13. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $74.188 om året

Primære opgaver: En webudvikler er en programmør, der skriver kode til hjemmesider, applikationer og computersystemer. Webudviklere kan bruge computerprogrammeringssprog til at skrive ny kode til websteder, teste den software, de hjælper med at skabe, for at identificere potentielle områder, der kræver forbedringer og opdatere websteder og applikationer for at sikre, at de fungerer med den nyeste form for software, der er tilgængelig. Webudviklere kan også samarbejde med webdesignere for at planlægge de visuelle elementer på websteder og applikationer.

Relateret: Lær om at være webudvikler

Aase Poulsen
Aase Poulsen At skrive er en færdighed, der kan være værdifuld for fagfolk i næsten enhver branche. Når du indtaster oplysninger, kan det være nyttigt at have evnen til at skrive hurtigt og øge produktiviteten. Hvis du kan skrive præcist og hurtigt, kan du trives i en karriere, der involverer at skrive ofte. I denne artikel udforsker vi en liste med 13 job, der kan være ideelle til hurtige typer.