13 Entry-level Byggejob Med Løn

13 Entry-level Byggejob Med Løn

Til mange stillinger er erfaring nødvendig for, at ansættelseschefen kan overveje dig til den åbne rolle. Der er dog mange stillinger inden for flere brancher, hvor det er acceptabelt og anerkendt at være en entry-level kandidat. Hvis du gerne vil arbejde i byggeriet, men ikke har meget erfaring, kan du stadig finde en stilling, der passer bedst til dine interesser og evner, og du kan godt interviewe en ansættelsesleder, så de kan overveje at forlænge dig tilbyde en stilling på deres hold. I denne artikel identificerer vi 13 entry-level konstruktionsjob, som du måske ønsker at lære mere om.

13 entry-level stillinger i byggebranchen

Gennemgå disse entry-level-stillinger, organiseret efter national gennemsnitsløn, hvis du vil arbejde i byggeriet og ikke har megen erfaring:

1. Flagger

National gennemsnitsløn: $27.392 om året

Primære opgaver: En flager er ansvarlig for at lede trafikken rundt på byggepladserne. De kan sætte sikkerhedstrafikkegler op, holde et flag for at vifte biler igennem eller instruere chauffører til at stoppe, indberette nummerpladenumre på bilister, der ikke overholder reglerne, og hjælpe alle bilister med sikkert at følge reglerne i området omkring byggepladsen, mens de minimerer trafikpropper.

2. Arbejdsmand

National gennemsnitsløn: $32.357 om året

Primære opgaver: En arbejder hjælper medlemmer af en byggemandskab med deres arbejde. De renser pladser, læsser materialer af, samler og adskiller strukturer, graver skyttegrave til rørføringer og skal muligvis også forberede byggepladsen, før arbejdet begynder. Arbejdere følger også tegninger og tager instruktioner fra byggepersonale og ledere for at sikre, at de følger projektets planer.

Læs mere: Lær om at være arbejder

3. Byggeinspektør

National gennemsnitsløn: $38.785 om året

Primære opgaver: En konstruktionsinspektør er ansvarlig for at sikre, at de strukturer, som en konstruktionsbesætning bygger, er sikre og opstillet korrekt. De inspicerer forskellige systemer i strukturen, herunder el, VVS, ventilation og varme, for at sikre, at de alle er i overensstemmelse, er inden for koden og har de nødvendige tilladelser til byggeri. Byggeinspektører følger også bekendtgørelser, regulativer, regler og eventuelle specifikationer, der er en del af entreprisekontrakten.

4. Gulvlægger

National gennemsnitsløn: $42.063 om året

Primære opgaver: En gulvlægger er ansvarlig for at lægge gulve i boliger og andre bygninger. De kan installere tæpper, fliser, træ, laminat eller andre materialer afhængigt af projektets tegninger. Gulvmontører skal også udjævne gulvbelægningen, fjerne eksisterende gulvbelægning, måle plads og kildematerialer til brug.

5. Framer

National gennemsnitsløn: $42.486 om året

Primære opgaver: En rammebygger arbejder med indramning af bygninger, herunder bygninger til kommerciel eller industriel brug og beboelsesboliger. De bestemmer de indramningsmaterialer, de har brug for, måler det område, der kræver rammen og skærer materialerne til, så de passer passende. Framers installerer også strukturelle elementer som døre, vinduer og lister.

6. Projektkoordinator

National gennemsnitsløn: $46.141 om året

Primære opgaver: En projektkoordinator er ansvarlig for at arbejde sammen med en projektleder for at sikre, at et projekt afsluttes til tiden og inden for budgettet. De planlægger møder med projektopgaveholdere, kommunikerer med projektets interessenter om projektets forløb, uddelegerer opgaver og leverer de nødvendige ressourcer til medarbejderne, så de kan finde succes i deres ansvar.

Læs mere: Lær om at være projektkoordinator

7. Sikkerhedskoordinator

National gennemsnitsløn: $46.182 om året

Primære opgaver: En sikkerhedskoordinator hjælper en sikkerhedsleder med at overvåge medarbejdernes og besøgendes aktiviteter på et websted. De sikrer, at alle følger sikkerhedsstandarderne og er opmærksomme på de statslige, lokale og branchespecifikke sikkerhedsbestemmelser samt eventuelle retningslinjer, som virksomheden har. Sikkerhedskoordinatorer giver også sikkerhedstræning, implementerer programmer og undersøger ulykker, der finder sted på arbejdspladser, herunder byggepladser.

Læs mere: Lær om at være sikkerhedschef

8. Tagdækker

National gennemsnitsløn: $46.546 om året

Primære opgaver: En tagdækker er ansvarlig for at lægge tage på bygninger ved hjælp af specificerede materialer som helvedesild, metal, skifer, tegl og mere. De reparerer tage, hvis de er beskadigede eller gamle, vedligeholder tage som ønsket og udfører inspektioner på tagene for at vurdere eksisterende eller nye problemer. Tagdækkere henter også materialer, administrerer lagerbeholdning, tilføjer isolering til tage og udfylder tilbudsanmodninger fra kunder og virksomheder.

9. Udstyrsoperatør

National gennemsnitsløn** :** $47.495 pr. år

Primære opgaver: En udstyrsoperatør kører og betjener det nødvendige udstyr på byggepladser, så besætningen er i stand til at bygge forskellige strukturer som broer, bygninger og komplekser. De kan arbejde med dumpere, bulldozere, lifte og kraner, for at nævne nogle få. Udstyrsoperatører læser også tegninger, tester udstyret for at opdage eventuelle problemer, der skal løses, kan udføre grundlæggende vedligeholdelse og reparationer af maskineriet og nogle træner nye operatører i køresikkerhed.

Læs mere: Lær om at være maskinoperatør

10. Rørmontør

National gennemsnitsløn: $57.358 om året

Primære opgaver: En rørmontør er ansvarlig for at bygge rørsystemer til forskellige dele af en konstruktion, herunder udstyr til vand, køling og varme. De følger planer om at måle, skære og installere de nødvendige rør, vedligeholde rørene efter behov og kan også udskifte rørene, hvis de oplever rust eller andre skader, der forhindrer dem i at fungere, som de skal.

11. Maler

National gennemsnitsløn: $58.986 om året

Primære opgaver: En maler påfører finish på indvendige og udvendige vægge og andre overflader af boliger, bygninger og andre strukturer. De fjerner gammel maling eller tapet, forbereder overfladen, de maler, dækker andre områder omkring maleafsnittet for at forhindre spild og placerer tape omkring kanterne for at dirigere deres malerarbejde. Malere blander også farver for at finde den rigtige nuance eller konsistens for kunderne og kan bruge vejrbeskyttelse på ydersiden af ​​bygninger for at opretholde malingens integritet.

12. Solcelletekniker

National gennemsnitsløn: $61.835 om året

Primære opgaver: En solcelletekniker er ansvarlig for montering af solpaneler på bygninger, herunder beboelseshuse. De kan være en del af byggeprocessen for nye boliger og kontorkomplekser, så disse strukturer kan drage fordel af solenergi til bæredygtig elektricitet. Solcelleteknikere skal tage nøjagtige målinger for at sikre, at de bruger den korrekte solcellepanelstørrelse, teste udstyret, fejlfinde eventuelle problemer og føre ledninger gennem bygningen og grunden efter behov.

13. Bygningsarbejder

National gennemsnitsløn: $73.885 om året

Primære opgaver: En bygningsarbejder udfører en række forskellige opgaver på en byggeplads, herunder at bistå kolleger og byggeledere med bygningskonstruktioner. De læsser og organiserer byggematerialer, udfører boring og sprængning til materialer for at fastgøre eller gøre plads til andre strukturer, blander beton, bruger skovle til at grave op eller placere emner og rense deres område på arbejdspladsen. Bygningsarbejdere kan også betjene og køre tunge maskiner og følge en tidsplan for at fuldføre deres projekt til tiden.

Læs mere: Lær om at være bygningsarbejder

Ferdinand Skou
Ferdinand Skou Til mange stillinger er erfaring nødvendig for, at ansættelseschefen kan overveje dig til den åbne rolle. Der er dog mange stillinger inden for flere brancher, hvor det er acceptabelt og anerkendt at være en entry-level kandidat. Hvis du gerne vil arbejde i byggeriet, men ikke har meget erfaring, kan du stadig finde en stilling, der passer bedst til dine interesser og evner, og du kan godt interviewe en ansættelsesleder, så de kan overveje at forlænge dig tilbyde en stilling på deres hold. I denne artikel identificerer vi 13 entry-level konstruktionsjob, som du måske ønsker at lære mere om.