13 Deltidsjob For Studerende

13 Deltidsjob For Studerende

Uanset om du går på gymnasiet eller college, er det at finde et deltidsjob som studerende en fantastisk måde at tjene penge på, mens du fortsætter dine studier. Udover økonomisk overskud vil du også forbedre dine tidsstyringsevner og lære værdien af ​​ansvar. At forstå de forskellige typer job, der er tilgængelige, vil hjælpe med din jobsøgning og forberedelse af CV.

I denne artikel skitserer vi, hvorfor studerende bør få et deltidsjob, samt de tilgængelige beskæftigelsesmuligheder.

Hvorfor skal studerende få deltidsjob?

Et deltidsjob kan være en god mulighed for studerende, der ønsker at tjene ekstra penge eller tage en pause fra deres fyldte kurser. Mens universitetsstuderende kan tilbydes tilskud og lån, tilbydes de ikke altid tilstrækkelig økonomisk støtte til at dække fuld undervisning. Et deltidsjob giver dem mulighed for at arbejde hen imod at betale af på deres videregående uddannelse.

På samme måde kan gymnasieelever spare op til deres fremtidige bestræbelser, uanset om det er college, et nyt køretøj eller et hjem. Et deltidsjob er også en mulighed for studerende til at overveje deres fremtidige karrierevej, få relevant erhvervserfaring og udvide deres omgangskreds. Her er 13 deltidsjob, som studerende kan overveje:

1. Fastfood-passer

National gennemsnitsløn: $9,21 i timen

Primære opgaver: Fastfood-betjente tager imod madbestillinger, samler dem og serverer dem til kunderne. De er også ansvarlige for at bemande kasseapparatet og bør have en god sans for regnefærdigheder, en positiv indstilling og evnen til at arbejde i et hurtigt tempo. Studerende kan arbejde på forskellige spisesteder enten på campus eller i deres egen by.

2. Server

National gennemsnitsløn: $11,35 i timen

Primære opgaver: Servere, også kendt som tjenere eller servitricer, hilser på kunder, tager imod madbestillinger og serverer dem til deres kunder. Ligesom fastfood-betjente skal servere være aktive lyttere, gode kommunikatører og have en behagelig opførsel. En serverstilling er en fantastisk mulighed for studerende, der ønsker at tjene drikkepenge oven i deres løn.

3. Barista

National gennemsnitsløn: $11,56 i timen

Primære opgaver: Baristaer tager imod drikkevarebestillinger, laver dem og serverer dem til indkommende kunder. Mens studerende måske skal udholde tidlige arbejdstider, giver det at blive barista dem mulighed for at møde nye mennesker og udvide deres kundeservicefærdigheder.

4. Købmand bagger

National gennemsnitsløn: $11,66 i timen

Primære opgaver: Bagagere i købmandsbutikker poser en shoppers købte dagligvarer. Nogle gange bliver de forpligtet til at hjælpe kunder ud til deres bil ved at udføre deres dagligvarer. Studerende, der nyder ansigt-til-ansigt interaktion med kunder og er effektive, ville passe godt til enhver købmandsbutik.

5. Detailsalgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $11,83 i timen

Primære opgaver: Detailsalgsmedarbejdere hilser og hjælper kunder, informerer dem om produkterne til salg og håndterer adskillige kundeproblemer. Eleverne skal vælge en butik, der sælger produkter, de brænder for og har tilstrækkelig viden om. At arbejde i en boghandel er især en god mulighed for studerende på gymnasie- og universitetsniveau.

6. Betjent parkeringsvagt

National gennemsnitsløn: $12,38 i timen

Primære opgaver: Parkeringsvagter parkerer nogens køretøj. De vil også spore adskillige bilnøgler. Medarbejdere i denne stilling skal være fremragende chauffører og have et gyldigt kørekort.

7. Biblioteksassistent

National gennemsnitsløn: $13,18 i timen

Primære opgaver: Biblioteksassistenter holder biblioteker organiseret, hjælper andre med at finde bøger eller ressourcematerialer og sørger for, at biblioteket fungerer effektivt. Uanset om de arbejder på deres on-campus eller lokale bibliotek, ville studerende med en passion for litteratur være et godt egnet til en biblioteksassistentrolle.

8. Social media assistent eller specialist

National gennemsnitsløn: $13,69 i timen

Primære opgaver: Sociale medieassistenter er marketingmedarbejdere, der fører tilsyn med en virksomheds indsats på sociale medier og online tilstedeværelse. De er ansvarlige for at øge publikumsengagementet gennem nyudviklet indhold og forskellige onlinekampagner. Teknologisk kyndige studerende, der nyder at bruge tid på sociale medieplatforme, ville passe godt til denne rolle.

9. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $14,09 i timen

Primære opgaver: Campus-turguider viser potentielle studerende rundt på deres universitetscampus. Turlederstillingen tilbyder en fleksibel tidsplan og kan appellere til studerende, der hellere vil blive på campus og undgå at pendle. Rejseledere skal være venlige, tale om campus i et positivt lys og være gode formidlere. De skal også kende campus ret godt og være klar til at besvare en lang række spørgsmål.

10. Babysitter

National gennemsnitsløn: $16 i timen

Primære opgaver: Babysittere er ansvarlige for midlertidigt at passe børn, mens deres forældre er væk. De skal være tålmodige, opmærksomme og nyde at tilbringe tid med børn i alle aldre. Studerende, der er interesseret i eller i øjeblikket studerer børns udvikling, vil finde en babysitter-stilling til gavn for deres fremtidige karriere.

11. Brand ambassadør

National gennemsnitsløn: $17,16 i timen

Primære pligter: En brandambassadør repræsenterer en virksomhed gennem forskellige markedsføringstaktikker, der har til formål at øge brandbevidstheden og salget. De er virksomhedens ansigt og skal repræsentere det i et positivt lys. At blive brandambassadør er en unik position for studerende, der håber at få erfaring med at arbejde med forskellige kunder.

12. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $38.394 om året

Primære pligter: Dyrepassere sørger for kæledyr, mens deres ejere er væk. Eleverne skal have en passion for dyr og sikre, at de er velnærede og underholdt. Interaktion med dyr kan også være stresslindring for studerende, der er involveret i anstrengende kurser.

13. Underviser

National gennemsnitsløn: $21,41 i timen

Primære opgaver: Undervisere underviser og hjælper elever på forskellige uddannelsesniveauer. De har til opgave at gennemarbejde kursusmateriale, hjælpe dem med at forberede sig til eksamen og besvare spørgsmål. Studerende med passion for uddannelse bør overveje en deltidsstilling som vejleder.

René Brodersen
René Brodersen Uanset om du går på gymnasiet eller college, er det at finde et deltidsjob som studerende en fantastisk måde at tjene penge på, mens du fortsætter dine studier. Udover økonomisk overskud vil du også forbedre dine tidsstyringsevner og lære værdien af ansvar. At forstå de forskellige typer job, der er tilgængelige, vil hjælpe med din jobsøgning og forberedelse af CV.