13 Curriculum Development Jobs: Med Pligter Og Lønninger

13 Curriculum Development Jobs: Med Pligter Og Lønninger

Hvis du er en professionel, der brænder for uddannelse, kan en karriere inden for udvikling af læseplaner være et godt valg for dig. Uanset om det er i en akademisk eller professionel indstilling, er læseplansudviklingsstillinger nødvendige for uddannelse, faglig vækst og menneskelige ressourcer. At lære om en karriere i denne branche kan give indsigt i en bred vifte af stillinger og ansvarsniveauer. I denne artikel deler vi topstillingerne inden for udvikling af læseplaner og deres typiske ansvar.

Relateret: Guide: Sådan vælger du en karriere

Hvad er læseplansudvikling?

Udvikling af læseplaner er processen med at skabe eller forbedre lektionsplaner, stykker af personaletræning og kurser for en skole, et universitet eller en arbejdsplads. Da information ændres regelmæssigt, er der behov for, at folk redigerer og udvider materialet for at fremme læring og faglig vækst. Udvikling af læseplaner har flere faser, fra oprettelse til implementering. Der er forskellige pensumudviklingsstillinger på tværs af mange typer af professionelle og akademiske omgivelser, der tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder.

Topjobs inden for udvikling af læseplaner

Udvikling af læseplaner er en nøglefaktor i flere indflydelsesrige job. Hver stilling har branchespecifik akademisk og faglig kvalifikation, som anciennitetsniveauet også har indflydelse på. Her er et kig på nogle job, der involverer udvikling af læseplaner:

1. Hovedlærer

National gennemsnitsløn: $30.148 om året

Primære opgaver: En ledende lærer er ansvarlig for at designe lektioner for elever, der stemmer overens med statslige og føderale standarder. De kommunikerer med elevernes værger for at beskrive akademiske fremskridt. Ledende lærere arbejder typisk sammen med et team af undervisere for at koordinere lektioner på tværs af klassetrin, så alle elever får en lignende akademisk oplevelse.

Relateret: Lær om at være hovedlærer

2. Dagplejers leder

National gennemsnitsløn: $36.333 om året

Primære opgaver: En børnepasningsleder er ansvarlig for at udvikle læseplaner og programmering sammen med lærere og personale for at imødekomme forventningerne fra elevernes forældre. De opretter læringsplaner i henhold til statslige regler, administrerer personalet og fører tilsyn med hele anlægget. Børnepasningsledere administrerer en lang række ansvarsområder med hensyn til program og tidsplan, da mange af deres elever er for unge til at starte i skole.

3. Uddannelseskoordinator

National gennemsnitsløn: $50.038 om året

Primære opgaver: En uddannelseskoordinator udvikler og gennemfører træningsprogrammer for medarbejdere eller frivillige i en organisation. De kan arbejde sammen med personaleteamet for at sikre, at al træning falder i tråd med virksomhedens mål og mål.

Relateret: Lær om at være uddannelseskoordinator

4. Senior programkoordinator

National gennemsnitsløn: $52.988 om året

Primære opgaver: En senior programkoordinator er ansvarlig for at styre og implementere programmer, enten i et akademisk eller professionelt miljø. Dette inkluderer målsætning, skabelse af retningslinjer og koordinering af teambuilding. En senior programkoordinator kan også kommunikere med eksterne interessenter for at inkorporere uddannelsesmæssige eller informative aktiviteter i et program.

Relateret: Lær om at være programkoordinator

5. Studieordningsansvarlig

National gennemsnitsløn: $57.346 om året

Primære opgaver: En læseplansansvarlig leder udformningen af ​​læseplanen for forskellige trænings- og læringsprogrammer for et publikum af medarbejdere eller medarbejdere. De fører tilsyn med et team, der udfører denne træning og vurderer effektiviteten af ​​undervisningen ved at observere præstationerne hos medarbejdere, der har gennemgået et program. Læreplanslederen kan også skabe virtuelle træningsmuligheder afhængigt af medarbejderens behov.

6. Læringsspecialist

National gennemsnitsløn: $59.652 om året

Primære opgaver: En læringsspecialist er ansvarlig for at udvikle læseplaner og programmering for studerende, der kæmper med bestemte emner eller opgaver. De må kun arbejde med elever med udviklingshæmning eller kun arbejde med en bestemt klasse i skolen. En læringsspecialist sammensætter et læringsprogram for hver elev individuelt.

7. Uddannelsesansvarlig

National gennemsnitsløn: $62.958 om året

Primære opgaver: En uddannelsesspecialist er ansvarlig for at skabe og implementere uddannelse for nyansatte og nuværende medarbejdere. De kan undersøge og analysere organisationen for at afgøre, hvilke træninger der er nødvendige for arbejdspladsen og sikre, at alle træningsprocedurer er op til kode. En træningsspecialist kan udføre hver træning, og nogle kan forekomme regelmæssigt, mens andre er sjældnere.

Relateret: Lær om at være træningsleder

8. Uddannelseskonsulent

National gennemsnitsløn: $63.756 om året

Primære opgaver: En uddannelseskonsulent er ansvarlig for at rådgive lærere, medarbejdere og læseplansudviklere om bedste praksis og teknikker til brug i klasseværelset. De kan muligvis udføre forskning for at holde sig ajour med aktuelle teknologier og klasseværelsespolitikker for at give lærere nøjagtig træning. Uddannelseskonsulenter kan være interne eller eksterne medarbejdere, der udvikler specialiseret feedback baseret på deres klient.

9. Instruktionsdesigner

National gennemsnitsløn: $65.826 om året

Primære opgaver: En instruktionsdesigner er ansvarlig for at strømline undervisningsforløb for lærere og studerende ved hjælp af computersoftware. De rådfører sig med fageksperter for at sikre, at deres kurser er nøjagtige og overfører kurser til online platforme for nem tilgængelighed. Instruktionsdesignere kan lave kursusmanualer til lærere eller professionelle.

10. Lektor

National gennemsnitsløn: $73.097 om året

Primære opgaver: En lektor er ansvarlig for at udvikle lektionsplaner, lave en uddannelsesplan for forløbet og undervise studerende om emnet for deres videregående uddannelse. De udfører også forskning inden for deres felt og udgiver skriftligt arbejde. Lektorer refererer til uddannelsesdirektøren eller dekanen for akademikerne.

11. Studieordningsleder

National gennemsnitsløn: $73.562 om året

Primære opgaver: En læseplansleder er ansvarlig for undervisningsforbedring på en skole. De giver vejledning til at skabe effektive læseplaner og tilskynder til et stærkt forhold mellem personale og administration. De kan muligvis redigere og godkende læseplanen for at bekræfte, at den opfylder skoledistriktets krav.

12. Uddannelsesdirektør

National gennemsnitsløn: $80.362 om året

Primære opgaver: En uddannelsesdirektør er ansvarlig for at føre tilsyn med lærere og personale samt varetage udvikling af læseplaner. De kan organisere indholdet af en konference eller føre tilsyn med driften af ​​visse uddannelsesprogrammer inden for organisationen, skolen eller universitetet. En uddannelsesdirektør refererer typisk til dekanen for akademiker eller bestyrelsen.

13. Akademikerdekan

National gennemsnitsløn: $85.662 om året

Primære opgaver: En dekan for studerende er ansvarlig for den overordnede akademiske funktion af deres skole eller institution. De fører tilsyn med fakultetet og personalet, gennemgår kursusindholdet og godkender ny kursusplan til undervisning. Akademikernes dekan sætter standarden for al akademisk aktivitet inden for deres institution og samarbejder med fakultetet om at udvikle nye akademiske programmer.

Patrick Rohde
Patrick Rohde Hvis du er en professionel, der brænder for uddannelse, kan en karriere inden for udvikling af læseplaner være et godt valg for dig. Uanset om det er i en akademisk eller professionel indstilling, er læseplansudviklingsstillinger nødvendige for uddannelse, faglig vækst og menneskelige ressourcer. At lære om en karriere i denne branche kan give indsigt i en bred vifte af stillinger og ansvarsniveauer. I denne artikel deler vi topstillingerne inden for udvikling af læseplaner og deres typiske ansvar.