13 Computerjob, Der Ikke Kræver Erfaring

13 Computerjob, Der Ikke Kræver Erfaring

Der er en række computerjobs til rådighed for en, der ønsker at få et job, der ikke kræver erfaring. Computerjob omfatter dem i it-branchen og andre industrier som marketing eller design. Ved at gennemgå computerjob, du kan få uden erfaring, kan du bestemme, hvilke der passer til dine lønbehov og nuværende færdigheder. I denne artikel definerer vi, hvilke typer computerjob der ikke kræver erfaring, gennemgår nogle fordele ved job, der ikke kræver erfaring, og lister 13 eksempler for at hjælpe dig med at afgøre, hvilke muligheder der passer til dine interesser.

Relateret: Sådan får du et job uden erfaring

Hvad er computerjob, der ikke kræver erfaring?

Computerjob, der ikke kræver erfaring, er dem, som enkeltpersoner kan opnå uden en universitetsgrad, og nogle gange uden tidligere erhvervserfaring eller jobuddannelse. Computerjob tilbyder fleksible uddannelsesmuligheder, fordi så mange fagfolk kan lære de samme færdigheder gennem onsite jobtræning, certificeringsprogrammer og online tutorials.

Relateret: Sådan siger du, at du er god med computere på dit CV

Hvorfor forfølge et computerjob, der ikke kræver erfaring?

Der er flere fordele ved at forfølge et computerjob, der ikke kræver erfaring eller en universitetsgrad. Her er nogle eksempler på, hvordan du kan få gavn:

  • Minimerer skolerelaterede omkostninger: Ved at få et computerjob, der ikke kræver erfaring, har du mulighed for at maksimere din indtjening og minimere relative omkostninger og økonomiske forpligtelser for college.
  • Giver enkeltpersoner mulighed for at spare op til yderligere uddannelse: Hvis du ønsker at deltage i en uddannelse, men du har brug for tid til at spare penge, kan et computerjob, der ikke kræver erfaring, hjælpe dig med at få gavnlige færdigheder, mens du sparer til skolen. Du kan også udføre et computerjob, mens du går i skole.
  • Hjælper enkeltpersoner med at udforske potentielle karriereveje: Når du ikke er sikker på, hvilken karriere du skal forfølge, der involverer computere, kan et job, der ikke kræver erfaring, hjælpe dig med at udforske potentielle karriereveje, før du beslutter dig for, om du vil deltage i en uddannelse eller opnå certificeringer.

13 eksempler på computerjob, der ikke kræver erfaring

Gennemgå disse 13 eksempler på computerjob, der ikke kræver erfaring, sammen med lønforventninger, jobopgaver og nødvendige trin til at forberede sig til hvert job:

1. Computertekniker

National gennemsnitsløn: $20.505 om året

Primære opgaver: En computertekniker er en it-professionel, der bruger deres forståelse af computere og computersystemer til at installere, opdatere og reparere computerhardware eller -software. Computerteknikere arbejder typisk for it-firmaer eller -selskaber som medlemmer af it-afdelingen. Uddannelseskravene til computerteknikerjob varierer afhængigt af arbejdsgiverens præferencer. I nogle situationer beder arbejdsgivere om, at kandidater har en associeret grad inden for et område som informationsteknologi eller datalogi. Andre arbejdsgivere kan dog acceptere kandidater, der har it-certificeringer, eller som demonstrerer en forståelse for it.

2. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $31.794 om året

Primære opgaver: Dataindtastningsassistenter arbejder for virksomheder på kontoret eller eksternt for at hjælpe dem med dataregistrering og informationshåndtering. De modtager typisk et eller flere forretningsdokumenter og indtaster navne, procenter, tal, dollarbeløb og andre vigtige data i regnearksformater. For at blive en dataindtastningsassistent skal enkeltpersoner have et gymnasium og forstå, hvordan man bruger dataindtastningssoftware.

3. Computeroperatør

National gennemsnitsløn: $39.336 om året

Primære opgaver: En computeroperatør arbejder for virksomheder i en it-afdeling for at overvåge computersystemer og sikre, at de fungerer korrekt til forretningsbrug. Dette omfatter typisk kalibrering af udstyr, afvikling af tests og opdatering af cybersikkerhedsforanstaltninger efter behov. En anden vigtig del af en computeroperatørs job er at kommunikere med erfarne it-personale, når de bemærker et potentielt sikkerhedsbrud eller systemfejl. Nogle arbejdsgivere foretrækker at ansætte kandidater, der har associerede grader i enten datalogi eller et beslægtet felt, men andre tilbyder jobtræning på stedet til dem, der søger entry-level computeroperatørroller.

4. Helpdesk-analytiker

National gennemsnitsløn: $43.553 om året

Primære opgaver: Helpdesk-analytikere arbejder for virksomheder, der sælger computerhardware og softwareprogrammer. Deres opgave er at kommunikere med kunder over telefonen, som har spørgsmål eller bekymringer om deres produkter. Typisk kan helpdesk-analytikere hjælpe kunder med at løse standard tekniske problemer, men en anden vigtig del af deres job omfatter at forbinde kunder med mere erfarne tekniske specialister, som kan give dybdegående instruktioner. For at arbejde som helpdesk-analytiker har enkeltpersoner brug for et minimum af et gymnasieeksamen efterfulgt af jobtræning på stedet.

5. Teknisk support specialist

National gennemsnitsløn: $43.904 om året

Primære opgaver: Tekniske supportspecialister arbejder for teknologivirksomheder for at hjælpe kunder med at undersøge og løse problemer med hardware eller software. De gør dette typisk over telefonen og bruger deres forståelse af it-praksis og firmaprodukter til at hjælpe kunderne. Dette inkluderer at instruere dem om, hvad de skal gøre, når deres internet ikke virker, eller når deres computer kører langsomt. De kan også hjælpe kunder med at hente mistede oplysninger eller planlægge reparationsanmodninger efter behov. Uddannelseskravene til en teknisk supportspecialist afhænger af arbejdsgiverens præferencer. Nogle arbejdsgivere foretrækker universitetsgrader, mens andre kun kræver, at kandidater har en it-certificering.

Relateret: Hvad er en IT-supportspecialist

6. Social media manager

National gennemsnitsløn: $44.829 om året

Primære opgaver: En social media manager arbejder for virksomheder eller et marketingbureau for at føre tilsyn med sociale medieplatforme og engagementsaktiviteter. Dette omfatter oprettelse af postplaner, besvarelse af kommentarer, afholdelse af konkurrencer eller giveaways og opretholdelse af en ensartet æstetik på tværs af alle platforme. Enkeltpersoner kan opnå ledelsesstillinger på sociale medier uden erfaring ved først at appellere til mindre virksomheder, fuldføre freelancearbejde og søge jobåbninger, hvor arbejdsgivere kræver en gymnasial eksamen.

7. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $46.678 om året

Primære opgaver: Webdesignere bruger deres kodningsevner til at designe tiltalende layouts til websteder. Dette inkluderer kodningselementer til rullemenuer, logoer, videoer, billeder og individuelle websider. De arbejder typisk som freelance-professionelle eller som interne medarbejdere for et marketingfirma eller -selskab. For at blive webdesigner behøver personer ikke nødvendigvis en grad. De bør dog forstå programmeringssprog og have evnen til at visualisere en klients behov.

8. Desktop support specialist

National gennemsnitsløn: $46.940 om året

Primære opgaver: En desktop-supportspecialist arbejder i en virksomheds it-afdeling for at yde daglig assistance til medarbejderne. De udfører reparationsaktiviteter for computerhardware og softwareenheder, fejlfinder computerproblemer for medarbejdere og kommer med forslag til ny hardware eller softwareenheder. De gennemfører også rutinemæssige opdateringer til sikkerheds- og datalagringssoftware. For at arbejde som desktop-supportspecialist kræver nogle arbejdsgivere en associeret grad i informationsteknologi, men andre accepterer kandidater, der har et gymnasium og en forståelse af computerhardware eller softwareenheder.

9. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $47.132 om året

Primære opgaver: Grafiske designere bruger kreative softwareprogrammer til at udvikle grafik, logoer og andre designfunktioner til virksomheder. Nogle grafiske designere bruger også kunstneriske færdigheder til at tegne billeder og uploade dem til softwareprogrammer. De arbejder typisk med marketingkampagner og hjælper virksomheder med at designe informative materialer som plakater eller invitationer. Uddannelseskravene til grafiske designere varierer, lige fra dem med universitetsgrader til dem med gymnasieeksamener og en evne til at bruge kreativ software. Mange grafiske designere starter deres egen virksomhed eller fuldfører freelancearbejde for at udvide deres porteføljer.

Relateret: Sådan forfølger du en karriere som grafisk designer

10. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $76.737 om året

Primære opgaver: Webudviklere bruger deres forståelse af programmeringssprog og webfunktioner til at kode websteder og webapplikationer til virksomheder. De kan også hjælpe med oprettelsen af ​​landingssider for at øge trafikken til et websted. På grund af arten af ​​deres arbejde behøver webudviklere ikke nødvendigvis en grad. For dem, der overvejer en karriere som webudvikler, bør de oprette en portefølje, overveje at opnå programmeringscertificeringer og tilbyde at udføre falske job, så arbejdsgivere kan måle deres færdighedsniveau.

Relateret: Tips til, hvordan du får et job som webudvikler

11. Frontend udvikler

National gennemsnitsløn: $108.456 om året

Primære opgaver: En frontend-udvikler er en type webudvikler, der fokuserer på at kode frontend-elementerne på et websted eller en webapplikation. Dette inkluderer elementer, som webbrugere klikker på og interagerer med på et websted. Frontend-udviklere arbejder normalt tæt sammen med webdesignere og backend-udviklere for at fuldføre projekter. For at blive en frontend-udvikler uden en grad, bør enkeltpersoner opnå certificeringer og fuldføre freelancearbejde for at udvide deres kvalifikationer.

12. Softwareudvikler

National gennemsnitsløn: $110.662 om året

Primære opgaver: En softwareudvikler bruger programmeringssprog til at kode softwareprogrammer og applikationer. Dette kan omfatte tekstbehandlingssoftware, dataindtastningssoftware og andre typer programmer, der bruges af fagfolk på daglig basis. I nogle situationer kan arbejdsgivere kræve, at softwareudviklere har en bachelorgrad. Det er dog muligt for softwareudviklere at få beskæftigelse uden en uddannelse. For dem, der overvejer en karriere inden for softwareudvikling uden at opnå en grad, skal de lære at kode til flere programmeringssprog og skabe en professionel portefølje.

Relateret: Hvad er softwareudvikling?

13. Back end udvikler

National gennemsnitsløn: $125.091 om året

Primære opgaver: Backend-udviklere fokuserer på kodning af back-end-komponenterne på websteder og webapplikationer. De understøtter frontend-udvikleres arbejde ved at skrive kode, der gør frontend-elementer funktionelle for webbrugere. For at blive en backend-udvikler uden en grad, skal enkeltpersoner øve deres kodningsevner, tage certificeringskurser eller tilbyde at udføre falske opgaver for at fremvise deres talent.

Anton Hjort
Anton Hjort Der er en række computerjobs til rådighed for en, der ønsker at få et job, der ikke kræver erfaring. Computerjob omfatter dem i it-branchen og andre industrier som marketing eller design. Ved at gennemgå computerjob, du kan få uden erfaring, kan du bestemme, hvilke der passer til dine lønbehov og nuværende færdigheder. I denne artikel definerer vi, hvilke typer computerjob der ikke kræver erfaring, gennemgår nogle fordele ved job, der ikke kræver erfaring, og lister 13 eksempler for at hjælpe dig med at afgøre, hvilke muligheder der passer til dine interesser.