13 Bedste Recessionssikrede Industrier Til At Sikre Dit Levebrød

13 Bedste Recessionssikrede Industrier Til At Sikre Dit Levebrød

Selvom økonomien aftager under en recession, er der flere industrier og virksomheder, der trives i sådanne perioder. Hvis du arbejder i disse sektorer, er der større sandsynlighed for, at du beholder dit job i enhver økonomisk situation. At kende de industrier, der trives under en recession, kan hjælpe dig med at vælge en karriere, der sikrer dit levebrød under økonomiske nedgangstider. I denne artikel giver vi en liste over industrier, der klarer sig godt under lavkonjunkturer, for at hjælpe dig med at planlægge og beskytte din indkomst.

Top 13 recessionssikrede industrier

Her er en liste over de mest recessionssikrede industrier, du kan vælge for at sikre, at du har en pålidelig indkomst, hvis økonomien bremses:

1. Sundhedsvæsen

Uanset den økonomiske situation bliver folk ved med at blive syge, og de har brug for sundhedspleje af høj kvalitet for at leve et behageligt og produktivt liv. Selvom folk måske er mindre i stand til at betale høje medicinske regninger under lavkonjunkturer, skal de stadig behandle eventuelle lidelser eller sundhedsmæssige udfordringer. På grund af en aldrende befolkning er der en stigende efterspørgsel efter uddannet sundhedspersonale, uanset den økonomiske situation.

Relateret: 20 af de hurtigst voksende sundhedsjob

2. Mad og drikke

Under økonomiske nedture, såsom recessioner, fortsætter fødevare- og drikkevareindustrien med at trives, men køberadfærd kan ændre sig. For eksempel kan folk forsøge at reducere omkostningerne ved at reducere restaurantbesøg og leveringer. For at udvide deres købekraft kan de lave flere måltider og drikke derhjemme. Folk kan købe mere generiske fødevarer, købe i løs vægt, bruge flere madkuponer og købe under salg. Mens virksomheder i dagligvarebranchen kan have en mindre fortjenstmargen under recessioner, nyder de stadig høje indtægter. Fødevare- og drikkevarevirksomheder er afhængige af, at deres medarbejdere fortsætter servicen som normalt.

Relateret: Jobs i et køkken: Eksempler

3. Discount detail

Selvom mange mennesker tjener og bruger mindre under en recession, skal de stadig købe væsentlige ting såsom mad og basale husholdningsartikler. I disse tider henvender folk sig ofte til billigere forhandlere for at købe til lavere priser. Store kæder af discountdetailbutikker kan drive en ekspansiv forretning under en recession, når de tilbyder pengebesparende løsninger, som ofte findes i generiske lægemidler, bulkkøb eller produktlinjer, der kan være af lavere kvalitet, men mere overkommelige. Disse samme detailhandlere er også store virksomheder med stabil beskæftigelse, med rigelig plads til jobvækst.

Relateret: 15 detailjob, der betaler godt

4. Hjælpeprogrammer

Uanset dag eller årstid, er beboere og virksomheder afhængige af forsyningsselskaber såsom elektricitet, vand og affaldsfjernelse for at sikre problemfri drift af liv og handel. Regeringen anser disse tjenester for væsentlige, så behovet for medarbejdere i denne branche er konstant.

5. Føderale regering

I modsætning til statslige og lokale regeringer tilbyder den føderale regering enestående jobsikkerhed og holder sine ansatte i de fleste økonomiske nedgangstider. De fleste føderale regeringstjenester er vigtige og løbende.

6. Uddannelse

Uddannelsessektoren forbliver typisk stabil og kan endda opleve vækst under økonomiske nedgangstider. Forældre holder børn i skole, og mange voksne kan endda tilmelde sig uddannelsesprogrammer for at opdatere deres færdigheder og øge deres indtjening, ofte på grund af jobtab. Online uddannelsesudbydere vokser ofte i disse tider, da de tilbyder fleksible og overkommelige programmer for specialiseret træning. Lærere, vejledere, programledere og administrativt personale er blandt vækstmulighederne.

7. Retshåndhævelse

I overskud eller underskud har de forskellige regeringsniveauer et ansvar for at håndhæve loven og opretholde social orden. Det er politibetjentes og andre retshåndhævende agenters opgave at sikre, at beboerne kan udføre deres lovlige forretninger uden frygt. Disse føderale, statslige og lokale håndhævelsesstillinger er afgørende for sikkerheden og beskyttelsen af ​​mennesker, ejendom og virksomheder.

Relateret: 20 karrierer inden for retshåndhævelse

8. DIY og reparationer

Forbrugere har en tendens til at beholde deres biler længere i denne periode for at spare penge. I stedet for at købe et nyt køretøj, holder de deres nuværende bil i fremragende stand med regelmæssig vedligeholdelse og reparationer. Det samme gælder boligprojekter, som husejeren selv kan lave eller reparere for mindre end en større renovering eller ombygning. Virksomheder, der sælger bildele, husholdnings- og haveartikler og elværktøj klarer sig godt i denne periode.

9. Finansielle tjenesteydelser

Uanset om de skal spare penge, forberede skatter, administrere risiko eller revidere konti, har finansielle fagfolk altid en strøm af kunder, der har brug for deres tjenester. Hvis du er en lille udbyder af finansielle tjenesteydelser, såsom en en-persons revisor, så overvej at øge din marketingindsats i denne periode for at øge din kundebase og generere mere indkomst. Større finansielle servicevirksomheder nyder typisk god forretning i disse tider, selvom væksten kan være langsommere, end når økonomien boomer.

10. Budgetrejser

Folk har stadig brug for at rejse under økonomiske afmatninger, og den laveste prissætning, som et lavprisflyselskab kan tilbyde, gør det attraktivt for rejsende. Offentlig transport og langdistancebustransport giver også folk mulighed for at opleve nye steder og bevæge sig rundt på et sparsomt budget.

11. Informationsteknologi

Med det stigende antal overkommelige og brugervenlige samarbejdsværktøjer har millioner af organisationer flyttet deres aktiviteter online for at give medarbejderne mulighed for at arbejde eksternt og udvide deres forretning ud over fysiske kontorer. Stigningen i online-virksomheder giver masser af muligheder for softwareudviklere, helpdesk-support, webdesignere, webudviklere og cloud computing-eksperter.

Folk bruger også meget tid på sociale medier, mobilapps og andre it-produkter og -tjenester under økonomiske omvæltninger på jagt efter fællesskab, jobmuligheder og sjov. Disse aktiviteter øger brugen af ​​bredbånd, så operatører skal udvide kapaciteten. Dette fører til jobmuligheder inden for installation, drift og vedligeholdelse af teleinfrastruktur samt job inden for salg og kundeservice.

Relateret: 10 job i informationsteknologi (med beskrivelser)

12. Fragt og logistik

Uanset om du arbejder som lastbilchauffør, på et lager eller som supervisor i en logistikvirksomhed, kan du forvente høj jobsikkerhed i lavkonjunkturer. Virksomheder skal transportere materialer til produktion og skal flytte færdige produkter til hylder og butikker.

13. Komfortmad

Efterspørgslen efter billig, lækker mad fra fastfood-kæder, bagerier, isbutikker og chokolade- og sliksælgere fortsætter som regel uanset den økonomiske situation. Disse fødevarer appellerer til en bred vifte af kundesegmenter, herunder skolebørn, universitetsstuderende og voksne i arbejderklassen.

Philip Ipsen
Philip Ipsen Selvom økonomien aftager under en recession, er der flere industrier og virksomheder, der trives i sådanne perioder. Hvis du arbejder i disse sektorer, er der større sandsynlighed for, at du beholder dit job i enhver økonomisk situation. At kende de industrier, der trives under en recession, kan hjælpe dig med at vælge en karriere, der sikrer dit levebrød under økonomiske nedgangstider. I denne artikel giver vi en liste over industrier, der klarer sig godt under lavkonjunkturer, for at hjælpe dig med at planlægge og beskytte din indkomst.