12 Virksomheder, Der Ansætter Til Virtuelle Assistentstillinger

12 Virksomheder, Der Ansætter Til Virtuelle Assistentstillinger

Når ledere, iværksættere og fagfolk får mere travlt end produktive, leder de ofte efter hjælp fra virtuelle assistenter med de forretningsmæssige færdigheder og erfaring, der er nødvendige for at påtage sig væsentlige opgaver. Virtuelle assistentstillinger tilbyder fjernarbejdsmuligheder for fagfolk, der ønsker fleksible timer og arbejdsmiljøer. I denne artikel forklarer vi rollen som en virtuel assistent og deler detaljer om virksomheder, der ansætter til virtuelle assistentstillinger.

Læs mere: Hvad er en virtuel assistent?

Hvad laver en virtuel assistent?

Virtuelle assistenter arbejder eksternt med virksomheder eller individuelle kunder for at udføre administrative opgaver til en række forskellige formål og fagfolk. De bruger typisk softwareprogrammer og onlineplatforme til at organisere information og forbinde med kunder og deres kunder. Her er nogle af de almindelige opgaver for en virtuel assistent:

 • Organisering af tidsplaner for daglige, ugentlige, månedlige og årlige begivenheder
 • Vedligeholdelse af en begivenhedskalender for fagfolk eller organisationer
 • Gennemgang af elektronisk korrespondance for fagfolk
 • Besvarelse af henvendelser fra interne og eksterne kontakter
 • Forberedelse af information til præsentationer, møder og skriftlig kommunikation
 • Bestilling af forsyninger og vedligeholdelse af lagerbeholdning for specifikke forretningsartikler
 • Fungerer som kontaktperson for leverandører, kunder og virksomhedens medarbejdere
 • Håndtering af kundeservicebehov for kunder
 • Kurater af indhold til sociale medier, blogs og hjemmesider
 • Håndtering af sociale medieplatforme for kunder
 • Registrering og sporing af relevante data

Virtuelle assistenter kan arbejde for mange forskellige brancher afhængigt af deres baggrund og ekspertise. Nogle virtuelle assistenter arbejder inden for områder, der kræver specifikke færdigheder som grafisk design eller bogføring, mens andre påtager sig generelle administrative opgaver fra receptionistarbejde til materialeindkøb.

Læs mere: Sådan bliver du en virtuel assistent

12 virksomheder, der hyrer virtuelle assistenter

Her er nogle virksomheder, der ansætter virtuelle assistenter til fleksibelt, deltids- og fuldtidsarbejde i en række professionelle roller:

1. Sikringsløsninger

Belay Solutions bemander virtuelle assistenter og bogholdere til at hjælpe kunder med en række administrative og marketingopgaver, herunder projektkoordinering, styring af sociale medier, planlægning, rejsebooking og dataorganisering. De leder efter fagfolk med en bachelorgrad og ekstern administrativ arbejdserfaring til at slutte sig til deres team af tilpasningsdygtige og kyndige virtuelle assistenter.

2. Buolo Solutions

Buolo Solutions leverer personaleløsninger til kvinder i arbejdsstyrken. Deres mål er at matche dygtige fagfolk med stillinger, der imødekommer både jobkandidatens behov og virksomhedens behov ved at koble potentielle medarbejdere til stillinger med fuldtids-, deltids- og fleksible arbejdstider. Buolo Solutions tilbyder administrativ support til virksomheder, herunder arbejdsaftaler, betalinger og skatteformularer. Deres ansættelsesløsninger og støtte er beregnet til at fastholde kvinder på arbejdspladsen og fremme deres succes gennem strategisk jobformidling.

Relateret: Sådan støtter du mødre, forældre og omsorgspersoner i arbejdsstyrken

3. Ækviitet

Equivity ansætter virtuelle assistenter til juridiske, marketing- og administrative stillinger. De er specialiserede i at yde advokatbistand til en række forskellige advokatpraksis, herunder retssager, familieret og immigrationslovgivning. Equivity tilbyder fleksibilitet til at arbejde hjemmefra til fagfolk, der er i stand til at arbejde mindst 20 timer om ugen, mens de reagerer på kundernes anmodninger omgående. Equivity ansætter virtuelle assistenter, der producerer kvalitetsarbejde, der viser opmærksomhed på detaljer og organisation. Stillinger kan kræve en bachelorgrad og specificeret erfaring.

4. Gabbyville

Gabbyville har specialiseret sig i at bemande virtuelle receptionister til at hjælpe virksomheder med at styre opkaldsvolumen. Gabbyville leder efter potentielle fjernreceptionister, der viser stærke kundeservicefærdigheder, herunder venlig og engagerende kommunikation og multitasking-evner. Gabbyville tilbyder personale til udgående opkald, live telefonsvar, opkaldsscreening og viderestilling og aftaler eller påmindelser. De hyrer også tosprogede højttalere.

5. Hold ved

Perssist hyrer fjernassistenter til at arbejde som selvstyret administrativ support for kunder i teknologisektoren. Perssist specificerer, at assistenter skal være komfortable med at bruge teknologi til at lette daglige opgaver. De leder efter selvstartere og problemløsere, der kan arbejde med en række forskellige personligheder og arbejdsbelastninger.

6. Trofast eg

Trusty Oak ansætter virtuelle assistenter til freelance-stillinger. Virtuelle assistenter med Trusty Oak kan vælge de projekter, de vil arbejde på, og sætte deres egne tidsplaner med administrativ støtte fra Trusty Oak-personalet. Trusty Oak leder efter virtuelle assistenter med en professionel baggrund. Kandidater gennemgår en streng vurderingsproces, før de bliver en del af holdet. De ansætter til administrative, marketing- og webudviklingsassistentroller.

Relateret: Færdigheder, som virtuelle assistenter har brug for

7. Zirtual

Virtuelle assistenter, der arbejder for Zirtual, udfylder mange ekspertiseområder for ledende kunder i opstartede og etablerede virksomheder. Opgaverne kan omfatte administration af udgifter og fakturaer, vedligeholdelse af hjemmeside, rejsebooking og eventplanlægning. Virtuelle assistenter med Zirtual håndterer også sociale mediestrategier og dataindtastning.

8. Profitfabrik

Profit Factory matcher iværksættere og virtuelle administrative og executive assistenter efter en omfattende ansøgningsproces. De fungerer som en rekrutterer for højt profilerede iværksættere, der forbinder professionelle virtuelle assistenter til kunder, der har brug for deres tjenester.

9. Tid mv

Time etc er et UK-baseret personalefirma, der forbinder virtuelle assistenter med fagfolk i forskellige brancher. Virtuelle assistenter, der arbejder gennem Time osv., påtager sig opgaver, herunder administrativ support, indkøb af varer til kunder, research af nøgleinformation og indholdsproduktion. Time etc tilbyder fleksibel planlægning og støtte til hjemmebaserede iværksættere, der er klar til at engagere sig i en karriere ved at bruge deres talenter.

Relateret: Sådan netværker du virtuelt for fremtidig succes

10. Smith.ai

Smith.ai hyrer virtuelle receptionister og chatrespondere til både fuld- og deltidsarbejde. Medarbejdere arbejder hovedsageligt for små virksomheder og udfører en række opgaver som at besvare indgående opkald, screene nye kunder og opkræve betalinger over telefonen. De leder efter kandidater med stærk skrivehastighed og nøjagtighed sammen med fremragende kommunikations- og organisatoriske færdigheder.

11. Frimodigt

Boldly er et abonnementspersonalefirma, der hyrer virtuelle assistenter med omfattende erhvervserfaring til at påtage sig komplekse opgaver for kunder. Virtuelle assistenter, der arbejder gennem Boldly, kan tilbyde bogholderi, marketing, design, projektledelse, skrivning og redigering og flersprogede tjenester. Når de først er blevet matchet med en klient, arbejder Boldly virtuelle assistenter gennem et firmas dashboard for at udføre klientopgaver og træne deres egen vikarassistent i tilfælde af sygdom eller ferie.

12. Fancy hænder

Virtuelle assistenter, der arbejder med Fancy Hands, påtager sig projekter for private såvel som professionelle kunder. Virksomheden betaler efter opgaven og assistenter med opgaver, der varierer fra planlægning af aftaler for administrerende direktører til at udføre online research for fagfolk. Kunder vælger en månedlig abonnementstjeneste for at købe et bestemt antal opgaver fra virtuelle assistenter.

Tips til at finde arbejde som virtuel assistent

Overvej disse ideer for at hjælpe dig med at finde virtuelle assistentjob:

 • Markedsfør dig selv: Start med din egen branding ved at oprette en personlig hjemmeside, som du kan inkludere i virtuelle assistent-profiler eller applikationer. Vis dine kvalifikationer ved at angive relevant erfaring, certificeringer og uddannelse. Fremhæv nicheekspertise inden for områder som grafisk eller webdesign, marketing og bogholderi.

 • Netværk: Find professionelle netværksgrupper for virtuelle assistenter og få kontakt med andre i virksomheden. Du kan dele ansættelsestips, jobanmeldelser og stille spørgsmål om beskæftigelsesmuligheder. Del dine evner med dine personlige og professionelle forbindelser.

 • Arbejd selvstændigt: Når du har etableret dig i branchen, kan du overveje at freelancere ved hjælp af websteder, der forbinder uafhængige entreprenører med fagfolk, der har brug for visse tjenester. Du kan også bruge din egen hjemmeside og sociale mediekanaler til at promovere dig selv.

 • Få certificeringer: Se efter områder, hvor du kan udvikle dine færdigheder og tilføje flere evner til din videnbase. For eksempel er virtuelle assistenter ofte nødvendige for at påtage sig grafiske design- eller marketingopgaver. Find professionelle certificeringer i disse specialiseringer, så du kan tilbyde mere som virtuel assistent.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Lucas Therkelsen
Lucas Therkelsen Når ledere, iværksættere og fagfolk får mere travlt end produktive, leder de ofte efter hjælp fra virtuelle assistenter med de forretningsmæssige færdigheder og erfaring, der er nødvendige for at påtage sig væsentlige opgaver. Virtuelle assistentstillinger tilbyder fjernarbejdsmuligheder for fagfolk, der ønsker fleksible timer og arbejdsmiljøer. I denne artikel forklarer vi rollen som en virtuel assistent og deler detaljer om virksomheder, der ansætter til virtuelle assistentstillinger.