12 Unikke Sygeplejejob

12 Unikke Sygeplejejob

Et job som sygeplejerske involverer at yde pleje til patienterne for at sikre, at de har det godt og er så sunde som muligt. At være sygeplejerske kan være en varieret og interessant karriere baseret på hospitaler, klinikker, sundhedscentre eller militæret. Hvis du overvejer denne karriere, er det nyttigt at forstå de forskellige muligheder og retninger rollen har. I denne artikel forklarer vi, hvad unikke sygeplejerskejob er, og ser på nogle af de forskellige sygeplejejob, du kan få.

Relateret: 10 bedst betalte sygeplejejob

Hvad er et unikt sygeplejejob?

Et unikt sygeplejejob er baseret uden for det normale hospitalsmiljø. Efterhånden som teknologi- og sundhedsforskningen og opdagelserne udvikler sig, er der en række nye sygeplejekarrierer ved at blive tilgængelige i miljøer, som du måske ikke har overvejet, når du ledte efter job. Hvis du kan lide tanken om en sygeplejerskerolle, der bruger den nyeste teknologi, involverer rejser eller møde nye patientgrupper, kan et unikt sygeplejejob være det ideelle valg frem for den traditionelle sygeplejekarriere.

Relateret: 10 job for en hjemmesygeplejerske

Unikke sygeplejerskejob

Her er nogle sygeplejerskejob, der adskiller sig fra det traditionelle felt:

1. Lejrsygeplejerske

National gennemsnitsløn: $18.500 om året

Primære opgaver: Lejrsygeplejersker arbejder generelt med børn og teenagere, mens de er på lejr, herunder sommerlejre eller andre specialiserede lejre, der løber i dage eller måneder. De sikrer, at campisterne og personalet er sunde og behandler skader eller sygdomme, såsom dyrebid, solskoldninger og brud.

Relateret: 9 job for sygeplejersker, der ønsker at arbejde med babyer

2. Retsmedicinsk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $20,77 i timen

Primære opgaver: Retsmedicinske sygeplejersker behandler patienter og plejer sår og skader samt dokumenterer skader, indsamler DNA-beviser og identificerer nogle gange lig. De kan også vidne i retssager. Når en sygeplejerske er kvalificeret som en RN, kan de tilmelde sig et retsmedicinsk sygeplejecertifikatprogram, der tilbydes af American Nurses Credentialing Center (ANCC).

3. Sygeplejerskeskribent

National gennemsnitsløn: $43.659 om året

Primære opgaver: En sygeplejerskeskribent forsker og skriver akademiske artikler inden for sygepleje. De kan arbejde for et universitet eller som en del af en forskningsorganisation, der hjælper med at skabe indhold til publikationer og websteder. Rollen kan indebære at søge legater til at finansiere forskningsprojekter eller skrive forskningsresultater på en interessant og engagerende måde. Sygeplejerskeskribenter har brug for en portefølje af skrivearbejde, der viser deres talent for at finde beskæftigelse.

4. Militær sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $21,65 i timen

Primære opgaver: En militærsygeplejerske rejser til aktive kampzoner ud over at arbejde i landet for at støtte tropper. At arbejde som militærsygeplejerske indebærer mange lignende opgaver som en traditionel registreret sygeplejerske, såsom sårpleje, skadesrehabilitering, administration af behandlinger og forberedelse af patienter til kirurgiske indgreb. Militære sygeplejersker behandler aktivt militært personale, pensionister og deres familier.

5. Krydstogtsskibssygeplejerske

National gennemsnitsløn: $28,99 i timen

Primære opgaver: Krydstogtssygeplejersker arbejder som en del af et lille medicinsk team med andre sygeplejersker og læger på et krydstogtskib. De tager sig af alle passagerers og personales sundhedsbehov på ethvert tidspunkt. Jobbet er som en almindelig sygeplejerolle, idet sygeplejersker behandler skader og sygdomme. Der er mange tilfælde af søsyge og solskoldninger. Fordi det medicinske team er lille, kan sygeplejersken udføre opgaver, som normalt ville blive udført af yngre medarbejdere eller andre specialister.

I tilfælde, hvor problemet er alvorligt, såsom hjerteanfald, kan rollen være at stabilisere patienten, så de kan overføres til et hospital på land. Sygeplejersken skal muligvis tage med patienten i en helikopter eller speedbåd.

6. Hyperbar sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $30,11 i timen

Primære opgaver: Hyperbariske sygeplejersker arbejder med hyperbar iltbehandling. Denne specielle terapi bruges til at behandle alvorlige tilstande såsom trykfaldssyge, som kan opstå ved dykning, sår, der ikke heler godt på grund af diabetes, alvorlige infektioner eller luftbobler i blodkarrene. Det er en teknologisk avanceret behandling, som specialiserede læger og sygeplejersker fører tilsyn med.

7. Sygeplejerske informatiker

National gennemsnitsløn: $33,91 i timen

Primære opgaver: Sygeplejeinformatik kombinerer studiet af sygepleje med computer- og informationsteknologi for at forbedre patientpleje og behandlingsresultater. Det dækker teknologisystemer såsom elektroniske lægejournaler, computeriserede sundhedsinformationssystemer, privatliv og sikkerhed, data- og videnstyring og design af arbejdsgange.

Sygeplejeinformatik involverer mindre direkte patientbehandling og mere arbejde for at understøtte de underliggende principper og systemer. Opgaverne involverer at analysere tendenser i data for at finde fejl og måder at gøre systemerne mere effektive på.

Læs mere: Lær om at være sygeplejerske-informatiker

8. Erhvervssygeplejerske

National gennemsnitsløn: $41,00 i timen

Primære opgaver: Erhvervssygeplejersker arbejder i virksomheder for at uddanne personalet om sikker arbejdspraksis. De kan behandle skader, hvis nogen har brug for hjælp, eller henvise dem til et hospital, hvis tilfældet er alvorligt. Erhvervssygeplejersker har brug for fremragende kommunikationsevner for at tale med arbejdsgivere, ansatte og forsikringsselskaber. Undervisnings- og præsentationsevner er også vigtige.

9. Sognesygeplejerske

National gennemsnitsløn: $514 pr. uge

Primære opgaver: Sognesygeplejersker hjælper medlemmerne af deres sogn med at forbedre både deres åndelige og fysiske sundhed. De leder programmer, der forbedrer sundheden i et trosstyret samfund. I stedet for at fokusere på sygdomme og skader, har sognesygeplejersker fokus på velvære.

De uddanner folk om sygdomsforebyggelse og sundhedsfremme. Mange sognesygeplejersker organiserer sundhedsstøttegrupper og yder personlig sundhedsrådgivning til medlemmer af lokalsamfundet. For samfund, hvor stofmisbrug og afhængighed er udbredt, kunne de sigte mod at yde opsøgende og uddannelse.

10. Flyve- eller transportsygeplejerske

National gennemsnitsløn: $1.248 pr. uge

Primære opgaver: Flyvesygeplejersker, også kaldet transportsygeplejersker, ledsager kritisk syge patienter, når de transporteres med helikopter til hospitalet og holder dem stabile, indtil de ankommer. Flyvesygeplejersker kan finde et job i militæret eller en specialiseret lufttransportfacilitet. Det er muligt at blive certificeret flyveregistreret sygeplejerske.

11. Juridisk sygeplejerskekonsulent

National gennemsnitsløn: $80.463 om året

Primære opgaver: En juridisk sygeplejerskekonsulent kunne arbejde med sager om medicinsk fejlbehandling, produktansvar og personskadesager. Juridiske sygeplejerskekonsulenter, eller LNC'er, bruger deres medicinske og sygeplejefaglige ekspertise til at udføre forskning i påståede skader og hjælpe advokaten med at forstå medicinsk terminologi, grundlæggende anatomi og anden væsentlig information om de medicinske aspekter af sagen.

En LNC's pligter kan omfatte at gennemføre interviews med klienter, arbejde med ekspertvidner eller vidne i retten som et ekspertvidne, analysere komplicerede lægejournaler, gennemgå sager for at identificere potentielle problemer, udarbejde juridiske dokumenter og fastlægge langtidsplejebehov og -omkostninger.

Læs mere: Lær om at være juridisk sygeplejerskekonsulent

12. Rejsesygeplejerske

National gennemsnitsløn: $1.674 pr. uge

Primære opgaver: Rejsesygeplejersker tilbringer perioder på forskellige hospitaler eller klinikker i nød. De rejser til hver ny lokation, hvor de generelt har indkvartering inkluderet som en del af pakken og modtager et stipendium til omkostningerne ved flytning.

De arbejder for et bureau, der normalt kræver mindst to års erfaring som RN og passende certificering, hvis de skal arbejde i et speciale. En rejsesygeplejerske har brug for en gyldig licens for hver stat, de rejser for at arbejde i.

Gerhard Busk
Gerhard Busk Et job som sygeplejerske involverer at yde pleje til patienterne for at sikre, at de har det godt og er så sunde som muligt. At være sygeplejerske kan være en varieret og interessant karriere baseret på hospitaler, klinikker, sundhedscentre eller militæret. Hvis du overvejer denne karriere, er det nyttigt at forstå de forskellige muligheder og retninger rollen har. I denne artikel forklarer vi, hvad unikke sygeplejerskejob er, og ser på nogle af de forskellige sygeplejejob, du kan få.