12 Typer HVAC-job: Med Løn

12 Typer HVAC-job: Med Løn

Der er mange brancher, hvor en universitetsgrad normalt ikke er påkrævet for mange karriereveje, men du kan stadig tjene en rimelig løn for det arbejde, du udfører. Et område er med VVS-enheder. Selvom nogle mere avancerede stillinger kan kræve videregående uddannelse, kan du finde interesse for stillinger, der installerer og vedligeholder udstyret, så kunden forbliver tilfreds og komfortabel i deres hjem eller kontorkompleks. I denne artikel giver vi en liste over karrierer, du kan overveje, hvis du er interesseret i at arbejde med HVAC-systemer.

12 typer VVS-job

Hvis du ønsker at arbejde i HVAC, overvej disse job, organiseret efter national gennemsnitsløn og med de primære opgaver for hver:

1. Salgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $46.056 om året

Primære opgaver: En salgsmedarbejder er ansvarlig for at tale med kunderne om deres behov og finde holdbare løsninger på eventuelle problemer, de måtte have. De kan kontakte kunder via telefon eller e-mail for at informere dem om tilbud og anvende visse salgsteknikker for at få deres potentielle kunder til at tilmelde sig et produkt eller en tjeneste.

Læs mere: Lær om at være salgsmedarbejder

2. Vindmølletekniker

National gennemsnitsløn: $49.204 om året

Primære opgaver: En vindmølletekniker installerer og inspicerer vindmøller, som er maskiner, der skaber strøm ved at bruge vindenergi. De vedligeholder og reparerer også disse systemer, så de kan fungere effektivt og efter hensigten. Vindmølleteknikere tester udstyret for at identificere eventuelle problemer, udskifte dele, der kan være gået i stykker eller på anden måde påvirke maskinens funktionalitet og indsamle data med henblik på analyse.

3. Køletekniker

National gennemsnitsløn: $54.904 om året

Primære opgaver: En køletekniker er ansvarlig for at installere køleanlæg og reparere dem, så de fungerer godt for kunden eller klienten. De kan også besvare serviceopkald, reagere på kølenødsituationer, udføre regelmæssig vedligeholdelse af systemet og indsætte klimakontrolenheder, der overvåger udstyrets temperatur.

4. Fabrikator

National gennemsnitsløn: $56.589 om året

Primære opgaver: En fabrikant designer og producerer produkter, der opfylder kundernes specifikationer. De bruger forskellige værktøjer og maskiner til at samle dele, reparere defekt udstyr og hente de materialer, de bruger. Fabrikanter mødes også med fagfolk og kunder for at forstå omfanget af projektet og modtage tegninger og andre tegninger, der vil guide dem i deres arbejde.

5. Aircondition tekniker

National gennemsnitsløn: $56.678 om året

Primære opgaver: En klimatekniker eller HVAC-tekniker reparerer, vedligeholder og installerer aircondition-enheder og hjælpeartikler som dem til ventilation og opvarmning. De skal muligvis også fejlfinde en kundes HVAC-enhed for at afdække, hvorfor den ikke fungerer, som den skal, og finde på måder at løse problemet på.

6. Rørmontør

National gennemsnitsløn: $57.462 om året

Primære opgaver: En rørmontør er ansvarlig for at bygge rør til brug i HVAC-systemer, herunder dem til opvarmning, køling, varmt vand og mere. De samler de materialer, de skal bruge til arbejdet, skærer rørene over, monterer dem sammen og sørger for, at deres rør bliver vedligeholdt regelmæssigt, så de fortsætter med at fungere optimalt. Rørmontører udfører også rigning, slibning, bukning og gevindskæring på rør afhængigt af behovene for det udstyr, de bygger rørsystemet til.

7. Servicechef

National gennemsnitsløn: $59.813 om året

Primære opgaver: En servicechef fører tilsyn med deres teams arbejde for at sikre, at de yder den bedste service til deres kunder. De identificerer forbedringsområder og giver positiv feedback til deres team, når de når målet eller modtager kundeudmærkelser. Serviceledere kan også modtage serviceanmodninger og skal opbygge en tidsplan, der vil imødekomme en anmodning baseret på en teknikers tilgængelighed og færdighedssæt. De kan også uddanne nye teknikere eller salgspersonale.

Læs mere: Lær om at være servicechef

8. Solcelletekniker

National gennemsnitsløn: $62.833 om året

Primære opgaver: En solcelletekniker samler solpaneler til bolig- eller erhvervsbrug og installerer disse systemer på alt fra familieboliger til store bygninger. De skal muligvis også reparere eller udføre regelmæssig vedligeholdelse på nuværende solcelleanlæg, udskifte dele eller rense udstyret efter behov. Solcelleteknikere uddanner også deres kunder om, hvordan de korrekt vedligeholder deres solpaneler og fordelene ved at have solenergi til at drive deres hjem eller kontor.

9. VVS-installatør

National gennemsnitsløn: $62.892 om året

Primære opgaver: En VVS-installatør er ansvarlig for at installere nye VVS-enheder i boliger og erhvervsbygninger. De hjælper deres kunder med at forstå, hvordan de bruger deres nye systemer og uddanner dem om måder at forlænge deres enheds levetid på.

10. Estimator

National gennemsnitsløn: $66.460 om året

Primære opgaver: En estimator er ansvarlig for at møde kunderne for at forstå projektets omfang og give et reelt omkostningsestimat, så kunderne kan beslutte, om det er et projekt, der er inden for deres budget. De kan udarbejde forslag, kildemateriale og oplyse kunderne om de forskellige muligheder, de har, og priserne for hver. En estimator kommunikerer med kunderne for at sikre, at de forstår omfanget af projektet og skal muligvis holde dem opdateret på en tidsplan for installation.

Læs mere: Lær om at være estimerer

11. Aircondition ingeniør

National gennemsnitsløn: $69.146 om året

Primære opgaver: En klimaingeniør er ansvarlig for at designe og skabe de systemer, der opvarmer og afkøler strukturer, herunder boliger og andre bygninger. Deres systemer kan løse almindelige problemer som fugt og behovet for at rense luften i et område. De kan udvikle muligheder for klimakontrol og producere måder at cirkulere luft på, så indbyggerne i rummet forbliver komfortable. Airconditioningeniører kan også undersøge de bygninger, de laver systemer til, for at fastslå, hvilket udstyr der kan være nødvendigt.

12. Systemingeniør

National gennemsnitsløn: $98.870 om året

Primære opgaver: En systemingeniør installerer og administrerer alle systemer til varme og køling. De udvikler systemet og sørger for, at det forbliver sundt. De kan også uddanne teknikere, teste systemet, skrive instruktionsmanualer og overveje alle komponenterne i et system, når de færdiggør deres design.

Læs mere: Lær om at være systemingeniør

Kasper Juhl
Kasper Juhl Der er mange brancher, hvor en universitetsgrad normalt ikke er påkrævet for mange karriereveje, men du kan stadig tjene en rimelig løn for det arbejde, du udfører. Et område er med VVS-enheder. Selvom nogle mere avancerede stillinger kan kræve videregående uddannelse, kan du finde interesse for stillinger, der installerer og vedligeholder udstyret, så kunden forbliver tilfreds og komfortabel i deres hjem eller kontorkompleks. I denne artikel giver vi en liste over karrierer, du kan overveje, hvis du er interesseret i at arbejde med HVAC-systemer.